Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef med passion för teknik, events och affärsutveckling
Stockholmsmässan
Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats och en stark aktör inom mötes- och eventindustrin. Vi marknadsför Stockholm som destination och är en viktig motor i stadens ekonomi. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser. Hos oss arbetar ett stort team av engagerade, drivna och kreativa medarbetare med erfarenhet från både stora och små events. Hos oss är det full aktivitet och den ena dagen är inte lik den andra.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Produktionschef
IKEA Industry Hultsfred AB
Produktionschef IKEA Industry Hultsfred AB, Division Boards Gillar du att jobba med relationer? Är du serviceinriktad? Vill du vara en del av något stort? Då letar IKEA Industry Hultsfred efter dig!   För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Det innebär att du precis som vi alltid är på väg framåt och att du vill och vågar hitta nya och ibland annorlunda lösningar.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Produktionschef till CLT fabriken
Poolia Örebro AB
Nu har du chansen att söka Värmlands mest spännande tjänst inom produktion! Vi rekryterar just nu en Produktionschef till Stora Ensos nya produktionsanläggning i Grums, CLT fabriken. Fabriken är en av världens största och modernaste produktionslinjer för korslimmat trä. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Om tjänsten I rollen som produktionschef kommer du att leda, utveckla och ansvara för fabrikens verksamhet och produktion.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Produktionschef
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Nordic Waterproofing söker en Produktionschef som trivs med ett varierat arbete, som drivs av att utveckla såväl personal som verksamheten, och som motiveras av dagliga utmaningar. Om verksamheten Nordic Waterproofing är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktsprodukter och tjänster för byggnader och infrastruktur. Grundläggande i erbjudandet är energi- och miljöbesparande produkter som är enkla att installera. Nordic Waterproofing har en stark portfölj av lokala varumärken och historik som går tillbaka till 1889 då Trebolit grundades.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Workshop Supervisor/Verkstadsledare för JLG
Barona Human Resource Services AB
Vi söker nu en ny Workshop Supervisor/Verkstadsledare till JLG i Stockholm. Om du är rätt person för det här jobbat så kommer du att arbeta tätt tillsammans med servicechefen för Norden. Vill du vara med JLG på deras resa framåt? I deras nya, större fastigheter kommer ditt team att utvecklas och utökas, och du kan vara med från start! Om Rollen som Verkstadsledare Som verkstadsledare har du det dagliga ansvaret för att verkstadens schema hålls, reparationer utförs i tid och enligt kundens specifikationer.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Gruppchef logistikutveckling
Scania
Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Scania genomgår just nu en omfattande transformation mot Industri 4.0. Vi söker dig som vill leda och coacha en driven, ung och energisk grupp bestående av fem personer för att utveckla en logistik i företagets framkant.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Gruppchef Norrtälje
Nobina
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se     Trafikområde Norrtälje är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Elchef Avesta Jernverk
HR Dalarna
Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com . I Avesta har vi ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 800 medarbetare.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Kalix tele 24 söker en produktionschef
Ponto AB
Kalix Tele24 erbjuder telefonpassning, växeltjänster och kundservice för olika behov. Drivs du av att utveckla medarbetare och skapa engagemang och delaktighet? Vi söker en ledare som delar vår övertygelse om att det är genom att ha marknadens främsta medarbetare som vi kan hjälpa våra kunder på bästa sätt.   Som produktionschef leder och fördelar du arbetet i produktionsorganisationen. Du är ansvarig för att följa upp levererad volym, servicenivå och kvalitet.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Verkstadschef / Produktionsansvarig, beredning och planering – till BCC, i
PAf Rekrytering AB
Om företaget BCC är ett internationellt världsledande företag som levererar all utrustning och know-how inom fröproduktion, täckrots- samt sticklingsproduktion. Vi på BCC Plant the Planet förstår de särskilda behov som uppkommer hos våra kunder. För att möta dessa på bästa sätt har vi utvecklat en mycket flexibel produktportfölj med utrustning som kundanpassas utifrån specifika behov. I och med vår världsomspännande verksamhet har vi tagit fram kompletta maskinbaserade koncept för olika arter och klimatförhållanden.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019