Arbetsledare till en restaurang i en fantastisk miljö!

Har du erfarenhet från livsmedels/restaurangbranschen och gillar utmaningar? Trivs du i en ledarposition i en miljö där tempot är högt? Då har du hittat rätt!

Fast-food är starkt förknippat med hamburgerkedjor med signalfärgade skyltar, belägna strax intill motorvägen. Detta är inte en sådan restaurang, detta är Sveriges största fast-food restaurang med större volymer mat än någon annanstans. Här sitter inte gästerna kvar i bilen vid beställning av maten, här kommer de in med skidor och rödrosiga kinder.

Vår kunds anläggning är belägen i en vacker miljö, strax utanför Borlänge och har 6000 besökare dagligen som kommer för att åka skidor. På anläggningen finns det förutom skidbackar - hotell och flertalet restauranger. Till anläggningens fast-food restaurang, söker vi nu flertalet arbetsledare. StudentConsulting ansvarar för rekryteringen men du blir direkt anställd hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidaretjänst. Har du inget boende i närheten av arbetsplatsen, så finns det lägenheter både på anläggningen och i centrum.

Som arbetsledare är du en viktig kugge i det maskineri som under vintersäsongen ska mätta hundratusentals magar. Du är en spelande tränare och arbetar aktivt i restaurangen med dina medarbetare. Du motiverar, inspirerar och utbildar personalen inom exempelvis allergener och specialkost. Du schemalägger veckovis personalen och beställer kontinuerligt varor och ansvarar över personalens välmående, trivsel och säkerhet samt ser till att dessa följer handbok och standarder Till din hjälp har du restaurangchef och två biträdande arbetsledare.
Rollen innebär även uppföljning av timmar/intäkter och budget samt att räkna kassor och göra dagsavslut.

Din profil
Vi önskar att du som söker har någon form av utbildning eller erfarenhet inom restaurangbranschen. Gärna med kompetens av HACCP. Har du tidigare haft någon form av personalansvar, är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har B körkort.

Som person är du van vid ett högt tempo och att arbeta i team. Du har en positiv utstrålning och en naturlig förmåga att leda stora grupper. Du motiverar och samordnar ditt team och agerar på eget initiativ. Du får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du stöttar och stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål, samt arbetar effektivt och delar med dig av kunskaper och erfarenheter.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidater, så sök redan idag!

Vid frågor/funderingar, är du varmt välkommen att kontakta: linda.tegelberg@studentconsulting.com

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Köksföreståndare
Startdatum: 
Wednesday, November 20, 2019 - 17:00
Kommun: 
Borlänge
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Tillsvidareanställning Tillsvidare
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Saturday, November 30, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
StudentConsulting
Land: 
Sverige
Egenbil: