Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administratör med It-intresse till Evry i Örebro
Poolia Örebro AB
Är du i början på din karriär och älskar administration? Är du administratören som även har ett brinnande intresse för IT? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under 6 månader- med god chans till förlängning och/eller övertag. Sök redan idag – urval sker löpande. Arbetsuppgifter På Evry kommer du att arbeta med ett härligt gäng helpdeskmedarbetare som dagligen hjälper kunder med deras IT-relaterade problem.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Fysioterapeut/Sjukgymnast, Lindesbergs eller Kopparbergs vårdcentral
Region Örebro län
HoS:2018:1129 Letar du efter en arbetsplats där du får vara en viktig del av ett team, där det är kul att gå till jobbet, där orden samarbete och tillsammans är ledstjärnorna och där skratt, energi och omtanke om varandra finns i vardagen. Vi har en arbetsplats där det är roligt att jobba och där vi byggt upp ett smidigt såväl som effektivt samarbete mellan våra olika yrkesgrupper. Vi tar ansvar för både verksamheten och oss själva, vi trampar nya stigar och framförallt känner vi oss trygga i att vi är uppriktiga och vänliga mot varandra.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Sjuksköterska till demensboende
Lindesbergs kommun, Vård och omsorg
Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Lindesbergs kommun till en ännu bättre kommun att bo, leva och verka i. Vi som vård och omsorgspersonal utgår från en helhetssyn och ett humanistiskt synsätt där människors självbestämmande och integritet respekteras. Vi ska verka för trygghet, meningsfullhet och god livskvalitet inom ramen för vårt uppdrag. Vi söker en sjuksköterska till demensboendet Källgården, som kollega till våra två sköterskor som redan finns på plats. Tjänstgöringsgrad 100 %, dagtid, schemalagt med var tredje helg, även dagturer på helgen.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Lärare i åk 3
Lindesbergs kommun, Hagabackens skola
Välkommen som lärare hos oss på Hagabackens skola, den stora men ändå lilla skolan. Vi har cirka 150 elever på vår skola från förskoleklass upp till årskurs 3. Vi har även ett fritidshem med runt 100 elever inskrivna i åldrarna 6-12år. Idag är vi 30 pedagoger som arbetar på skolan och fritidshemmet. Hagabackens skola präglas av lärande, omtanke och ansvar. Hos oss är alla elever allas barn, oavsett om du är lärare i åk 3 eller resurs på fritids. Vi har ett gemensamt ansvar för att skolan är en plats där elever och personal känner sig trygga och trivs.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Lärare i Idrott och hälsa
Lindesbergs kommun, Fröviskolan
Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen, endast 3 mil från Örebro och med mycket goda förbindelser. Fröviskolan är en F-9 skola med totalt 530 elever. Årskurs 7-9 har tre klasser i varje årskurs. Vi har tre arbetslag och är idag 230 elever. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. För att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt behöver även vi utveckla våra lektioner. Det har vi gjort bl.a.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Sjuksköterska till Kirurgavdelning 4, Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Vi söker en positiv, driven och engagerad sjuksköterska med intresse för kirurgisk vård, som vill ha ett stimulerande, roligt och omväxlande arbete. Verksamhetsbeskrivning Kirurgkliniken är en länsklinik vilket innebär ett nära samarbete inom den kirurgiska vården mellan länets tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Totalt är det ca. 350 anställda vid länskliniken. På avdelning 4 är det ca.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Verksamhetschef, Kliniken för medicin och geriatrik, Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
HoS:2018:1122 Vill du arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Nationella patientenkäten visar att patienterna tycker att Lindesbergs lasarett är bäst i Sverige. Våra medarbetare har en bred kompetens och studenterna är nöjda med hur vi handleder dem. På sjukhuset i stort och på vår klinik finns en familjär känsla och korta beslutsvägar. Vi söker dig som är intresserad av att stödja, motivera och leda dina medarbetare mot gemensamma mål, och att leda en organisation i ständig förändring och utveckling ser du som utmanande och inspirerande.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Undersköterska
Lindesbergs kommun, Vård och omsorg
Här får du chansen till ett av de viktigaste jobben! Vi erbjuder dig möjligheten att ha ett meningsfullt arbete och vårt mål är att ge dig rätt förutsättningar för det. Som undersköterska inom Vård och Omsorg med placeringsort Fellingsbro är du en del av ett team bestående av 18 undersköterskor, arbetsterapeut, sjuksköterska och enhetschef som arbetar för att stötta våra äldre i vardagen. Arbetsgruppen har en bred och lång erfarenhet och ett brett åldersspann. Du åker med bil på landsbygden eller går i centralorten till de som du ska besöka.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

SYV, Studie- och yrkesvägledare
Lindesbergs kommun, Gymnasiet
Lindeskolan är en gymnasieskola med ca 1100 elever fördelat på 12 nationella program, IM program samt gymnasiesärskola. Lindeskolan har även ett Idrottscollege som erbjuder idrotter som judo, fotboll, handboll, rytmisk gymnastik, ishockey och volleyboll m.fl. Vi har en fin stämning på skolan där både elever och lärare trivs vilket också bekräftades vid skolinspektionens stora tillsyn hösten 2016. Lindeskolan erhöll inte en enda anmärkning. Om du gillar att arbeta i en organisation på väg framåt med tydliga mål och driv då har du hittat rätt.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Lärare årskurs 4-6
Lindesbergs kommun, Fröviskolan
Välkommen till Fröviskolan, en lagom stor skola belägen vid sjön Väringen! Fröviskolan är en F-9 skola med totalt drygt 500 elever. F-6 har två klasser i varje årskurs och är idag drygt 300 elever. På skolan finns förutom rektor även biträdande rektor och ett väl fungerade elevhälsoteam med kurator, specialpedagog, skolpsykolog samt skolsköterska. För att våra elever ska utvecklas så långt som möjligt behöver även vi utveckla våra lektioner. Vi gör det bl.a. genom att bedriva en långsiktigt intern fortbildning inom formativ bedömning.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018