Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Gruppchef till tekniska enheten
Vingåkers kommun, Samhällsbyggnadsenheten
I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden. Område samhällsbyggnad ligger organisatoriskt under kommunledningsförvaltningen. Här arbetar drivna och engagerade medarbetare för att bygga upp Vingåker för våra medborgare att leva och trivas i.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Produktionstekniker till kund i eskilstuna
Randstad AB
Produktionstekniker Just nu söker en av våra kunder inom tillverkningsindustrin en produktionstekniker. Tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuts i rätt riktning inom tillverkningsindustrin. Arbetsuppgifter och ansvarsområden: Dina arbetsuppgifter som produktionstekniker går ut på att planera, utforma och registrera instruktioner i ditt dagliga arbete. Du kommer att arbeta med framtagning av verktyg, fixturer, hjälpmedel och processer som ska säkerställa rätt kvalitet vid bearbetning av artiklar.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Fleet Manager to Samat Nordic
Poolia Malmö AB
Poolia is recruiting a Fleet Manager to Samat Nordic in Helsingborg. The position is full-time. Preferably, you could start within three months. Do you have a thorough and broad technical experience and a keen IT interest? Do you enjoy working both independently and in teams? Please apply as soon as possible. Om tjänsten You are offered a challenging and developing position in an international environment.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Gruppchef till Vattenverket
Örebro Kommun
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? VA-verksamheten i Örebro kommun ska tillhandahålla en säker, energieffektiv och hållbar produktion av dricksvatten och rening av spillvatten. Vårt arbete måste hela tiden utvecklas eftersom vi dagligen möter nya utmaningar. Vi söker någon som vill bidra till en väl fungerande VA-verksamhet som gruppchef på Vattenverket.  Om tjänsten Tjänsten är placerad på Vattenverket som har en enhetschef och två grupper, Drift och Service, med var sin gruppchef. Vi arbetar nära varandra med en viktig livsmedelsproduktion och stort ansvar.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 17-06-2019

Gruppchef till Scania Ferruform
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019

OnePartnerGroup rekryterar Produktionschef till Lättelement
OnePartnerGroup
Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Läs gärna med om Lättelement på www.lattelement.se.    Lättelement behöver idag förstärkning och vi söker därför en produktionschef till Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter Rollen som produktionschef innebär att du har ansvaret för ledning och styrning av produktionen på Lättelement.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Produktionsmedarbetare på deltid till Dustcontrol
Academic Work
Är du student på eftergymnasial nivå och har ett tekniskt intresse? Gillar du att arbeta med händerna och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker som produktionsmedarbetare till Dustcontrol som behöver förstärkning på deltid under terminerna samt heltid under sommaren – sök redan idag då vi rekryterar löpande! OM TJÄNSTEN Dustcontrol söker nu förstärkning i deras produktion på deltid under terminerna och med möjlighet att arbeta heltid under sommaren.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Gruppledare /Konstruktör / Lyftutrustning / Pneumatik till Lifts All
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 14-06-2019

Produktionschef
OnepartnerGroup Ljungby AB
Om kundföretaget INP är ett framgångsrikt ISO 22 000 certifierat småländskt entreprenörsbolag som tillverkar vakuumformade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Genom deras egna designavdelning och verktygstillverkning tar de ansvar för att öka värdet på kundernas produkter genom att ligga längst fram i utveckling av nya tekniker, idéer och material. Målet är ökad tillväxt.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Välbetalt extrajobb som returhanterare på CRAMO
Academic Work
Här får du ett praktiskt jobb vid sidan av dina studier för att bryta av arbetet vid skolbänken samtidigt som du får chans att dryga ut studentkassan. Du blir en del av ett härligt gäng som inte är rädda för att hugga i och få jobbet gjort. OM TJÄNSTEN Du kommer bli en del av vår studentpool där vi ser att du finns tillgänglig att boka upp dig på 2 pass varje vecka förlagt mån-tors kl. 14:00-20:00.
Skapad : 18-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019