Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Två Lärare Åk 7-9 ma/no
Hagfors kommun
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE   Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är placerade på Älvstranden bildningscentrum åk 7-9 och Kyrkhedens   skola åk 7-9.     Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Pizzautkörare till Pizzeria Hagfors
Hagfors Pizzeria
Hagfors pizzeria söker omgående en pizzautkörare. Vi söker en person som kan leverera våra pizzor under frrämst kvällstid och helger. Arbetet idag är deltid men kan utökas till heltid. Arbetet kräver att du har B körkort, har servicekänsla och är pålitlig. Arbetsuppgifterna kan förutom att köra ut pizzor till våra kunder även bestå i att hantera disk och städa samt övriga förekommande arbetsuppgifter i restaurang och pizzeria. Låter arbetet intressant så är du välkommen att besöka oss på Storgatan i Hagfors eller ringa till Kemal. Frågor besvaras av Kemal Tokat, 073-7546898.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Fem Förskollärare
Hagfors kommun
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna är placerade inom förskolan Milan, Prästkragen och Solrosen.    Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Målare Hagfors måleri
Hagfors Måleri RT AB
Hagfors Måleri affärsidé är att ge personlig service och proffsigt utförda arbeten. Vi utför måleriarbeten för såväl privatpersoner som kommersiella fastigheter. De som anlitar oss kan du känna sig trygga i att de får ett professionellt utfört arbete av våra medarbetare som har stor kunskap och erfarenhet inom måleri- och golventreprenad. Vi söker målare som gillar att ta ansvar och är självgående. Din bakgrund Du har arbetat som målare i några år och känner dig säker på din yrkeskompetens. Du är självgående och kan hålla ett bra tempo på arbetsplatsen.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Gillar du att jobba med El och automation?
Industrisupport Värmland AB
Om kunden Om du gillar att skruva med el och automationsutrustning är du den vi söker för detta uppdrag. Vår kund har både gammal och ny utrustning, så du får möjlighet att bredda din kompetens och utvecklas oavsett vad du har arbetat med för utrustning tidigare. Här arbetar man i lag med automationsingenjörer, industrielektriker och underhållsmekaniker, så du kommer även att få lära dig mycket om det som finns runtikring automationsutrustningen.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Utvecklingsroll för dig som är elektriker
Industrisupport Värmland AB
Om kunden Är du en teknisk elektriker som vill utvecklas men inte får möjligheten på din nuvarande arbetsplats – då är du kanske den vi söker för det här uppdraget! Dina arbetsuppgifter På den här arbetsplatsen kommer du att få reparera gammal och ny utrustning med betoning på att modernisera hela verksamheten. Vårt kundföretag installerar nu ny utrustning för att möta framtidens krav och du har här möjlighet att lära dig det senaste inom el- och automation.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Tre Förstelärare
Hagfors kommun
ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE  Hagfors skolområde består av verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna, fritidsgård, skol- och folkbibliotek, kulturskola samt ett särskilt ansvar för kulturen i Hagfors kommun. De aktuella tjänsterna gäller grundskolan samt gymnasiet.    Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Bilmekaniker
AUTOEXPERTEN
AUTOEXPERTEN i Hagfors söker Bilmekaniker Är du noggrann och effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor - i så fall kommer du att trivas hos oss på Autoexperten i Hagfors. Som bilmekaniker innebär det service, reparationer och felsökningar på personbilar av alla bilmärken. Du skall vara engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad samt ha Ordningssinne och genomgått Fordonsteknisk utbildning. Du har ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse. Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Vill du utvecklas som CNC-operatör?
Industrisupport Värmland AB
Om kunden Uddeholm är en världsledande leverantör och tillverkare av högpresterande verktygsstål för industriverktyg. Utbudet av produkter som med fördel kan tillverkas av högpresterande verktygsstål ökar hela tiden.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

SVETSARE/MONTÖR
Elms Mekaniska AB
SVETSARE/MONTÖR SÖKES Elms Mekaniska AB i Hagfors söker erfaren svetsare/montör som vill vara en del i vårt härliga team. Är du en social,ambitiös, målinriktad person som skulle trivas i ett mindre familjeföretag så skriv ett mail till fredrik.elm@elms.se Skicka gärna med ett CV eller skriv några rader om dig själv. Ålder, tidigare arbeten, referenser,mm. Se gärna våra hemsidor www.elmsmekaniska.se samt www.elmtanken.se Välkommen med din ansökan Endast personer som söker tjänsten kontaktar företaget, annonsförsäljare/bemanningsföretag undanbedes kontakt vänligen men bestämt.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018