Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till Provtagningen Klinisk Kemi, Malmö
Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin
Gör skillnad. Varje dag. Inom Klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som arbetar i laboratorier på samtliga tio sjukhus i Skåne. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef vardera som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. Vi är organiserade i en matrisorganisation med åtta processer som var och en leds av en processledare direkt underställd verksamhetschefen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Undersköterska, natt till Dalheimers hus
Göteborgs stad., Social Resursförvaltning
Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare. Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Samordnare i särskilt boende
Värnamo kommun
Värnamo kommun är en kommun med stor tillväxtpotential bland annat tack vare ett strategiskt läge där E4:an korsar Rv27, med flera befintliga tågförbindelser och en kommande höghastighetsjärnväg. Vår vision lyder " Värnamo kommun - den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035". Kommunen vill växa genom att bygga framtiden på fyra kriterier: hållbarhet, attraktivitet, trygghet och tillväxt. Mångfald, entreprenörskap och starka nätverk utmärker kommunen och kommunens näringsliv. Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i tio förvaltningar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Rättsmedicinsk assistent till Rättsmedicinska enheten i Uppsala
Rättsmedicinalverket
Låter det spännande att vara en del av Sveriges enda expertmyndighet för rättspsykiatri, rättsmedicin, rättsgenetik och rättskemi? Rättsmedicinalverket (RMV) är en viktig aktör i rättskedjan och bidrar till ett rättssäkert samhälle. Vi finns på flera platser i landet och har cirka 470 kunniga och engagerade medarbetare, vars opartiska bedömningar på vetenskaplig grund hjälper rättsväsendet med undersökningar och bedömningar.   Hos oss får du möjlighet att arbeta i en professionell miljö med hög kvalitet och möjligheter att utvecklas.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Undersköterska till gastroenterologisk vårdavdelning/vikariat
Danderyds Sjukhus AB
Undersköterska till gastroenterologisk vårdavdelning/vikariat    Vill du vara med och utveckla personcentrerad vård till tarm- och leversjuka patienter i en lärande miljö och samtidigt erbjudas personlig och yrkesmässig utveckling – då har du kommit helt rätt!     Ord som karaktäriserar oss är samarbete, energi, högt i tak och unik stämning. Vi har en klinisk ledningssjuksköterska (KLS) anställd på avdelningen med IVA-kompetens som dagligen fungerar som ditt stöd och som en coach i omvårdnadsarbetet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Stödpedagog / LSS-handledare sökes!
Sjöstorpsgården AB
Verksamhetsbeskrivning Sjöstorpsgården är ett LSS- gruppboende med plats för tre vuxna personer med autismspektrumtillstånd. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att motivera, handleda och stödja vårdtagarna i deras vardagliga situationer. Att tillse att stödinsatserna utformas på ett sådant sätt att vårdtagarens egna funktioner och förmågor tas tillvara i syfte att stärka personens självkänsla och bidra till så mycket självständighet som möjligt. Personal ska ha god förmåga att lyssna, förklara och vara tydlig. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik. Utbildning Det är önskevärt att du som söker
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Undersköterska
Psoriasis Förbundet Malmö-Vellinge Lokalavdelning
Vi söker en ny medarbetare På vår högspecialiserade behandlingsanläggning på Baskemöllegatan 3 D i Malmö tar vi emot dig som söker hjälp för psoriasis, psoriasisatriet eller andra hudsjukdomar. Hos oss känner du dig alltid trygg. Här blir du omhändertagen med stort ansvar, omsorg och hög kompetens och Du som patient står alltid i centrum.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Undersköterskor sommaren 2018!
Danderyds Sjukhus AB
Undersköterskor sommaren 2018!    Vill du vara med och utveckla personcentrerad vård till tarm- och leversjuka patienter i en lärande miljö och samtidigt erbjudas personlig och yrkesmässig utveckling – då har du kommit helt rätt!     Ord som karaktäriserar oss är samarbete, energi, högt i tak och unik stämning. Vi har en klinisk ledningssjuksköterska (KLS) anställd på avdelningen med IVA-kompetens som dagligen fungerar som ditt stöd och som en coach i omvårdnadsarbetet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Sem vik Undersköterska blodmottagning Falun
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Undersköterska till Långshyttans vårdcentral
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018