Barnmorska till Laponia hälsocentral, Gällivare

Välkommen till oss
Vi söker efter en barnmorska till vår hälsocentral. Du kommer till en arbetsplats där personalen värnar om varandra, är glada och positiva. Ständiga förbättringsarbeten och en god arbetsmiljö är en självklarhet för oss. Vi ska ligga i framkant för våra patienter och tillsammans utveckla framtidens primärvård.

Laponia hälsocentral är en av Region Norrbottens 31 hälsocentraler. Här finns specialistläkare i allmän medicin, ST-läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, diabetessköterska, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykolog, KBT samt barn-och mödrahälsovård (Barnhälsovården/Mödrahälsovården) och fotvård. Gemensam ungdomsmottagning finns på Centralskolan i Gällivare. I sjukhusets lokaler finns även gemensam ljusbehandling. För närvarande har vi cirka 10300 listade patienter och 40 anställda. Vi har enbart fast anställd personal.
Arbetsuppgifter
I tjänsten som barnmorska kommer du bland annat att jobba med graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning samt gynekologisk cellprovsmottagning. Du kommer även att vara delaktig i telefonrådgivning och STI-provtagning. Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling, du får alltid bredvidgång, en god introduktion samt ett nära teamarbete med såväl barnmorska som andra yrkeskategorier.
Din bakgrund
Vi söker dig som är barnmorska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där värdesätter vi god samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Vi söker dig som arbetar på ett professionellt sätt och ständigt sätter vår patient i fokus.
Anställningsfakta
 Tillsvidareanställning 100 % dagtid. Flextid. Möjlighet till deltid och eller kombitjänst finns beroende på intresse. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! 
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.
Vill du veta mer?
 Camilla Segerlund, 072-532 12 83, camilla.segerlund@norrbotten.se 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare annonser.
Fackliga företrädare
Maria Jakobsson, Vårdförbundet , 0970-19882
Ingegerd Tano, SRAT, 0980-73202, ingegerd.tano@Norrbotten.se

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Barnmorska
Startdatum: 
Friday, October 18, 2019 - 15:14
Kommun: 
Gällivare
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Tuesday, December 31, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Region Norrbotten
Land: 
Sverige
Hemsida: 
Egenbil: