Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafikvakt Stockholm
West Solutions AB
Arbetsbeskrivning Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Vem är du Vi söker dig som är serviceminded och har ett positivt sinne Du har god vana att hantera människor samt är en person med auktoritet. Du erbjuds Ett felxibelt arbete utomhus som utförs på vardagar och nätter. Kvalifikationer Gymnasiekompetens B-körkort Meriterande Du har tidigare erfarenhet med trafikreglering Utbildning, Arbete på väg  Se mer info på www.ramudden.se  Välkommen med din ansökan, urval sker löpande
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Badmästare på Parkbadet
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bl a för bad, idrott och friluftsliv. kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd och kulturhistoriska miljöer, Parkbadet är ett modernt äventyrsbad med attraktioner samt sim- och hoppbassäng. Inom Parkbadet har vi även ett gym och friskvårdslokaler för gruppträning. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Parkeringsvakt Stockholm Norra
Q-park AB
Vi söker en parkeringsvakt till vårt kontor i Norra Stockholm. Detta är en heltidstjänst på ett rullande schema alla veckans sju dagar mellan klockan 1600-0330. Tjänsten som parkeringsvakt innebär att vi bevakar våra uppdragsgivares anläggningar. Du måste tycka om att vara utomhus i alla väder, men att även vilja tillbringa en stor del av din arbetstid i våra bilar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Vikarier till Väggabadet
Karlshamns kommun
Med placering på Väggabadet i Karlshamn.     Väggabadet öppnade i mitten av oktober 2011 efter en omfattande renovering och nybyggnation av vattenrutschbana, barnpool, bubbelpool, ångbastu, relaxavdelning, caféteria med mera. 2017 öppnade Karlshamns första padelbana, belägen på Väggabadets uteområde.     Arbetsbeskrivning:   Att vara timvikarie vid Väggabadet innebär att du oftast blir kontaktad med kort   varsel. Eftersom badet har öppet både kvällar och helger ska du ha möjlighet till   flexibilitet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Timanställd badvakt till Haganäsbadet
Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Förekommande arbeten i ett badhus såsom badbevakning, allmän service till kunderna, försäljning av simmärken och badkort m.m.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Serviceminded medarbetare till driftcentralen
Apcoa
Apcoa Parking är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering, drift och utveckling av parkeringsanläggningar. Företaget har närmare 1000 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige som tas om hand av våra ca 450 värdefulla medarbetare. I rollen som servicemedarbetare på driftcentralen kommer du att jobba mot såväl kunder och även interna medarbetare.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Badvakt
Karlshamns kommun
Med placering på Väggabadet i Karlshamn   Heltid, vikariat, schemalagd arbetstid med kvälls- och helgtjänstgöring.     Väggabadet öppnade i mitten av oktober 2011 efter en omfattande renovering och nybyggnation av vattenrutschbana, barnpool, bubbelpool, ångbastu, relaxavdelning, caféteria med mera. 2017 öppnade Karlshamns första padelbana, belägen på Väggabadets uteområde.     Arbetsbeskrivning:   Att tillsammans med övrig personal på schemalagd arbetstid bemanna Väggabadet och ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Skidliftskötare/pistör sökes till Hovfjället
Hovfjället AB
Sveriges sydligaste fjällnatur erbjuder en fantastisk utsikt över de vinterklädda Finnskogarna och det omgivande naturreservatet. På toppen av Hovfjället 542 m.ö.h. hittar du snösäkra backar och omväxlande längdspår, restaurang, värmestuga, skiduthyrning och skidskola. Sveriges bästa skidanläggning via sajten turistmål.se där vi utsetts till bästa skidanläggning 2014!
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

AVARN SECURITY SÖKER PARKERINGSVAKTER
AVARN SECURITY SERVICES AB
AVARN SECURITY HAR REKRYTERINGSTRÄFF NÄR: TORSDAG DEN 30 AUGUSTI KL 13.00 VAR: ARBETSFÖRMEDLINGEN CENTRUM, JÄRNVÅGSGATAN 3, JÄRNTORGET SAL 35 ANMÄL DIG VIA https://www.simplesignup.se/event/136504 Obs! Tag med CV! Obs! Körkort är ett krav ! Om du tycker om att vara ute i friska luften, gillar frihet under ansvar och vara en del av ett härligt team då kan detta vara något för dig. Parkeringsvakt - ett spännande och omväxlande yrke i olika miljöer!
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist :

Hylliebadet söker dig som vill arbeta som badvärd!
Malmö stad Fritidsförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018