Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kvinnosjukvården i Hudiksvall söker undersköterskor
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från v 32 i graviditeten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Undersköterska till Öron-, näs- och halsmottagningen
Region Örebro län
Undersköterska - välkommen till oss på Öron-, näs- och halsmottagningen! Vi söker dig som är undersköterska och vill ha ett varierande arbete som innefattar egna mottagningar, assistans till läkare, och administrativa sysslor. Vi är en klinik med god stämning och professionella medarbetare. Som undersköterska hos oss får du specialisera dig på ett eller flera av våra speciallaboratorier inom yrsel, allergi, matstrupe, sköldkörtel eller näsa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Undersköterska till Barnspecialistmottagningen i Tierp
Region Uppsala
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Undersköterska till medicinavdelning 4
Landstinget i Kalmar Län
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/ Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Undersköterska till Jakobsbergsgeriatriken!
Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO
Jakobsbergsgeriatriken har tre avdelningar för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. Intagning sker dygnet runt med ett nära samarbete med akutsjukhusen. Vi har även en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar.      Våra tre avdelningar arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, kurator och dietist finns tillgängliga vid behov.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa sterilcentral?!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedteknik och sterilteknik
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Undersköterska, Avd 27 Öron-, näs- och halskliniken
Region Östergötland
Öronkliniken i Östergötland ingår i Sinnescentrum och ansvarar för högspecialiserad öron-, näsa- och halssjukvård inom den sydöstra sjukvårdsregionen samt länssjukvård. På Universitetssjukhuset i Linköping har ÖNH-kliniken en mottagning, logopedi, hörselvård, tolkenhet och vårdavdelning. Verksamheten i Linköping består av cirka 150 engagerade medarbetare av olika professioner som tillsammans jobbar för en bra arbetsmiljö och en patientsäker vård. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder dig ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete med både kirurgisk och onkologisk omvårdnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Undersköterska till Endoskopienheten- Dagkirurgiska kliniken Norrköping
Region Östergötland
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete som vårdenhetschef för operationsavdelningen vid anestesi- och intensivvårdskliniken Vrinnevisjukhuset (VIN). Kliniken ingår i Sinnescentrum i Östergötland och består av operationsavdelning med uppvakningsavdelning, intensivvårdsavdelning samt sterilteknisk enhet. Vi möter varje år cirka 6 000 patienter vilket resulterar i 7 000 operationstimmar/år mot de olika beställande specialiteterna. I tillägg ansvarar vi för anestesiverksamheten på öron/ögonoperation på ViN. På operationsavdelningen inklusive UVA arbetar cirka 100 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Undersköterskor, LAH i Norrköping
Region Östergötland
Inom LAH Norrköping bedrivs specialiserad hemsjukvård dygnet runt för patienter med tumörsjukdomar och andra kroniska sjukdomstillstånd i behov av palliativ vård och medicinska insatser i stor omfattning. För att kunna bedriva en så heltäckande vård som möjligt har vi också en slutenvårdsenhet, Linnea-enheten med 6 vårdplatser. Vi arbetar i multiprofessionella team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, familjeterapeut, kurator och sekreterare för att uppnå helhetssyn, skapa flexibilitet och individuella vårdlösningar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Undersköterska
Region Gotland, Operationsavdelningen
Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet. Visby lasarett är ett länssjukhus som ligger vid havet med närhet till både stadskärna och rekreationsområden. På Gotland verkar vården i det mindre formatet med de fördelar det innebär av närhet och samarbete mellan olika verksamhetsgrenar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018