Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lagerarbetare sökes till vår kund i Årsta!
StudentConsulting
Är du social, noggrann och har truckkort A+B? Se hit! Just nu söker vi en lagerarbetare på heltid till vår kund ute i Årsta. Vi söker en person som kan starta igång omgående. Arbetsuppgifterna inkluderar främst att köra motviktstruck och stapeltruck ute på det stora lagret. Kunden är ett relativt litet företag med några få anställda och vill öka på sin personalstyrka ute på lagret. För rätt person finns det möjlighet till avancemang inom bolaget. Din profil Vi söker dig som har truckkort A+B med tidigare erfarenhet av lager/logistikbranschen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Studerande truckförare till Stadex AB i Malmö!
StudentConsulting
Söker du ett extrajobb inom lager och tycker om att köra truck? Har du truckkort A+B? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu erfarna truckförare till vår kund Stadex. Stadex producerar stärkelser från bla. potatis och maj och de har produktion och lager i Malmö. På deras lager lossar de c.25 000 pallar per år och samma antal lastar de ut. Dina arbetsuppgifter kommer att vara lossa och lasta gods. Du kommer bla att köra motviktstruck och låglyftare. Arbetstiderna kommer att vara 07:30-16:00 måndag - fredag. De kommer primärt att behöva hjälp v.24 samt v30-34.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Student? Sommarjobb på lager!
StudentConsulting
Är du på jakt efter ett sommarjobb där du får köra truck och arbeta med kroppen? Inför sommaren söker vi truckförare till vår kund i Birsta. Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och på deras lager i Birsta behöver de nu förstärkning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka varor med truck och packa ordrar. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Behovet är söndag till torsdag och du ska kunna arbeta ca 4 heldagar i veckan. Arbetstiderna är oftast förlagda till 07:00-16:00 och 15:00-23:30.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Erfarna truckförare sökes omgående
Dfind Science & Engineering AB
Truckförare Randstad är ett av Sveriges största bemanningsföretag med kunder inom alla yrkesområden. Vi fortsätter att växa och i Södertälje är behovet just nu väldigt stort av truckförare/förrådsoperatörer. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbetar ute hos en av våra kunder. Uppdragsgivare: Randstad AB Ort: Södertälje Omfattning: Heltid Arbetsbeskrivning Vi söker nu personal för konsultuppdrag hos ett stort och attraktivt företag i Södertälje.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Truckförare med erfarenhet av administration- och reklamationshantering ino
Lernia
Om företaget Lernia söker nu en erfaren Truckförare som har erfarenhet av retur- och reklamationshantering till vår stora kund inom lager/logistik i Norrköping. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar och består av bland annat truckkörning, inleverans, utleverans men även med hantering av returer och reklamationer. Formell kompetens - Truckkort A+B är ett krav.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Mångsysslande truckförare
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu truckförare till vår kund. Kunden till oss är ett svenskägt företag inom träindustrin med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Kunden står för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Här uppmuntras du och ditt arbete. För denna tjänsten ska du hjälpa kunna flytta lagret, dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att köra produkterna inne på anläggningen med trucken för att leverera de till kunderna som kommer för att hämta order.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Truckförare sökes
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi på Uniflex söker nu truckförare till vår kund i Trollhättan. Kunden till oss är ett svenskägt företag inom träindustrin med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Kunden står för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Här uppmuntras du och ditt arbete, dina arbetsuppgifter är att köra produkterna inne på anläggningen med trucken för att leverera de till kunderna som kommer för att hämta order. Kravspecifikation: Truckkort A1-4-B1-4, B-körkort, någon form av trävana och datavana.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-07-2018

Truckförare sommarjobb
Lernia
Arbetsuppgifter Lernia söker nu ett 20-tal Truckförare inför sommaren. Du kommer att arbeta 2-skift, ständig natt eller helg-skift. Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

TRUCKFÖRARE TILL NYKVARN
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du en bakgrund inom lager och är en duktig motviktstruckförare? Vill du arbeta inom en organisation som värdesätter lagarbete? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som truckförare till Nykvarn. PerformIQ söker för kunds räkning fyra truckförare. Två truckförare för heltidsuppdrag och två truckförare för arbete med start omgående fram till midsommar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Truckförare/terminalarbetare sökest till Vällingby
Pima Bemanning & Rekrytering
Dina arbetsuppgifter Som truckförare/brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården. Vi söker dig som är positiv, noggrann och flexibel och som förstår att våra kunder kommer i första hand. Körkort B och truckkort är krav för anställning. Din profil Du är en person med hög social kompetens och med stort tålamod som även fungerar under pressat arbetstempo. Om företaget Vår kund är en välkänd aktör inom trävaruhandeln i Vällingby.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018