Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Många lediga jobb som truckförare i norra Stockholm
Manpower AB
Just nu har vi flera olika kunder som söker drivna och arbetsvilliga truckförare och lagerarbetare! Har du truckkort A och B? Är du en erfaren lagerarbetare eller truckförare med stort intresse för logistik? Är du en flexibel och positiv person som trivs med att jobba i en fartfylld miljö? Då är du stjärnan vi söker! Passa på och sök tjänsten redan idag! Vad innebär det att jobba som truckförare? Som truckförare/lagerarbetare kommer du arbeta med sedvanliga lageruppgifter så som plock och pack med stort fokus på truckkörning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Erfaren truckförare? Ledigt jobb i Landskrona!
Manpower Industri & Logistik
Vi på Manpower söker nu en kvalitetsmedveten, effektiv och erfaren truckförare för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare i Landskrona. Vet du med dig att du är att du är en lagspelare, positiv och gillar att jobba fysiskt? Då kan du vara precis den vi söker! Vad kommer du att göra som truckförare? I ditt nya jobb kommer du att bli anställd via oss på Manpower Industri & Logistik, men arbeta hos vår kund i Landskrona. Här kommer du att köra skjutstativstruck och lasta/lossa varor till och från lastbilar som kommer in till lagret.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 20-11-2018

Jobba extra på lager i Malmö
Inpeople Sverige AB
Om oss Inpeople grundades 2010 och är specialister på moderna, skräddarsydda personallösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vi är en HRM-partner till många av sydostregionens mest framgångsrika företag. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting - nischat mot chefer och specialister. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi är cirka 200 hel- och deltidsanställda.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Motviktstruckförare sökes till Strängnäs
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är en erfaren truckförare, du bör ha vana med att köra 10tons motviktstruck. Du kommer att köra lång gods, 3-5,4m är standard längder. Du bör även ha god datavana då paketen som du flyttar med trucken även ska flyttas i datorn till den nya lagerplatsen. Arbetet är förlagt till 2-skift. Kvalifikationer: Som person är du självgående och trivs med att ha ett eget arbetsområde.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Best Bemanning söker personal via JOBBCHANSEN 25 OKTOBER
Best Bemanning och Rekrytering i Sverige AB
JOBBCHANSEN 25 OKTOBER - Best Bemanning Välkommen att träffa Best Bemanning på Arbetsförmedlingen i Eskilstuna, Kungsgatan 13, torsdagen den 25 oktober mellan klockan 13 och 15 i kundmottagningen. Vi får då möjlighet att träffa dig och du får möjlighet att träffa oss. Din ansökan lämnar du direkt till oss på plats så ta med dina ansökningshandlingar. Vi söker just nu: - CE-chaufförer - Svetsare - Administratör - Truckförare Söker du arbete som grovarbetare måste du ha körkort.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-10-2018

Erfaren truckförare
Randstad AB
Erfaren truckförare Vi söker nu en konsult till vår attraktiva kund i Falkenberg. Har du truckkort samt god svenska i såväl tal som skrift? Är du på jakt efter ett nytt jobb i industrimiljö? Då har vi en tjänst för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, truckförare till vår attraktiva kund i utkanten av Falkenberg. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Härliga arbetskollegor söker erfaren skjutstativförare omgående
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Har du erfarenhet av lager? Har du tidigare kört skjutstativ? Perfekt, då är det dig vi söker! Vi söker nu 1-2 skickliga skjutstativförare till vårt lager som ligger i Ljungarum i Jönköping. Vad gäller arbetsuppgifter kommer de främst bestå av truckkörning med skjutstativtruck och lossning. Tjänsten är på heltid och kommer sträcka sig året ut, vi arbetar med ett flertal lager runtom i Jönköping och det finns chans till förlängt även efter årsskiftet. Du kommer att ingå i ett trevligt gäng som har både arbetsglädje och framåtanda.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Godsmottagare sökes till kund i norrort
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

EXTRAJOBB Studerande orderplockare//truckförare sökes till kund i Malmö!
StudentConsulting
Nu söker vi södra Skånes bästa lagermedarbetare med truckkort till vår kund i Malmö. Är du en lagspelare som tycker om att arbeta i ett högt tempo? Då har vi jobbet för dig! Nu söker StudentConsulting två orderplockare med truckkort A+B till vår kund i Malmö. Vår kund är en totalleverantör för restauranger, caféer och storkök. Deras sortiment innehåller artiklar från både internationellt etablerade leverantörer men även mindre svenska producenter. Arbetsuppgifterna kommer orderplock med hjälp av scanner, du kommer också köra truck och det är därför ett krav att du har truckkort A+B.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Truckförare
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker en truckförare för omgående start till ett växande företag i Säffle. Företaget är en produktion och söker nu en truckförare till sitt lager. Vanligt förekommande arbetsuppgifter: - Hantering av produkter på lagret och i produktion - Lasta och lossa lastbilar - Rapportera in gods i datasystem Uppdragslängd: v.43-46 (1 månad) med chans till förlängning Arbetstider: Måndag-fredag kl.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018