Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trygghetsvärdar
Trelleborgs kommun, Räddningstjänsten
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Räddningstjänsten i Trelleborg kännetecknas av hög kompetens, gott samarbete, lojalitet och nöjda medarbetare. Vi är kända för vår goda laganda och positiva arbetsmiljö.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Personskyddsväktare till vårt framgångsrika team i Stockholm
AVARN SECURITY
AVARN Security är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor. Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. AVARN Security är en del av Sector Alarm-koncernen och finns på cirka 30 orter. Tack vare våra 3 500 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige. Efter ett ökat behov och efterfrågan av kunder gällande personskyddstjänster i Stockholmsregionen så söker Risk Solutions efter lämpliga kandidater till vår personskyddsavdelning för att bli en del i vårt team.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Vi söker en skyddsvakt
Nokas Security AB
Arbetstider: 5-4 schema, natt Tjänsteställe: Södra sidan av staden Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: Bemanna entréreceptionen, säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till skyddsobjektet. Med viss rondering. Mer information fås vid intervjun.  Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Vi söker skyddsvakter till en stationär/ronderande biltjänst
Nokas Security AB
Arbetstider: 5-2 schema - dag Tjänsteställe: Stockholm Stad Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: 1 april 2018 Kvalifikationer: Vi söker dig som har en personlig mognad och som känner sig trygg i rollen som skyddsvakt. Personliga egenskaper är det som avgör den bäst lämpade. Du bör besitta ett högt säkerhetstänkande och social kompetens.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Tempest söker medarbetare för behovsanställning
Tempest Security Sverige AB
Vi söker utbildade väktare till olika typer av tjänster i Stockholm med förorter.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Skyddsvakt sommar 2018
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Region Aviation med 1 200 medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Väktare
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Airport Officers till Kiruna Airport
Swedavia
Kiruna Airport är en Basic Airport. Grundtanken i Basic Airport är att en stor del av personalen har flera kompetenser för att kunna utföra flera av flygplatsens förekommande arbetsuppgifter. Kiruna Airport söker nu Airport Officers som vill vara med och stärka upp verksamheten under sommarsäsongen 2018.     Dina arbetsuppgifter     I tjänsten som Airport Officer arbetar du i säkerhetskontrollen med att säkerhetskontrollera passagerare och deras bagage innan utresa samt med incheckning av passagerare.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Ordningsvakt
Sveriges Domstolar, Eskilstuna tingsrätt
Eskilstuna tingsrätt är en mellanstor allmän domstol med ca 45 medarbetare som handlägger brottmål, tvistemål, konkurser och övriga domstolsärenden. Tingsrätten är indelad i två målenheter som leds av samordnande domare och en administrativ enhet som leds av en chefsadministratör. I tingsrätten finns domare, notarier och handläggare och annan administrativ personal. Vid tingsrätten finns en fast säkerhetskontroll i entrén och kontrollen bemannas med ordningsvakter.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Väktare sökes till enheten för värdetransporter i Gävle
Nokas Värdehantering
Tycker du om ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, kommer du trivas i arbetet som värdetransportör! Vi söker dig som är väktare eller värdetransportör. Arbetstider: Varierande arbetstider Varaktighet: Nu söker vi medarbetare för behovsanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer:  För att passa in i vårt team är det viktigt att du är engagerad och har hög servicekänsla gentemot kund. Du kommer vara Nokas ansikte utåt vilket innebär att du kommer ha en väldigt viktig roll.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018