Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
TMA-bils chaufför extrajobb Örebro
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.   Arbetsuppgifter Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du kör TMA-bil vid våra leveranser och utställningar av material och övriga skyddsanordningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

CHAUFFÖRER med C- kort
AMBITIÖS
Vi söker Chaufförer med C-kort för uthyrning vid behov olika periodereller direkta rekryteringar på heltid tillsvidaretill kundföretag i distriktenMälardalen, Närke och Stor-Stockholm. Vi ser framför oss att du är en rutinerad, noggrann, serviceinriktad ochtrevlig arbetskamrat. Har god fysik för att klara stundtals tungt arbete.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Chaufförer sökes till Borlänge!
StudentConsulting
Efter närmare 20 års erfarenhet av transportbranschen, har vi återigen fått äran att tillsätta chaufförer inför sommaren 2019. Har du ett C kort i bakfickan, hög servicekänsla och ett glatt humör? Då har vi uppdraget för dig! Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

CE-chaufför för sommarvikariat
Speed Group
På Speed får du möjligheten att arbeta inom transport. Hos oss kommer du bygga på ditt CV med värdefull arbetslivserfarenhet och knyta kontakter inför framtiden. Om tjänsten För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av att arbeta som CE-chaufför. Du kommer att arbeta med distribution och hämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är varierande. Tjänsten är ett sommarvikariat med en tjänstgöringsgrad på 100% med start efter överenskommelse. Om oss Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, ett bolag inom Speed Group, men arbetar på uppdrag hos våra kunder.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Bärgningsschafför
BR Bärgningstjänst
BR Bärgningstjänst söker omgående en chaufför till deras verksamhet. Vi söker dig som är driven, positiv, flexibel, serviceminded och problemlösare. Du kommer att arbeta fritt och självständigt men även i grupp. Ingen dag är den andra lik så gillar du utmaningar då är detta något för dig. Krav: - C-körkort, gärna CE - YKB - Förarkort (digitalt) - Arbete på väg Arbetsgivaren står för den grundutbildning som krävs för att få arbeta med bärgningsuppdrag. Välkommen att göra din ansökan redan idag med CV och personligt brev.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Miljö- & frukttransportör till Loviseberg Råsaft
Tillväxt Botkyrka
Vill du bli en del av Råsaft familjen? Loviseberg Råsaft är ett ungt snabbväxande entreprenörsdrivet företag. Vi är stolta över att vara Sveriges enda leverantör av helt obehandlad juice. Vårt presseri ligger i Tumba där färska frukter och grönsaker pressas till våra juicer. Just nu växer företaget ytterligare och vi söker en förare med CE- körkorttill en lastbil utrustad med både container- och tanktrailer. Om rollen Som miljö- & frukttransportör hämtar du containrar med frukt i hamnen och kör dem sedan vidare till presseriet i Tumba och lossar containrarna med hjälp av truck.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Erfaren bil- och släp-chaufför (CE) sökes
Arena Personal Logistik AB
Om tjänsten Har du tidigare kört bil- och släp och är på jakt efter nya körningar? Vi samarbetar med flera, både stora och små, företag som behöver förstärka upp med nya chaufförer. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av distributionskörningar. Detta arbete är tänkt att starta så snart vi hittat rätt person. Arbetet är på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att köra bil och släp (CE-behörighet) sedan tidigare, och nu letar efter nya utmaningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

C / CE-chaufförer
Randstad AB
C / CE-chaufförer Gillar du att arbeta fysiskt, bakom ratten men också med kunder? Har du dessutom c-körkort eller CE-körkort och YKB? Då har vi nästa uppdrag för dig! Vår kund är ett ledande logistikbolag som vi nu söker engagerade c-chaufförer till. Här arbetar du förvisso mestadels i lastbilen. Men du kommer också få hjälpa till med lastning, lossning och träffa kunderna du delar ut till eller hämtar paket ifrån. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Lagerpersonal med C-körkort sökes till Hygienteknik i Västerås
StudentConsulting
Har du C-körkort och dessutom erfarenhet av arbete inom lager? I så fall har vi tjänsten för dig! Hygienteknik är en leverantör av redskap med ergonomisk inriktning för den professionella städmarknaden. Vi på StudentConsulting söker nu en lagerarbetare till Hygienteknik i Västerås. Du kommer vara på lagret ca tre dagar i veckan och två dagar i veckan ute och arbeta med leveranser. Du kör då budbil som kräver C-körkort.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

C-Chaufförer sökes till Ragn-Sells Västerås !
StudentConsulting
Har du minst C-kort och vill arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle? Gillar du dessutom att vara fysiskt aktiv och att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då har du hittat rätt annons! För Ragn-Sells räkning söker vi nu dig som har C eller CE-kort och som trivs med att arbeta självständigt. Som miljöarbetare på Ragn-Sells kommer du bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Du kommer att arbeta inom Ragn-Sells verksamhet i Västerås med, slamsugning och spolningar av dagvattensystem.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019