Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bemanningsenheten på Norra Hisingen söker timvikarier till funktionshinder
Göteborgs stad., SDF Norra Hisingen
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Timvikarie sökes till socialpsykiatrin
Nora kommun
Nora kommun är beläget i den norra delen av Örebro län och är ingjutet mellan Bergslagens sjöar och skogar. Kommunen har ett fantastiskt kulturarv och ett rikt föreningsliv. Nora är en entreprenörskommun där små lokala företag lever sida vid sida med stora internationella bolag. Till antalet är vi ca 10 700 invånare och förväntas öka stadigt under kommande år.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Boendehandledare till Fasanstigen
Karlskrona kommun
Boendehandledare till Fasanstigen   Funktionsstödsförvaltningen, kommunens tredje största förvaltning med ca 700 medarbetare, ansvarar för att ge stöd och service till ungefär 700 kommunmedborgare som har fysisk, psykisk och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Med värdeorden " Delaktighet – Utveckling – Respekt" som bas strävar vi efter att tillsammans skapa ett professionellt bemötande gentemot brukaren och ett gott arbetsklimat. Vill du vara med och bidra till en ökad livskvalitet och självständighet för personer med funktionsnedsättning i en växande verksamhet? Sök dig till oss!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 05-01-2019

Boendestödjare till Ånstalundsvägen 16
Örebro Kommun
Vi söker en engagerad boendestödjare som vill vara med och stödja våra brukare i vardagen på ett strukturerat och målinriktat sätt. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik enligt VISA (visuellt, individuellt, strukturerat arbetssätt). Ditt arbetssätt grundar sig på brukarens färdigheter och vidare utveckling. Arbetstiden är schemalagd såsom dag, kväll och varannan helg. Om tjänsten Ånstalundsvägen 16 är en kombinerad grupp- och servicebostad för 9 servicemottagare som har varierande behov av stöd i boende och fritid.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Medarbetare till stödteamet
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Vi söker nu en medarbetare till Stödteamet inom Stöd, vård och omsorg.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Stödassistenter till Förskolevägens gruppbostad
Göteborgs stad., SDF Askim-Frölunda-Högsbo
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Är du vår nya superkollega som stödassistent, vikariat?
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vill du arbeta med människor och göra en meningsfull insats i deras vardag? Vill du ha ett socialt arbete som är både utvecklande och utmanande samtidigt som det erbjuder mycket glädje? Vi söker en kollega som Stödassistent för ett vikariat hos oss. Som stödassistent får du kunskap och erfarenhet om olika funktionsnedsättningar och hur du på bästa sätt kan stödja personer till ett självständigt liv.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Stödassistent till Barrets LSS-boende, Örgryte-Härlanda
Göteborgs stad., SDF Örgryte-Härlanda
Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Barn och ungdom LSS - timanställning
Ängelholms kommun, Verksamhetsområde funktionsstöd
Kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap gör Ängelholm till en av Sveriges vackraste platser. Kommunen har över 40 000 invånare och har under flera år blivit utsedd till en av Sveriges bästa boendekommuner. Ängelholm har bästa läget med goda kommunikationer - två tågstationer, två europavägar och en flygplats. Ängelholms kommun tänker nytt och har byggt en unik organisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Strukturen bygger på tre huvuduppdrag och ett servicestöd.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Stödassistent till det nybyggda specialboendet Stenebrunn!
Socialförvaltningen, Kumla kommun
Vet du vad du gör hösten 2019? Just nu bygger vi ett av Sveriges mest individanpassade specialboende enligt LSS. Tio personer med unika och komplexa behov kommer att ha sitt hem i en vacker naturbelägen miljö strax utanför Kumla. Här ska de få möjlighet att utvecklas, nå sina drömmar och kunna delta i samhället på sina egna villkor. Vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER Som stödassistent blir din främsta uppgift att ge våra framtida hyresgäster kompetent coachning och stöd för att kunna leva ett så gott och självständigt liv som möjligt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-01-2019