Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Automationstekniker till Älmhult
Empleo Växjö AB
Dina arbetsuppgifter Till ett av våra kundföretag i Älmhult söker vi en nyfiken och praktiskt lagd Automationstekniker. Tjänsten innefattar främst: • Service, underhåll och driftsättning • Montageledning och utbildning ute på plats hos kund • Utveckling av mekanik, PLC, el och pneumatik • Uppsättning av nya program • Testkörning, mätning och programmering Vår kund erbjuder en mycket stimulerande och utvecklande arbetsmiljö där du har hela världen som arbetsområde.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

CAD-Konstruktör sökes till spännande miljöteknikföretag
Framtiden AB
Vi söker dig som är duktig på CAD, är noggrann och är mån om att göra ditt bästa på jobbet. Ta chansen att jobba med vår härliga kund i Yngsjö! Dina arbetsuppgifter Som CAD-konstruktör arbetar du med teknik och design. Du arbetar främst med att ritning och konstruktion i Inventor och AutoCAD. Det är en varierad tjänst där du kommer att rita inom olika projekt. Du kan även komma att få konstruera biogasanläggningar, pumpgropar, bassänger och vattenrör. Du följer tydliga instruktioner och får tilldelat dig dina arbetsuppgifter, samtidigt som du uppmuntras till att ta egna initiativ.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Elnätstekniker sökes!
Montico HR Partner AB
Kundföretaget För kunds räkning söker vi nu drivna och självgående elnätstekniker i Sätra med omnejd. Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer b.la bestå av att säkerställa driften av elmätare, genom att ansvara för installation och underhåll av elkraftsutrustningar. Du kommer dokumentera ditt arbete under dagen samt jobba självständigt med att montera, mäta in och driftsätta elkraftsutrustning. Av dina dagliga arbetsuppgifter så förekommer bland mycket annat: Daglig kundkontakt samt kontakt med beställare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Senior Beräkningsingenjör FEM, Inhouse ALTEN
Alten Sverige AB
Är du en senior beräkningsingenjör inom FEM och är redo för nya utmaningar? Då är detta ett ypperligt tillfälle att skicka din ansökan till oss. ALTEN CAE söker nämligen efter en medarbetare till vårt inhouseprojekt på Lindholmen! Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera individuellt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande i ditt sätt att arbeta. Du har god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Installationstekniker med 1-2 årserfarenhet
OnePartnerGroup Stockholm AB
Vi söker en installationstekniker inom värmemätning till vår kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se. Dina arbetsuppgifter I rollen som installationstekniker inom värmemätning kommer du arbeta med mätteknisk utrustning för värme och kyla i fält såsom vattenmätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Elektronikingenjör till BAE Systems Bofors
BAE Systems AB
Som Elektronikingenjör på BAE Systems Bofors arbetar du i projektform och får möjligheten att följa utvecklingen genom alla delar i cykeln. Hela vägen från förstudie och ritning genom prototyplabbet för framtagande av modell för att slutligen genomföra verifiering och tester – både i labbmiljö och ute på provskjutningsfältet. Ser du dig själv som något av en uppfinnare och söker en tjänst i en högteknologisk vardag är det här tjänsten för dig. På uppdrag av BAE Systems Bofors i Karlskoga söker AxÖ Consulting en Elektronikingenjör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Saint-Gobain ISOVER - El-konstruktör
Kandidathuset AB
ISOVER - En världsledare med historia.Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain består idag av mer än 1400 konsoliderade företag med ca 170 000 anställda. Tillverkningen sker i 66 länder över hela världen och år 2015 hade Saint-Gobainkoncernen en omsättning på ca 39,6 miljarder Euro.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Elektronikingenjör till spännande tjänst
Framtiden AB
Är du en elektronikingenjör som söker en varierande tjänst och vill utvecklas på ett familjärt företag? Sök då tjänsten som beredare idag! Dina arbetsuppgifter I rollen som beredare kommer du att ha ett övergripande ansvar för tillverkningen av kretskort. Dessa kort är alltid kundanpassade, och din uppgift är att utvärdera om dessa går att producera.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 27-07-2018

Junior ingenjör mot elkonstruktion
Framtiden AB
Är du nyfiken på energi- och kärnkraftindustrin? Vill du också arbeta för ett av de största teknikkonsultbolagen i Sverige? Vi söker dig som är junior ingenjör och i början av din karriär! Dina arbetsuppgifter Som junior elkonstruktör/ingenjör kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära detaljkonstruktion inom el. Du kommer främst att arbeta mot lägre spänning och med provning, drifttagning, kabeldimensionering samt montagestöd.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Tekniker inom fastighetsautomation
Siemens
Följ med på vår resa in i framtiden # FutureMakers # Siemens! Det går bra nu! Vill du arbeta med marknadens bästa produkter och kvalité? Siemens ligger främst när det gäller produktutveckling och digitalisering. Vill du bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agenda? Häng med på vår resa in i framtiden och sök tjänsten idag! Utmaningar Vi söker nu en driftig och engagerade kollega till vårt team inom fastighetsautomation med placeringsort i Helsingborg.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018