Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lastbilschaufför
Forshaga kommun, Kommunteknik o Service
Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag! Kommunteknik och service är uppdelade i sex enheter: fastighet, gatu och park, va-verk, kostenheten, reception och reproavdelning och simhall.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

CE chaufförer sökes
Lernia
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi CE chaufförer. UppdrageT kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Lastbilschaufför sökes
Hussein Ali Bring Express
Vår verksamhet växer och vi söker därför fler chaufförer. Just nu söker vi dig med C-körkort som trivs med att arbeta i Stockholmsområdet. OM TJÄNSTEN: Vi behöver en chaufför med C-körkort för körningar i och omkring Stockholm. Du kommer att utgår från vår terminal i Spånga och arbetet är förlagt på vardagar under dagtid. Självklart ser vi att du har giltigt YKB. Du är välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill veta mer om oss och om tjänsten! Vi kommer att rekrytera löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att höra av dig!
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Pumpmaskinister
Betongindustri AB
Pumpmaskinister Vill du vara med och lägga grunden i det hållbara samhällsbyggandet? Betongindustri expanderar i Östergötland och vi söker därför Pumpmaskinister och en Pump- och Logistiksamordnare till Region Öst. Om oss Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Skåne i söder till Östersund i norr.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Chaufför B, Kalmar
PostNord Sverige AB
Bli en del av vårt team Är du en serviceinriktad chaufför som har B-körkort? Vi söker nu b-chaufför till vårt kontor i Kalmar med start omgående. Tjänsten som distributionschaufför innebär utkörning och upphämtning av paket med bil. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta med andra extra viktig. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

C-Chaufförer och CE-Chaufförer sökes till stor aktör i södra Stockholm
2Complete AB
Dina arbetsuppgifter Är du självständig och tycker högklassig service är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi dig som vill jobba med dryckesdistribution. Du kommer att arbeta dagtid med att leverera dryck till kunder runt om i Stockholmsområdet och vi ser därför att du trivs med kundkontakt. Arbetet startar på terminalen och sedan kör du din förbestämda runda ut till kunderna. Inne på terminalen arbetar du i team med att ta emot och lasta av gods och när du är ute och kör arbetar du mycket självständigt.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Sommarvikariat som distributionschaufför hos Lindströms Transport i Luleå
Clockwork Norrbotten AB
Om företaget Vår vision är att bli det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill arbeta. För oss är våra medarbetare den främsta tillgången, därför arbetar vi oavbrutet med att förbättra arbetsmiljön, trivseln, och arbetsvillkoren för våra chaufförer. Vi vill hjälpa varje medarbetare att utvecklas eftersom vi är övertygade om att företaget då också utvecklas. Lindströms Transport i Luleå söker distributionchafförer för sommarvikariat! Dina arbetsuppgifter Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel och du utgår från Luleå. Krav för tjänsten är C-körkort och giltigt YKB.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Distributionsförare
Vithalatvätten AB
Vithalatvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell, restaurang och industri. Vi är ett gammalt men modernt familjeföretag med nöjda kunder i hela Småland. I närmare 40 år har Vithalatvätten arbetat med kvalificerad textilservice. Vi är ett familjeföretag som satsar allt vårt engagemang för att tillgodose dina unika behov - från liten till stor, från standard till special. "Ingenting är omöjligt" gäller hos oss.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Polfärskt söker förare med C- eller BE-körkort
Polfärskt Bröd
Verksamhetsbeskrivning Polfärskt bröd är idag en av landets största leverantör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Med hjälp av närmare 270 egna distributionsbilar säljer, distribuerar och exponerar vi produkter från ledande bagerier som Polarbröd, Korvbrödsbagarn, Hatting, Hägges, Gille, Smarry och Vagott. Polfärskt Bröd Örebro är ett privatägt företag och ingår i Polfärsktgruppen. Polfärskt Bröd Örebro har idag 8 stycken distributionsbilar och omsätter ca 50 mkr.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist :

Tankbilsförare med körning av miljöbränsle och övriga petroleumprodukter
Otab Oljetransport AB
Arbetet består i att köra miljöbränsle och övriga petroleumprodukter. Du delar bil med en kollega och har din körning varannan vecka, vilket kräver en öppen dialog och hänsyn till varandra och att ni tar gemensamt ansvar för bil och utrustning. Du ligger ute under veckan och utgår från Södertälje eller Sundsvall beroende var du bor.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018