Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i Sv/Eng till åk 7-9 på Södermalmsskolan
Kristinehamns kommun, Grundskola
Vill du vara med och skapa en bra start för barn och ungdomar utifrån deras behov och förutsättningar? Nu söker vi på Södermalmsskolan en lärare för undervisning i svenska och engelska till åk 7-9. Södermalmsskolan är en F-9-skola. Tillsammans arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Som lärare bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du ger våra elever goda förutsättningar att växa och att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Teknisk projektledare inom hydraulik
Kongsberg Maritime Sweden AB
Gillar du teknik och att samarbeta i ett roligt team, samtidigt som du har förmåga att självständigt driva projekt? Vill du vara en spindel i nätet när det gäller kommunikation av tekniska frågor internt samt i dialog med kunder och leverantörer? Då kan du vara vår nästa Tekniska projektledare! Som Teknisk projektledare inom hydraulik ingår du i ett positivt team med stort lösningsdriv på en tekniskt tung avdelning som sköter allt från utveckling, systemanpassning och interfacefrågor, till detaljerad konstruktion för tillverkning och inköps-support till våra kundordrar.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 12-11-2019

Homepartysäljare
LC SALES AB
Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Butikschef till Synsam Kristinehamn
Synsam Group Sweden AB
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Sjuksköterskor, rättspsykiatrin, Kristinehamn
Region Värmland, Rättspsykiatriska Kristinehamn
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Inom rättspsykiatrin bedrivs specialistsjukvård för medborgare i Värmland som är dömda till rättspsykiatrisk vård.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Elinstallatör för regelefterlevnad med personalansvar
Experis
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är globala experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 150 länder. Våra 34 500 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 07-11-2019

Brandmän
Bergslagens Räddningstjänst
Bergslagens Räddningstjänst (BRT) är ett kommunalförbund i Östra Värmland mellan Degerfors, Filipstad, Hällefors, Karlskoga, Kristinehamn och Storfors kommuner med cirka 190 medarbetare på totalt 8 brandstationer. BRT eftersträvar och vill tillvarata på de kvaliteter som en jämn könsfördelning innebär. Vi har behov av semestervikarier under framförallt sommarmånaderna 2019 till heltidsstationerna i Karlskoga och Kristinehamn.   Vi söker därför       Brandmän Arbetsuppgifter: Delta i utryckningstjänst, förebyggande arbete, extern utbildning, stationstjänst, övningsverksamhet m.m.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Engineering Manager
Akzo Nobel Adhesives AB
Engineering Manager AkzoNobel Adhesives AB tillhör AkzoNobel koncernen, och har tillverkat lim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. På anläggningen finns förutom produktion även support inom områdena lab, logistik, materialhantering, reningsverk, underhåll, kundorderavdelning och administration. Antalet anställda är ca 110.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Extrajobb - Danslärare i Kristinehamn
Be Sporty Utbildning AB
Till våren fortsätter Funkykidz i Kristinehamn! Vill du dansa på arbetstid och ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med pompoms, mello-hits, maskotar och spralliga barn mellan 2-8 år? Då ska du söka jobbet som danslärare på Funkykidz! Våra kurser är noga genomtänkta med färdiga koreografier, musik samt en kursplan att följa för dig som danslärare. Det innebär att ditt fokus kan ligga på ledarskapet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är trygg i dig själv och är en riktig glädjespridare.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 29-10-2019

Extrajobb - Idrottsledare i Kristinehamn
Be Sporty Utbildning AB
Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola eller Flipkidz barngymnastik. Du söker till det koncept som passar dig och din bakgrund inom idrott bäst! Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 29-10-2019