Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stödassistent till LSS gruppbostad
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vi söker två stödassistenter tilll ett gruppboende inom funktionshinderområdet.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Stödassistent, trädgårdsgruppen
Kristianstads kommun
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Stödassistenter till gruppbostad i Ryd
Attendo
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 17-06-2019

Vikariat Vårdare/undersköterska LSS
Lessebo kommun, Socialförvaltningen
Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Vi söker medarbetare till ett av våra LSS-boenden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Vi söker tim- och semestervikarier till LSS bostäder i Haninge
Socialförvaltningen, Boende och Boendestöd, Boenden LSS
Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Arbetshandledare till Daglig verksamhet Café Fröja
Uppsala kommun
Daglig verksamhet, Börjegatan 25 Uppsala Vill du vara en del av vårt team på daglig verksamhet? Välkommen till oss! Vi söker nu en arbetshandledare som kan vikariera för ordinarie arbetshandledaren som kommer vara tjänstledig under 3 månader. I arbetsgruppen Café Fröja arbetar 3 arbetshandledare. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Här kan du läsa mer om arbetsplasen (https://vardochomsorg.uppsala.se/arbete_sysselsattning/dagligverksamhet/arbetsplatser/cafe-froja) Ditt uppdrag Som arbetshandledare ska du vara arbetstagaren behjälplig i de situationer där stöd behövs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Stödassistent på heltid till resurspool
Göteborgs Stad , SDF Östra Göteborg
I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 1800 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 50 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Engagerad nattuggla till barn- och ungdomsboendet Östergården
Bräcke diakoni, Barn och Ungdom, Östergårdens barn- och ungdomsboende
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna, icke-vinstdrivande aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vill du veta mer om vilka vi är, vad vi gör, och vad vi vill? Besök www.brackediakoni.se. Just nu söker vi dig som vill arbeta natt på vårt barn- och ungdomsboende Östergården. Hos oss är alla olika På Barn- och ungdomsboendet Östergården bor barn och ungdomar med funktionsvariationer.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 17-06-2019

Attendo söker semestervikarier till Gruppboende i Söderköping
Attendo
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Stödassistent till LSS-boende I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Stödassistent Daglig verksamhet
Vallentuna kommun
Vill du arbeta som stödassistent inom LSS Daglig verksamhet? Nu söker vi en ny medarbetare till vår Dagliga verksamhet Smidesvägen/Kom i tryck.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019