Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef för Forsknings- och innovationskontoret
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist : 27-11-2018

Gruppchef
Region Uppsala
Östhammars vårdcentral Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlades Primärvården och Hälsa och habilitering i en ny gemensam förvaltning - Nära vård och hälsa, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Ser du utmaningen och glädjen i arbeta som gruppchef på deltid hos oss? Vi erbjuder dig ett tidsbegränsat uppdrag som gruppchef.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Akademichef till Akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT
Högskolan i Borås
Vid Akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT bedrivs utbildning och forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Pedagogiskt arbete samt Handel och IT.  Akademin är indelad i fyra sektioner: sektionen för biblioteks- och informationsvetenskap, sektionen för förskollärar- och lärarutbildning, sektionen för pedagogisk utveckling och forskning, samt sektionen för informationsteknologi. Inom akademin finns också verksamheter som särskilt avser att bidra till samverkan mellan högskolan och det omgivande samhället inom nämnda områden: Regionalt utvecklingsCentrum (RuC), Centr
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 05-12-2018

Enhetschef för Arkitektur och utveckling
Huddinge kommun
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Enhetsbeskrivning IT- och digitaliseringssektionen i Huddinge kommun består av tre enheter med 45 engagerade medarbetare som arbetar med digitalisering, drift och support.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 05-12-2018

Enhetschef med arbetslivserfarenhet från utbildningssektorn
Universitets- och högskolerådet
UHR är en statlig myndighet med ett brett uppdrag inom utbildningsområdet. Vår vision är utbildning, utbyte och utveckling - för alla som vill vidare.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 03-12-2018

Socialchef
Lomma kommun, Socialförvaltning
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus. Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare. Socialförvaltningen i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 03-12-2018

Avdelningschef- Regional tillväxt
Qtym AB
Vi söker en avdelningschef för avdelningen regional tillväxt! Att jobba på Region Värmland - Avdelningen för Regional tillväxt På avdelningen för regional tillväxt kommer du att arbeta tillsammans med drygt 30 erfarna, kompetenta, engagerade, kreativa och roliga medarbetare! Region Värmlands arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens. Vi arbetar tillsammans med att utveckla Värmland inom en rad olika områden.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018

Stadsbyggnadskontoret söker vikarierande enhetschef till planavdelningen
Stockholms Stad, Stadsbyggnadskontoret, Planavdelningen
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stadsbyggnadskontoret planerar för ett framtida Stockholm på uppdrag av stadsbyggnadsnämnden. Vi arbetar med stadsplanering såväl översiktligt som på detaljnivå, bygglov, stadsmätning, fastighetsbildning och bostadsanpassning. Stadsbyggnadskontoret, som lyder under stadsbyggnadsnämnden, har ca 390 anställda.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Enhetschef LARO-mottagning Länsverksamhet Psykiatri Sundsvall
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 07-12-2018

Enhetschef till avdelningen för funktionsnedsättning i Karlstad
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som chef i Försäkringskassan arbetar du enligt myndighetens uppdrag från regeringen. Du ansvarar för att din verksamhet är rättssäker och effektiv samt präglas av en god service. Du leder verksamheten utifrån en helhetssyn och med respekt för fattade beslut.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018