Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hudterapeut till No+Vello
Novello
Hudterapeut till No+Vello Vill du jobba som hudterapeut på en top-modern klinik som är en av världens största skönhetskedja och världsledare inom IPL permanent hårborttagning & vitalisering av huden? No+Vello är ett spanskt varumärke inom hudvårdsindustrin som finns representerad i 16 länder och har mer än 1200 skönhetssalonger i Europa och Latin Amerika. Företaget startades 2006 med att erbjuda sina kunder unik patenterad IPL teknologi samt har under tiden utvecklat andra tjänster inom estetisk hudvård.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

HUDTERAPEUTER/MASSÖRER i BORÅS
Aroma Spa i Borås AB
Aroma SPA söker ytterligare hudterapeuter och massörer. Välkommen till Aroma SPA, din oas mitt i stan. Hos oss erbjuds du en helhet inom välmående och skönhet, allt för att du skall må bra. Vi har Borås bästa miljö och bredaste utbud. Du får en fantastisk upplevelse, ger dig personlig service och omtanke som gör att du vill komma tillbaka. Vår SPA-avdelning erbjuder en unik miljö mitt i Borås med en fantastisk utsikt.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Hudterapeut
Lala Beauty
Vi utför alla skönhetsbehandlingar , vaxning , ansiktsbehandlingar, makeup ,brynformning , fransförlängning, laser behandling. Söker en person som kan arbete heltid eller deltid.
Skapad : 04-10-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut sökes i Jönköping
Evolution Laser
Vi söker dig som är hudterapeut som vill jobba i våra lokaler i Jönköping. Du har adekvat utbildning inom området och det är meriterande med några års erfarenhet. Om dig Du ska vara positivt inställd till försäljning och ha en professionell attityd gentemot kunder, kollegor samt en god servicekänsla. Du ska vara lyhörd, ödmjuk och alltid sätta kunden i största fokus för rådgivning på bästa sätt. Mer information om våra behandligar och utbud finns på hemsidan. www.evolutionlaser.se
Skapad : 27-09-2018 Ansökningsfrist :

Auktoriserad Hudterapeut sökes - Kalmar
Matildas Hudvård i Kalmar AB
Du som söker ska vara auktoriserad hudterapeut med en gedigen utbildning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att utföra olika behandlingar på kunder så som t.ex ansiktsbehandlingar, vaxningar, fotvård, klassisk svensk massage, samt hjälpa till att hålla det snyggt och städat i salongen. Du som söker ska vara auktoriserad hudterapeut med en gedigen utbildning. Är du en pigg, glad och social person som älskar att arbeta med människor och är service minded så tveka inte på att skicka in en ansökan. Erfarenhet är ett plus, men inget måste.
Skapad : 27-09-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Utbildad hudterapeut
Beautiful G.H.AB
Verksamhetsbeskrivning Företaget utför alla typer av behandlingar inom hudvård, ansiktsbehandlingar, peeling, serum och olja. Arbetsuppgifter Som hudterapeut hos oss kommer du arbeta med avancerad hudvård, ansiktsbehandling med aha, ansikte-och IPL behandlingar, kroppsbehandling, kosmetisk pigmentering. Utbildning/Erfarenhet Du ska vara utbildad hudterapeut.
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist :

Certfierad Hud- & Spaterapeut sökes!
EVEXIA-HÄLSOPEDAGOGISKT CENTRUM AKTIEBOLAG
Evexia är ett väletablerat dagspa i Haninge söder om Stockholm. Med fokus på välbefinnande erbjuder vi LPG-behandlingar, träning, kiropraktik, massage, hudterapeut, spabehandlingar och makeuprådgivning. I våra lokaler finns även frisörer samt fotvårdsklinik. Vi söker en hudterapeut som vill arbeta del- eller heltid hos oss, då vi har stor efterfrågan på hud- och kroppsbehandlingar. Tillträde så snart som möjligt. Är du intresserad och vill jobba i ett professionellt team? Kontakta oss!
Skapad : 26-09-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Dalecarlia Hotel & Spa söker utbildad hud eller spaterapeuter samt massörer
Quality Hotel Dalecarlia
På en vacker höjd i Tällberg, ligger Dalecarlia Hotel & Spa. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Dalecarlia Hotel & Spa i vackra Tällberg söker utbildad hud eller spaterapeuter samt massörer. Arbetstiderna är varierande både dagar, kvällar och helger. Vi står inför ett expansivt skede och kommer utveckla vår redan mycket populära spaavdelning ännu mer inom kort. Det är därför viktigt att du är en del i den utvecklingen och gillar utmaningar. Att kunden är i fokus är en självklarhet.
Skapad : 25-09-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Hudterapeut/spaterapeut/massör
MJ Wellness AB
Vi söker en hudterapeut/spaterapeut/massör med kompetens ca 75% tjänst. Timmar till att börja med men som kan bli en heltidsanställning. Gärna kännedom och/eller arbetat med Kerstin Florians produkter. På vår salong hjälps vi åt med alla sysslor så som kassa, reception, butiksförsäljning bokningstelefon m.m. Eftersom du precis som vi vet att kunden är det viktigaste vi har är du positiv och älskar kontakten med nya människor, du bör också ha erfarenhet av försäljning och lätt att lära dig om nya produkter.
Skapad : 20-09-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

HUDTERAPEUTER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018