Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelscentrum, Varberg
Region Halland, Hjälpmedelscentrum
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom Hjälpmedelscentrum finns en samlad och bred kompetens.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Skåpbyggare
Manpower
Skåpbyggare till Södertälje Arbetsbeskrivning Till kund i Södertälje söker vi nu en montör som ska kunna montera hisslådor på plats i Södertälje. Du kommer arbete efter ritningsläsning, elscheman och montera skåp för hissar. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av att konstruera saker och har erfarenhet av monteringg. Du arbetar i team men trivs också med självständigt arbete och er dig som ansvarstagande. Du blir anställd av Manpower men uthyrd till kund.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Tekniker, Hjälpmedelscentrum
Kristianstads kommun
Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 84 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för kreativa människor som vill lyfta tillsammans med oss. Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Hjälpmedelstekniker
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Här får du chansen till ett av de viktigaste jobben!
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Finmonteringspersonal till högmodernt teknikföretag
Palm & Partners Bemanning AB
För kunds räkning söker vi nu finmonteringspersonal. Du kommer att arbeta som konsult och vara uthyrd till vår kund som tillverkar optiska instrument och är världsledande inom sin branch. De håller enormt hög kvalité i varje produkt och genom hela monteringsprocessen, vilket till viss del sker i renrum. Du kommer att bli en del av en levande arbetsplars som tar mycket väl hand om varje medarbetare. Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Skidverkstad Vemdalen
SkiStar Vemdalen
Skidverkstad Vemdalen Arbetsuppgifter I vår skidverkstad arbetar du med allt från montering, bootfitting till slipning. För att gästen ska få en positiv skidupplevelse måste skidorna vara i toppskick. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med våra gäster. Tillsammans ska vi ge våra gäster och kollegor minnesvärda upplevelser. Din profil Arbetet passar dig som trivs med människor samt är positiv, stresstålig, serviceminded, ambitiös, nyfiken och engagerad. Ett brinnande intresse för skidåkning ser vi som en självklarhet. Förkunskapskrav/utbildning Utbildning sker på plats.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 01-09-2018

Låssmed/Låstekniker
Norsebo Bygg AB
Arbetsuppgifter Låssmed med vana av dörröppningar, passersystem etc . Antingen har du utbildning inom området eller tidigare erfarenhet, har du båda delarna så är det ett plus. Kvalifikationer Körkort Svenska Erfarehet eller utbildning.
Skapad : 10-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Låstekniker projekt till Nokas Teknik i Stockholm
Nokas Teknik Öst AB
Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet.
Skapad : 04-07-2018 Ansökningsfrist : 25-08-2018

Mekaniker montör till industrikund
Lernia
Om företaget Vi på Lernia söker dig som är mekaniker och som vill tillhöra ett gott gäng! Du kommer att få arbeta ute hos vår kund under en period för att sedan gå över i anställning direkt hos kund. Vi erbjuder dig ett jobb inomhus i ljusa fina lokaler och dina arbetstider är dagtid. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av mekaniskt montage av såväl större som mindre detaljer. Arbetet sker från grund- till slutmontering och du får därigenom möjlighet att följa processen och se resultatet. Kvalitetssäkring är en viktig del i arbetet och den sker kontinuerligt.
Skapad : 03-07-2018 Ansökningsfrist : 25-08-2018

Hjälpmedelstekniker/ ingengör till Laholms kommun
Laholms kommun
Beskrivning Som hjälpmedelstekniker i Laholms kommun kommer du att arbeta på Hjälpmedelsservice i de sociala verksamheterna. Arbetsuppgifter Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara: - Ansvara för lager och inköp av hjälpmedel - Utföra avhjälpande underhåll på hjälpmedel - Besiktiga hjälpmedel - Rekonditionera hjälpmedel - Att vara behjälplig i utprovning av hjälpmedel - Vara behjälplig vid upphandlingar av hjälpmedel - Förekommande administrativa uppgifter I tjänsten kan beredskap/jourverksamhet förekomma Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning på lägst gym
Skapad : 27-06-2018 Ansökningsfrist : 20-08-2018