Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Modersmål/Studiehandledare
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som undervisar på kommunens skolor. Lärarna bildar ett eget arbetslag som träffas varje onsdag eftermiddag på Björkhagaskolan för pedagogiska diskussioner. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Somaliska. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Modersmålslärare/Studiehandledare
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som bildar ett eget arbetslag och som träffas onsdag eftermiddagar på Björkhagaskolan för pedagogiska diskussioner. Undervisningen sker på flera skolor i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Arabiska. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Modersmål och studiehandledning
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som undervisar på olika skolor i kommunen. De träffas varje onsdag eftermiddag på Björkhagaskolan för att diskutera pedagogik. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Tigrinja. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Modersmål/Studiehandledare
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som undervisar på olika skolor i kommunen. De bildare ett eget arbetslag som träffas på onsdag eftermiddagarna på Björkhagaskolan och diskuterar pedagogik. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Dari/Persiska. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Rehabkoordinator, Primärvården närsjukvårdsområde norr
Region Örebro län
Syftet med rehabiliteringskoordinatorer inom hälso- och sjukvården är att utveckla arbetssätt och metoder som främjar tidiga insatser i sjukskrivningsprocessen. Rätt, lagom och säker sjukskrivning innebär att den är en medveten del av behandlingen. Den görs på rätt indikationer och enligt lokala och nationella riktlinjer, bland annat Socialstyrelsens beslutsstöd.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Administrativt chefsstöd, Lindesbergs vårdcentral
Region Örebro län
Är struktur, organisation, ordning och reda det du brinner för, och har ett intresse av ett proaktivt arbete? Vi söker efter en undersköterska alternativt en medicinsk vårdadministratör som tycker det är spännande att organisera, lägga schema i NCS Cross, strukturera och vara samordnare för läkarstudenter. Januari 2020 flyttar vi till en helt nyproducerad vårdcentral med funktionella och stimulerande lokaler.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 24-06-2019

Stark och glad manlig assistent sökes på heltid!
God Assistans i Sverige AB
Jag är en livsglad man med MS som bor med min familj och en hund i Lindesberg. Vi är ett litet och gott team och behöver nu en person på heltid inom kort. Jag behöver en del hjälp i min vardag, med förflyttningar, av- och påklädning, viss intimhygien och de vardagssysslor som hör hemmet till, exempelvis städning, matlagning, etc.  Jag tycker om bilar, musik, resor och god mat och ser det som ett stort plus om du har liknande intressen. Krav för tjänsten är körkort och god körvana. Tillgång till egen bil är givetvis ett plus då det är enklare att ta sig till oss med bil.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 24-06-2019

Familjebehandlare
Lindesbergs kommun, Individ och familj
Lindesbergs kommun växer. Vi söker kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg till att bli ännu bättre.1 800 medarbetare arbetar med olika uppdrag på 140 arbetsplatser i vår kommun. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Välkommen att utvecklas vidare i vackra Lindesbergs kommun. ARBETSUPPGIFTER Familjeteamet består av tre familjebehandlare och en familjepedagog.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Resurspedagog åk 7-9 inom autismverksamhet Stadsskogsskolan
Lindesbergs kommun, Stadsskogsskolan
Vill du vara med och göra skillnad i ungdomars liv? En ny högstadieskola kommer byggas i Lindesberg och det första spadtaget är redan taget! Detta är en del i en stor satsning på grundskolan och processen är i full gång i. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utforma din framtida arbetsplats. Nybyggd skola, bättre förutsättningar för modern undervisning men samtidigt i denna förändringsresa vill vi skapa arbetsro och stabilitet för dig som pedagog. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss! Skolledningen består av en rektor och två biträdande rektorer.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Sjuksköterskor till kriminalvården i Lindesberg
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag till häkten och anstalter i Lindesberg. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på kriminalvården. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Som sjuksköterska hos oss på Prime Care
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019