Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Operations Manager
Tetra Pak
At Tetra Pak we touch millions of people's lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT´S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. We need smart people too.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Sågverkschef SCA
SCA
Ytterligare information om tjänsten lämnas av: Jerry Larsson, Affärsområdeschef SCA Wood, telefon 060-19 33 08, jerry.larsson@sca.com Fackliga kontaktpersoner: Pehr Rönnqvist, Unionen, telefon 0911-767 55, pehr.ronnqvist@sca.com Robert Lundgren, GS, telefon 0911-775 98, robert.lundgren@sca.com Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 6 januari 2019. Sågverkschef Munksunds sågverk Är du en inspiratör, framtidsskapare och energisprid
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Elchef till Jernbro i Huskvarna
Jernbro Industrial Services AB
Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com   Elchef till Jernbro i Huskvarna 2019-01-06 Automation/underhåll Huskvarna  Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Regionansvarig till JM Supply Stockholm
JM AB
JM Supply ansvarar för materialhanteringen på JMs byggarbetsplatser och tillhör JMs logistikorganisation. Avdelningen befinner sig i en expansiv uppstartsfas och som en följd av detta behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Regionansvarig. Under 2019 utökar vi antalet arbetsplatser vi verkar på och dessutom breddas innehållet med fler materialkategorier.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Operations & Process Lead till vår kund i Solna
2Complete
Dina arbetsuppgifter Nu har du möjligheten att gå in i en ny roll hos vår kund som Operations & Process Lead, med ansvar för Incident Management och Problem Management. Du ingår i ett operativt team på 25 personer där du rapporterar till Operation Manager. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Regiontekniker till DEKRA
Autorekrytering AB
Om företaget DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren. Dina arbetsuppgifter Som regiontekniker utför du kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller för aktörer inom fordonsbranschen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Papermill Production Manager
Unik Resurs i Sverige AB
Produktionschef till Sofidels pappersbruk i Kisa: Sofidel Sweden AB i Kisa är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med 6000 anställda och en omsättning på drygt 1,8 miljarder euro. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Converting Production Manager
Unik Resurs i Sverige AB
Produktionschef till Sofidels konverteringslina i Kisa: Sofidel Sweden AB i Kisa är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med 6000 anställda och en omsättning på drygt 1,8 miljarder euro.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Chef till enheten utförande, Elnät
AKTIEBOLAGET PITEENERGI
Som chef för enheten utförande har du verksamhetsanvsaret för nätbyggnation med beredning, projektledning och utförande. I enhetens ansvarar ligger även drift och underhåll på distributionsnätet samt belysningsnätet. Ditt uppdrag blir att utveckla arbetssätt och driftmetoder och verka för att processerna är effektiva. Du kommer att leda och anvsvara för personalen inom enheten, som idag består av två arbetsledare, tre beredare och 17 distributionselektriker. I rollen ingår budgetansvar och ansvar för att investerings- och underhållsprogrammet genomförs enligt budget.
Skapad : 08-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Platschef
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Nordiska VA Teknik AB är Nordens största oberoende leverantör av pumpstationer och pumplösningar. Vi utvecklar, tillverkar, säljer och levererar prefabricerade pumpstationer och VA-tekniska lösningar. Målet är att vara den bästa affärspartnern inom VA-teknik. Verksamheten vilar på tre fundament: kunskap, erfarenhet och kapacitet. Detta gör det möjligt att erbjuda den bästa tekniska lösningen utifrån de behov och förutsättningar som finns för ett projekt samt garantera och säkra kvaliteten på arbetet som utförs.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019