Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Två Boendehandledare/vårdare; Vaken natt
Stockholms stad
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skärholmens stadsdelsförvaltning är en av Stockholms stads 14 stadsdelsförvaltningar och omfattar stadsdelarna Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Här arbetar mer än 1000 medarbetare för våra 35.000 invånare. Vi erbjuder en kommunal verksamhet som vi är stolta över och vi har en fantastisk mångfald. Välkommen med ditt unika bidrag! Arbetsplatsbeskrivning Stockholms stad Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Stödassistent till gruppbostad i Vällingby
Stora Sköndal
Stora Sköndal är en stiftelse som utan vinstsyfte arbetar med stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Vi jobbar för att människor ska få växa och utvecklas utifrån sina unika förutsättningar  Stora Sköndal driver sedan hösten 2017 en gruppbostad i Vällingby för personer med Aspergers syndrom/autismspektrumtillstånd. Nu söker vi en ny Stödassistent som vill fortsätta att utveckla vår fina verksamhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Vi söker en stödassistent till en av våra gruppbostäder!
Mölndals stad
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Timanställd stödassistent Furulund
Attendo
I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Är du den timanställde som matchar vår grupp? Söker du ett spännande och utvecklande arbeta att kombinera med studier? Vi söker en engagerad medarbetare till en gruppbostad enligt LSS.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Arbetshandledare företagsgrupp Fjällbacken, EDV
Gävle kommun, Enheten för daglig verksamhet
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Föreståndare / Arbetsledare till Träffpunkten
Träffpunkten
Träffpunkten är en ideell förening som har ett allmännyttigt ändamål och där enskilda personer samt organisationer är medlemmar. Träffpunkten bedriver dagverksamhet, riktad till personer i Nyköping med omnejd. Gästerna på Träffpunkten lever i utsatta situationer med missbruksproblem och hemlöshet. Ledord i Träffpunktens etik och människosyn är värdighet och växt. Träffpunkten skall vara en miljö, som bidrar till att gästernas livsmod stärks.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Boendehandledare LSS
Gagnefs kommun
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad? Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på gruppbostaden Näset i Djurås. Gruppbostaden Näset ligger naturskönt vid Dalälven och här jobbar sju personal. Vi har en varm gemenskap och en arbetsglädje som smittar av sig.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Vård och omsorg – Timvikariat 2018
Välfärdsförvaltningen, Personalslussen
Välfärdsförvaltningen ger stöd, omsorg och motivation vid olika situationer i livet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Nya medarbetare till Tantolundens gruppbostäder på Södermalm
Olivia Omsorg AB
Olivia Omsorg erbjuder omsorg i olika boendeformer inom LSS. Våra verksamheter präglas av närhet och tillgänglighet i en utvecklande miljö där den enskilde är i fokus. Det uppfylls genom personalens inställning till sitt uppdrag, deras kunskap, bemötande och pedagogiska förmåga men framförallt förmågan att ge omsorg med känsla. . Olivia Omsorg driver Tantolundens gruppbostäder på Södermalm på uppdrag av Stockholm stad.  Vi utökar nu i verksamheten på Krukmakargatan och söker nya medarbetare som har stort engagemang för målgruppen och erfarenhet inom området LSS.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Camphill Häggatorp söker vårdare/socialterapeut
Camphill Häggatorp
Vi söker efter vårdare/socialterapeut som ska assistera våra boende på Häggatorp. Som vårdare/socialterapeut ger du våra boende det stöd de behöver i vardagen med personlig omvårdnad och omsorg. Vi assisterar vi dem som inte kan självständigt sköta sin hygien, skapar rekreationsaktiviteter och upprätthåller den dagliga rytmen i arbetet. Matlagning, städning, trädgårdsarbete etc. är en del av arbetet. OM DIG Vi har inga formella krav på utbildning, även om en sådan givetvis är en fördel när den finns.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018