Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elektro- och instrumentingenjör till MAN Energy Solutions
Academic Work
Är du intresserad av teknik och är utbildad högskoleingenjör inom elektro eller automation? Drivs du av att arbeta i projekt och vill ha en kommunikativ roll? Vill du få in en fot på ett globalt företag med stora interna utvecklingsmöjligheter? Då kan vi ha den perfekta tjänsten för dig! Läs mer och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Elektro- och instrumentingenjör till MAN Energy Solutions. MAN Energy Solutions är en världsledande leverantör av stora motorer och system för fartyg och kraftverk samt en ledande leverantör av turbomaskiner.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Senior tekniker med spetskunskap inom säkerhet till Confidence
Lernia
Har du erfarenhet av integrerade säkerhetssystem och vill arbeta som en av våra experter? Vill du bli en del av ett professionellt team i en självständig roll med omväxlande projekt? Då kommer du att trivas utmärkt här! Arbetsuppgifter Till Confidence kontor i Göteborg söker vi en senior säkerhetstekniker där du kommer att vara en av företagets specialister på kundanpassade lösningar inom säkerhet. I det dagliga arbetet förekommer att konfigurera och driftsätta olika sorters säkerhetssystem, genomföra inspektioner samt utföra service på anläggningar inom olika affärsgrenar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Radartekniker OR6/7
Försvarsmakten
Radartekniker OR6/7 Är du specialistofficer och intresserad av teknik? Vill du också arbeta med människor och över hela Sverige? Då har vi en plats för dig! Vi förstår att kompetensen växer fram med tiden och du kommer kläs på med de utbildningar och den erfarenhet du behöver. Instagram: @radar_och_radiokompani  Sökande enhet: 13. Rörligt Radar- och radiokompani är en del av 161. Strilbataljonen. Kompaniets uppgift är att förtäta, komplettera och ersätta delar av befintlig infrastruktur för flygradio och radar med transportabla och rörliga system.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Nätplanerare för lokalnät i Stockholm
Snille Bemanning
Dina arbetsuppgifter Som Nätplanerare hos en av våra stora kunder inom energibranschen kommer du att jobba med att ta fram investeringskalkyler FP0 och FP1. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla strategier och konstruktionsregler samt ta fram förfrågningsmaterial och identifiera eventuella hinder som kan påverka projektet. Man kommer att utföra fullständig elektrisk lastdimensionering av LV- och MV-nät. Samt ta fram lönsamhetskalkyler DIET. Utveckla strategier och konstruktionsregler.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Project assistant on motor control
Chalmers Tekniska Högskola AB
At the department of Electrical Engineering research and education are performed in the areas of Communication and Antenna systems, Systems and Control, Computer vision, Signal processing and Biomedical engineering, and Electric Power Engineering. Our knowledge is of use everywhere where there is advanced technology with integrated electronics. We work with challenges for a sustainable future in society of today, for example in the growing demands concerning efficient systems for communications and electrifying.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

El- och instrumenttekniker
Adecco Sweden AB
SUNPINE ÄR VÄRLDSLEDANDE vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. Råvaran är en restprodukt från pappers- och massatillverkning. Råtalldiesel från SunPine blandas in i Preems produkt Evolution Diesel. SunPine tillverkar 100 miljoner liter talldiesel per år som reducerar 250 000 ton koldioxid, vilket motsvarar utsläppen från 157 672 dieselbilar. SunPine omsätter 1,2 miljarder SEK och ägs av Kiram, Preem, Sveaskog, Södra och Lawter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Tekniker som gillar sovmorgon!
Framtiden AB
Är du en kvällsuggla som tycker om att vara ute i friska luften? Är du en tekniskt och praktiskt lagd person som gärna arbetar med händerna? Trivs du dessutom i ett öppet klimat som drivs av ärlighet? Då har vi rätt tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter I denna roll kommer du att arbeta mycket utomhus. Dina uppgifter kommer bl.a. bestå av att göra byten av ljuskällor och armaturer, samt en del service och inspektioner. Du kommer arbeta i en liten grupp med skylift som det primära hjälpmedlet.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Research Engineer in Autonomous Motion (ECPM)
Scania
Scania is now undergoing a transformation from being a supplier of trucks, buses and engines to a supplier of complete and sustainable transport solutions. Are you a curious, driven and responsible person that believe leading the way towards sustainable transport solutions would be exciting? At Autonomous Transport Solutions (ATS) Pre-Development & Research, Scania R&D, we are responsible for researching, developing and testing future cutting edge ATS concepts.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Fibertekniker
Odigo
Odigo är i en expansiv fas och behöver löpande fler Fibertekniker till teamet i Södra Sverige och till vårt affärsområde Odigo Infrastructure. Vi söker dig som vill vara en del av vårt team som arbetar med teknik och som vill ha en omväxlande arbetsdag. Vanliga förekommande arbetsuppgifter kan vara underhåll, felsökning och planering. Hos oss kommer du att ha daglig kontakt med våra projektledare, övriga kolleger samt kunder vilket innebär både externa och interna kontaktytor.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Nordprojektering söker en Handläggare/Konstruktör - EL
Terminalen Executive Search
Nordprojektering är ett modernt privatägt konsultföretag med cirka tjugofem medarbetare som nu gått in en kraftig tillväxtfas. Företaget har varit verksamt sedan 1974. Vårt kontor finns i Luleå och vi har kunder över hela landet. Nordprojektering är ett välskött och stabilt företag med ett högt kreditvärdighetsbetyg.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019