Bra jobb i Skellefteås skolor och förskolor

Är du utbildad lärare och funderar på att flytta till Skellefteå? Eller har du tidigare arbetat som lärare och funderar på att återvända till yrket? Då är du den vi söker!

Skellefteå växer. Det byggs bostäder, förskolor och skolor, fritidsanläggningar, butiker och ett kulturhus. Den pågående utvecklingen innebär att vi behöver fler förskollärare och lärare. Vi satsar på en skola i toppklass med pedagogik i framkant. Därför vill vi välkomna dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi kan erbjuda dig som är behörig lärare, förskollärare eller lärare i fritidshem en tillsvidareanställning. Du kommer att fungera som en resurs i våra verksamheter i väntan på att inplaceras på en tjänst som matchar din kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Du skapar en trygg och utvecklande miljö för barn och elever. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med barn och elever i fokus. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utveckling och värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Som person är du ansvarsfull, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Du har lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation. Visa i så fall upp en kvittens från Skolverket.

ÖVRIGT
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Det finns ett 40-tal skolor i kommunen såväl stora som små, i stadsdelar, samhällen och byar. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Startdatum: 
Monday, August 12, 2019 - 11:47
Kommun: 
Skellefteå
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan.
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Sista ansokningsdag: 
Sunday, December 29, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Skellefteå kommun, skolkontoret
Postnummer: 
93185
Postadress: 
Skellefteå kommun
Postort: 
Skellefteå
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
Stadshuset Trädgårdsgatan 6 Skellefteå
Egenbil: 
Namn: 
Maria Alm
Telefonnummer: 
0910-73 50 00