Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Socialsekreterare
Västerviks kommun
Försörjningsverksamheten, enheten för Arbete och Kompetens I Västerviks kommun värnar vi om varje medarbetares arbetsmiljö. Vi vill att alla medarbetare ska trivas och utvecklas i sin yrkesroll. Hos oss ska alla gå till jobbet med en positiv känsla. I kommunen arbetar vi bland annat med pedagogik, vård och omsorg, samhällsbyggnad, kultur, räddningsarbete och arbetsmarknad. Vi har jobb som är inspirerande och meningsfulla. Vi skapar livskvalitet och gör skillnad för människor varje dag. Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor?
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Arbetsmarknadscoach på Socialförvaltningen i Norrtälje
Norrtälje kommun, Avdelningen Arbetsmarknad och Integration
På Socialkontoret arbetar ca 120 personer med råd, stöd och bistånd inom något av områdena: barn och unga, försörjningsstöd, beroende och missbruk eller arbetsmarknads- och integrationsfrågor. Avdelningen arbetsmarknad och integration ansvarar för verksamheterna flyktingmottagning, ensamkommande flyktingbarn, arbetsförberedande kurser, jobbcoachning samt sysselsättningsverksamhet. Inom avdelningen arbetar 20 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vår verksamhet är inriktad mot att stödja och stärka personer som står utanför arbetsmarknaden med målsättningen egen försörjning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Socialsekreterare till mottagningsgruppen för barn och ungdom
Stockholms Stad, Enskede Årsta Vantör sdf
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder stadsdelsförvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till de snart 100 000 stockholmare som bor i vårt stadsdelsområde. Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Socialsekreterare Barn och Unga
Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen, IFO, Familjesektionen
Socialsekreterare Barn och Unga Vi söker en socialsekreterare till vår Barn- och ungdomsgrupp. Tjänsten innebär myndighetsutövning i form av förhandsbedömningar, utredningsarbete och uppföljning av beslutade insatser enligt SoL och LVU avseende barn och unga 0-20 år. Det är ett varierande arbete som innehåller en bredd av arbetsuppgifter som samverkan, teamarbete, dokumentation och kunskapssökande. Vi dokumenterar enligt BBIC - Barns behov i centrum. Arbetet ställer höga krav att följa lagar, regler och riktlinjer samt hålla sig uppdaterad på området.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Verksamhetschef till Uppsala
Frösunda
Många barn och ungdomar som vi kommer i kontakt med är vana vid att andra bestämmer över deras huvuden. Att inte bli tillfrågad, sedd eller lyssnad på är vardag. Det är inte okej enligt oss. Betraktas man som ett problem så känner man sig till slut också som ett. Därför jobbar vi efter en tydlig idé inom vårt affärsområde Individ och familj, där vi bland annat driver boendestöd och daglig sysselsättning. Här får man vara med och påverka.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Brukarassistans söker arbetsledare!
Brukarassistans Sverige AB
Brukarassistans anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning i Uppland och Stockholms län. Med den funktionsnedsattes behov i fokus anställer, arbetsleder och utbildar vi de personliga assistenterna. Nu stärker vi upp vår organisation med en arbetsledare till vårt engagerade och glada arbetsledarteam! Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och en förmåga att skapa förtroende och bygga relationer både med kunder och assistenter.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Socialsekreterare med inriktning på familjer med barn 0-12 år
Jönköpings kommun
IFO, Barn och ungdom Vill du vara med i arbetet med att fortsätta utveckla Barn- och ungdomsvården i Jönköpings kommun? Till lokalkontor Öster söker vi en ny kollega som kommer arbeta med inritning på familjer med barn 0-12 år. Lokalkontor Öster sitter i nya fräscha lokaler i Huskvarna Stadshus. Vilka är vi? Socialtjänsten i Jönköpings kommun är en starkt sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Socionomkonsulter inom barn och ungdom i Skåne & Halland
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Vi söker dig med en socionomexamen och som har flera års erfarenhet av utredning inom barn och ungdom för konsultuppdrag vid kommun. Efter avslutat uppdrag erbjuds du möjligheten till andra spännande uppdrag som anställd konsult hos Vårdlänken Bemanning & Rekrytering. Det är viktigt för oss att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer då kunden förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som i skrift.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Socionomkonsult inom försörjningsstöd
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Dig med en socionomexamen som har flera års erfarenhet av arbete med försörjningsstöd för konsultuppdrag. Efter avslutat uppdrag erbjuds du möjligheten till andra spännande uppdrag som anställd konsult hos Vårdlänken.Tillsättning kommer ske snarast, ansökan rekommenderas därmed göras omgående vid intresse. Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer då kunden förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som i skrift.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Socialsekreterare till Barn och familj - Myndighet
Malmö stad, ASF Öster
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? I Arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 500 medarbetare som arbetar med arbetsmarknadsfrågor, socialtjänst och socialt arbete, lokalt geografiskt utvecklingsarbete och trygghetsfrågor.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018