Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker utbildade väktare och ordningsvakter till Malmö
Nokas Security AB
Varaktighet: Behov, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare och ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade och stresståliga personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare och ordningsvakter arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Sommarvikarier väktare Stockholm
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Parkeringsvakt
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Syftet med parkeringsövervakning är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

AVARN Malmö Lund söker väktare
AVARN Security Region Syd
Vad innebär jobbet? Vi söker dig som kan jobba natt, dag med varierande arbetstider, du ska känna dig säker med att köra bil, då en stor del av yrket är bilburet. Vilket innebär att vi kör till våra kunder och ser till så att kundens byggnad är låst och inga obehöriga på deras område. Vi sitter även stationärt på många av våra objekt, vilket innebär att vi bemannar kundens objekt hela arbetspasset. Vi ska ge kunden den service och säkerhet som de köper utav oss.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Säkerhetskontrollant/Säkerhetsvakt
Pajala kommun
I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!" Säkerhetskontrollant på flygplats samt säkerhetsvakt. Arbetet är timtidsanställning. För närvarande är behovet timmar under december månad, samt ett mindre antal timmar per månad under resterande del av året. Arbetet innebär myndighetsutövning. Arbetsuppgifter: Arbetet är säkerhetskontroll av passagerare.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Sistec söker timvikarie / sommarvikariat - Göteborg
Sistec AB
Sistec är ett företag som arbetar med identifieringar inom kortsystem, upphandlingar och bakgrundskontroller. Sistec verifierar och identifierar personer till olika behörighetssystem.Sistec söker nu operatörer för timanställning / sommarvikarie.Sistec söker en stresstålig person som har skinn på näsan.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Sistec söker timvikarie / sommarvikariat
Sistec AB
Sistec är ett företag som arbetar med identifieringar inom kortsystem, upphandlingar och bakgrundskontroller. Sistec verifierar och identifierar personer till olika behörighetssystem.Sistec söker nu operatörer för timvikariat / sommarvikarie.Sistec söker en stresstålig person som har skinn på näsan.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Garagevärd Stockholm
Q-park AB
Q-Park söker dig som älskar att köra bil och söker ett ansvarsfullt arbete. Just nu letar vi efter förstärkning till Stockholm Garage. Vilka är vi? Q-Park är ett av Europas största parkeringsföretag med 800.000 parkeringsplatser i tio länder. I Sverige är vi marknadsledande och finns representerade över hela landet. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som garagevärd. Arbetstiderna är på ett rullande schema mellan klockan 0700-2000 under vardagar.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Ordningsvakt 100 % MÅ-FR
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har 345 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ordningsvakt på Securitas kan man arbeta i centrumanläggningar, innetorg, sjukhus, mässor eller andra anläggningar där det oftast krävs både väktarkompetens och ordningsvaktsförordnande.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Trygghetsvärd
Vellinge kommun
Vellinge kommun med sina ca 36 500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje! ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla uppdraget som trygghetsvärd i Vellinge kommun.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019