Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till Previa Västerås
Previa
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Rollen som undersköterska i Previa innebär att du är med och ansvarar för en professionell leverans av tjänster som skapar värde för våra kunder. Du är affärsmässig med fokus på kundvärde och kundnöjdhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Undersköterska till Hälsocentralen Kramfors
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Undersköterska till intensivvårds-och uppvakningsavdelning vid Norrtäl ...
TioHundra AB
Om oss På intensivvårdsenheten på Norrtälje sjukhus bedriver vi intensiv, hjärtintensiv- och postoperativ vård. Här finns 15 vårdplatser, varav tre är fullvärdiga intensivvårdsplatser. Hos oss arbetar ca 55 medarbetare med bred och hög kompetens där många har lång erfarenhet från intensivvård. Samtliga sjuksköterskor har specialistutbildning i intensivvård. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vården för våra patienter samt med kompetensutveckling för våra medarbetare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Undersköterska till Avdelning 351 Östra sjukhuset
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Avdelning 351
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Undersköterska, sommarvikariat
Östra sjukhuset Närakut
Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling. Vi söker dig som vill ha ett spännande uppdrag i en helt ny verksamhet med ett nytt ansvar i akutkedjan. Välkommen att söka sommarvikariat på Östra sjukhuset Närakut. Om oss Östra sjukhuset Närakut startade hösten 2017 med mål att patienterna ska få bästa möjliga vård med rätt kompetens.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Undersköterska/Laboratoriebiträde till Klinisk mikrobiologi i Lund
Region Skåne, Medicinsk service
Gör skillnad. Varje dag. Klinisk mikrobiologi är ett verksamhetsområde inom Labmedicin och Medicinsk Service som har verksamhet i Lund. Vi bedriver bred verksamhet inom bakteriologi, virologi, mykologi och parasitologi. Vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra metoder, flöden och processer för att skapa en konkurrenskraftig verksamhet anpassad till sjukvårdens framtida behov. Verksamhetsområdet har ett nära forskningssamarbete med universitet och en aktiv forskningsverksamhet inom laboratoriet. Vi är konsulter för sjukvården och deltar i utbildning av bland annat läkare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vi söker SOMMARVIKARIER till Rehab Station! (undersköterskor)
Rehab Station Stockholm AB
Rehab Station Stockholm erbjuder rehabilitering av hög kvalité i en stimulerande och kreativ miljö. Vår verksamhet bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Den grundas på engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande. Vår vision är att vara förebild för framtidens rehabilitering.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Undersköterska dag till internmedicinsk vårdavdelning!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Avdelning 355 Diabetes - Endokrin
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Undersköterskor, Operationsavdelningen (vik), AnOpIVA VB i Skellefteå
Region Västerbotten, Anestesi-operation-iva Skellefteå
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Undersköterska
Region Jönköpings län
Medicin- och geriatrikkliniken, vårdenhet A, B, C och D, Värnamo sjukhus Är du undersköterska och vill arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Då har vi jobbet för dig! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta hos oss på medicin- och geriatrikkliniken i Värnamo, en verksamhet i utveckling! Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad och tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete fyllt av arbetsglädje.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019