Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hjälpmedelstekniker/Medicintekniker Dalarnas Hjälpmedelscenter
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Hos Dalarnas Hjälpmedelscenter avdelning Personliga Medicinska Behandlingshjälpmedel (PMB) kan du göra skillnad för personer som använder hjälpmedel för behandling. Vår avdelning jobbar som team och stödjer förskrivare i hela länet för att hitta bästa möjliga lösning för personer i behov av hjälpmedel och tjänster för andning, cirkulation, infusion, nutrition och dialys.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 19-11-2019

Hjälpmedelstekniker
Kristianstads kommun
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Kalibrerare, Skövde
Försvarsmakten
Har du ett tekniskt intresse eller erfarenhet av kalibrering? Då kan detta vara ett utvecklande arbete för dig! Vi söker just nu två kalibrerare till vår Markverstad i Skövde. Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ta eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Markverkstad Skövde är en enhet som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, och tekniskt systemstöd. Detta innefattar t.ex.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Vapentekniker Enköping
Försvarsmakten
Har du erfarenhet som tekniker eller mekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Hjälpmedelsreparatör till hjälpmedelscentrum, Västerås
Region Västmanland
Till Hjälpmedelscentrums logistiksektion söker vi nu en hjälpmedelsreparatör. Det är kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Som hjälpmedelsreparatör kommer du att arbeta inom vår logistiksektion i Västerås och där ingå i en arbetsgrupp bestående av 20 personer. Arbetet omfattar till största delen rengöring och återställande av elrullstolar, manuella rullstolar, rullatorer, textilier och sängar.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 01-11-2019

Beredare till Lidén Weighing
PS Partner AB
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden. Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/ Lidén Weighing växer och söker nu en Beredare/Administratör som ska förstärka teamet i Kungälv!
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Hjälpmedelstekniker, Borlänge
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Dalarnas Hjälpmedelscenter är den ledande utföraren i Dalarna av hjälpmedel, habiliterings-och rehabiliteringsstöd, anpassning, rådgivning, utbildning och tolktjänst. Du får ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Vi har engagerade medarbetare och ett aktivt friskvårdsnätverk. Vill du vara med?
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 06-11-2019

Tekniker – vikariat
Västra Götalands Läns Landsting
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som tekniker möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag. Arbetsbeskrivning Ditt arbete som tekniker inom leverans handlar om patientsäkerhet och bra service. Du bidrar med din samarbetsförmåga och tekniska kompetens till att förse våra kunder med hjälpmedel.
Skapad : 10-10-2019 Ansökningsfrist : 24-10-2019

Hjälpmedelstekniker, Hjälmedel Västerbotten, Umeå
Västerbottens Läns Landsting
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 09-10-2019 Ansökningsfrist : 23-10-2019

Tekniker - Konsultation
Västra Götalands Läns Landsting
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar.
Skapad : 03-10-2019 Ansökningsfrist : 23-10-2019