Elevassistent – fritidspersonal, Björkö skola

Björkö skola och fritidshem ligger mitt i Björköby. Skolan är en F-6-skola och arbetar både med homogena klasser och i B-form. Här går totalt ett 60-tal elever. Björkö skola har en hälsofrämjande profil och arbetar med projektet Grön Flagg. Hos oss är vi måna om att gemensamt ta ansvar för barnens utveckling och fokuserar på barnens positiva sidor för att alla ska trivas, må bra och utvecklas.

Bli en av 2 900 medarbetare i Vetlanda kommun. Tillsammans gör vi skillnad för andra människor, varje dag. Välkommen!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent i kombination med arbete på vårt fritidshem.

Som elevassistent är du knuten till vår förskoleklass där du stöttar både på individnivå och i helklass. Du hjälper till genom att ge stöd och struktur i skolvardagen, både under och utanför lektionstid. Som elevassistent är du en del av det arbetslag som jobbar med klassen.

På fritidshemmet ansvarar du tillsammans med övrig personal för att skapa en trygg och kreativ miljö för barnen som ger dem en meningsfull fritidstid med fokus på lärande och utveckling. Även på fritidshemmet har du en viss assistentroll.

Vi söker dig som är bra på att omvärdera situationer och tänka nytt samtidigt som du har ett lugnt och tryggt bemötande.
För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel och kreativ person. Du gillar att jobba med människor och trivs med att både ta emot och dela med dig av erfarenheter och kunskap i samarbetet med kollegorna.

KVALIFIKATIONER
Elevassistentutbildning och/eller fritidspedagogexamen är önskvärt men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringen har Vetlanda kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Varaktighet: 
3 - 6 månader
Yrken: 
Elevassistent
Startdatum: 
Friday, November 15, 2019 - 08:30
Kommun: 
Vetlanda
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid. 90-100% Tidsbegränsad anställning t om 12 juni 2020, goda möjligheter till förlängning. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2020-01-09 , upphör: 2020-06-12 .
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Friday, December 6, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Vetlanda kommun, Grundskola
Land: 
Sverige
Egenbil: