Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig Assistent, Lindesberg
ENKV
Vi söker en långtidsvikarie (c:a 80%) samt timvikarier som personliga assistenter åt en ung man i 25-årsåldern som behöver hjälp med det mesta i vardagen, såsom förflyttning, läkarbesök, bad, daglig verksamhet, personlig hygien, m.m. Du behöver ha ansvarskänsla och initiativförmåga (du jobbar ofta ensam), spontanitet och social kompetens värdesätts. Om du har ett musikintresse eller tidigare vårderfarenhet är det meriterande, men inte ett krav, det viktigaste är personkemin. Vi ser gärna manliga sökande till den här tjänsten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Är du vår nya lågstadielärare på Björkhagaskolan?
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Med stolthet välkomnar vi dig till Lindesberg och BJÖRKHAGASKOLAN. Här finns goda möjligheter att vara en del av en expanderande skola, då bygger vi ut för fler elever.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Barnmorska till gynmottagningen, Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
Arbetsuppgifter: I det dagliga arbetet ingår de vanligast förekommande uppgifterna för en barnmorska på en mottagning; telefonrådgivning, abortsamtal, patientkontakter/bedömningar, operationsbokningar, egen mottagning t ex cellprovtagning, prolapsringar, läkemedelshantering samt rådgivning och administrering av preventivmedel. På mottagningen arbetar vi i ett välfungerande team med tät samverkan mellan yrkesgrupperna. Kvalifikationer: Legitimerad barnmorska. Vi är en liten mottagning och arbetar mycket nära varandra.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Vikarierande biståndshandläggare till Myndighetsenheten
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Som biståndshandläggare på myndighetsenheten har du i uppdrag att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL).
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Specialpedagog till Stadsskogsskolan
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Vill du vara med och göra skillnad i ungdomars liv? I Lindesberg görs en stor satsning på grundskolan och processen är i full gång. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utforma din framtida arbetsplats.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Servicevärd
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Vill du vara med och starta upp vårt nya medborgarservice i Lindesbergs kommun?
Skapad : 11-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Chefssekreterare Ögonkliniken
Region Örebro län
Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård. Målet är högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. I stort och smått. I alla möten. Hälso-och sjukvården är organiserad i åtta verksamhetsområden som leds av områdeschefer.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Migrationshandläggare till Mottagningsenheten i Lindesberg
Operativ verksamhet, Region mitt
Vi söker migrationshandläggare till mottagningsenheten i Lindesberg. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av mötet med människor och ett kontinuerligt lärande. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationshandläggare arbetar du med att handlägga, utreda, besluta och ta fram förslag till beslut i olika typer av ärenden. Besluten har rättslig verkan för enskilda personer och påverkar deras rätt till förmåner, rättigheter och skyldigheter.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Hjälpmedelstekniker
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Här får du chansen till ett av de viktigaste jobben!
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Kock
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Måltidsenheten söker en kock till Kristinaskolan, Lindesberg.
Skapad : 08-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018