Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kriminalvårdare till verksamhetsområde Saltvik (timvikariat)
Kriminalvården, Saltvik
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Polismyndigheten söker arrestantvakter till Utredningsjoursektion 2
Polismyndigheten, Polisregion Väst
Polismyndigheten söker arrestantvakter till Utredningsjoursektion 2, Göteborg Polismyndigheten Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten som ersätter de tidigare 21 fristående polismyndigheterna och rikspolisstyrelsen är en enrådsmyndighet. Det innebär att myndigheten leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 29 500 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Beroendeterapeut, 12-stegsbehandling till Anstalten Österåker
Kriminalvården, Anstalten Österåker
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Anstalten Österåker är en behandlingsanstalt som är belägen ca 3km från Åkersberga centrum.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Arrestantvakt till Eksjö
Polismyndigheten, Polisregion Öst
Polismyndigheten består av sju polisregioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. I Polisregion Öst ingår polisområdena Östergötland, Södermanland och Jönköping, inom dessa finns ett flertal lokalpolisområden. Till arrestverksamheten i lokalpolisområde Höglandet, Polisområde Jönköping, söker vi nu en arrestantvakt på heltid. Du kommer bli en del av en arbetsgrupp som idag består av 6 st arrestvakter 6 stationsbefäl. ARBETSUPPGIFTER Arbetet i arresten bedrivs i samarbete med polisområdets övriga verksamhet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

Kriminalvårdare till Anstalten Halmstad, tim- alt visstidsanställning
Kriminalvården, Anstalten Halmstad
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Verksamhetsområde Halmstad består av en anstalt av säkerhetsklass 2 med 72 normalplatser och 2 tillfälliga häktesplatser.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Timvikarier som Kriminalvårdare till Nationella Transportenheten i Gävle
Kriminalvården, Nationella transportenheten (NTE)
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Nationella transportenhetens arbetsuppgifter är att transportera frihetsberövade personer. Det innefattar huvudsakligen kriminalvårdsklienter mellan häkten och anstalter samt till domstolsförhandlingar, läkarbesök osv.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Kriminalvårdare till Region Syd- Timvikariat
Kriminalvården, A/H Region Syd
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Inför hösten 2018 söker nu region Syd timvikarier till häkten, anstalter samt nationella transport enheten.
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Kriminalvårdare till anstalten Kumla
Kriminalvården, A/H Region Mitt
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Timvikarier till häktet Kronobergs bevakningscentral
Kriminalvården, Kronoberg
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se Häktet Kronoberg är ett säkerhetshäkte beläget mitt på Kungsholmen i centrala Stockholm som också bedriver Citypolisens arrest.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Kriminalvårdare VO Vänersborg Timanställning
Kriminalvården, A/H Region Väst
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas.
Skapad : 03-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018