Error message

Notice: Trying to get property of non-object in arbetsformedlingen_search_element_results() (line 431 of /var/www/www.workwithus.se/sites/all/modules/arbetsformedlingen/plugins/content_types/arbetsformedlingen_pane.inc).
Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hudterapeut / Fransstylist
Bella Derma AB
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, lashlift, naglar och spraytan. Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Du bör vara auktoriserad hudterapeut och/ eller diplomerad fransstylist. Det är även en fördel om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbranschen.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 16-11-2019

Hudterapeut 80% tillsvidare sökes! Är du vår nya stjärna?
Winn Hotel Group AB
Hej! Riktigt roligt att du visar intresse för den här tjänsten! Jag heter Camilla Knief och är Spa- och hälsochef här på Högbo brukshotell utanför Sandviken. Jag letar nu efter en till passionerad kollega med genuint intresse för gästen, verksamheten och kollegorna. Du kanske är den stjärnan vi längtar efter!? Det här är hotellet och platsen för aktiva livsnjutare. Många är de gäster som väljer Högbo för några dagars avkoppling på SPA, en golfrunda, MTB-cykling eller längdskidåkning.
Skapad : 16-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Auktoriserad Hudterapeut
L. R. SalongFame AB
Vi söker nu en driven och utåtriktad hudterapeut för anställning. Vi söker efter dig som känner engagemang och verkligen brinner för att jobba med människor. Du har godkänd CIDESCO/SHR utbildning, erfarenhet är inget krav men meriterande.
Skapad : 02-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Hudterapeut och Butikssäljare (vik) - Holland & Barrett, Mölndal
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vik. HUDTERAPEUT OCH BUTIKSSÄLJARE TILL MÖLNDAL Vi söker just nu efter en vikarierande Hudterapeut och Butikssäljare till vår butik i Mölndal!
Skapad : 01-10-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Hudterapeut
Klippstudion Anita Lindeberg Nr 1
Vi på Klippstudion jobbar i ett modernt och utvecklande företag inom hudvård och hårvård. Vi sätter kunden i fokus och jobbar med ett glatt leende i ett harmoniskt gäng med professionella utbildningar. Vi söker dig med ett brinnande intresse för ditt yrkeskunnande och att du gillar utmaningar för att tillgodose kundens önskemål. Fatta pennan i dag och skriv några rader om dig själv så hör jag av mig under processens gång.
Skapad : 26-09-2019 Ansökningsfrist : 26-11-2019

Hud- & Spaterapeut till Selma City Spa Stockholm
Nordic Choice Commercial Services AB
HUD & SPATERAPEUT SÖKES TILL SELMA CITY SPA, CLARION HOTEL SIGN Clarion Hotel Sign, Stockholms största hotell, är med sina 10 år den naturliga mötesplatsen för såväl Stockholmare som inresta besökare. I entréplan huserar Kitchen & Table Restaurant & Bar signerade stjärnkocken Marcus Samuelsson, på takåsarna med utsikt över Kungsholmen finns Rooftop Bar samt Selma City Spa med takpool och soldäck, konferensvåning samt bankettsal för upp till 700 gäster och hotellet är med sina 558 rum störst i Stockholm. Vi är stolta över vår passionerade kultur.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Hudterapeut
Egoisthud klinik
Egoiste gbg är en privatklinik inom injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder även de senaste inom hälsa, välmående och hudvårdsprodukter.  Egoiste gbg har funnits i 2 år och växer mer för varje år, därför söker vi just nu en erfaren diplomerad hudterapeut.
Skapad : 01-09-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Hudterapeut till e-handel sökes
Babyface AB
Hudterapeut till e-handel sökes!Vi vill nu utöka vårt team med en glad, positiv och driven hudterapeut!Vi erbjuder dig en aktiv och rolig arbetsplats med varierande uppgifter i ständig utveckling.
Skapad : 30-08-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Skapad : Ansökningsfrist :