Error message

Notice: Trying to get property of non-object in arbetsformedlingen_search_element_results() (line 431 of /var/www/www.workwithus.se/sites/all/modules/arbetsformedlingen/plugins/content_types/arbetsformedlingen_pane.inc).
Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hud- och spaterapeut till Uppsala Spa
Uppsala Spa & Skönhetsvård
På Uppsala Spa arbetar auktoriserade hud- och spaterapeuter. Hos oss kan du få en skön upplevelse för både kropp och själ. Vi erbjuder en mängd härliga behandlingar. Allt inom hudvård och spa, till exempel kurbad, aromainpackning, lerinpackning, ansiktsbehandling, klassisk helkroppsmassage och kosmetisk tatuering av bryn. Vi söker nu hud- och spaterapeuter för anställning på både hel- och deltid till vårt spa i Gränby köpstad. Du som söker tjänsten är utbildad hud- och spaterapeut med godkänd examen.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist :

Hudterapeut till Nacka Forum
Kronans Apotek
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar.
Skapad : 10-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Auktoriserad Hudterapeut
Take Skincare
Vi söker dig som är en pigg och glad hudterapeut som älskar att arbeta med ansiktsbehandlingar med fokus på resultatinriktad hudvård. Du ska brinna för att ge kunden den bästa ansiktsvården samtidigt som du ser värdet i att kunden använder de bästa produkterna för att få det resultatet kunden eftersträvar. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongen genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt och välkomnande ut. Arbetstiderna innefattar i förlängningen dagar, kvällar och helger med varierade arbetstider.
Skapad : 07-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Hudterapeut
Yasuragi
Är du hudterapeut och vill arbeta på en av Europas främsta spaanläggningar?  Då är Yasuragi arbetsplatsen för dig, endast 20 minuter från Slussen i Stockholm. Vi öppnade en helt nyrenoverad och ombyggt japanskt bad den 1 januari 2018.
Skapad : 01-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Hud & Spaterapeut
Hälsocentrum
Vi söker nu dig som är utbildad Hud och Spaterapeut. Arbetet innebär vanligt förekommande arbetsuppgifter för en utbildad Hud och Spaterapeut. Vi arbetar idag med Exuviance och Maria Åkerberg som våra märken och det är en merit om du har erfarenhet av dessa märken sedan innan annars får du utbildning hos oss. På salongen arbetar vi även med Laserbehandlingar och även detta är en merit om du redan har erfarenhet av. Andra förekommande arbetsuppgifter förutom ansiktsbehandlingar och laser är: vaxning, spabehandlingar, makeup, fransar, lashlift, pedikyr och massage.
Skapad : 28-01-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Hudterapeut sökes till Södertälje
Telge Hälsocenter AB
Telge Hälsocenter är en arbetsplats där friskvård och kroppsvård är i fokus. Vi befinner oss i centrala Södertälje och har stor erfarenhet inom olika behandlingar. Totalt har vi 13 terapeuter under samma tak. Vi söker för närvarande en hudterapeut som vill jobba i en modern miljö och med trevliga kollegor. Tjänsten är till en början på deltid som kan bli till en heltidstjänst. Vi vill gärna att du är social och serviceinriktad med kunden i fokus. Är du intresserad så hör gärna av dig på mailadressen: sigge@telgehalsocenter.se
Skapad : 24-01-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Skapad : Ansökningsfrist :

Hudterapeut
Bellezza Parfymeri & Skönhetssalong
Vi söker en hudterapeut för timmar vid behov, ansiktsbehandlingar, massage, fotvård mm. Kan du även fransförlängning och gellack är detta ett plus, kan även bli butiksförsäljning.
Skapad : 14-01-2019 Ansökningsfrist :

Orbaden Spa & Resort söker en terapeut med känsla för service
ORBADEN SPA & RESORT
Tjänsten är delad mellan arbete som Terapeut och arbete i vår butik/spareception. Tjänsten omfattar 50% i Juni, 100% i Juli och Augusti, med chans till förlängning. Vi ser även gärna att du börjar i april eller maj på en lägre anställningsgrad, då internutbildning kan ske under denna period. Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut, Spaterapeut, eller Massör. Då tjänsten även innefattar arbete i vår butik/spareception är det meriterande med tidigare arbete inom service, kassa eller turism.
Skapad : 12-01-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Hudterapeuter till Helheten i Stockholm AB
Helheten i Stockholm AB
Vi söker två hudterapeuter som vill jobba hos oss i våra mysiga salonger. Vi erbjuder ansiktsbehandling, fotvård, shellac, massage, vaxning, microneedling, nbe och lashlift. Tjänsten avser heltid eller deltid vid överenskommelse. Du ska ha gått en SHR-godkänd utbildning. Kompletterande utbildning ges vid behov på plats. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag och innefattar ca 1-2 kvällar/vecka. Helheten ägs och drivs av systrarna Yvonne, Beate och Margareta. För 16 år sedan öppnade Helheten dörrarna för första gången i Hammarby sjöstad. Sedan 7 år har vi även en salong i Mörby Centrum.
Skapad : 11-01-2019 Ansökningsfrist :