Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distributionsförare
Hedlunds Bilfrakt AB
Hedlunds Bilfrakt i Jokkmokk söker en distributionsförare för daglig lastning och utkörning av gods till kunder mellan Luleå-Jokkmokk-Gällivare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Julgrans chaufför sökes
Athletic Work
Om arbetsgivaren Söker du ett roligt jobb under november & december månad? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande företag inom Granförsäljning. Företaget erbjuder Julgranarhem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Om tjänsten Du kommer att leverera julgranar och julgransprylartill kunder i Stockholms området och dess grannkommuner.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-04-2019

Lastbilsförare
Jonnys Verkstad
Söker en chaufför med CE-kort och giltigt YKB för heltidstjänst, dagtid 07.00-16.00.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-01-2019

CE-Chaufför
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: För att möta våra kunders efterfrågan så söker vi ett flertal CE-chaufförer, Våra kunder arbetar med distributions körning inom hela Mälardalen, samt fjärrtransporter och lotstrafik. Du som söker bör ha * minst 2 års erfarenhet * Digitalt förarkort * Samt datakunskaper * Vi kräver att ni har CE-behörighet, ADR och YKB. Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Bokbusschaufför/ biblioteksassistent
Laholms kommun
Beskrivning Laholms bibliotek är ett bibliotek som sätter besökaren i centrum! Vi arbetar för att ge god service och tillhandahålla bra medier till våra besökare, oavsett om de befinner sig på stadsbiblioteket, på de tre filialbiblioteken, skolbiblioteken eller bokbussen. Bokbussen besöker ca 75 hållplatser runt om i kommunen. Du kommer jobba både på bokbussen och på stadsbiblioteket. Arbetsuppgifter I ditt arbete kommer du att köra bokbussen både till hållplatser för allmänheten och till skolor. På bokbussturerna kommer du att arbeta tillsammans med en bibliotekarie.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Distributionsförare sökes
Saria Albaroudi
Arbetsuppgifter: Vi söker dig som tycker om att köra, du kan samarbeta i grupp. Kvalifikationer: C-körkort är ett krav.YKB, ADR är meriterande men ej krav.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Djurtransportförare
Sune Olsson Åkeri AB
Vi söker en djurtransportör då vi behöver utöka vår personalstyrka. Vi är i nuläget 8 personer som arbetar tillsammans på 7 lastbilar. Åkeriet är beläget i Järvsö. Arbetstiden är varierande, kan innebära både kvällar och helger beroende på uppdrag samt övernattning på annan ort. Vi utför djurtransporter främst i Västernorrland, Jämtland, Gävleborg och Dalarna men andra transporter kan bli aktuellt.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Distributionschaufför - Kristianstad
Schenker Åkeri
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se Du har nu möjligheten att söka en tillsvidaretjänst hos Schenker Åkeri i Kristianstad.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 17-11-2018

Chaufför C/CE, Borås
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att alla försändelser når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar.  Bli en del av vårt team Nu behöver vi förstärka med fler chaufförer till Borås. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

C/CE-chaufförer sökes till stor aktör i Jönköping!
StudentConsulting
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig! Vårt kundföretag är en ledande aktör inom logistiktjänster till, från och inom Norden. De når ut till 4,5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag varje dag. Totalt hanterar vårt kundföretag ca 20 miljoner försändelser per dag. Tjänsten är ett heltidsarbete och består av lastning och distribuering av paket i Jönköping med omnejd och du kommer utgå från vår kunds terminal som är beläget på Torsvik.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018