Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elektroingenjör sökes till stor internationellt företag!
Framtiden AB
Vi söker nu efter en driven och nyfiken elektroingenjör som är strukturerad och gillar att ta ansvar! Är det du? Skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär ansvar för att utveckla, implementera och anpassa våra elektriska system när det gäller hårdvara, systemarkitektur och funktionalitet för att uppfylla framtida krav gällande t.ex. prestanda, tillgänglighet och säkerhet. Du kommer oftast, i projektformat, att arbeta med nya utvecklingsprojekt, produktunderhåll, basutveckling och kundorder.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 16-09-2019

Elektronikkonstruktörer till ÅF
ÅF AB
Om jobbet Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion och vill arbeta med avancerad elektronik inom t.ex. försvaret eller automotivebranschen? Sökord; Elektronikkonstruktör, Elektronic designer, Hardware engineer, Hardware designer, PCB Nu söker vi efter fler erfarna elektronikkonstruktörer till ÅF i Jönköping som vill vara med och utveckla tekniken i framtidens produkter. Som konsult får du möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum och möjlighet till många nya utmaningar.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Vi söker en Elkonstruktör till spännande företag i Norrköping!
Framtiden AB
Har du ett stort intresse för elkonstruktion? Vill du arbeta på ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam lagande? Då är detta arbetsplatsen för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta med elkonstruktion av nya kraft- och processanläggningar, såväl om- och tillbyggnadsprojekt innehållande både skåpskonstruktion och anläggningskonstruktion. Då de arbetar över hela landet kan det förekomma vissa resor, men sällan över en vecka åt gången. Under din inledande tid kommer du få en mentor för att på så sätt skolas in på bästa möjliga sätt.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 05-09-2019

Elektronikkonstruktörer till ÅF
ÅF AB
Om jobbet Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion och vill arbeta med avancerad elektronik inom t.ex. försvaret eller automotivebranschen? Sökord; Elektronikkonstruktör, Elektronic designer, Hardware engineer, Hardware designer, PCB Nu söker vi efter fler erfarna elektronikkonstruktörer till ÅF i Linköping som vill vara med och utveckla tekniken i framtidens produkter. Som konsult får du möjlighet att arbeta inom ett brett spektrum och möjlighet till många nya utmaningar.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Project Quality Manager
Poolia Sverige AB
Om tjänsten Till långsiktigt uppdrag hos global koncern i Västerås söker vi nu en Project Quality Manager. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå under ett år.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Senior Produktspecialist till ELON Group
Poolia Örebro AB
Som Senior Produktspecialist blir du en central person i ELON Groups satsning på egna varumärken. Du jobbar i ett specialiserat team som tillsammans ansvarar för att ta fram produkter till företagets egna varumärken (EVM). I nära samarbete med kategori/inköp samt eftermarknadsavdelningen är du med och bygger upp och breddar nuvarande sortiment. Du erbjuds en spännande och omväxlande roll där du följer produkten från uppstart till målet - ut i butik! Trivs du i en teknisk roll med högt tempo och många parallella projekt?
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Servicetekniker Silex dagtid
Poolia Life Science & Engineering AB
Vill du jobba med den absolut senaste tekniken och de nyaste instrumenten/maskinerna? Vi söker nu servicetekniker till en spännande och utvecklande tjänst hos Silex Microsystems. Tjänsterna är placerade och stationerade i Järfälla, du sköter servicen på platsen. Silex ligger i absolut framkant av ny teknologi i tillverkning av mekaniska och elektriska system i mikroskala. Du blir anställd av Silex och arbetstiden är förlagd till kontorstid mån-fredag. Välkommen med din ansökan redan idag. Om tjänsten Dina arbetsuppgifter är att sköta underhåll, drift och akuta serviceärenden.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Vill du arbeta med planering av IT-installation?
Q i Linköping AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Installationsplanerare, sök nu!
Q i Linköping AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 13-11-2019

Projektledare till Bee Charging Solutions
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Nu söker vi dig Projektledare med elkunskaper som vill bli en del av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar. Projektledarens huvudsakliga uppgift blir att tillsammans med avdelningen driva företagets säljprojekt, från det att de lämnas över från säljavdelningen tills laddstationerna blivit installerade och driftsatta. Som Projektledare kommer du bli en viktig del av företaget och till din hjälp har du två projektkoordinatorer. Projektledarens roll kommer även vara att utveckla och förbättra arbetssätt i leveransprocessen.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019