Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef Funktionsstöd
Lindesbergs kommun
Vi söker en enhetschef som vill fortsätta utveckla våra service/gruppbostäder i Lindesbergs kommun med fokus på utveckling samt nära ledarskap. Du ansvarar för tre service/gruppbostäder enligt LSS med totalt cirka 25 medarbetare. Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen som består av nio enhetschefer. Fördelningen av verksamheter kommer att göras utifrån dig som söker.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Säljare
Viafield Sweden AB
Viafieldexpanderaroch söker nu efter fler härliga medarbetare! Om du inte redan är en glädjespridare så blir du det hos oss på Viafield. Här är detalltid fullt ös, det finns inget att hålla igen på tycker vi. Viafield gör dig till en blivande entreprenör: Under din anställning hos oss kommer din kreativitet, nyfikenhet samt din vilja att pröva och omsätta nya idéer i handling stimuleras. ArbetsuppgifterSom fält - och eventrepresentant ansvarar du för etablera kundrelationer samt presentera och förmedla våra samarbetspartners tjänster och utbud till nya och befintliga kunder.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019

Ämneslärare, matematik, fysik och teknik
Lindesbergs kommun
Välkommen till Storåskolan, den mindre skolan med stora möjligheter att tillsammans utvecklas både som elev och medarbetare. En skola där vi tillsammans skapar förutsättningar att lyckas. Skolan arbetar med 1:1-datorer till alla elever, för att med hjälp av digitala lösningar och plattformar nå ökad måluppfyllelse.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Levnadsglad tjej söker en personlig assistent ca 24 timmar i veckan
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker vi personliga assistenter till en tjej som ska börja på folhögskolan i Fellingsbro! Kunden är en levnadsglad och sprallig tjej. På grund av sin funktionsnedsättning är hon rullstolsburen. Dock kan hon gå med stöd av en person som hjälper henne. Hon har Gillespie syndrom som innebär ataxi (balanssvårigheter), aniridi (en ögonskada, ljuskänslighet) och lindrig utvecklingsstörning.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Lärare till Restaurang- och Livsmedelsprogrammet
Lindesbergs kommun
Lindeskolan, Lindesbergs gymnasium, är en skola med 12 nationella program. Skolan har idag ca 900 elever och ligger centralt placerad i Lindesberg. Hos oss erbjuds en stimulerande vardag i samlade studiemiljöer som andas studiero.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Transportledare med miljökänsla
Nlf, Nora-Lindefrakt AB
Transportledare MiljöNLF är ett serviceföretag med snart 80 års erfarenhet, inriktat på de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och materialleveranser. Huvudkontoret är baserat i Lindesberg.Företaget ägs av 32 åkerier och maskinentreprenörer. NLF agerar marknads-, ekonomi- och administrationsavdelning åt alla delägare. Vårt fokus är på våra kunder och de uppdrag vi anförtrotts att utföra. Våra totala resurser uppgår till ca 100 fordon och maskiner.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen i Lindesberg
Örebro Läns Landsting
Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad sjuksköterska till vår ortopedklinik med placering 100 % på vår ortopedmottagning i Lindesberg. Just nu genomför vi spännande förändringar av arbetssättet att arbeta med tanke på framtidens vård och utveckling. Vårt mål är att arbeta med effektiva flöden där patienterna är i centrum med säkert omhändertagande och kvalitet i varje led. Ortopediska klinikens enhet i Lindesberg består av en ortopedmottagning, en vårdavdelning och ett sekretariat.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Sjuksköterska, Mobilt Närsjukvårdsteam, Kliniken för medicin och geriatrik
Örebro Läns Landsting
Våra patienter tycker att vi är bäst i Sverige! Vill du arbeta på Sveriges bästa sjukhus? Kom i så fall till oss och bli en del av vårt härliga gäng. Nu startar vi något nytt! Vill du tillhöra en härlig och positiv arbetsgrupp? Vill du bidra med din erfarenhet, lära dig allt och lite till? Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och vill vara med och utveckla vårt nya Mobila Närsjukvårdsteam.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Söker En Pizzabagare & En kock
Kalleyilmazs pizza kiosk & grill
Hej! Jag söker efter en pizzabagare & en kock till mitt Pizzerian . Personen behöver inte ha erfarenhet.kan jobba Heltid Eller Deltid.och Tillsvidare.Kontakt: Kalle's Pizza i StoråTelefonnummer : 058140208Mobiltelefon: 0735863000E-postadress: serifyilmaz@hotmail.se
Skapad : 15-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

GIS-ingenjör
Lindesbergs kommun
Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är en arbetsplats som erbjuder kreativa samtal, högt tempo, lösningsfokuserade arbetssätt och ger dig möjlighet att driva och delta i föränderliga samhällsbyggnadsprocesser. Förvaltningen består av ca 50 engagerade medarbetare med varierande professioner och arbetsområden. Vi är en samverkande förvaltning mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommun med ett brett uppdrag inom bl.a. strategisk planering, tillstånd och tillsyn.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019