Allmän ansökan

Om tjänsten
Är du strukturerad och vill ha ett extrajobb som aldrig står still?

Vi söker nu efter våra framtida medarbetare. Så är DU på jakt efter en ny utmaning eller vet att du kommer behöva ett jobb att kombinera med dina studier, tveka inte på att skicka in en ansökan.

Det finns inget klart startdatum för detta och intervjuer och utval kommer att ske löpande.
Skriv gärna vad för slags tjänst DU är ute efter.

Din profil
Vi vill att du trivs med att arbeta i högt tempo och har en stor ansvarskänsla. Du är en pigg och glad lagspelare med en positiv inställning till att arbeta. Noggrannhet och att prestera på topp är en självklarhet!

Krav
• Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, som exempelvis studier, deltidsjobb eller eget företag. Det är viktigt att du skriver med i ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.
• Du ska ha fyllt 18 år och ha fullständiga gymnasiebetyg.
• Arbetstiden är förlagd mellan 07-16 mån-fred men du behöver vara flexibel då det även förekommer helgjobb och kvällsjobb.
• Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.
• B-körkort och truckkort är meriterande, men inte ett krav.
• Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och ett stort plus om du har arbetat med Pick-by Voice.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Varaktighet: 
6 månader eller längre
Yrken: 
Lagerarbetare
Startdatum: 
Wednesday, July 17, 2019 - 13:54
Kommun: 
Eskilstuna
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Deltid
Arbetstidvaraktighet: 
Deltid - Enligt överenskommelse Visstid, mer än 6 månader
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Fast lön
Sista ansokningsdag: 
Saturday, August 31, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Arena Personal Nordic AB
Postnummer: 
63220
Postadress: 
Rademachergatan 1
Postort: 
Eskilstuna
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
Rademachergatan 1
Egenbil: 
Namn: 
Mattias Höglund