Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elektriker
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker nu elektriker till vår kund i Helsingborg. Arbetsmoment som skall utföras: Industrimontage med kablar och stegar samt vägguttag till maskiner m,m.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Junior Drifttekniker
Randstad AB
Junior Drifttekniker Junior Drifttekniker arbetsbeskrivning. Tjänsten är en junior tjänst så vi ser gärna att du är i början av din karriär. Du kommer att få vara med i den dagliga verksamheten på alla Söderenergis avdelningar. Arbetstiderna kommer variera och vara både dagtid och skiftgång. För dig som brinner för teknik kommer denna tjänst innebära spännande utmaningar och mycket att lära. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Caverion söker elektriker till Lasarettet Trelleborg
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven elektriker till vår enhet Managed Services på Lasarettet Trelleborg.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Midroc Electro söker projektledare till Gävle
Midroc Electro
Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Fault tracer for a leading automotive company!
Experis
Do you have a passion for finding the root cause of electrical problems in vehicles? Maybe you have "hands-on" experience of complete vehicles or just a strong interest in electrical architecture, signal configuration, communication, diagnosis and software-download? If you want to work in a truly global company with future technology this is a great step in your career. You will be surrounded of highly skilled and helpful professionals working with passion! About the role: Your main tasks as a vehicle support engineer is to support the vehicle fleet with fault tracing.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Drivna elektriker till Varberg, Falkenberg och Kinna/Skene
Midroc Electro
Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster. Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Ledande montörer för arbete i elmätarprojekt – direktrekrytering till Eltel
MTX Rekrytering & Bemanning
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Stationsmontör inom elkraft
One Nordic AB
Är du en noggrann och prestigelös person som trivs med ett självständigt arbete? Har du ett stort säkerhetstänk och gillar att lösa tekniska problem? Då har vi tjänsten för dig. Var med och utvecklas i en framtidsbransch samt i ett växande bolag med gott kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Entreprenadelektriker till Visby
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven installationselektriker till vår filial i Visby.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Elektriker till Ransta Elbyrå på RA Gruppen AB
RA Gruppen AB
RA Gruppen AB rekryterar: Elektriker till Ransta Elbyrå RA Gruppen AB är en koncern som består av en handfull bolag verksamma inom elteknikbranschen. Vi är idag omkring 115 anställda och växer. De företag som idag ingår i RA Gruppen är RA Elteknik, Inez Johanssons Elektriska, Ransta Elbyrå, Arboga El-team och RA Säkerhet. Vi är en modern, nytänkande aktör som utmanar och håller vad vi lovar. Läs mer om oss på www.ragruppen.se. Vi vill att du ska må bra och trivas tillsammans med oss på RA Gruppen.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019