Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du en engagerad student med truckkort som vill jobba deltid?
StudentConsulting
Är du en person som trivs med att arbeta i en aktiv miljö och tillsammans med kollegor jobba mot mål? Då kan det vara dig vi söker! Till Staples i Växjö söker vi nu engagerade truckförare på deltid som är intresserade av att jobba på en arbetsplats med ständig rörelse och trevliga kollegor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Serviceinriktad truckförare
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Jag söker dig som har erfarenhet av större truckar och med ett intresse för träarbete. Arbetet är på brädgård och har trucken som hjälpmedel för att leverera material till kunder. Du följer en orderlista och ska hämta och lämna diverse till privatkunder och företagskunder. Kravspecifikation: Truckkort A+B, kört fyrvägsstruck, skjutstativstruck, tidigare arbetat inom byggvaror. Meriterande: B-körkort, tillgång till egen bil, praktisk utbildning inom bygg, erfarenhet av truckkörning, kört hjullastare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

TRUCKFÖRARE TILL SÖDERTÄLJE
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du en bakgrund inom lager och är en duktig motviktstruckförare? Vill du arbeta inom en organisation som värdesätter lagarbete? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som truckförare till ett företag i Södertäljeområdet. Tjänsterna innefattar allehanda lagerarbete så som exempelvis: • orderplock • utlastning • lagerföring • truckkörning med framför allt motviktstruck I arbetsuppgifterna kan det även förekomma andra moment exempelvis att tvätta tältdukar som hyrs ut för olika event och arrangemang.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

TRUCKFÖRARE TILL NYKVARN
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du en bakgrund inom lager och är en duktig motviktstruckförare? Vill du arbeta inom en organisation som värdesätter lagarbete? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som truckförare till Nykvarn. Tjänsterna innefattar allehanda lagerarbete så som exempelvis: • orderplock • utlastning • lagerföring • truckkörning med framför allt motviktstruck I arbetsuppgifterna kan det även förekomma andra moment exempelvis att tvätta tältdukar som hyrs ut för olika event och arrangemang.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Extrajobb för studenter på lager i Linköping!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning lagerpersonal till vår bemanning i Linköping. Tjänsten innebär lagerhantering samt eventuellt truckkörning. Vi söker personal som vill jobba extra, och ett krav för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, i form deltidsarbete på minst 50%, studier eller F-skattsedel. Behovet kan komma att variera men du bör vara tillgänglig för arbete under minst ett par dagar i veckan. Krav för tjänsten är att du har truckkort, helst med A+B behörighet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Logistik och Montage
Bahusia Personalförmedling AB
Om Bahusia: Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på www.bahusia.se Om tjänsten: Vi söker just nu personal till en kund i Lysekil.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Lediga jobb som truckförare inom fordonsindustrin i Skövde!
Manpower AB
Vill du ha ett arbete där du kan jobba tillsammans med härliga kollegor? Har du truckkort A2? Vill du jobba på ett väletablerat företag i Skövde? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi dig som vill jobba som truckförare för ledstaplare inom fordonsindustrin i Skövde. Ta denna chans och få in en fot på ett omtyckt företag! Hur är det att jobba som truckförare? Du kommer att ingår i en härlig arbetsgrupp med pigga och glada kollegor. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att köra truck på olika lager runt om i länet, mata linan med material, hämta och lämna material och så vidare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Plockare med truckkort sökes
Tranpenad Bemanning i Trestad AB
Om oss Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan och Jönköping. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-10-2018

Skjutstativförare sökes i Jönköping
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi skickliga skjutstativförare och lagerarbetare till lager på Torsvik och i Ljungarum Jönköping. Kunden är en ledande aktör på marknaden arbetar med bland annat orderplock. Vad gäller arbetsuppgifter kommer de främst bestå av truckkörning med skjutstativtruck men även fysiskt arbete förekommer. Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. arbetstiderna är: Mån-Fre 07.00-16.00. Du blir anställd av Uniflex och arbetar ute hos kund i Jönköpingsområdet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Lagerarbetare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018