Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stödassistenter till Krabbeliderna
Göteborgs Stad , SDF Lundby
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Söker du ett meningsfullt jobb där du får vara delaktig i ett utvecklingsarbete?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Stödassistenter till Kaverös Äng och Askims Skytteväg
Göteborgs Stad , SDF Askim-Frölunda-Högsbo
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Stödassistent till Daglig verksamhet Lerum
Bräcke diakoni, Psykiatri och Daglig verksamhet, Daglig verksamhet Lerum
Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vill du veta mer om oss, besök vår https://www.brackediakoni.se/om-oss/vilka-ar-vi Har du viljan och intresset att stödja personer med funktionsnedsättningar att få en meningsfull sysselsättning? Som medarbetare hos oss gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas, få stimulans och gemenskap med andra efter hens önskemål.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Timvikarie inom LSS
Svalövs kommun
Svalövs kommun – med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg – erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor drygt 14 000 invånare. Bryr du dig om andra? Gör du det lilla extra för att göra någon annan glad? Ser du alla personers lika värde? Är du dessutom serviceinriktad och vill underlätta vardagen för någon annan? Då kan det vara dig vi söker! ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi timvikarier till våra verksamheter inom LSS!
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Boendestödjare till Solbergsvägens psykiatriboende i Upplands Väsby
Nytida
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Boendestödjare till A-team 3
Växjö kommun, Förv. Arbete och välfärd
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Boendestödjare till Ejdervägen
Växjö kommun, Förv. Arbete och välfärd
Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Stödassistent i daglig verksamhet
Ulricehamns kommun, Funktionsnedsättning
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära symbios med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Personal sökes omgående till Olivia Omsorgs gruppbostad i Vaxholm
Olivia Omsorg AB
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Medarbetare sökes till gruppbostad 25 km väster om Uppsala
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019