Error message

Notice: Trying to get property of non-object in arbetsformedlingen_search_element_results() (line 431 of /var/www/www.workwithus.se/sites/all/modules/arbetsformedlingen/plugins/content_types/arbetsformedlingen_pane.inc).
Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hudterapeut sökes till Studio 4 i Mölndal!
Studio 4
Vi söker nu en ny skönhetsintresserad kollega till kliniken! Vi arbetar med avancerade och resultat inriktade skönhetsbehandlingar, som ansiktsbehandling, hårborttagning, fillers, Vi jobbar även med fransförlängning och nagelvård. Arbetsuppgifter: Vi söker en nya medarbetare som har erfarenheter inom ansiktsbehandlingar, nagelförlängning akryl samt gelé, nagelvård, manikyr, pedikyr och ögonfransförlängning. I arbetet ingår det att göra behandlingar såsom ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, pedikyr, vaxning, manikyr, sälja behandlingar/produkter mm.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Auktoriserad Hudterapeut
Wellness & Rekreation i Mälardalen
Vi utför sedvanliga hudvårdsbehandlingar och kroppsbehandlingar. Vi arbetar med märken som Esse Probiotic skincare, Dermaceutic och Forever Living Products. Har du erfarenhet av dessa så är det en fördel och vi ser även gärna att du har några års erfarenhet av yrket. Dina arbetsuppgifter består förutom att utföra behandlingar; försäljning av produkter, svara i telefon, tvätt och städ, uppackning av varor samt ansvara för salongen i sin helhet. Vi söker dig som är Auktoriserad Hudterapeut av en SHR-godkänd skola, då vår nuvarande hudterapeut har gått på föräldraledighet.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Hudterapeut
Simones Skönhetsvård
Hej! Vi söker omgående en driven och utåtriktad hudterapeut för anställning hos Simones Skönhetsvård på Smögen hel el deltid. Sommarjobb el året om. Finns Du som verkligen brinner för att jobba med människor. Då är Du varmt välkommen och efterlängtad. Du är auktoriserad hudterapeut och utbildad av SHR-godkänd skola. Det är bra med erfarenhet, men inget krav bara du är beredd att ge allt. Viktigaste är att du kan som person vara glad, noggrann och självständig. Vilja vara med att påverka och utvecklas.
Skapad : 10-05-2019 Ansökningsfrist :

Hudterapeut
Yasuragi
Är du hudterapeut och vill arbeta på en av Europas främsta spaanläggningar?  Då är Yasuragi arbetsplatsen för dig, endast 20 minuter från Slussen i Stockholm. Vi öppnade en helt nyrenoverad och ombyggt japanskt bad den 1 januari 2018.
Skapad : 06-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Hudterapeut - Borås
Aroma Spa i Borås AB
Aroma SPA söker hudterapeut Aroma Spa är väletablerad inom spa och hudvård i Borås. Vi finns i vackra lokaler på Sandwalls Plats i centrala Borås. Vi söker ytterligare Hudterapeuter för fast heltidsanställning. Vi söker dig som är godkänd inom SHR/Cidesco eller Safe. Du är driftig och kunnig och har ett brinnande intresse för hudvård. Du kommer att arbeta med våra behandlingar som hudvård, laserbehandlingar och spabehandlingar. Vi arbetar med framstående produkter som Nimue och Kerstin Florian, om du arbetat med dessa märken tidigare är det meriterande men inte ett krav.
Skapad : 02-05-2019 Ansökningsfrist :

Hudterapeut sökes till Hudoteket Salong i Jönköping
Hudoteket
På Hudoteket Salong i Jönköping är efterfrågan stor och därför behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare en hudterapeut. Brinner du för hud- och skönhetsvård & vill vara med på en spännande resa? Tveka då inte att skicka in din ansökan. Vad kommer du att arbeta med? Du kommer i huvudsak att arbeta med klassiska ansiktsbehandlingar, märkesbehandlingar samt avancerade maskinbehandlingar och kemiska peels.
Skapad : 24-04-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Hud- & Spaterapeut till Selma City Spa Stockholm
Clarion Hotel Sign
HUD & SPATERAPEUT SÖKES TILL SELMA CITY SPA, CLARION HOTEL SIGN Clarion Hotel Sign, Stockholms största hotell, är med sina 10 år den naturliga mötesplatsen för såväl Stockholmare som inresta besökare. I entréplan huserar Kitchen & Table Restaurant & Bar signerade stjärnkocken Marcus Samuelsson, på takåsarna med utsikt över Kungsholmen finns Rooftop Bar samt Selma City Spa med takpool och soldäck, konferensvåning samt bankettsal för upp till 700 gäster och hotellet är med sina 558 rum störst i Stockholm. Vi är stolta över vår passionerade kultur.
Skapad : 05-04-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Hudterapeut till Örebro
Studio Style i Örebro AB
Till vår nya salong i Örebro och söker vi en hudterapeut. För dig som vill jobba som t. ex. fransstylist, fotvårdsterapeut, nagelterapeut etc. finns det möjlighet till det också på vår salong Hairling. Hos oss får du chansen att bygga upp en ny verksamhet från grunden. Hur vi utformar din anställning eller vårt samarbete får vi diskutera vid ett personligt samtal. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist :

Hud- och spaterapeut till Uppsala Spa
Uppsala Spa & Skönhetsvård
På Uppsala Spa arbetar auktoriserade hud- och spaterapeuter. Hos oss kan du få en skön upplevelse för både kropp och själ. Vi erbjuder en mängd härliga behandlingar. Allt inom hudvård och spa, till exempel kurbad, aromainpackning, lerinpackning, ansiktsbehandling, klassisk helkroppsmassage och kosmetisk tatuering av bryn. Vi söker nu hud- och spaterapeuter för anställning på både hel- och deltid till vårt spa i Gränby köpstad. Du som söker tjänsten är utbildad hud- och spaterapeut med godkänd examen.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist :

Skapad : Ansökningsfrist :