Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elektriker rekryteras till Prowork på rekryteringsmässan i Haninge
Prowork Bemanning AB
Elektriker rekryteras till Prowork på rekryteringsmässan i Haninge Datum:14 februari Tid: 15:00-18.00 Kommunhuset Haninge Plats: Rudsjöterrassen 2 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kort beskrivning av företaget: Prowork är verksamma inom Rekrytering och Bemanning inom bygg, industri och fastighet. Funnits sen 2013 och jobbar med företag i Mälardalen.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist :

Är du en av Inter El\'s nya serviceelektriker?
Onepartnergroup Väst AB
OM OSS: Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett gott gäng med bra förmåner och med stora möjligheter till personlig utveckling. På Inter El jobbar vi som ett team och man blir snabbt en i gänget. Som anställd på Inter El kan man få tillgång till olika förmåner som utbildning och friskvårdsbidrag. Du når våra kunder i en av våra utrustade servicebilar och därför behöver du ha ett B-körkort.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 02-02-2019

Midroc Electro söker elektriker till Bollnäs, Edsbyn
Midroc Electro
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Serviceingenjör till Trafiksystem
Trafiksystem
Trafiksystem Väst är ett expansivt företag inom belysning, trafiksignaler & intelligenta trafiksystem, som bringar ljus i trafiken och är en vital del av infrastrukturen. Vill du jobba som serviceingenjör, vara ute på fält och se till att detta fungerar? Trafiksystem expanderar så möjligheten finns nu! Din vardag Den ena dagen är inte den andra lik. Det kan vara uppdrag som ljussättning av broar, lyktstolpar, ljusshowen på ”Julstaden Göteborg” mm. Du utgår från din servicebil och bereder, planerar och dokumenterar jobben du utför.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Vi söker en underhållstekniker- Borlänge/Falun
NXTjobb
Borlänge Flis & Pellets Service AB jobbar med lösningar för effektiv pelletseldning, brännare, pannor och pelletskaminer. Med lång erfarenhet hjälper vi våra kunder till en optimal värmelösning. Vårt arbetsfält är framförallt Borlänge/Falun men vi har även kunder i övriga Dalarna med omnejd.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 07-07-2019

Servicetekniker fastighetsnät till Jönköping
Relacom
Vi söker nu en servicetekniker till Jönköping. Vi kommer att utöka vårt team med ytterligare en medarbetare på heltid.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Är du elektriker i Karlstad?
Manpower AB
Nu letar vi efter en engagerad och kommunikativ Elektriker till vår kund i Karlstad. Du behöver ha bra kunskaper inom ditt teknikområde, en vilja att utveckla dig vidare och bra inställning till ditt jobb. Är du lojal, kreativ och gillar att att ta dig an tekniska utmaningar? Då kan det vara dig vi söker! Vad går jobbet ut på? I rollen som Elektriker kommer du framförallt att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Junior serviceelektriker sökes till modernt elteknikföretag!
Framtiden AB
Brinner du för teknik? Vill du arbeta praktiskt på ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Sök då tjänsten som serviceelektriker redan idag! Dina arbetsuppgifter Du börjar din arbetsdag på kontoret där du tar en kaffe med dina kollegor och planerar dagen. Chefen på företaget delar ut de olika jobben som företaget får in. Då vår kund är väldigt breda inom sitt område så man får jobba på väldigt många olika ställen och med olika uppdrag, allt från stora industriområden till privatkunder. Jobbet innebär allt från elinstallationer, felsökningar kontroller och avprovningar.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Installationselektriker
Bellistic AB
Bellistic AB söker nu en självgående behörig elektriker. Är du intresserad av att utvecklas och ta ett ytterligare steg i karriären. Vi söker dig som har/är: . Behörig elektriker som är självgående . Körkort B . Goda kunskaper i svenska. Vi erbjuder: . Tillvidareanställning med fast månadslön . Indviduella lösningar angående lön/pension . Förmånliga incitamentsmodeller . Tjänstebil/Firmabil Låter det intressant? Ring eller maila Stefan snarast.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist :

Serviceelektriker
Scandinavian Internet Group AB
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.  Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 19-02-2019