Fordonsmekaniker till Göteborgs Stads Leasing AB

Göteborgs Stads Leasing AB (GSL) tillhandahåller finansiell- och operationell leasing av lös egendom, exempelvis IT-utrustning, spårvagnar, motorfordon och personalcyklar för stadens alla verksamheter. Bolaget tillhandahåller även miljövänliga varutransporter, administration av fordonsförsäkringar och trafikutbildningar. Med denna samordning uppnås en affärsmässig och kostnadseffektiv samhällsnytta med miljön i fokus.

Vill du tillhöra ett bolag där ett av Sveriges mest spännande miljöuppdrag är i full gång? Nämligen att ställa om Göteborgs stads fordonsflotta till att vara fossilfri till 2023. Nu söker vi en fordonsmekaniker med ett gediget intresse för ny teknik och miljöfordon.

OM GÖTEBORGS STADS LEASING AB
Göteborgs Stads Leasing AB (GSL) skall svara för Göteborgs Stads sammantagna behov av miljösmarta fordon, maskiner och varutransporter samt framtidens innovativa lösningar inom området. Detta ska göras genom operationell eller finansiell leasing. Vi ska också svara för stadens behov av leasing av lös egendom genom att erbjuda enkla, begripliga och kostnadseffektiva leasingavtal inom finansiell leasing. Bolaget ska dessutom stödja stadens förvaltningar och bolag vid avyttring av anläggningstillgångar.

GSL består av totalt fyra affärsenheter med 80 medarbetare som totalt omsätter 730 mkr. Vi bidrar till en hållbar stad genom att minska stadens kostnader och påverkar stadens verksamheter till att göra miljökloka val gällande leasing och varutransporter. De transporter vi utför i staden är Svanenmärkta och vi har just nu ett av Sveriges mest spännande miljöuppdrag, att ställa om stadens fordonsflotta till fossilfri 2023.

OM TJÄNSTEN
Som fordonsmekaniker på Göteborgs Stads Leasing tillhör du hjärtat för företagets verksamhet och i dina arbetsuppgifter ingår följande:

• Självständigt genomföra felsökning, service och reparationer
• Genomföra inspektioner på stadens personbilar och transportbilar
• Ta emot bilar som skall repareras eller servas på verkstaden samt göra bedömningar om vad som skall åtgärdas
• Färdigställa arbetsorder i vårt interna IT-stöd
• Ge återkoppling till kund via kundmottagning om mekaniska och elektroniska fel samt plåt- och lackskador

OM DIG
Du bör ha god kunskap och framför allt ett stort intresse för ny teknik inom alla förekommande fordonsområden (främst el & gas). Ett gediget intresse för och kunskap om miljöfordon, maskiner, tyngre fordon, hydraulik och el är meriterande. Du läser, skriver och talar bra svenska. Tidigare erfarenhet i branschen viktig och har du erfarenhet av att jobba som PST (personlig servicetekniker) är det ett plus.

Vidare har vi dessa kvalifikationer som krav:

• Fordonsteknisk utbildning
• Körkort minst "B

Meriterande:

• Vana och stor kunskap om och med olika typer av felsökningsinstrument och fordons-relaterade IT-system
• God kännedom om flera olika bilmärken
• God kunskap och erfarenhet om el och elektronik i fordon, elbilar och laddhybrider samt goda kunskaper om gasfordon

Vi kommer i den här rekryteringen att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och trivs med att tillhöra ett team. Samarbete och ansvarstagande är viktigt i vår arbetsgrupp och något som kommer naturligt för dig i din yrkesroll.

Vi ser fram mot din ansökan!

OM ANSTÄLLNINGEN
Placeringsort: Göteborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning hos Göteborgs Stads Leasing AB som föranleds av en provanställning på 6 månader.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare

Linnea Gabrielsson
0722 546 409
linnea.gabrielsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Startdatum: 
Wednesday, November 20, 2019 - 09:15
Kommun: 
Göteborg
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
- -
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Friday, December 13, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Lernia
Land: 
Sverige
Egenbil: 
Korkortstyp: 
B