Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Product Quality Engineer
Ponto AB
Hill-Rom Liko är ett världsledande medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför personlyftar, lyftselar och andra tillbehör. Våra produkter används för att lyfta och förflytta rörelsehindrade personer vid äldreboenden, specialskolor, sjukhus och i hem över hela världen. Hill-Rom Liko ingår i den internationella medicinteknikkoncernen Hill-Rom som finns i närmare 80 länder och har drygt 10 000 medarbetare. Vid vårt kontor i Alvik utanför Luleå, som är ett globalt kunskapscenter för lyft och förflyttning av patienter, är vi närmare 110 medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Automationsingenjör till Petro Bio i Göteborg
Petro Bio AB
Välkommen till det mest spännande företaget i Sverige när det gäller att jobba med förbränningsteknik. Vi söker nu dig som vill jobba som processingenjör i vår teknikorganisation. Vi är ett företag med 35 anställda och vi arbetar tillsammans i en platt organisation med korta beslutsvägar. Företaget grundades 1964 och har sedan starten varit det ledande företaget i Sverige med leveranser av brännare. Vi erbjuder ett fritt och ansvarsfullt arbete i team av engagerade och skickliga medarbetare samt goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och internationell bransch.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Elkraftsingenjör
Tekniska verken i Linköping
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 27-05-2019

Junior Elkraftsingenjör till Nynas oljeraffinaderi
Academic Work
Har du en universitetsutbildning inom elkraft och tycker om att arbeta i projektform? Vill du fortsätta utveckla dina kunskaper hos ett företag där du har möjlighet till stor individuell utveckling och där du får frihet under ansvar? Då är detta jobbet för dig! OM TJÄNSTEN Nynas är ett annorlunda oljebolag. I samarbete med deras kunder utnyttjar de oljans fulla potential och skapar värdefulla tillämpningar för olika användare och för vårt samhälle. Överallt omkring dig finns produkter och tjänster som har tillverkats – eller gjorts möjliga – av Nynas nafteniska oljor och bitumen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Clinical Data Manager to Oncopeptides
Poolia Life Science & Engineering AB
Oncopeptides, an innovative pharmaceutical company developing drugs for the treatment of cancer, are now looking to hire a Clinical Data Manager that will be responsible for ensuring planning and execution of Data management (DM) deliverables in allocated clinical studies. This is a chance for you to join an exciting, expanding company and a dedicated team. The position is full time and based in central Stockholm at Luntmakargatan.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

SENIOR ELEKTRONIKINGENJÖR
AH Executives AB
Megger Group är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen. Genom att hjälpa våra kunder att leverera den elenergi du använder varje dag på ett effektivt sätt bidrar vi till ett mer hållbart och säkert samhälle. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter ca 300 Mkr och har drygt 100 anställda på kontoret i Danderyd.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Projektledare till företag i Västerås
Poolia Örebro AB
Är du en projektledare med teknisk bakgrund ute efter en ny utmaning? Till ett företag i Västerås söker vi nu en projektledare. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in sin ansökan redan idag! Om tjänsten Uppdraget som projektledare är brett och omväxlande. Du kommer bland annat få ansvara för samordning av de olika uppdrag och arbetsuppgifter som hör till projektet. Detta innebär att du bör kunna planera, organisera, marknadsföra och utvärdera projektets olika delmoment.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Har du läst el?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker dig som har el-teknisk kunskaper till vår kund som är en del av Peabkoncernen. Där arbetar dom med delaktig för personalen och med att bygga framtidens hållbara samhälle. Dom engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. De vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. DIna främsta arbetsuppgifterna kommer vara att arbeta med service och underhåll av el i bodar, framförallt på depån men även en del på fältet ute hos kund.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Projektledare / Affärsutvecklare inom entrepenad
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Biträdande elkonstruktör sökes!
Framtiden AB
Är du en engagerad person med kompetens inom el? Behärskar du CAD? Sök då denna spännande tjänst redan idag! Urval sker löpande... Dina arbetsuppgifter I tjänsten som biträdande elkonstruktör hos Sweco kommer din huvudsakliga uppgift vara att konstruera i MagiCAD.. Du kommer ingå i ett team av 10 personer med en blandning av seniora och juniora konstruktörer. Som biträdande elkonstruktör kommer du även att arbeta med t.ex. projektledare och handläggare. Till en början kommer du arbeta tätt med seniora konstruktörer så du enkelt kommer in i ditt dagliga arbete.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019