Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare
Combitech AB
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Vårt kontor i Göteborg ligger på Lindholmen, här arbetar närmare 300 personer inom flera olika områden. Välkommen till oss! Din roll som teknikinformatör Vi söker just nu teknikinformatörer till spännande kunduppdrag i Göteborg. Som teknikinformatör är du länken mellan utvecklare/konstruktörer av en produkt och dess användare. Rollen innebär bl.a.
Skapad : 12-06-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Teknikinformatör - länken mellan utvecklare och användare
Combitech AB
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga kunder i Karlstad. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel.
Skapad : 10-06-2019 Ansökningsfrist : 01-07-2019

Teknikinformatör - Länken mellan utvecklare och användare
Combitech AB
Vi söker just nu teknikinformatörer till våra långsiktiga uppdrag i Stockholm. Vi har uppdrag både för den mer erfarne Teknikinformatören/Informationsingenjören och för den som har passande kompetens, men kanske inte arbetat som teknikinformatör tidigare. Din roll som teknikinformatör Teknikinformatören är länken mellan utvecklarna samt konstruktörerna av en produkt och användarna. Rollen innebär bl.a. nyframtagning, uppdatering, och/eller komplettering av den information som behövs för att stödja en produkt, hårdvara eller mjukvara, genom hela dess livscykel.
Skapad : 10-06-2019 Ansökningsfrist : 22-07-2019

Teknisk administratör till Bravida
Academic Work
Är du en stjärna på administration, har god social kompetens samtidigt som du har ett tekniskt intresse? Vi söker nu en teknisk administratör till Bravidas kontor i Linköping! OM TJÄNSTEN Som teknikadministratör kommer du att ha tyngdpunkten på felanmälningar för säkerhetsverksamheten på Bravida. Mycket av arbetet kommer att röra Linköpings Universitetssjukhus (US) och Vrinnevisjukhuset (VIN) då Bravida har en stor upphandling kopplad till sjukhusen.
Skapad : 08-06-2019 Ansökningsfrist : 08-07-2019

Teknikinformatör
Etteplan
Arbetsbeskrivning  Vi söker en Teknikinformatör som kommer att arbeta Inhouse med flera av våra mest intressanta kunder som valt till Etteplan som leverantör av sin tekniska dokumentation . Kunderna är marknadsledare inom sina branscher och deras produkter finns i många svenska hem och industrier. Vi arbetar såväl i nationella som internationella projekt.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifterna är att vara teknisk skribent vid framställning av teknisk användar- och servicedokumentation där ett målgruppstänkande genomsyrar allt du gör.
Skapad : 07-06-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Nyexaminerad maskiningenjör till Alfa Laval!
Academic Work
Vi söker nu dig som är nyexad eller junior maskiningenjör och som vill arbeta i Alfa Lavals Product Experience-team där du tillsammans med gruppen får arbeta mot en mer digital miljö på företaget genom en ny plattform för deras produkter.
Skapad : 04-06-2019 Ansökningsfrist : 04-07-2019

Teknisk skribent till ledande konsultbolag
Framtiden AB
Har du erfarenhet av teknisk dokumentation och är en fena på engelska? Gillar att du att skriva och är tekniskt intresserad? Då kan detta vara jobbet för dig - Ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som teknisk skribent ansvarar du för att beskriva olika tekniska produkter på engelska. Du kommer att skriva manualer för installation, underhåll och service. I arbetet kommer du analysera och utveckla innehåll, struktur av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse. Arbetet sker till största del ute hos kundföretagen.
Skapad : 31-05-2019 Ansökningsfrist : 01-07-2019

Teknikinformatör med fokus på användaren
Semcon Sweden
Har du ett stort teknikintresse och vill vara med i ett team med engagerade kollegor vars jobb är att agera som länken mellan utvecklare och användare? Då kanske rollen som teknikinformatör på Semcon är något för dig! Det här är viPå Semcon Product Information är vi experter på allt som har med teknikinformation att göra. Här finns en unik möjlighet för dig att utvecklas genom att hämta inspiration, idéer och lösningar från många olika branscher och områden via ett brett nätverk av Semconkollegor.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 06-11-2019

Teknik informatör inom produktinformation sökes!
Framtiden AB
Är du högskoleutbildad? Har du ett stort tekniskt intresse samt tycker om att beskriva, förmedla och sammanställa text och bild? Då är du den vi söker! Dina arbetsuppgifter Som Tekniska skribent jobbar du med att på ett passionerat och professionellt sätt stötta våra kunder att skapa teknisk information och informationslösningar av hög kvalitet för framtiden. Du kommer ansvara för att samla, producera, paketera och förmedla avancerad information med slutanvändaren i fokus.
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist : 26-06-2019

Teknikinformatör / Teknisk Skribent
Semcon Sweden
Semcon develops products for everyone, which means that we need to bring in lots of different perspectives to better represent the end users."Markus Granlund, CEO of Semcon Hur är kulturen och ledarskapet på Semcon? (https://semcon.com/join-us/our-culture/) Vi jobbar både med hård- och mjukvara, (https://semcon.com/what-we-do/) https://semcon.com/) Vi är ett gäng teknikinformatörer som arbetarinom olika områden; bygg-, maskin, elektronik-, kärnkraft-, tillverknings-och marin industri.
Skapad : 09-05-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019