Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialisthandläggare barn och ungdomsenheten, utredningsgruppen
Sala kommun
Sala kommun har drygt 22 600 invånare och siktet är inställt på att vi snart ska vara 23 000 som bor här i kommunen som till ytan är Västmanlands största. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling. En långsiktigt ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbar utveckling ska vara utgångspunkten för allt arbete i Sala kommun. Dessutom ligger Sala bra till geografiskt!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Socionom till ungdomsgruppen
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Vi är ett av 6 team inom enheten barn- och ungdom och består av en arbetsgrupp på 11 kollegor plus vår 1:e socialsekreterare. På vår enhet har vi dessutom stöd av metodstödjare, biträdande enhetschef och vår enhetschef. Vi tycker själva att vi har världens bästa jobb och hoppas att du vill bli en av oss!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Nu söker vi socialsekreterare till Utredningsenheten Barn och ungdom
Eskilstuna kommun, Socialförvaltningen
Vi söker nu fem utbildade socionomer eller dig som studerar termin sju på socionomprogrammet. Tre av tjänsterna är tillsvidare anställningar och två stycken är vikariat. Om du vill arbeta med att göra skillnad för utsatta barn och unga, då ska du söka dig till oss! Utredningsenhetens huvuduppgift är myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning. Hos oss möter du barn och ungdomar som av olika anledningar befinner sig i svåra situationer och är i behov av råd, stöd eller insatser från socialtjänsten.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Socialsekreterare för familjehemsplacerade barn
Malmö stad, ASF Väster
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Socialsekreterare, vik
Halmstads kommun, Socialförvaltningen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Utvecklingsinriktad 1:e Socialsekreterare till Familjeenheten
Orust Kommun
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. För oss står medborgarens behov och intressen i fokus och vi strävar alltid efter att leverera insatser av hög kvalitet utifrån perspektivet ”de vi är till för”. För detta krävs att vi har engagerade och kompetenta medarbetare som trivs med sitt jobb, vilket vår medarbetarundersökning visar att vi har. Orust kommun har de senaste åren varit högt placerade i flera utmärkelser så som den mest spännande arbetsgivaren inom offentlig förvaltning och bästa skolkommun.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Nu förstärker vi familjevåldsteamet med fler socionomer
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Nu söker vi dig som är utbildad socionom och vill jobba i ett team med ett unikt koncept. I Borlänge finns det sex team inom enheten barn- och ungdom och ett av dessa team är familjevåldsteamet. Familjevåldsteamet ansvarar för utredningsarbetet med både barn och vuxna. Kort innebär det att familjerna slipper hanteras av olika instanser samt att hela familjen får en chans att samtala och slipper därmed berätta om sina upplevelser flera gånger. Detta tänker vi innebär en ökad kvalitet för Borlängebon.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

1:e Socialsekreterare till Försörjningsstödsenheten
Marks kommun, Socialförvaltningen
Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Förste socialsekreterare till försörjningsstödsenhet
Göteborgs Stad , SDF Östra Göteborg
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Socialsekreterare till Socialjouren
Göteborgs Stad , Social Resursförvaltning
Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare. Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019