Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Timvikarie Trygghetsvärd
Skurups kommun, Kommunövergripande stab
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Trygghetsvärdar
Skurups kommun, Kommunövergripande stab
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Vi söker biljettkontrollanter
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Skyddsvakt Heltid Stockholm
Cubsec
Cubsec AB söker dig som vill arbeta på ett företag i stark medvind. Vi erbjuder en välmående och platt organisation där samtliga medarbetare är med och påverkar -allt för att inspirera till ett roligt arbete med stark gemenskap. Som vår medarbetare får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande företag, där vi skapar förtroende, trygghet och värde för våra kunder. Vi söker nu en medarbetare för skyddsvaktsuppdrag i södra Stockholm och som kan arbeta heltid natt. Som person är du engagerad i ditt arbete, plikttrogen och lojal.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Vi söker flygplatskontrollanter inför sommaren 2020
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Region Aviation med 1 200 medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2020

Rondväktare till en till Kommunbil i Upplands-Väsby
Nokas Security AB
Upplands-Väsby kommun utökar kommunbilen med ytterligare en bil. Arbetstider: 5-4 schema, natt Tjänsteställe: Upplands Väsby Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: 1 december 2019 Arbetsuppgifter: Ronderingar, larmutryckningar, skyddstäcka vid inbrott, trygghetstelefon, störningsjour samt enklare fastighetsjourer. Bevakningsområdet sträcker sig över hela kommunen med fokus på kommunala fastigheter och verksamheter. Verka för att förebygga inbrott, skadegörelse och bedriva trygghetsskapande närvaro med att knyta kontakt med ungdomar och vuxna.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Ordningsvakt i Uppsala
AVARN Security
AVARN Security söker en ordningsvakt i Uppsala deltid.   Avarn i Uppsala är en av de största aktörerna inom ordningshållning i Uppsala.   Du som ordningsvakt hos oss kommer få möjlighet att tjänstgöra hos en mängd olika kunder.      Vi erbjuder dig  möjligheten att vara del av ett modernt säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Växande Avarn söker fler medarbetare till Malmö Lund
AVARN Security Region Syd
AVARN Security söker nu dig som tilltalas av säkerhetsbranschen och vill ha ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vem är du? Våra medarbetare ska vara empatiska och ansvarstagande som känner att passion och laganda är två viktiga ledord i vårt dagliga arbete. Innovation, ett äkta engagemang samt ett gott humör ser vi som en framgångsfaktor. Du ska ha en styrka i att skapa goda relationer, såväl med kunder som med kollegor. Vi ser gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt och tar egna beslut.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Uppsala tingsrätt söker serviceinriktad ordningsvakt
Uppsala tingsrätt
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Guide för Sveriges Domstolar (läs mer på http://www.domstol.se/Om-Sveriges-Domstolar/Arbeta-i-Sveriges-Domstolar/ )   Arbetsuppgifter Serviceenheten som ingår i den Administrativa avdelningen leds av en servicechef. Serviceenheten består förutom av ordningsvakter av vaktmästare, handläggare och IT-administratör.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Ordningsvakt
Region Jönköpings län
Bevakningsenheten Är du en förtroendeingivande ordningsvakt som trivs i mötet med människor? Välkommen med din ansökan till denna tillsvidaretjänst på heltid! Vi söker Vi söker dig med gymnasieutbildning och som är utbildad ordningsvakt med gällande förordnande. Det är meriterande om du har flerårig arbetslivserfarenhet som ordningsvakt samt om du har väktarutbildning eller väktarbakgrund. Tidigare arbete inom offentlig sektor eller att du haft varierande uppdrag som ordningsvakt är också meriterande.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019