Jobbsökande FAQ

I den enskilda jobbannonsen kan du läsa om hur du söker jobbet. De flesta verksamheter önskar en jobbansökning via mail, i andra annonser hittar du en stor blå knapp med texten ”Ansök”. Tryck på den och följ stegen. Är knappen ”ghosted” ska du ansöka via den information som står i jobbannonsen.

En jobb(ro)bot är en automatisk tjänst som gör det mycket enklare för dig att vara jobbsökande. Jobb(ro)boten skickar automatiskt relevanta jobbannonser via Facebook Messenger. Att skapa en jobb(ro)bot är snabbt och enkelt. Du svarar bara på ett par frågor rörande dina jobb önskemål, sen är du igång. Framöver kommer du få nya annonser som matchar din profil helt automatiskt. Du slipper därmed att hela tiden göra aktiva sökningar utan får istället relevanta jobb serverade på ett silverfat i Messenger. KLICKA HÄR för att skapa en jobb(ro)bot

Du kan enkelt skapa en jobb(ro)bot.

  1. Klicka på länken här eller sök efter "Work With Us" i Messenger.
  2. Skriv ”hej” i textfältet.
  3. Roboten kommer nu leda dig vidare – du ska bara svara på ett par frågor, sen är du igång

Ja, du kan enkelt redigera din profil. Öppna din Messenger-app och sök efter Work With Us eller hitta vårt senaste samtal. Skriv ” profil” i textfältet och följ robotens anvisningar.

Ja, du kan ta bort din profil när som helst. Öppna din Messenger-app och sök efter Work With Us eller hitta vårt senaste samtal. Skriv ”Avanmäl” i textfältet och följ robotens anvisningar.

Vår jobb(ro)bot är en simpel, smart och snabb lösning för att få aktuella och relevanta jobbannonser. När du har skapat din profil med få klickar kan du luta dig tillbaka. Roboten kommer nu automatiskt att skicka nya jobbannonser till dig via Facebook Messenger som matchar din profil.

Nej, du kan inte skapa ett CV på WWU. Istället kan du skapa en jobb(ro)bot som automatiskt skickar jobbannonser till dig som matchar din profil. Klicka här för att skapa en jobb(ro)bot

Nej, du behöver inga inloggningsuppgifter på workwithus.se. Du kan söka efter jobb utan att vara inloggad eller ha en profil. Enklare blir det inte.

Du kan se upplysningar om verksamheten i fyrkanten till höger i varje jobbannons. I de flesta annonser hittar du telefonnummer och/eller mailadress till kontaktpersonen. Det är VIKTIGT att du inte ringer till workwithus om du har frågor om ett jobb. Vi är inte arbetsgivaren – vi är en jobbförmedlingstjänst.

Work with us är en jobbförmedlingstjänst. Hos oss ska det vara enkelt att hitta och söka jobb. Som jobbsökande kan du använda vår sökfunktion eller skapa en jobb(ro)bot som gör arbetet åt dig – den skickar automatiskt nya jobbannonser som matchar din profil. Skapa en bot här

Arbetsgivare FAQ

Det är mycket simpelt: Du skapar en profil som användare eller loggar in om du redan har en profil. Tryck på ”Jobannons” och fyll i fälten. Sedan ska du välja om du önskar en gratis jobbannons eller om du vill betala för en av våra billiga paketlösningar som mångdubblar resultatet av din jobbannons. Klicka på Skapa och – Voila – din annons är skickad till genomgång och kommer bli godkänd inom kort.

Klicka på ”Jobannons” överst i menyn eller klicka här.

Work With Us är en jobbförmedlingstjänst som primärt använder sociala medier för att komma i kontakt med din nästa ansökare. Vi får omkring 1000 nya likes på våra Facebook-kommunsidor varje vecka. Hos oss ska det vara enkelt att lägga in jobbannonser. Det är snabbt, enkelt och du får respons med detsamma. Att skapa jobbannonser på workwithus är billigt! Du kan välja en gratislösning eller få 7-dubbel effekt för endast 1299 kr

Du kan skapa så många jobbannonser du har behov för – gratis eller med betald paketlösning. Det är dock inte möjligt att skapa samma jobbannons flera gånger i exempelvis olika kommuner.

Du kan välja att låta din annons vara aktiv i upp till 90 dagar. Detta kan väljas när du skapar annonsen. Du kan alltid redigera i din annons (klicka på annonsadministration) Du kan inte välja automatisk förlängning av din annons men du kan däremot lägga in den manuellt på nytt.

Ja, det ska du. Du kan inte välja automatisk förlängning av din jobbannons men du kan lägga in annonsen manuellt på nytt

Det bestämmer du! De flesta väljer vår paketlösning där din jobbannons för endast 1299 kronor får det högsta och mest kvalificerade antalet visningar till den mest korrekta målgruppen. Du kan dock också välja vår gratislösning eller en enda produkt. Dina valmöjligheter blir presenterade när du skapar annonsen.

Med en gratis annons har du en god chans att hitta din nästa medarbetare. Sannolikheten för att hitta en medarbetare – och den helt perfekta matchningen för din verksamhet – förbättras dock ju större paket du väljer då din annons därmed blir visad till en större och mer precis målgrupp.

Du kan alltid logga in och se statistik på din jobbannons. Gå till "Annonsadministration" och klicka på statistik-ikonen utifrån din jobbannons. Här kan du se allt från antal visningar av din annons till antal ”likes”, händelser som delningar och klick, etc. Allt visas på ett enkelt och överskådligt sätt.

Väljer du en gratislösning blir din jobbannons visad på vår portal, d.v.s. alla som besöker vår hemsida, workwithus.se, kan se din annons. Vi postar din annons på den anslutna kommunsidan på Facebook. Vi använder även Twitter för att exponera din annons. Väljer du en av våra billiga paketlösningar blir din annons boostad och exponerad för en ännu bredare och mer precis målgrupp, exempelvis på specialsidor (t.ex. ”Lagerarbetare i Stockholms kommun”) och på andra omkringliggande kommunsidor (om du exempelvis söker i Stockholm visas annonsen också i Solna och Södertälje, etc.)

Har du frågor som inte finns i listan kan du skriva ett mail till oss.