Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Polismyndigheten söker en stationsadministratör till PO Älvsborg, Borås, vi
Polismyndigheten, Polisregion Väst
Polismyndigheten Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten som ersätter de tidigare 21 fristående polismyndigheterna och rikspolisstyrelsen är en enrådsmyndighet. Det innebär att myndigheten leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 29 500 medarbetare. Från den 1 januari 2015 består den nya polismyndigheten av sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli. Region Väst Polisregion Väst består av Hallands och Västra Götalands län.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Vakthavande befäl till häktet Umeå
Kriminalvården, Häktet Umeå
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Kriminalvården, Region Nord, söker nu ett vakthavande befäl till häktet Umeå.
Skapad : 16-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018

Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg
Kriminalvården, Hinseberg
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Hinseberg är en anstalt med enbart kvinnliga intagna. Anstalten har 93 platser i säkerhetsklass två och ligger i Frövi, utanför Örebro.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Kriminalvårdare till häktet Örebro
Kriminalvården, Häktet Örebro
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Kriminalvårdare till häktet Karlstad
Kriminalvården, Häktet Karlstad
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Häktet Karlstad är ett normalhäkte med totalt 73 Häktesplatser fördelat på 3st avdelningar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Kriminalvårdsinspektör till Anstalten Asptuna
Kriminalvården, A/H Region Stockholm
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Kriminalvårdare till anstalten Hällby
Kriminalvården, Hällby
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Hällby är en anstalt med 98 platser i säkerhetsklass 1 samt 17 avskidhetsplatser.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Produktionsledare/ASV, tillsvidare, Anstalten Ringsjön
Kriminalvården, Anstalten Ringsjön
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Kriminalvårdare till verksamhetsområde Umeå, anstalten Umeå
Kriminalvården, Umeå
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Kriminalvården Region Nord, verksamhetsområde Umeå söker nu en (1) kriminalvårdare till anstalten Umeå.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Kriminalvårdare till verksamhetsområde Gävle (vikariat/timvikariat)
Kriminalvården, Gävle
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anstalten Gävle byggdes 1986 och är belägen i Södra Bomhus, något söder om Gävle city.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018