Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Virda bad & sportcenter söker badpersonal
Alvesta kommun
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa? I Alvesta finns Virda bad & sportcenter som är en nyrenoverad sim- och sporthall. I anläggningen finns en 25-metersbassäng, en varmvattenbassäng, ett badlekland, bubbelpool, ångbastu, sporthall, gym, bowling och en cafeteria.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Vill du jobba som vikarie på Kungsbackas simhallar?
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Är du lyhörd, ansvarsfull och tycker om varierande arbetsuppgifter? Är du dessutom servicemedveten? Då kan du vara vår nya Badvakt. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete på Kungsbackas simhallar. Arbetet och rollen Vi söker timvikarier vid ordinarie personals frånvaro och vid hög arbetsbelastning till Kungsbacka och Fjärås simhall.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Badmästare på Parkbadet, Kultur- och fritidsförvaltningen
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bl a för bad, idrott och friluftsliv, kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd och kulturhistoriska miljöer. Parkbadet är ett modernt äventyrsbad med attraktioner samt sim- och hoppbassäng. Inom Parkbadet har vi även ett gym och friskvårdslokaler för gruppträning. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling .
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Badvakt
Borås Stad
Badvakt till Fritids- och folkhälsoförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2018-10-28. (Ref nr 21:2018:10) Arbetsplats: Badenheten med placering på Dalsjöbadet Fritids- och folkhälsoförvaltningen driver och samordnar folkhälsoarbetet i Borås Stad där det nationella övergripande folkhälsomålet, Att skapa samhälleliga förutsättningar för en god hälsa för hela befolkningen, är grunden för förvaltningens alla verksamheter. Vi arbetar också utifrån tre värdeord: Professionella, Lärande och Engagerande. Vårt arbetssätt ska vara positivt och präglas av respekt, öppenhet och korrekthet.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Parkeringsvakt Stockholm Södra
Q-park AB
Vi söker parkeringsvakter till våra kontor i Södra Stockholm. Detta är en heltidstjänst på ett rullande schema alla veckans sju dagar mellan klockan 0700-2200. Tjänsten som parkeringsvakt innebär att vi bevakar våra uppdragsgivares anläggningar. Du måste tycka om att vara utomhus i alla väder, men att även vilja tillbringa en stor del av din arbetstid i våra bilar.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Skidpatrullör till Branäs vintern 2018/2019
Branäs Fritidscenter AB
Säsongsjobba i Branäs vintern 2018-19 Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expresslift och 30 nedfarter. Anläggningen har elva gånger belönats med priset "Bästa skidanläggning för barnfamiljer". Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag. Ta chansen och kom till ett utvecklande arbete i en härlig positiv skidmiljö. "BRANÄS BÄSTA BERGET" är vinterns roligaste arbetsplats! Skidpatrull Som skidpatrullör i Branäs så arbetar du med säkerheten i skidområdet.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Simlärare/simtränare
Täby Sim
Verksamhetsbeskrivning Täby Sim bildades 1974 och är en av Sveriges ledande simföreningar med idag 2300 medlemmar som på olika sätt är engagerade i föreningens framgångsrika bredd- och tävlingsverksamhet. Vi har ett mycket stort och bra upptagningsområde samt bedriver större delen av vår verksamhet på Tibblebadet, en 50 m inomhusbassäng med mycket goda träningsmöjligheter. Inom en snar framtid kommer en ny modern simanläggning att projekteras i Täby vilket kommer att skapa än större möjligheter för föreningen att ta nya spännande kliv i framtida utveckling.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Badvärdar till Stenungsund Arena
Stenungsunds kommun, Sektor Samhällsbyggnad
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018

Badvakter vid behov (timanställning) till Ystads kommun
Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Badvakt vikariat 100%
Ystads kommun, Kultur o Utbildning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.
Skapad : 05-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018