Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HUDTERAPEUTER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med 8 pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Hudterapeut, Växjö
Beauty House
Beauty House Växjö AB söker en duktig, serviceinriktad och ambitiös Hudterapeut som vid varje möte med kunden vill göra sitt yttersta för att ge den ultimata servicen, behandlingen och mottagandet. Du som söker tjänsten hos oss på Beauty House ska brinna för ditt yrke, tycka om att utvecklas och trivas med att arbeta i team. För oss är arbetsmiljön viktig, för trivs vi på jobbet så speglar det av sig till våra kunder. Vi söker en hudterapeut som har en CIDESCO samt SHR-godkänd utbildning i Sverige.
Skapad : 27-07-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut
Studio Style i Örebro AB
Snart öppnar vi en ny salong i Örebro och vi sammanställer ett helt nytt team som ska jobba där. Hade du någon gång drömt om att vara med att starta upp en helt ny verksamhet från grunden, ta chansen nu. Hur vi utformar din anställning eller vårt samarbete får vi diskutera vid ett personligt samtal.
Skapad : 20-07-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Vi söker ytterligare en hudterapeut!
Ren Hud i Kristianstad AB
Vi söker ytterligare en hudterapeut till vår salong. Vi arbetar i första hand med olika typer av ansiktsbehandlingar som skräddarsys efter kundernas behov och önskemål. Du har en godkänd hudterapeututbildning enl. SHR. Vi vill träffa dig oavsett om du redan har några års erfarenhet eller om du är nyexaminerad. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang.
Skapad : 20-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hudterapeut Bromma
Beauty Viona AB
På Beauty Box i Bromma Blocks jobbar vi med allt inom skönhetsbehandlingar, spabehandlingar, medicinska ansiktsbehandlingar, IPL, kemiska peelingar, frakionerad laser och tandblekning. Salongen har funnits i 5 år, Vi jobbar med dermalogica, dermaceutic, eneomey, barMminerals, dermapen, ultra V, teosyal, stylage, cellox 20, brilliant smile m.m. Vi samarbetar även med läkare för injektionsbehandlingar. Vi söker nu en superduktig och examinerad hudterapeut på heltid och en på deltid som vill utvecklas och som tar mycket ansvar.
Skapad : 19-07-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Hudterapeut
Bergfeldts Frisörer
Bergfeldts Frisörer, blev utsedda till "Årets Frisörföretagare 2015" av branschförbundet Sveriges Frisörföretagare. 2015 övertogs hudsalongen Nefertite i Växjö och en ny salong öppnades upp med Hudterapeut & Frisörer. Agneta som drev hudsalongen tidigare, har en väl inarbetad kundkrets att förvalta vidare för kommande hudterapeut. Vi är ett litet målinriktat team med 5 salonger, där vi på salongen i Växjö även hur kombinationen med tjänster inom hud. Vi söker nu en hudterapeut. Arbetsuppgifterna är hudvårdsbehandlingar, hårborttagning,och försäljning av produkter.
Skapad : 19-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hud- och/eller massageterapeut
Yasuragi
Är du hud- och/eller massageterapeut och vill arbeta på en av Europas främsta spaanläggningar?  Då är Yasuragi arbetsplatsen för dig, endast 20 minuter från Slussen i Stockholm. Vi öppnade en helt nyrenoverad och ombyggt japanskt bad den 1 januari 2018.
Skapad : 19-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hudterapeut sökes i Jönköping
Evolution Laser
Vi söker dig som är hudterapeut som vill jobba i våra lokaler i Jönköping. Du har adekvat utbildning inom området och det är meriterande med några års erfarenhet. Om dig Du ska vara positivt inställd till försäljning och ha en professionell attityd gentemot kunder, kollegor samt en god servicekänsla. Du ska vara lyhörd, ödmjuk och alltid sätta kunden i största fokus för rådgivning på bästa sätt. Mer information om våra behandligar och utbud finns på hemsidan. www.evolutionlaser.se
Skapad : 09-07-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Hudterapeut/Tekniker till Kristianstad C4
LloydsApotek
LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv. LloydsApotek är en del av McKesson Group, ett av de ledande internationella tjänsteföretagen inom läkemedels-, apoteks- och hälsovårdsområdet. McKesson Europe är verksam i 14 länder runt om i världen och sysselsätter cirka 39 000 människor. LloydsApotek har idag 78 apotek i Sverige fördelade på ett 40-tal orter över hela Sverige Nu söker vi en hudterapeut/tekniker till vårt apotek i Kristianstad C4.
Skapad : 29-06-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hudterapeut sökes till Hudoteket Salong i Jönköping
Hudoteket
På Hudoteket Salong i Jönköping är efterfrågan stor och därför behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare en hudterapeut. Brinner du för hud- och skönhetsvård & vill vara med på en spännande resa? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Vad kommer du att arbeta med? Du kommer i huvudsak att arbeta med klassiska ansiktsbehandlingar, märkesbehandlingar samt avancerade maskinbehandlingar och kemiska peels.
Skapad : 29-06-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018