Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Parkeringsvakt - heltid
Q-Park AB
Vi söker en parkeringsvakt till Kalmar på heltid vilket innebär arbete på dagtid, kvällar och helger . Tjänsten som parkeringsvakt innebär att vi bevakar våra uppdragsgivares anläggningar. Du måste tycka om att vara utomhus i alla väder, men att även vilja tillbringa en stor del av din arbetstid i våra bilar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Badvaktmästare till Bråhögsbadet i Staffanstorps kommun
Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-256 Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering på Bråhögsbadet i Staffanstorps kommun. Bråhögsbadet är oasen mitt i Staffanstorps centrum med bad för både stora och små. Här kan du bada, motionssimma eller bada bastu. Vi har omkring 135 000 besökare varje år. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna som badvaktmästare är inriktade på service, bevakning, simskola, vatteninstruktör gympa/wetvest, reception och lokalvård.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Erfarna signalvakter/vägvakter sökes!
Lernia
Just nu söker vi dig som vill arbeta som signalvakt/vägvakt. Du kommer att bli anställd hos oss på Lernia som bemanningskonsult på en visstidsanställning med möjlighet till förlängning och därmed en tillsvidareanställning. Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann kommer du att stormtrivas som konsult hos oss. Vem söker vi? Med rätt inställning, viljan att arbeta och göra ett bra jobb är du den vi söker.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Är du Hylliebadets nya badvärd?
Malmö stad Fritidsförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Badbiträde 75%
Valdemarsviks kommun, Avdelning Service och Administration
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Parkeringsvakt - deltid
Q-Park AB
Q-PARK AB SÖKER FÖRSTÄRKNING TILL BEVAKNINGSGRUPPEN Vi söker nu ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som parkeringsvakt. Vi behöver förstärkning vardagar, kvällar och helger samt vid semestrar. Under semesterperioden vill vi att du kan jobba heltid. Denna tjänst passar bäst för dig som studerar eller har annat deltidsarbete.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Badvärd till Sjöbo Simanläggning
Sjöbo kommun, Sjöbo Simanläggning
Sjöbo simanläggning öppnade under sensommaren 2016. Sjöbo Simanläggning innehåller bl.a. en 25 meters motions-och tävlingsbassäng, multibassäng med höj-och sänkbar botten för bl.a. simundervisning och gruppträning, barnbassäng samt bastu-och relaxavdelning. Våra 1100 medarbetare spelar en viktig roll för Sjöbos utveckling och välfärd.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Utbildade flaggvakter
Jobzone Jönköping
Har du utbildning som flaggvakt? Då har vi ett uppdrag till dig! Under Dreamhack mässan i Jönköping den 16 juni behöver vi 6 st flaggvakter. Du ska se till att det blir ordning och reda i trafiken så att allt flyter på den dagen. Flaggvaktsutbildning är ett krav. Ring Justina på 0707 788 842  Jobzone erbjuder dig: - Arbete i ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Reg. Sthlm / Parkeringsvakt heltid dag
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 335 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Syftet med parkeringsövervakning är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Senior Specialist Security Management
Volvo Car Corporation(Prd)
It's not about cars. It's about people. Our human-centric focus is what makes us different from all other car companies, and it’s at the heart of everything we create. If you want to join us in our mission to make people’s lives less complicated, we offer you a chance to grow together with talented people who want to make a true difference. The Senior Specialist, Security Management, is a critical role for Corporate Security.
Skapad : 17-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018