Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hudterapeut till Falun
Nena-Kliniken
Nena-kliniken utför estetiska behandlingar i form av filler, botox, kemisk peeling, fransar mm. Jag söker nu en Hudterapeut för att utöka utbudet på min klinik. Du som söker ska vara utbildad Hudterapeut, gärna med erfarenhet inom yrket. Du ska vara ansvarsfull och serviceinriktad så att våra kunder känner sig välkomna.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Terapeut på Selma City Spa
Clarion Hotel Gillet
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Clarion Hotel Gillet Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor.
Skapad : 24-11-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Certifierad hudterapeut
SMÖGENS HAFVSBAD, Spa Smögen
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten.
Skapad : 20-11-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Certifierad hudterapeut
SMÖGENS HAFVSBAD, Spa Smögen
Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten.
Skapad : 19-11-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Hud- och spaterapeut till Uppsala Spa
Uppsala Spa & Skönhetsvård
På Uppsala Spa arbetar auktoriserade hud och spa-terapeuter. Hos oss kan du få en skön upplevelse för både kropp och själ. Vi erbjuder en mängd härliga behandlingar. Allt inom hudvård och spa, till exempel kurbad, aromainpackning, lerinpackning, ansiktsbehandling, klassisk helkroppsmassage och kosmetisk tatuering av bryn. Vi söker nu hud- och spaterapeuter för anställning på både hel- och deltid till vårt spa i Gränbystaden. Du som söker tjänsten är utbildad hud- och spaterapeut med godkänd examen.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist :

Laserterapeut till salong på Fridhemsplan, Stockholm
Mirres Frisörer & Laserklinik
Mirres är en professionell salong som som etablerades för mer än 20 år sedan. Hos oss jobbar både frisörer, fransstylist och laserterapeauter, alla är diplomerade inom sina områden och med god erfarenhet. Salongen ligger centralt, mitt på Fridhemsplan och är medlem i Frisörföretagarna och Svenska Laser-Medicinska Sällskapet. Vi arbetar med den senaste teknologin inom laserbehandling. Vi söker nu en laserterapeut med antingen sjuksköterskeutbildning eller hudterapeututbildning med godkänt diplom.
Skapad : 02-11-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut sökes
Evolution Laser
Vi söker dig som är hudterapeut som vill jobba i våra lokaler i Jönköping. Du har adekvat utbildning inom området och det är meriterande med några års erfarenhet. Om dig Du ska vara positivt inställd till försäljning och ha en professionell attityd gentemot kunder, kollegor samt en god servicekänsla. Du ska vara lyhörd, ödmjuk och alltid sätta kunden i största fokus för rådgivning på bästa sätt. Mer information om våra behandligar och utbud finns på hemsidan. www.evolutionlaser.se
Skapad : 30-10-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut
Storhogna Högfjällshotell & Spa
Hos oss kommer du utföra sedvanliga arbetsuppgifter i spa som hud- och spaterapeut. Även pass i SPA-receptionen förekommer. Vi söker dig som är auktoriserad och certifierad hudterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Ett plus är om du även har någon form av utbildning inom träning eller vana av att leda gruppträningspass. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra.
Skapad : 20-10-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Hudterapeut, Växjö
Beauty House
Beauty House Växjö AB söker en duktig, serviceinriktad och ambitiös Hudterapeut som vid varje möte med kunden vill göra sitt yttersta för att ge den ultimata servicen, behandlingen och mottagandet. Du som söker tjänsten hos oss på Beauty House ska brinna för ditt yrke, tycka om att utvecklas och trivas med att arbeta i team. För oss är arbetsmiljön viktig, för trivs vi på jobbet så speglar det av sig till våra kunder. Vi söker en hudterapeut som har en CIDESCO samt SHR-godkänd utbildning i Sverige.
Skapad : 17-10-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut
Lala Beauty
Vi utför alla skönhetsbehandlingar , vaxning , ansiktsbehandlingar, makeup ,brynformning , fransförlängning, laser behandling. Söker en person som kan arbete heltid eller deltid.
Skapad : 04-10-2018 Ansökningsfrist :