Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CE-chaufförer för ett fritt heltidsjobb
Onepartnergroup Väst AB
Vi söker dig som söker heltidsjobb som distributionschaufför och har CE-behörighet. DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder runtom i Göteborg. Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder, säkert, i tid ocheffektivt!Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Schema läggs alltid 1 månad i förväg!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Spolbilschaufför till Swoosh i Lycksele
Manpower
Swoosh söker nu tillsammans med Manpower efter en spolsbilschaufför med start 5:e augusti. Vem är du? Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som spolbilschaufför hos Swoosh vara helt rätt för dig! Vad går arbetet ut på? Rollen som spolbilschaufför är både rolig och utmanande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Uniflex söker c/ce-chaufförer!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu erfarna C/CE-chaufförer till en av våra största kunder. Trivs du bakom ratten? Brinner du för att leverera gods och service med kunden i fokus? Då kan du vara vår nästa chaufför. I rollen som chaufför kommer du att ansvara för transporter till och från kunder samt för lossning och lastning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Distributionschaufför CE-behörighet - Jönköping
Schenker Åkeri
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Vi söker just nu nya medarbetare med CE-behörighet som är intresserade av arbete dagtid måndag till fredag. Bli en av oss! Arbetsuppgifter Vi på Schenker Åkeri söker nu en ny medarbetare för vår verksamhet inom Distribution i Jönköping.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Lastbilschaufförer med YKB sökes för uppdrag i Skaraborg
OnePartnerGroup Skaraborg AB
Vi söker chaufförer med YKB och C- eller CE - behörighet till två av våra kunder i Skaraborg. Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och flexibel. Arbetstiderna är förlagda på dagtid men kan variera. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

C-chaufför med YKB sökes för uppdrag i Skaraborg
OnePartnerGroup Skaraborg AB
Vi söker chaufförer med YKB och C -behörighet till två av våra kunder i Skaraborg. Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående och flexibel. Arbetstiderna är förlagda på dagtid men kan variera. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Vik. Chaufför B, Ängelholm
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.  Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Ängelholm. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och hämtning av paket och även kunna köra brevbäring. Arbetstiderna varierande. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Uniflex söker C-chaufförer!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker dig som har C-körkort och är intresserad av att arbeta hos en av våra kunder i Eskilstuna! I dina arbetsuppgifter ingår körningar till aktuell kund, packning, lastning, lossningsarbete och transport av gods. Du behöver ha god fysik då det förekommer en del tunga lyft i arbetet. Jobbet är både utåtriktat och aktivt, du kommer dagligen träffa kunder i form av privatpersoner och företag.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Copy of B-korts chaufförer sökes för uppdrag i city
Rekryteringsgruppen
Rekryteringsgruppen söker nu B-korts chaufförer för distributionskörning i Stockholm. Vi söker dig som kan jobba heltid 7-16 v.30-32, med möjlighet till förlängning. Egenskaper Förutom att du är en duktig chaufför så uppskattar vi personliga egenskaper såsom social kompetens och god samarbetsförmåga. Som person är du driven, noggrann och känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

CE-chaufförer sökes för lånsiktigt uppdrag i Borås
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker chaufförer till vår kund strax utanför Borås. Uppdraget är långsiktigt och du kommer bli anställd av oss på Uniflex och uthyrd till kund. Dina arbetsuppgifter kommer att vara distribution av paket och styckegods. Du kommer även utföra en del truckkörning av godset inne i terminalen. Uppdraget är en heltidstjänst. I övrigt kräver tjänsten: C-kort/CE kort Truckkort Digitalt förarkort YKB ADR är meriterande.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019