Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonom
Samhällsbyggnad Bergslagen
Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003. Idag är vi ca 200 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora. Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen! Söker du intressanta och varierande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet? Trivs du bra med att arbeta i en liten grupp som präglas av ansvarstagande och hög servicenivå?
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Jag söker en stark och glad manlig assistent på heltid!
God Assistans i Sverige AB
Hej!  Jag är en livsglad man med MS som bor med min familj och en hund i Lindesberg.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 10-08-2019

Nu söker BillerudKorsnäs Rockhammar: Mekaniker
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Administratör
Lindesbergs kommun, Adm Samhällsbyggnad
Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är en arbetsplats som erbjuder kreativa samtal, högt tempo, lösningsfokuserade arbetssätt och ger dig möjlighet att driva och delta i föränderliga samhällsbyggnadsprocesser. Förvaltningen består av ca 50 engagerade medarbetare med varierande professioner och arbetsområden. Vi är en samverkande förvaltning mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommun med ett brett uppdrag inom bl.a. strategisk planering, tillstånd och tillsyn.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Tandläkare och aktieägare, Lindesberg
Praktikertjänst AB
Om Praktikertjänst AB Om Praktikertjänst AB Just nu finns det en öppning i Lindesberg. Mottagningen är väl inarbetad och belägen mitt i Lindesberg, nära kommunikationer, med ett patientantal som fungerar väl till två tandläkare. Övertaget gäller hela kliniken. Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen.
Skapad : 28-06-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska Solliden Frövi
Lindesbergs kommun, Vård och omsorg
Detta är några av omdömena från Petra som arbetar som ssk i kommunen och som gör att hon trivs i Lindesbergs kommun: • Stor frihet att lägga upp mitt arbete utifrån hur dagen ser ut. • Ansvar, men samtidigt utvecklande då jag ofta ställs inför nya utmaningar. • Bra samarbete med primärvård och sluten vård. • Har tvilling/kollega, vilket innebär bra möjligheter att få önskad ledighet. • Bra lön och semesterväxling. Tycker du också detta är viktiga delar för att trivas på ditt arbete?
Skapad : 28-06-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Natt/Resurs sjuksköterska centrala stan/norr
Lindesbergs kommun, Vård och omsorg
Vi har jobbet! Vad önskar du? Är du en sjuksköterska som söker en ny utmaning i arbetslivet? Vi har jobbet som är fritt, omväxlande, utvecklande och uppskattat av våra enskilda. Där du kan vara med och påverka dina arbetstider och även din anställning. Där du som sköterska gör insatser i hemmen så att våra enskilda ska få bra vård och känna trygghet i hemmet. Du utgår från Hemtjänstens hus Kärnan på Kristinavägen. Tjänsten innebär natt tjänstgöring 51% och sedan kvällar/dagar utifrån ditt önskemål för att komma upp i den procent du önskar.
Skapad : 26-06-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska Grönboda Säbo
Lindesbergs kommun, Vård och omsorg
Detta är några av omdömena från Petra som arbetar som ssk i kommunen och som gör att hon trivs i Lindesbergs kommun: • Stor frihet att lägga upp mitt arbete utifrån hur dagen ser ut. • Ansvar, men samtidigt utvecklande då jag ofta ställs inför nya utmaningar. • Bra samarbete med primärvård och sluten vård. • Har tvilling/kollega, vilket innebär bra möjligheter att få önskad ledighet. • Bra lön och semesterväxling. Tycker du också detta är viktiga delar för att trivas på ditt arbete? Då kommer du trivas hos oss!!
Skapad : 26-06-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Sjuksköterskor till kriminalvården i Lindesberg
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag till häkten och anstalter i Lindesberg. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på kriminalvården. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Som sjuksköterska hos oss på Prime Care
Skapad : 11-06-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Sjuksköterska, DKE/Postop, Lindesberg
Region Örebro län
ANIVA-klinikens verksamhet på Lindesbergs lasarett söker Sjuksköterska till DKE/ postop. Som Sjuksköterska handhar du patienter från ortopeden, kirurgen, kvinnokliniken, öronkliniken samt patienter från folktandvården som gör ingrepp i narkos. Du träffar patienterna före och efter dem har varit inne på operation. Verksamheten pågår mellan 06:45-21:00 måndag - torsdag samt 08:00-17:00 fredagar. Är du intresserad? Hör av dig för mer information. Du får gärna komma och besöka oss så berättar vi mer! Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska.
Skapad : 05-06-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019