Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hotellstädare sökes till Råda hotel
Råda hotel
Hotellstädare sökes till nyöppnade Råda hotell. Vi söker en hotellstädare till vårt hotell i Råda. Vi önskar att du är öppen, positiv, driven, kreativ och har ett genuint intresse av att göra varje gästs upplevelse hos oss fantastisk. Det är viktigt att du är lojal, punktlig och flexibel. Skicka in ditt CV och personliga brev snarast till oss! Besök gärna vår hemsida för mer info om vårt hotell www.radahotel.com
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Upphandlare
Hagfors kommun
ARBETSPLATS EKONOMIENHETEN  Hagfors kommun söker dig som vill arbeta med upphandling, både med kommunövergripande, kommungemensamma och förvaltningsspecifika upphandlingar samt avtalsuppföljningar. Vår nuvarande upphandlare planerar att gå i pension från halvårsskiftet 2019 varför du kommer att få möjlighet att under en längre period arbeta tillsammans med honom. På sikt kommer du att självständigt planera, leda och genomföra alla typer av upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU).
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Karusellsvarvare
Ekshärads Mekaniska Verkstad AB
Företaget söker en karusellsvarvare till sin mekaniska verkstad i Ekshärad. Du som söker skall kunna arbeta och programmera självständigt i Fanuc efter ritning. Ha erfarenhet av att ha arbetat med svarvning i minst 1 år. Företaget undanber annonsförsäljare samt bemanningsföretag att kontakta företaget gällande lediga plats.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Köksbiträde sökes till Råda hotel
Råda hotel
Köksbiträde sökes till nyöppnade Råda hotell. Vi söker ett köksbiträde på deltid till vår restaurang. Den vi söker skall ha erfarenhet inom kök med bla förbereda och hantera matvaror. Vi söker dig som är ansvarsfull, social och framförallt självgående. Skicka in ditt CV och personliga brev snarast till oss! Besök gärna vår hemsida för mer info om vårt hotell www.radahotel.com
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist :

Kock sökes till Råda Hotel
Råda hotel
Kock sökes till nyöppnade Råda hotell. Vi söker en kock på heltid till vår restaurang. Den vi söker skall vara kock och ha erfarenhet. Vi söker dig som är ansvarsfull, social och framförallt självgående. Skicka in ditt CV och personliga brev snarast till oss! Besök gärna vår hemsida för mer info om vårt hotell www.radahotel.com
Skapad : 07-08-2018 Ansökningsfrist :

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Hagfors kommun
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder.
Skapad : 06-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Fysioterapeuter, primärvårdsrehabiliteringen Hagfors
Landstinget i Värmland, Rehabiliteringsenheten
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Landstinget i Värmland genomför nu en större satsning på primärvården och primärvårdsrehabiliteringen i synnerhet.
Skapad : 01-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Industrielektriker
UDDEHOLMS AB
INDUSTRIELEKTRIKER Vi är I hjärtat av Värmland, närmare bestämt i Hagfors, har vi funnits sedan 1668. Vi, Uddeholms AB, har nått vår världsledande position som tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål för industriverktyg bl.a. genom genuint stålkunnande, högteknologisk tillverkning, tydligt innovationsfokus och dedikerade medarbetare. Visste du t ex att din smartphone är formad i ett verktyg gjort av Uddeholmsstål? Vår historia ligger oss varmt om hjärtat och nu fyller vi 350 år.
Skapad : 24-07-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Avverkningsplanerare
Stellan Olsson, (Stellans Skogstjänster)
I takt med mera jobb kommer in behöver jag anställa ytterligare en avverkningsplanerare. Vi är ett mindre företag som har Stora Enso som huvuduppdragsgivare vilket förser oss löpande med olika planeringsjobb. Huvudsakligen planerar vi slutavverkning och gallring men även i vitrygg och andra NS områden. Den mesta planeringen sker på Bergviks Skogs marker, men vi hjälper också köpfunktionen med planering. Vårt arbetsområde är Värmland, Bohuslän och Dalsland. Det är ett spännande jobb där vi sätter natur och kultur i fokus - det ska se så bra ut som möjligt efter att maskinerna har avverkat.
Skapad : 17-07-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Pizzabagare till Hagfors!
Hagfors Pizzeria
Vi söker dig som är en erfaren pizzabagare till vår restaurang i Hagfors! Du som söker kommer att få arbeta i ett härligt team och ha varierande arbetsuppgifter i din arbetsdag. Därför behöver du, förutom att vara grym på att baka pizza, även ha kassa- och kundvana samt veta hur du hanterar städutrustning då lokal- och köksunderhåll ingår i ditt jobb. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller kom och besök oss i restaurangen.
Skapad : 17-07-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018