Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Anläggningsarbetare
Samhällsbyggnad Bergslagen
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Boendestödjare, sommarvikariat
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Arbetsbeskrivning Avdelningen för individ och familj söker dig som vill arbeta som boendestödjare under sommaren.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Montör för uppdrag i Frövi
Kornboden
Beskrivning: Nu söker Kornboden konsulter till ett uppdrag inom montering i Frövi. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av enklare montering. Uppdraget är heltid och skall tillsättas snarast möjligt. Kvalifikationer: Du har tidigare erfarenhet av montering och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du ska ha erfarenhet av att läsa ritningar samt arbeta med höga kvalitetskrav. Som konsult i kornboden ställer vi krav på flexibilitet, kvalitet och tjänstvillighet, det är också viktigt att du har rätt inställning till arbete.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Skolassistent
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Arbetsplatsbeskrivning Du kommer att tillhöra assistentgruppen inom förskola och grundskola.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Lärare åk 4-6 Kristinaskolan
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som tillsammans med övriga kollegor arbetslaget för åk 4-6 vill vara med och arbeta för att våra elever ska få en meningsfull och bra skolvardag.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Lärare åk 1-3 Kristinaskolan
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som tillsammans med övriga kollegor arbetslaget för åk F-3 vill vara med och arbeta för att våra elever ska få en meningsfull och bra skolvardag.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Undersköterska hemtjänst
Lindesbergs kommun
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre. 1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Distriktssköterska/sjuksköterska Freja vårdcentral
Region Örebro län
Är det kanske dags för ett miljöombyte? Skulle du trivas på en liten enhet på den gemytliga landsbygden i länets norra delar? Om så är fallet, kanske denna tjänst hos oss på Freja vårdcentral kan vara något! Vi består av två enheter, mottagningarna i Frövi och Fellingsbro. Vi är den lilla och personliga vårdgivaren med erfaren och kunnig personal. Totalt är vi cirka 25 medarbetare och har ungefär 7000 listade patienter.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Sjuksköterska natt Kliniken för medicin och geriatrik Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp? Vill du lära dig allt och lite till? Då kanske det är just du som blir vår nya kollega! Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en arbetsplats där du kan göra skillnad varje dag. På riktigt! Strokesektionen är en del av avdelning 1 och hör till kliniken för medicin och geriatrik på Lindesbergs lasarett. Avdelning 1 består av fyra sektioner: sektion kardiologi, sektion lungmedicin/infektion, sektion stroke och sektion AIM (allmän internmedicin).
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Underhållsingenjör Mek
BillerudKorsnäs
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018