Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Truckförare/Orderplockare
EssRek AB
Om tjänsten: Med mer än 67000 medarbetare på 1200 platser i mer än 100 länder, är Kuehne + Nagel ett av världens ledande logistikföretag. Kuehne + Nagels starka marknadsposition ligger i sjöfrakt, flygfrakt, landtransporter och kontraktslogistik med ett tydligt fokus på att alltid ge bästa service och kvalitet till kunderna, baserat på ledande IT- logistiktjänster. Kuehne + Nagel har stor kompetens inom flera branscher, skapar logistiklösningar efter kundernas behov, vilka är allt från den mindre import/exportören till de stora multinationella koncernerna.
Skapad : 20-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Truckförare för extrajobb
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill vara en del av vår bemanningspool tillsammans med ett härligt gäng studenter och extrajobbare. Har du ett eget bolag, jobbar deltid eller studerar kan det vara precis dig vi söker! Lagret ligger centralt i Växjö och uppdraget består av truckkörning och orderplockning av elektronikprodukter. Tillsammans med personalen och arbetsledarna på plats kommer ni hjälpas åt att nå var månads uppsatta mål.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 22-02-2019

Truckförare deltid till välkänt företag
Kornboden
Vi söker nu vassa truckförare för extrajobb på lager hos en av våra stora kunder i Örebro. Du som söker skall ha annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete om minst 50%. Beskrivning: Du kommer arbeta i en trevlig arbetsmiljö och köra truck samt sortera varor i högt tempo. Tjänsten innebär att ta hand om ingående samt utgående gods. För att bli aktuell för detta jobb behöver du kunna ha hög flexibilitet och ha förutsättningar att vara tillgänglig med relativt kort varsel. Du som söker har ambitionen att arbeta så mycket som möjligt utöver din andra sysselsättning.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 04-02-2019

Truckförare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: Är du en erfaren truckförare? Då kanske det är dig vi söker? Till vår kund i Strängnäs söker vi nu efter nya medarbetare. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare kört minst 10tons motviktstruck (diesel). På arbetsplatsen kommer du att köra lång gods där 3-5,5 meter är standard längder. Lagerplatserna är förlagda mestadels utomhus på ett stort område, därför bör du även ha kört truck utomhus. Du bör även ha god datavana då paketen som du flyttar med trucken även ska flyttas i datorn till den nya lagerplatsen.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 27-01-2019

Kan du köra större truckar?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Kunden till oss på Uniflex är ett svenskägt företag inom träindustrin med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Kunden står för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Här uppmuntras du och ditt arbete.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Erfaren truckförare till livsmedelsproduktion i Helsingborg
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker för kunds räkning en erfaren truckförare. Du skall trivas i en varierande roll där truckkörning är ditt primära fokus. Du är van vid självständigt arbete samtidigt som du ska kunna arbeta i grupp. I rollen som truckförare kommer du även att plocka ordar, hantera plocklistor samt mailkommunikation, därför är det av stor vikt att du även är datorvan. Krav på person Tjänsten passar dig som är prestigelös, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta i team.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Jobba extra som truckförare på DHL!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Har du truckvana från terminal eller lager, och vill jobba extra vid sidan om studierna?
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 25-01-2019

Erfaren truckförare till kund i Täby
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Är du en noggrann truckförare som har erfarenhet av att köra skjutstativ och motviktstruck? Strävar du efter att ständigt utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! PerformIQ söker för kunds räkning en erfaren truckförare. Du skall trivas i en varierande roll där truckkörning är ditt primära fokus. Du är van vid självständigt arbete samtidigt som du ska kunna arbeta i grupp.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Erfaren truckförare inom industribranschen sökes!
StudentConsulting
Har du jobbat med truckkörning och lagerarbete inom industri tidigare? Har du truckkort A och B och bor i närheten av Rosersberg? Då har vi kanske tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu en erfaren och självgående truckförare till vår kund. Som truckförare och lagerarbetare så kommer du att jobba med inleverans och utleverans på kundens lager. Arbetsuppgifterna kommer därmed främst att bestå av truckkörning och plock. Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete inom industri.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 11-02-2019

Vi söker dig med erfarenhet utav motviktstruck!
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Om tjänsten Vi söker dig som har god erfarenhet utav att köra motviktstruck till vår kund inom transportbranschen. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara truckkörning (dieseltruck). Det krävs god köravana och ett prov kommer göras på plats för att godkänna din nivå. Arbetet är förlagd vardagsnätter mellan 00:00-08:00, tjänsten omfattar heltid med start omgående. Din profil Vi söker dig som är skicklig, pålitlig och hög arbetsmoral.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019