Hovmästare till a la carte Restaurang

Har du några års erfarenhet från restaurangbranschen och en positiv utstrålning? Är du van vid att leda stora grupper av människor och vill göra detta i en fantastisk miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Till en fantastisk och unik miljö, med högt i tak, stor murad spis och milsvid utsikt - söker vi nu dig som har några års erfarenhet inom restaurangbranschen. I restaurangen som ligger högst upp på en bergstopp serveras a la carte samt buffé. Några kvällar i veckan dukas det även upp för fondueafton, dit gästerna blir körda med bandvagn. Fashionabelt så det förslår...

Som hovmästare arbetsleder du ett 30-tal säsongsanställda. Du bemannar och schemalägger driften och sköter inköp, ihop med din närmsta chef. Du skapar och följer effektiva rutiner och ansvarar över försäljning och kassaredovisning. Du arbetar med personalen i den dagliga verksamheten och arbetar för en trevlig och positiv arbetsmiljö.

Tjänsten är en direktrekrytering och arbetsplatsen är belägen strax utanför Borlänge. Tjänsten startar med en provanställning, men för rätt person finns stora chanser till en tillsvidare tjänst. Boende går att ordna både på arbetsplatsen och i centrum.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av restaurang och tycker om att arbeta inom i branschen. Du har kunskap om livsmedel och hygien samt kassavana. Du talar och skriver på svenska och engelska och innehar B körkort. Arbetsplatsen är nikotinfri.

Som person är du van vid ett högt tempo och att arbeta i team. Du har en positiv utstrålning och en naturlig förmåga att leda stora grupper. Du motiverar och samordnar ditt team och agerar på eget initiativ. Du får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du stöttar och stödjer andra i strävan efter att uppnå gemensamma mål, samt arbetar effektivt och delar med dig av kunskaper och erfarenheter.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidater, så sök redan idag! Vid frågor/funderingar, är du varmt välkommen att kontakta: linda.tegelberg@studentconsulting.com

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Hovmästare
Startdatum: 
Wednesday, November 20, 2019 - 17:00
Kommun: 
Borlänge
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Tillsvidareanställning Tillsvidare
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Saturday, November 30, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
StudentConsulting
Land: 
Sverige
Egenbil: