Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Marknadsinriktad Servicetekniker till Matfors Hydraulservice
KFX HR-partner Nord AB
Om tjänsten Då företaget nu expanderar söker vi dig som trivs med ett arbete ute på fältet där du får träffa mycket människor, skapa nya kontakter och arbeta med teknik kombinerat med kundvård samt service. Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete. Du erbjuds möjlighet att få sätta din prägel på tjänsten då företaget växer och vill utöka. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Om företaget Matfors Hydraulservice AB är ett företag som erbjuder produkter och tjänster till industrin.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Kyltekniker till Huurre Sweden AB
Academic Work
Nu söker vi dig med kylcertifikat klass 1 och som trivs med att erbjuda service i toppklass. Huurre Sweden AB är ledande inom CO2-kyla och erbjuder både specialistlösningar för livsmedelkyla och avancerad processkyla samt miljökyla. Vi söker dig som är du nyfiken och intresserad av att lära dig. Du trivs med kundrelationer och gillar att arbeta självständigt. För dig som redan har en fot inne i branchen kan detta vara steget mot nästa spännande utmaning. Urval sker löpande. OM TJÄNSTEN På filialen i Gävle arbetar idag 15 medarbetare varav 10 arbetar i teamet med servicetekniker.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Montör Kommunikationsutrustning
EssRek AB
Om tjänsten: Vill du arbeta i ett internationellt företag som växer och satsar på framtiden? Vår Kund fortsätter sin expansion och behöver förstärka upp sin organisation med en ny Montör till sin Produktionsavdelningen. Vår Kund utvecklar kommunikationsutrustning till försvarssektorn såsom robusta datorer, servrar och övrig elektronisk utrustning och söker montörer som sugna på att montera detta. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå inom datateknik, elektronik, nätverk eller liknande, alternativt har du arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Servicetekniker till Axson Teknik
StudentConsulting
Har du studerat Automation på gymnasiet och har ett stort intresse för teknisk utrustning? Trivs du att arbeta i en serviceroll? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi en Servicetekniker för vår kund Axson till deras serviceavdelning i Göteborg. I rollen som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra servicearbeten på Fronius svetsutrustningar samt på sikt utföra servicearbeten och montage hos Axons olika kunder runtom i Sverige. Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd hos Axson.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Vi söker en larmtekniker / installatör till vår kund
Effektiv Göteborg
Trivs du med att vara ute hos kund samt har en social förmåga och serviceinställningen är hög. Då kan du vara personen vi söker! Dina arbetsuppgifter I rollen som tekniker kommer du ha ett variende jobb där ingen dag är sig annan lik. Exempel på arbetsuppgifter; • Installation av inbrottslarm, brandindikeringslarm, passerkortskontrollsystem mm • Komplettering av larm • Service / underhåll Vi ser gärna att du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Personbilsmekaniker och metodutvecklare
Palm & Partners Professional AB
Ingress om Palm Partner Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

Servicetekniker
Lunds kommun, Hedda Anderssongymnasiet, Utbildningsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Hedda Anderssongymnasiet är en helt ny kommunal gymnasieskola som startats mitt i Lund. Skolan är inriktad på kreativitet och handlingskraft med stark koppling till samhälle och näringsliv.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Teknisk Support inom Pneumatik till Aventics!
Academic Work
Vi söker dig som brinner för att lösa tekniska utmaningar och som vill kliva in i rollen som teknisk supporter på Aventics AB! Har du erfarenhet inom industri och vill arbeta i en bred roll där du både har kundkontakt, agerar säljstöd internt och samtidigt får utveckla dina tekniska kunskaper? Ansök idag då vi löpande går igenom urvalet! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Aventics AB:s räkning en teknisk supporter som ska hantera allmänna tekniska frågor och specifika frågor som rör processventiler. Aventics AB är en global tillverkare av pneumatikkomponenter och -system.
Skapad : 18-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

Larmsamordnare - sommarvikariat
Älmhults kommun, Utvecklingsenhet
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Som larmsamordnare ingår du i socialförvaltningens utvecklingsenhet. Du har ett nära samarbete med enhetschefer, biståndshandläggare och omvårdnadspersonal.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Technical Solutions Support
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019