Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vill du arbeta som ordningsvakt i kollektivtrafiken i sommar?
Commuter Security Group
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer. Vi är specialister på egendomsskydd, godssäkerhet och mänskliga flöden. Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se CSG har uppdraget att i det s.k.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Hundförare/Skyddsvakt
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som skyddsvakt som utför bevakning med hund skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäde med tillhörande ytterområden.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Stockholm söker utbildade väktare för behovsanställning
Nokas Security AB
Vi söker utbildade väktare för rond- och stationärbevakning för behovsanställning. Vi har ett stort urval av olika kunder där arbetet kan variera stort mellan de olika tjänsterna. Tjänsteställe: Region Stockholm Arbetstider: Varierande Varaktighet: Behov, tillsvidare  Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade och stresståliga personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Ordningsvakter till Stockholms Centralstation
Coor Service Management
Addici Security söker nu Ordningsvakter till vårt uppdrag på Centralstationen i Stockholm. Om rollen Tjänsten som erbjuds är en heltidsanställning förlagd på nattetid. Vi erbjuder dig som Ordningsvakt att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Du kommer i ditt arbete att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter.  För att trivas i denna roll krävs det att du är ansvarstagande, kommunikativ och är bra på att hantera stressfulla situationer.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Sommarvikarier sökes till Örebro
Nokas Security AB
Vi söker sommarvikarier till Örebro för rondering och stationära uppdrag. En ronderande väktare arbetar med förebyggande säkerhet. Man är bilburen och besöker kunder i sitt distrikt/område för att bland annat kontrollera att larm är påkopplat, fönster och dörrar är stängda och låsta, elektrisk utrustning avstängd och att inga obehöriga vistas på objektet/området. Ronderande bevakning utförs både inom- och utomhus, oftast natt och man arbetar i skift. Arbetet är självständigt och rörligt. Vid stationär bevakning arbetar man hos kunden.
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Stockholm söker flera ordningsvakter till ett nytt uppdrag!
Nokas Security AB
Nokas har fått förtroendet att ansvara för säkerheten för alla Olav Thon Gruppens köpcentrum i Sverige. Arbetstider: 5-2 schema, varierande tider Tjänsteställe: Sollentuna  Varaktighet: Heltid, tillsvidare Tillträde: 1/2 2019 Arbetsuppgifter: Centrumbevakning med regelbundna ronderingar i centrumanläggningens alla butiker, allmänna och gemensamma utrymmen och ytor. Syftet är att skapa en trygg och välkomnande mötesplats för centrumets hyresgäster och besökare med fokus på service och upplevelse. Kvalifikationer: Du ska ha en hög servicekänsla och vilja att hjälpa till. Vi söker personer
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Jönköpings tingsrätt söker serviceinriktad ordningsvakt
Jönköpings tingsrätt
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Väktare behov/Sommar 2019
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

CSG söker väktare till avdelningen Allmänna Bevakningstjänster (ABT)
Commuter Security Group
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer. Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se   Om tjänsten  Arbetet som väktare inom kollektivtrafiken innebär att du ska öka tryggheten och säkerheten samt förebygga och förhindra skadegörelse på SL:s egendom.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Stockholm söker ordningsvakter deltid till centrumbevakning!
Nokas Security AB
Arbetstider: Varannan helg - eftermiddag/kväll Tjänsteställe: Arenastaden, Solna Varaktighet: Deltid, tillsvidare (40 tim/mån) Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna varierar från traditionell centrumbevakning med fokus på service och upplevelse, till att arbeta med säkerhet under stora evenemang. Kvalifikationer: Du ska ha en hög servicekänsla och vilja att hjälpa till. Vi söker en person som utstrålar service, säkerhet och trygghet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018