Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nätchef till nätavdelningen
Nät
När våra städer växer behövs klimatsmarta energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och spara energi, det är bra för alla – kunden, oss och klimatet. Med värme och kyla i kretslopp lägger vi grunden för den hållbara staden. Distributionsnätet är pulsådern i klimatsmarta städer och nätchefen har det övergripande ansvaret för hela Norrenergis nät. Det geografiska område där Norrenergi verkar växer ständigt – idag är fjärrvärmenätet cirka 20 mil och fjärrkylnätet närmare 4 mil.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 14-11-2019

Vi söker en Teknisk chef till Metenova i Mölndal!
Technogarden
Metenova är en global leverantör av innovativa produkter och lösningar för produktion av aseptiska och sterila läkemedel. Vi har lång erfarenhet av produktutveckling, tillverkning och försäljning inom området och jobbar med global försäljning via ett brett distributörsnätverk till kunder som är ledande inom läkemedels- och biotechindustrin.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Produktionschef till uppdrag i Göteborg!
TNG Group AB
Brinner du för produktion och ledarskap? Vi söker nu en produktionschefer inför kommande uppdrag i Göteborg! Är du en driven produktionschef som letar nya utmaningar? Kanske brinner du för Lean och har tidigare varit med och effektiviserat flöden? Då söker vi dig för kommande uppdrag till Göteborg och närliggande kommuner!
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Fabrikschef
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Produktionschef
Randstad AB
Produktionschef Vi söker nu en Produktionschef till vår kund i Södertälje. Rollen som Produktionschef har du det övergripande operativa ansvaret för produktionsanläggningen. På enheten finns det ca 20 anställda och vi producerar rektangulära ventilationskanaler till fastigheter runt om i Sverige. Våra kunder är framförallt plåtslagare, ventilationsmontörer. I din roll som produktionschef ansvarar du för att, i samverkan med produktionsledningen, vidareutveckla vår produktion och dess processer.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 04-11-2019

SydGrönt Packeri AB söker en Fabrikschef
Sydgrönt
SydGrönt Ekonomisk förening är en producentorganisation för ett 90-tal svenska odlare. Vi är Sveriges största leverantör av svenskproducerad frukt och grönsaker där vi utvecklar, säljer och distribuerar ett modernt sortiment till hela den svenska dagligvaruhandeln. Just nu befinner vi oss i en spännande fas där SydGrönt Packeri AB är vårt nystartade dotterbolag, en framtidssatsning med Sveriges första rödbetskokeri på Foodhills i Bjuv.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 08-04-2020

Verkstadschef sökes till Mekonomen i Borås
Svensk Autorekrytering AB
Är du den vi söker? Vi söker dig som har förmågan och tydligheten att skapa ordning med tydlig kommunikation som leder personalen mot anläggningens mål. Förmågan att skapa och utveckla goda relationer med såväl medarbetare som kunder ser vi som en självklarhet. Du trivs med, och ser vikten, av att också delta i det dagliga operativa arbetet med att möta kunder. Dina administrativa kunskaper är goda och du är van användare av olika affärssystem.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Strukturerad och kunnig produktionschef
B3 Personal AB
Om företaget I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en produktionschef med erfarenhet inom teknik. Frågor hänvisas till B3 Personal. Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Om tjänsten Tjänsten som produktionschef innebär att du har det yttersta ansvaret för produktionen.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Tekniskt kunnig projektadministratör/administrativ tekniker
B3 Personal AB
Om företaget I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en projektadministratör/administrativ tekniker. Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Om tjänsten Tjänsten som projektadministratör/administrativ tekniker innebär stort arbete i kulisserna. Du kommer arbeta sida vid sida med produktionschefen och stötta i förberedande och administrativa uppgifter.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Konsultchef inom mekanikkonstruktion
Syntronic
Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 16-11-2019