Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Trafikvakt Stockholm
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England) Ramudden koncernen omsatte 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda.  ARBETSUPPGIFTER Som trafikvakt kommer du arbeta i lag med 2-3 personer med trafikreglering. Arbete med logistik vid bygginfarter är även vanligt förekommande. Arbetet är vissa gånger fysiskt krävande så det krävs att du utan hinder kan lyfta tungt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Badvärd
Ljungby kommun
Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling. Hos oss är balans i livet viktigt!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Yasuragi söker timanställd badvärdinna
Nordic Choice Commercial Services AB
Yasuragi söker extra personal som badvärdinna i Japanska badet Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt energigivande aktiviteter. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt tre restauranger med mat inspirerad av det japanska köket. Yasuragi drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad. Vi som arbetar på Yasuragi utvecklas ständigt.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Ledningssystemschef till FMLOG
Försvarsmakten
Säkerhets- och ledningssystemavdelningen är en del av FMLOG Stab som utgör ett direkt stöd till Chefen FMLOG och FMLOG enhetsledningar. Avdelningens uppgift är att leda och samordna arbete med säkerhet och ledningssystem inom FMLOG. Arbetet präglas av förutseende, stöd till chefer och medarbetare, samt uppföljning enligt utgivna uppgifter inom ramen för gällande lagar och förordningar. Som ledningssystemschef är du direkt ansvarig i alla frågor rörande ledningssystem. Ledningssystem består av doktrin, organisation, personal, metod och teknik.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

P-vakt Karlstad
Apcoa Parking Sverige AB
APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda. Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Badmästare
Eksjö kommun
Eksjö kommun är en kommun där alla är välkomna. En trygg och levande kommun som vi gemensamt arbetar för att på ett hållbart sätt bevara och utveckla. En aktiv kommun där allt känns nära. En närhet som ger mer tid för meningsfull fri tid. Tillväxt- och utvecklingssektorn dit fritidsavdelningen hör har som uppdrag att jobba med de områden som skapar tillväxt och utveckling i kommunen.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Parkeringsvakter till Sundbyberg
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Att arbeta som trafikövervakare innebär, att du arbetar med trafiksäkerhet och framkomlighet genom att övervaka parkerade bilar. I ditt arbete möter du många människor, och information till dem är en viktig del av ditt dagliga arbete. Det är därför viktigt, att du har en hög grad av servicekänsla. Arbetstiderna är varierande, även kvällar och helger ingår i tjänsten. Din profil Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Parkeringsvakt till Uppsala Parkerings AB
Uppsala kommun
Uppsala Parkerings AB Vill du ha ett varierande och utmanande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor och att arbeta under eget ansvar? Brinner du för att ge god service och tycker det är viktigt med en god kommunikation? Vi ser fram emot din ansökan! Uppsala Parkerings AB är ett kommunalt bolag, ägt av Uppsala Stadshus AB. Bolaget förvaltar och utvecklar de kommunala parkeringarna i Uppsala och vi har en aktiv roll i planeringsprocesserna i syfte att bidra till de övergripande trafikpolitiska målen uppnås. Uppsala är idag en kommun med kraftig tillväxt.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Parkeringsvakt Göteborg
Apcoa Parking Sverige AB
APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda. Vi söker dig som vill hjälpa till med att se till att våra kunders parkeringar har hög kvalitet och blir en väl fungerande resurs.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Badmästare till Folkhälsocentrum, Laholms kommun
Laholms kommun
Nu söker vi en badmästare till folkhälsocentrum i Laholm. Folkhälsocentrum är Laholms kommuns satsning på folkhälsa, friskvård och rehabilitering. Folkhälsocentrum består av simhall med aktivitetsbassäng, friskvårdsgym, idrottshallar, café mm. Vi erbjuder ett trevligt och omväxlande arbete. Arbetsuppgifter På Folkhälsocentrum deltar du i alla på arbetsplatsen förekommande arbetsuppgifter. Du är pool-livräddare, simlärare samt instruktör för vattengymnastik, babysim, gym och TRX. Även städ ingår i arbetsuppgifterna.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019