Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tekniker inriktning styr- & reglerteknik
Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Om tjänsten: Har du kunskap kring styr- och reglerteknik och trivs i en varierande arbetsmiljö? Vill du vara en del av vårt team och tillsammans med oss fortsätta utveckla ny teknik för framtiden? Då kanske du är vår nästa kollega, välkommen att läsa mer om tjänsten och ansök gärna idag! Som Tekniker på Gila Control System AB förväntas du arbeta självständigt med projekt och serviceuppdrag gentemot våra kunder. Programmering, driftsättning, injustering av nya system, framtagning av dokumentation samt ombyggnader och service av äldre system är exempel på förekommande arbetsuppgifter.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 14-04-2019

Vitvaruinstallatör Stockholm
Elgiganten AB
Är du vår nya vitvaruinstallatör? Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som vitvaruinstallatör är det viktigt att du är praktiskt lagd samtidigt som du är serviceminded och har kunden i fokus. Det är ett stort plus om du också har butiksvana. Som person är du handlingskraftig, noggrann och flexibel. Du är social och van att samarbeta med kollegor. Har du truckkort, så det är en bonus. Körkort är ett krav.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Elektriker
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu elektriker till ett av våra större företag, för projekt utanför Uddevalla. Du som söker är antingen bosatt i närregionen, eller intresserad av reseuppdrag.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 07-04-2019

Installationselektriker
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu installationselektriker till en av våra kunder i Västra Götalands län. Arbetsuppgifterna består av nyinstallation i bostäder.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 07-04-2019

Storkökstekniker till Caverion - Nyköping
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi på Caverion söker nu en ansvarsfull och driven storkökstekniker till distriktet Öst service, Nyköping.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 21-04-2019

Servicetekniker
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.   Infrastrukturstödets närservice bedrivs utifrån fem Campusområden som utgår ifrån de geografiska områden där Göteborgs universitets verksamhet bedrivs.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 11-04-2019

Automationstekniker till Älmhult
Empleo Växjö AB
Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2019

Elektriker / Tekniker med ITS-kunskap till Saferoad
Scandinavian Internet Group AB
Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group. Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 26-04-2019

Serviceelektriker
Malmö stad, Kommunteknik
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Caverion i Västerås söker elektriker
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019