Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Auktoriserad Hudterapeut
Parfymeri Viola AB
Parfymeri & Hudvårdssalong Viola i Varberg söker en HUDTERAPEUT: Parfymeri och Hudvådssalong Viola erbjuder dig allt inom skönhet och hälsa med tonvikt på välkända kvalitetsmärken. Hos oss finner du hudvård, för både män och kvinnor, de senaste nyheterna inom doftvärlden, de hetaste trenderna inom make-up och självklart avkopplande ansiktsbehandlingar med mera i vår skönhetssalong. Vi söker dig som är en auktoriserad hudterapeut till vårt härliga gäng på Parfymeri Viola som är ett av Sveriges största privatägda parfymeri och salong. Du ska ha ett brinnande intresse för hudvård samt vara serv
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Hudterapeut till MINI SPA
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
MINI SPA i KISTA GALLERIA söker medarbetare. 1 st Hud/Spaterapeut På Mini Spa hittar du Sveriges bredaste utbud av behandlingar under ett och samma tak. Allt från quick-fix behandlingar för dig på språng till djupgående behandlingar för dig som behöver en tids avslappning - allt för att passa Dig och Dina behov. Mini Spa är dessutom ett av världens mest tillgängliga spa, dels för sitt läge men också för sina generösa öppettider (362 dagar om året).
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Laserterapeut sökes till salong på Fridhemsplan
Mirres Frisör & Hudvård
Etablerad salong sedan 23 år tillbaka på Fridhemsplan. Glad och härlig salong. Vi söker en laserterapeut som antingen har sjuksköterskeutbildning eller hudterapeututbildning med godkänt diplom. Minst 2 års erfarenhet av laserbehandling. Bra löneavtal kommer diskuteras. Måste prata flytande svenska på grund av kundkontakter.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut Extrapersonal
Yobify
Vi söker nu duktiga hudterapeuter / hudvårdsterapeut för arbete hos vår kund. Om dig: *Glad & Trevlig *Noggrann *Up to date inom olika behandlingar *Utbildad *Engagerad Arpetsplats är Nynäs Havsbad och är helger lör-sön 7 tim/dag + hjälp under sommaren v. 27-31. Under sommaren kan det röra sig om ca 35-50%. Beror lite på hur flexibel man är. Men man är fortfarande anställd som extra vid behov.
Skapad : 17-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Hudterapeut och massageterapeut till Upper House Spa
Upper House Spa
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com. Upper House, en del av Gothia Towers, är ett 5-stjärnigt, litet och modernt hotell i högsta internationella klass. Beläget mitt i Göteborg med en fantastisk utsikt över stan.
Skapad : 17-05-2018 Ansökningsfrist : 02-07-2018

HUDTERAPEUT
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 07-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

SOMMARJOBB - HUDTERAPEUTER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Inför sommarsäsongen 2018 söker vi hudterapeuter till vårt SPA. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 07-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Hudterapeut till skönhetsklinik sökes
Omroj Klinik AB
Vi söker en glad och serviceminded hudterapeut som vill arbeta med fettfrysning, permanent hårborttagning med laser, kemiska peelingar, spray tan och diatermi (maskinen angie) för borttagning av kärl & pigment m.m. Du har en godkänd hudterapeututbildning från SHR. Erfarenhet från yrket är inget krav. Vi välkomnar både nyexaminerade och erfarna hudterapeuter. För att passa på kliniken bör du tycka mycket om yrket och att göra det där lilla extra för kunderna som gör att kunderna återkommer i längden. Du bör vara plikttrogen, nogrann, lojal och glad.
Skapad : 03-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Hudtearapeut
Simones Skönhetsvård
Verksamhetsbeskrivning Simones Skönhetsvård är en auktoriserad och etablerad salong som finns i Uddevalla och Kungshamn. etablerad i 25 år. Vi söker nu Dig glada och positiva hudterapeut, ögonfransstylist, massör el spa terapeut till vår salong i Kungshamn som ligger ett stenkast ifrån västkustens pärla Smögen. I sommar byter vi lokal till Smögen och är då i stort behov av dig. Vi tänker första hand sommar jobb men det finns stora chanser till heltid om man kan pendla ngn dag i veckan till Uddevalla. . Just nu är vi 4 som jobbar på Simones.
Skapad : 13-04-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Hudterapeut
Xtreme Beauty
Nu söker vi ännu en auktoriserad hudterapeut till vårt toppen team på skönhetssalongen Xtreme Beauty i Luleå Vi söker dig som har en SHR godkänd utbildning och som har ett gediget intresse för hudvård och service. Hos oss kommer du göra allt ifrån klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerade resultatinriktade behandlingar med hjälp av radiofrekvens, kemiska peelingar och microneedling. Samt massage, vaxning/sugaring, fotvård och manikyr. Vi arbetar med produkter som Nannic, Dermaceutic, Cliniccare, Maria Åkerberg och Jane Iredale. Som person ska du vara noggrann och ansvarsfull.
Skapad : 13-04-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018