Informationsförvaltare junior inom Fastighetsbildningsstöd, Gävle

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar medarbetarna på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

Denna tjänst är placerad på sektion Information och samverkan där ansvaret över den fastighetsrättsliga arkivhållningen finns.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som informationsförvaltare är ett omväxlande och stimulerande arbete där du kommer att samarbeta med kollegor inom gruppen och ute i landet. Du kommer även att ha kontakt med våra samarbetspartners på andra myndigheter.

Arbetet innebär att kvalitetssäkra arbetet i det digitala arkivet och stödja förrättningsverksamheten med information om arkiven och handläggning. Du kommer initialt att arbeta med ofta återkommande administrativa arbetsuppgifter inom arkivhållningsverksamheten.

Inom gruppen hjälper vi till och samordnar när äldre kommunala förrättningsarkiv över hela Sverige, ska digitaliseras. Det innebär resande och kan vara en framtida arbetsuppgift för dig.

Verksamheten står inför tekniska förändringar så ett visst mått av verksamhetsutvecklande intresse bör finnas. Om du har intresse av landets historia har du goda förutsättningar att trivas med oss.

Vår långsiktiga plan för denna tjänst är att den skall utvecklas för att på sikt innehålla fler och mer kvalificerade uppgifter inom arkivhållningsverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetar strukturerat och visar handlingskraft. Du har förmåga att arbeta självständigt utifrån givna ramar och eget omdöme.

Arbetet kräver god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal.

Vi ser att du har:
- Arbetserfarenhet inom offentlig verksamhet
- Kunskap i Officepaketet och datorvana
- Gymnasial examen

Meriterande:
- Erfarenhet av arkivrelaterade arbetsuppgifter

Personliga egenskaper:
- Du är noggrann och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt
- Du är lugn, ger bra service och har en vilja att hjälpa andra
- Du lyssnar in och informerar i olika konstellationer såväl internt som externt
- Har en god samarbetsförmåga

Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Arkivassistent
Startdatum: 
Wednesday, June 12, 2019 - 10:01
Kommun: 
Gävle
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Enligt avtal.
Sista ansokningsdag: 
Sunday, June 30, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Lantmäteriet, Fastighetsbildning
Postnummer: 
80182
Postadress: 
Lantmäteriet
Postort: 
Gävle
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
Lantmäterigatan 2 C 80182 Gävle
Egenbil: 
Namn: 
Michael Cliffoord
Telefonnummer: 
026 - 63 30 03