Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administratör med It-intresse till Evry i Örebro
Poolia Örebro AB
Är du i början på din karriär och älskar administration? Är du administratören som även har ett brinnande intresse för IT? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under 6 månader- med god chans till förlängning och/eller övertag. Sök redan idag – urval sker löpande. Arbetsuppgifter På Evry kommer du att arbeta med ett härligt gäng helpdeskmedarbetare som dagligen hjälper kunder med deras IT-relaterade problem.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Timvikarie som personlig assistent i Nora sökes
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Sjuksköterska, Psykiatrisk Akut- och Heldygnsvård
Region Örebro län
Ärendenummer: HoS:2018:920 Vi ska nu utöka vårt team och söker därför sjuksköterskor som vill ha ett spännande och utvecklande uppdrag. Psykiatrisk akut- och heldygnsvård ger vård till patienter med högsta insatsbehov samt allmänpsykiatrisk korttidsvård för patienter med behov av heldygnsvård. Verksamheten består av en psykiatrisk akutmottagning, en observationsavdelning samt vårdavdelningar med heldygnsverksamhet i Örebro, Karlskoga samt Lindesberg. Vi har cirka 150 medarbetare inom olika yrkeskategorier som arbetar med gemensamma processer och mål.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Lärare
Lindesbergs kommun, Grundskola
Välkommen till Storåskolan, den mindre skolan med stora möjligheter att tillsammans utvecklas både som elev och medarbetare. En skola där vi tillsammans skapar förutsättningar att lyckas. Storåskolan ligger vackert belägen vid sjön Råsvalen i Lindesbergs norra kommundel, med goda pendlingsförbindelser med både tåg och buss. Skolan är en åk 4-9 skola med 220 elever och cirka 25 personal. Storåskolan är en mindre skola som kännetecknas av ett öppet klimat med bra kontakter och relationer mellan elever, föräldrar och personal.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

CNC-slipare för DIREKTREKRYTERING till Helix Verktyg AB
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Om företaget: HELIX Verktyg konstruerar och tillverkar produkter av högsta kvalitet för borrning och fräsning efter kundens behov och krav. HELIX Verktyg producerar även avancerade detaljer inom svarvning och fräsning. I företaget finns omfattande process- och applikationskunskap inom skärande verktyg och bearbetning. Verktygen tillverkas efter kundens behov och krav, i hårdmetall och snabbstål, både med och utan PCD-bestyckning.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Sjuksköterska till specialistmottagningarna, Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
Specialistmottagningarna söker en sjuksköterska som är intresserad av en kombinationstjänst. En kombinationstjänst där du kommer att arbeta på vår öron-, näs-, och halsmottagning och på vår gynmottagning. Öron-, näs- och halsmottagningen har ett team som består av överläkare, sjuksköterskor, logopeder, undersköterskor samt medicinska vårdadministratörer. Mottagningen behandlar patienter som kommer på remiss och/eller egen vårdbegäran samt utreder och behandlar patienter inom den slutna vården på sjukhuset.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Sektionsansvarig sjuksköterska - Öron-, näsa- halsmottagningen, Lindesberg
Region Örebro län
Ärendenummer: HoS:2018:911 Arbetsuppgifter: Arbetet som sektionsansvarig sjuksköterska på öron- näs- och halsmottagningen är i huvudsak administrativt. Du ansvarar för den dagliga styrningen på mottagningen men även för logopedmottagningen. I det administrativa arbetet ingår telefonrådgivning, kalla och planera patienter för mottagningen och till operationer, registrering i kvalitetsregister samt att besvara ärenden inkomna via mottagningens e-tjänster. Du deltar vid vissa typer av polikliniska operationer och assisterar läkare vid undersökningar.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Lärare för elever i åk 7-9 i Ma, Sltx, Sp samt NO- och SO-ämnen på Stadssko
Lindesbergs kommun, Grundskola
Vill du vara med och göra skillnad i ungdomars liv? En ny högstadieskola kommer byggas i Lindesberg och det första spadtaget är redan taget! Detta är en del i en stor satsning på grundskolan och processen är i full gång i. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utforma din framtida arbetsplats. Nybyggd skola, bättre förutsättningar för modern undervisning men samtidigt i denna förändringsresa vill vi skapa arbetsro och stabilitet för dig som pedagog. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss! Skolledningen består av en rektor och två biträdande rektorer.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 23-10-2018

Handläggare bostadsanpassningsbidrag
Lindesbergs kommun, Stadsarkitektkontoret
Samhällsbyggnadsförvaltningen Bergslagen är en arbetsplats som erbjuder kreativa samtal, högt tempo, lösningsfokuserade arbetssätt och ger dig möjlighet att driva och delta i föränderliga samhällsbyggnadsprocesser. Förvaltningen består av ca 50 engagerade medarbetare med varierande professioner och arbetsområden. Vi är en samverkande förvaltning mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommun med ett brett uppdrag inom bl.a. strategisk planering, tillstånd och tillsyn.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Sjuksköterska till hudmottagningen, Specialistmottagningarna Lindesberg
Region Örebro län
Vill du bli en viktig del i vårt team och få möjlighet att utvecklas som sjuksköterska? Då ska du söka jobbet som sjuksköterska hos oss! Verksamhetsbeskrivning: På hudmottagningen utreder vi och behandlar hudsjukdomar. Huden, vårt största organ som skyddar vår kropp mot omvärlden, är även en stor del synlig för omvärlden.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018