Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska eller hudterapeut sökes - Malmö
Dermadent Center/ Estetik Klinik Nära AB
Kort beskrivning av företaget: Vi ska utföra olika skönhetsbehandlingar såsom: hårborttagning med laser, tandblekning, ögonfransförlängning, manikyr, botox och filler. Beskrivning av arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter som personal hos oss innebär olika typer av hudvårdsbehandlingar och skönhetsvård samt ge personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut
Skönhetscenter i Järfälla AB
Verksamhetsbeskrivning Skönhetscenter erbjuder våra kunder olika behandlingar, se vår hemsida för mer information om vad vi erbjuder. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för en hudterapeut. Kvalifikationer Utbildad hudterapeut
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Hudterapeut och Massör till Upper House Spa
Upper House
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com. Upper House, en del av Gothia Towers, är ett 5-stjärnigt, litet och modernt hotell i högsta internationella klass. Beläget mitt i Göteborg med en fantastisk utsikt över stan.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Allt i allo hudterapeut
Acnespecialisten AB
Vi söker dig som är utbildad hudterapeut som vill jobba mer med kontorsarbete.
Skapad : 13-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Hudterapeut till Södertälje
Operakliniken i Södertälje
Skönhetsklinik inom estetiska injektionsbehandlingar och medicinska hudvårdsbehandlingar beläget i Södertälje. Vi söker nu en certifierad hudterapeut som är initiativ tagande. Arbetsuppgifterna följer med behandlingar, kundmottagning, arbeta med kassa, sköta bokningar. Du kommer även genomföra beställningar samt är det viktigt med bra kund service. Mycket goda kunskaper i svenska språket behövs då arbetet innebär kundkontakt. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 12-02-2018 Ansökningsfrist :

Nu söker vi på hudnu-kliniken en hudterapeut till teamet
hudnu Kliniken
Vi ska vara fler på hudnu-kliniken och vi söker en hudterapeut till teamet. Hudnu är en väletablerad hudvårdsklinik mitt i centrala och expansiva Umeå som har funnits i hela 17 år. Vi som arbetar här är alla Cidesco- och SHRgodkändaterapeuter med många års erfarenhet och en del av oss är dessutom specialutbildade bland annat inom laser, medicinsk hudvård och diatermi. Att ständigt hålla sig uppdaterad med ny kunskap är självklart för oss.
Skapad : 08-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Hudterapeut godkänd till Suzie Picant Karlstad Day Spa, visstidsanställning
Suzie Picant Karlstad day spa
Suzie Picant Karlstad Day Spa är Värmlands ledande och äldsta skönhetssalong med dag spa. Vi arbetar med många starka och resultatbaserade behandlingar och produkter. Vi är auktoriserade och Cidescodiplomerade hudterapeuter och medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Titel: Hudterapeut godkänd Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som hudterapeut. Kvalifikationer: Godkänd SHR- utbildning samt arbetslivserfarenhet. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 31-01-2018 Ansökningsfrist :

Hudterapeut godkänd till Suzie Picant Karlstad Day Spa, tillsvidaretjänst.
Suzie Picant Karlstad day spa
Suzie Picant Karlstad Day Spa är Värmlands ledande och äldsta skönhetssalong med dag spa. Vi arbetar med många starka och resultatbaserade behandlingar och produkter. Vi är auktoriserade och Cidescodiplomerade hudterapeuter och medlemmar i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Titel: Hudterapeut godkänd Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som hudterapeut. Kvalifikationer: Godkänd SHR- utbildning samt arbetslivserfarenhet. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 31-01-2018 Ansökningsfrist :

HUDTERAPEUTER
VANN, Spa Vann
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Vi tror att du är positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften och är inte rädd att ta eget ansvar.
Skapad : 25-01-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Hudterapeut, deltid men även timanställning
Quality Hotel Dalecarlia
Quality Hotel Dalecarlia - Tällberg På en vacker höjd i Tällberg, ligger Quality Hotel Dalecarlia/Dalecarlia SPA. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Ingen dag är den andra lik. Siljans bygden ändrar skepnad i takt med väder, vind och säsong. I vårt spa finns allt du behöver för välmående och avkoppling. Oförglömliga behandlingar, gym, träningspass samt avstressande bastu och pooler. Vi söker dig som är utbildad massör, hud och spaterapeut och som vill jobba i vackra Tällberg.
Skapad : 25-01-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018