Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CE-chaufförer för extrajobb sökes!
StudentConsulting
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb, innehar CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig! Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med livsmedelsdistribution till matbutiker i Jönköping. Vår kund har som mål att vara Sveriges mest effektiva logistikpartner och vill därmed bidra till tillväxt i de butikskedjor som de levererar till.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Chaufför för extrajobb sökes!
StudentConsulting
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Söker du ett extrajobb och innehar C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? I så fall har vi jobbet för dig. Just nu söker vi dig som söker ett extrajobb och vill jobba med lokal distribution utav styckegods i Jönköping där du kommer att hantera en lastbil med klass C alternativt CE. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man tar emot och lastar av gods.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Drivna och flexibla CE-chaufförer sökes!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork arbetar med ett par olika åkerier i Stockholm med omnejd. Det innebär allt ifrån fjärrtransport till distributionskörning osv.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Chaufför med start omgående
Framtiden AB
Är du en glad och trevlig person som tar ditt arbete på allvar och vill trivas på jobbet? Är du flexibel och kan anpassa dig efter situationen? Ta chansen att söka tjänsten som chaufför till vår härliga kund i Malmö! Dina arbetsuppgifter - Lasta bil efter order - Kontrollera gods för ev. skador - Lasta av gods enligt körslingan (kan vara olika företag från dag till dag) - Följa orderingång i telefonen via en app Om företaget Vår kund jobbar inom åkeri, transport och lastbilar. De utgår ifrån Malmö och leverar vaeriande last i södra Skåne.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Euroborr söker betongbilsförare på heltid
Euroborr AB
Arbetsuppgifter: Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong för vår uppdragsgivare i Umeåområdet. Du kommer också vara den som ansvarar för betongbilens underhåll. Kvalifikationer: Vi vill att du har C-körkort samt YKB, om du har E-körkort är det meriterande. Vi vill att du har erfarenhet från betongbranschen samt tidigare erfarenhet av lastbilskörning. Du trivs att arbeta självständigt och har förmåga att skapa goda relationer till kunder och arbetskollegor. Du är flexibel, noggrann och stresstålig.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

CE-chaufför sökes omgående för terminalkörning
Christer L Samuelssons Åkeri AB
CE-chaufför sökes omgående för terminalkörning av grönsaker mellan Växjö och Helsingborg. Stationeringsort Växjö. Krav: CE-chaufför, YKB, Truckkort. Schema: 3-veckors schema. Dagtid. Ansökan skickas till jobb@chsamuelsson.se För mer info ring Xhafer Balaj 0761-802881. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Extrajobba som B-chaufför för Fruktbudet i Göteborg
Academic Work
Är du på jakt efter ett roligt och ansvarsfullt extrajobb? Har du samtidigt en annan huvudsaklig sysselsättning och vill dryga ut plånboken? Då kan denna tjänst passa dig! Vi söker nu tre personer till Fruktbudet som fruktambassadörer, med uppgift att leverera fruktkorgar. I den här tjänsten får du agera ansiktet utåt på olika företag runt om i Göteborg. Ta chansen och sök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Fruktbudet, en av MatHems verksamheters, räkning fruktambassadörer på deltid tillsvidare med start den 7/1.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Dragbil chaufför
Iron Wheels AB
Hej ! Vi söker chaufför för vara trafik främst inom Skandinavien mest ( Sverige - Norge ) , arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Självgående B-bilschaufför till Nihlmarks Trä
Söder & Co Göteborg AB
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Om företaget Nihlmarks Trä är en privatägd bygghandel med proffsinriktning, belägen på Hisings-backa.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

KSE Express AB söker CE-Chaufförer inom Helsingborg
KSE Express AB
Vi söker dig som är chaufför! KSE Express utför längre körningar med utgångspunkt från Helsingborg främst mot Stockholms- och Uppsalaområdet. Även körningar längre norrut förekommer. Tung lastbil med släp. Krav: CE-körkort, ADR och giltigt YKB. Meriterande: truckkort Skicka in din ansökan via mail: kse_express_ab@hotmail.com Välkommen med din ansökan!
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019