Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Pedagogisk superklippa eller omsorgspärla? Lidingö LSS-boenden söker dig!
Lidingö stad
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå. Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt. Vi söker nu stödassistenter/boendehandledare och undersköterskor till några av våra gruppbostäder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Vårdare gruppbostad
Uppvidinge kommun, Socialförvaltningen
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare. Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Boendepersonal till Blankavägens gruppboende
Fagersta kommun
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Stödpedagog
Uddevalla kommun, Socialtjänsten
Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan. I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Vill Du vara med och starta ett nytt gruppboende inom LSS!
Alingsås kommun, Särskilt boende
Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg. Vi söker stödassistenter som vill vara med och starta och forma ett nytt gruppboende inom LSS som ska öppna efter sommaren. Vi söker Dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga. Du är flexibel, ansvarstagande, initiativrik samt har förmåga att anpassa Ditt arbete utefter behov.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Stödassistent, resursperson till DV Gråsparven/DV Nordan
Lunds kommun, Gråsparvsvägen 5, SOA, Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Habiliteringsassistent
Härnösands Kommun
Vi arbetar med att skapa bra dagar för alla som bor i Härnösand. Tillsammans bygger vi ett Härnösand att vara stolta över, som växer och gör skillnad i människors liv. Härnösands kommun har ca 1800 medarbetare varav drygt 800 arbetar inom Socialförvaltningen. Vi ansvarar för stöd och omsorg till äldre, individer och familjer, personer med funktionsnedsättning och brukare med behov av hälso- och sjukvård. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare nu och för framtiden. Vår värdegrund är KUND, ANSVAR och GLÄDJE.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Boendehandledare Näckensväg servicebostad,funktionshinderomsorgen vuxna
Stöd och omsorg, Funktionsnedsättning vuxna
Näckens väg är en servicebostad med plats för tio boenden som öppnar i september. Verksamheten ska präglas av en miljö där man möts med respekt och professionalitet och där alla ges möjlighet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Vi erbjuder dig möjlighet att utveckla din yrkesskicklighet genom arbete i olika verksamheter inom området, arbeta varierande arbetstider och påverka din arbetstid.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Stödassistenter till Servicebostad och Gruppbostad, LSS
Vänersborgs kommun, Omsorg om funktionshindrade
Vi söker Stödassistenter till Bangatan 2 B Servicebostad enligt LSS samt till Niklasbergsvägen 7, Gruppbostad enligt LSS, för tillsvidareanställningar och vikariat. Rekrytering kommer att påbörjas och ske under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Att tillsammans med enhetschef, verksamhetsledare och övrig personal arbeta enligt de mål och riktlinjer som finns för verksamheten. Du ska utifrån varje persons behov ge stöd i den enskildes vardag genom tydliggörande pedagogik och arbeta enligt individuella genomförandeplaner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

1 vårdare till Stöd- och serviceboende
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018