Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska tillsvidare avdelning 56 Rehabiliteringsmedicin
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetet innebär att du kommer att arbeta dag/kväll/helg med målgrupp Geriatrik & Rehabiliteringsmedicin då vi samverkar tillsammans. Som undersköterska kommer dina arbetsuppgifter att vara: *Omvårdnad/teamarbete *Sårvård *Trackvård/ventilator *Tidig stimulering av hjärnskada *Provtagning mm I dagsläget har vi 19 platser på avdelning 58 Geriatrik och 6 platser för Rehab medicin avdelning 56 där vi också har ett länsuppdrag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Undersköterska i Norrtälje sökes.
Prime Care AB
Prime Care söker undersköterskor med erfarenhet från akutmottagning. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan är ute hos vår kund och arbetar. Uppdraget startar i början av juni och stäcker sig fram till slutet av augusti. Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter inom akuten och gipsning. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som undersköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad undersköterska. • Har minst två års erfarenhet från akutkmottagnig och gipsning. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god k
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Undersköterska välkomnas till Avdelning 357 - Kardiologi!
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Avdelning 354 - Stroke
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Undersköterska till avdelning 41 i Mora
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avdelning 41 har 24 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Hos oss vårdas patienter med akuta skador i rörelseapparaten som t ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer och traumapatienter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Undersköterskor till Kalix hälsocentral
Region Norrbotten
Arbetsplats: Kalix hälsocentral Referensnummer: 198181 Om arbetsplatsen Vi söker undersköterskor till Kalix hälsocentral. Intresserad? Du är Välkommen att arbeta på en väl fungerande hälsocentral med bred kompetens inom diabetes, astma, rehabilitering med mera. Verksamheten omfattar läkar-/sjuksköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, ungdomsmottagning, rehabilitering, ljusbehandling, socionom, psykoterapeut och Flyktingmedicinsk enhet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

timanställd undersköterska ASIH Tyresö
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Administrativt chefsstöd, Lindesbergs vårdcentral
Region Örebro län
Är struktur, organisation, ordning och reda det du brinner för, och har ett intresse av ett proaktivt arbete? Vi söker efter en undersköterska alternativt en medicinsk vårdadministratör som tycker det är spännande att organisera, lägga schema i NCS Cross, strukturera och vara samordnare för läkarstudenter. Januari 2020 flyttar vi till en helt nyproducerad vårdcentral med funktionella och stimulerande lokaler.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 24-06-2019

Undersköterska till MAVA, NUS, Umeå
Region Västerbotten, Med akutvårdsavdelning MAVA Umeå
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Skötare till Vuxenpsykiatriavdelning, allmänpsykiatri i Lund
Region Skåne, Psykiatri och Habilitering
Gör skillnad. Varje dag. Vuxenpsykiatriavdelning 2 är en allmänpsykiatrisk verksamhet med 14 vårdplatser, varav sex är vigda åt Brukarstyrda Inläggningar (BI). BI innebär att patienter som skrivit kontrakt har möjlighet att själv lägga in sig för förebyggande stöd. Exempel på effekter som uppmätts vid denna typ av vård är färre vårdtillfällen, minskat tvång och ökad patientnöjdhet. Patienter inlagda på BI sköts helt och hållet av vårdpersonal, det vill säga inskrivning, planering, vård och utskrivning sköts av personalen.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Erfaren undersköterska till ASIH
Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019