Boliden Group söker IT Specialist till Aitik

Information om tjänsten
På Boliden IT får du en viktig roll i att stödja verksamheten och IT-användarna med en modern och problemfri IT-miljö. IT är en central resurs i organisationen i stort vilket gör att du får inblick i många processer och därmed möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ha en roll med stor flexibilitet och många kontaktytor inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Dina uppgifter omfattar utformning och utveckling av Aitiks IT-system för att säkerställa att vi har de rätta lösningarna för att stötta verksamheten i områden såsom nätverk, VMware, säkerhet, databaser och serverlösningar. Du planerar och genomför förändringar inom nätverk och serverlösningar inom en rad olika projekt, bland annat undersökningar, implementeringar, support- och förbättringsarbete.

Med fokus på en optimerad och säker driftmiljö för hela Aitik arbetar du innovativt och nytänkande tillsammans med interna och externa resurser för att hitta förbättringar och lösningar.

Du arbetar med och har djupa kunskaper om virtualisering samt brandväggar i levande nätverksmiljöer.

En viktig del av rollen är att föreslå och genomföra kontinuerliga förbättringar för att möta förväntningar och krav från verksamheten. Du kommer även att fungera som second line support inom ditt kompetensområde.

Vi söker dig som
Delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

För att lyckas i den här rollen har du redan erfarenhet av att arbeta som tekniker inom IT. Du är van att hantera affärskritiska realtidssystem och har kompetens inom nätverk, WMware och säkerhetsteknik. Du förstår vad det innebär att driva serverlösningar och nätverk med många användare. Du tar ansvar för din uppgift, tar tag i det som behöver göras och ser till att slutföra.

Har erfarenhet från industriella miljöer och Cisco-baserade nätverk är meriterande.

Du har relevant akademisk examen eller erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Körkort B som inkluderar manuell växellåda är ett krav.

Information

Vi samarbetar med Ghost Competence i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Marcus Skårman, 070-669 88 62, e-post marcus.skarman@ghostcompetence.se

Facklig information får du av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910- 77 42 39 eller Holger Rilinger (SACO) +46 910- 70 57 59.

Ansökan

Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen.
Frågor angående din ansökan besvaras av Marcus Skårman Ghost Competence tel:070-669 8862

Vi vill ha din ansökan senast 17 november 2019

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
IT-tekniker/Datatekniker
Startdatum: 
Friday, October 18, 2019 (All day)
Kommun: 
Gällivare
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid Tillsvidare
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Sunday, November 17, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Ghost Competence AB
Land: 
Sverige
Egenbil: