Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Mekanikkonstruktör
Boule Medical AB
Boule Medical AB och moderbolaget Boule Diagnostics AB, är verksamt inom området laboratoriemedicin med speciell inriktning på hematologisystem för automatisk blodcellräkning till både human- och veterinärmarknaden. Bolaget är en internationell koncern med 97 procent export, försäljning i över 100 länder och med dotterbolag och säljkontor i Sverige, USA, Kina, Mexico och Indien. Boule Diagnostics AB är börsnoterat på NASDAQ Stockholm.
Skapad : 17-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Vi söker Låssmed till vår butik i Södertälje
Mälardalens Säkerhetscenter AB
Vi är ett företag som säljer säkerhetsprodukter bl a Brandklassade & Inbrottsskyddandeskåp, rullgaller, lås och passagesystem. Vi heter Mälardalens Säkerhetscenter och funnits sedan 1988 i Mariefred, vi utökade med en butik i Södertälje 1991 då vi öppnade på Badhusgatan 2. Nu ligger vi på Wedavägen 4 sedan 7 år tillbaka, vi är ca. 10 st som arbetar på Mälardalens Säkerhetscenter och nu söker vi en till. Vi är ute efter en medarbetare med flerårig erfarenhet till vår butik i Södertälje. Det är en heltidstjänst. Arbetet innebär i huvudsak butiksarbete med datastöd.
Skapad : 17-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Servicetekniker till Hjälpmedelscentrum, område elrullstolar
Region Västmanland
Är du en framåtriktad person med breda tekniska kunskaper? Vill du ha ett varierat och självständigt arbete med mycket kundkontakt? Vi på Hjälpmedelscentrum söker nu en servicetekniker inom området elrullstolar till vårt team! Är du vår nya kollega? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som servicetekniker inom området elrullstolar utför du avhjälpande underhåll och anpassningar. Arbetet utförs i huvudsak hos våra kunder i länet men även på vår verkstad i Västerås.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Servicetekniker till Hjälpmedelscentrum, medicinska behandlingshjälpmedel
Region Västmanland
Är du en framåtriktad person med breda tekniska kunskaper? Vill du ha ett varierat och självständigt arbete med mycket kundkontakt? Vi på Hjälpmedelscentrum söker nu en servicetekniker inom området medicinska behandlingshjälpmedel till vårt team! Är du vår nya kollega? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som servicetekniker inom området medicinska behandlingshjälpmedel utför du avhjälpande underhåll och periodiskt underhåll.
Skapad : 14-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Låstekniker till Bravida i Linköping
Bravida Sverige AB
Är du en serviceinriktad låststekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en låstekniker till vår avdelning i Linköping. Om jobbet Som låstekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Du arbetar i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Det är du som har du ansvar för uppdragens tekniska utförande från uppstart till slut.
Skapad : 09-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Butiksansvarig till Nokas Låsteknik i Göteborg
Lernia
Nu söker vi dig som har stort engagemang och är tekniskt kunnig till att bli vår nästa butiksansvarig i vår låsservicebutik i Högsbo. Hos Nokas Låsteknik blir du del i ett härligt gäng, där det är högt i tak och mycket god sammanhållning. Arbetsuppgifter Hos oss på Nokas får du möjlighet att arbeta med spännande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att fördela upp din arbetstid mellan butik, verkstad och lager.
Skapad : 06-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Underhålls-/Servicetekniker sökes till Skärholmen
Saad Dental AB
Saad Dental är en tandläkarmottagning i Skärholmen. Vi söker nu en Underhålls-/Servicetekniker med erfarenhet av underhåll och reparation av Dental utrustning. Det är viktigt att du är punktlig. Vi vill även att du är serviceinriktad och flexibel. Vi ser positivt på ansökningar från personer som både har större och mindre erfarenhet. Språkkunskaper är en merit.
Skapad : 03-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Låstekniker projekt till Nokas Låsteknik i Göteborg
Nokas Teknik AB
Nokas Teknik är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet.
Skapad : 23-04-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Project Management Consultants/Projektledningskonsulter
Ramboll
Vi tror på framtiden och att tillsammans bygga morgondagens hållbara samhälle. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, handels-, industri- och anläggningssektorerna. Vi levererar projektledningstjänster antingen i form av kompletta organisationer eller som delfunktioner i projektledningsorganisationer.Vi söker nu en etablerad byggprojektledare till vårt kontor i Karlstad.
Skapad : 12-04-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Låstekniker
Scandinavian Internet Group AB
Finlarm grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi levererar leverantörsoberoende produkter och tjänster som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar. Vi tar ansvar för helheten – från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll. Vi växer och söker nu en Låstekniker till Västerås! Som låstekniker hos oss kommer du att få arbeta nära våra kunder ute på fältet.
Skapad : 12-04-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018