Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Det perfekta extrajobbet: Barnvakt/Nanny till Danderyd 3gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Det perfekta extrajobbet – Jobba som barnvakt Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som barnvakt och har ett genuint intresse av att jobba med barn. Som person ska du vara ansvarsfull och noggrann. Såklart viktigt du också är kreativ och social. Du känner dig trygg att jobba med nya människor och trivs med att ta initiativ.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Det perfekta extrajobbet – Jobba som barnvakt i centrala Stockholm
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som barnvakt och har ett genuint intresse av att jobba med barn. Som person ska du vara ansvarsfull och noggrann. Såklart viktigt du också är kreativ och social. Du känner dig trygg att jobba med nya människor och trivs med att ta initiativ.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt 3gr/vecka till Huddinge
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj i Huddinge. De kommer vilja ha hjälp 3gr per vecka med passning av 2 barn på eftermiddagar/kvällar. Helghjälp kan även tillkomma vid behov och intresse. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Nanny by Tellus söker drivna barnvakter till centrala Stockholm!
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för flera familjers räkning barnvakter till framförallt centrala Stockholm. Dagar och tider kan diskuteras, vi hjälper dig att hitta den perfekta familjen utifrån dina önskemål. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt/Nanny till Djursholm 2gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj på Djursholm. De kommer vilja ha hjälp 2gr per vecka med passning av 1 barn på eftermiddagar/kvällar. Helghjälp kan även tillkomma vid behov och intresse. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt/Nanny till Järfälla 1gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj i Järfälla. De kommer vilja ha hjälp 1gr per vecka med passning av 3 barn på eftermiddagar/kvällar. Helghjälp kan även tillkomma vid behov och intresse. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt/Nanny till Bromma 3gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj i Bromma. De kommer vilja ha hjälp 3gr per vecka med passning av 2 barn på eftermiddagar/kvällar. Helghjälp kan även tillkomma vid behov och intresse. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt/Nanny till Tyresö 2gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj på Tyresö. De kommer vilja ha hjälp 2gr per vecka med passning av 2 barn på eftermiddagar/kvällar. Helghjälp kan även tillkomma vid behov och intresse. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt/Nanny till Huddinge 1gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj i Huddinge. De kommer vilja ha hjälp 1gr per vecka med passning av 2 barn på eftermiddagar/kvällar. Helghjälp kan även tillkomma vid behov och intresse. Som barnvakt ser vi att du har: Erfarenhet som barnvakt eller Nanny och alltid tycker det är roligt att vara med barn.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Barnvakt/Nanny till Saltsjöbaden 2gr/vecka
Nanny by Tellus
Nanny by Tellus har sitt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Från förskoleverksamheten tar vi med oss viktiga erfarenheter och har som ambition att erbjuda den bästa barnvakten. Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu för en familjs räkning en barnvakt/Nanny till familj i Saltsjöbaden. De kommer vilja ha hjälp 2gr per vecka med passning av 2 barn på eftermiddagar/kvällar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019