Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Semestervikariat - badbevakare/receptionist/städ
Emmaboda kommun, Emmaboda Bad och Träningscenter
• Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Vi söker medarbetare till Fjärås simhall
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vill du bidra till att våra badgäster trivs och får den hjälp de behöver? Vill du ge service till andra människor och ansvara för säkerheten på Kungsbackas simhallar? Arbetet och rollen som badmästare Vi söker en badmästare till Fjärås simhall. Arbete i Kungsbacka simhall kan också förekomma.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 05-04-2019

Parkeringsvakt Göteborg
Apcoa
APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda. Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 19-04-2019

Trafikvakt Bromma
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  ARBETSUPPGIFTER Här kommmer du arbeta som trafikvakt i lag med ett 10 tal personer.  Arbetet är trafikreglering samt logistik vid bygginfarter. Arbetet är vissa gånger fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 20-04-2019

Parkeringsvakt Umeå - deltid
Q-park AB
Q-Park söker dig som älskar att köra bil och söker ett ansvarsfullt arbete. Just nu letar vi efter förstärkning till bevakningsgruppen i Umeå. Vilka är vi? Q-Park är ett av Europas största parkeringsföretag med 800.000 parkeringsplatser i tio länder. I Sverige är vi marknadsledande och finns representerade över hela landet. Vad innebär tjänsten? Vi söker nu ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som parkeringsvakt. Detta är en behovsanställning och arbetstiderna varierar under alla veckans sju dagar.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 27-03-2019

Servicetekniker för livräddnings utrustning
Ekens Naval AB
Verksamhetsbeskrivning Huvudsaklig verksamhet är service och försäljning av sjösäkerhets utrustning. Årlig kontroll av uppblåsbara livflottar och flytvästar samt reprationer av gummi och ribbåtar. Arbetsuppgifter Till en början Service av livflottar och evakuerings system till fartyg i skärgårdstrafik Utbildning/Erfarenhet Nogranhet, punktlighet ,läsa och förstå kontrollschema och manualer Inte vara rädd för att ta i lite Engelska i skrift och tal Samtliga manualer på engelska. Truckkort ett plus.
Skapad : 19-03-2019 Ansökningsfrist : 07-04-2019

Havslivräddare
Räddningstjänsten Skåne Nordväst
Räddningstjänsten Skåne Nordväst är ett kommunalförbund med fyra medlemskommuner: Helsingborg, Ängelholm, Bjuv samt Örkelljunga med totalt cirka 210 000 invånare. Vi ansvarar för operativ utryckningstjänst och förebyggande skydd med målet att skapa trygghet för de som bor och vistas i våra kommuner. Under de närmaste åren förväntas flera kommuner ansluta sina räddningstjänster inom samarbetet Familjen Helsingborg till förbundet. Räddningstjänsten Skåne Nordväst har idag cirka 320 anställda med en budgetomslutning på ungefär 211 miljoner kronor.
Skapad : 19-03-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Trafikvakt Bromma
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  ARBETSUPPGIFTER Här kommmer du arbeta som trafikvakt i lag med ett 10 tal personer.  Arbetet är trafikreglering samt logistik vid bygginfarter. Arbetet är vissa gånger fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt.
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist : 18-04-2019

Trafikvakt Stockholm
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  ARBETSUPPGIFTER Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Arbetet är vissa gånger fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt.
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist : 18-04-2019

Badvärd/simlärare/gyminstuktör, Holjebadet
Olofströms kommun
Holjebadet - En hållbar mötesplats för alla Holjebadet, invigdes december 2007 och är en oas i vardagen, en plats för såväl lugn och ro som träning och aktiviteter. Anläggningen är handikappanpassad och här finns bland annat en 25-meters bassäng för motionssim och lekar, en 16-meters varmvattenbassäng, vattenrutschkana, lekland, klätterväggar, relaxavdelning med bubbelpool och ångbastu, torrbastu samt ett väl utrustat gym. Vill du vara en del av detta samt brinner du för friskvård och service? Då är det just dig vi söker till vår lediga tjänst som badvärd/ simlärare.
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019