Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionspersonal sökes omgående!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uppskattar du ett självständigt arbete, där du får ta ansvar och bidra till en positiv utveckling? Vi söker produktionspersonal för en utav våra kunder i Kolsva med start omgående. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav: • Övervakning av produktionslinan/maskiner i form av bl.a. robotar och tillse att dessa producerar kontinuerligt. • Omställning av produktionslina vid byte av produkter. • Hålla ordning och reda inom produktion. • Följa regler/rutiner kring arbete i livsmedelsindustri.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Klara söker ssk till medicinavdelning
Klara D AB
Klara söker Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården. Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Ort Köping Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter för sjuksköterskan är traditionellt avdelningsarbete med gott samarbete i sitt team.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Inköpsassistent till Sejfo!
Academic Work
Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta på ett företag som arbetar med teknik i framkant. Här får du arbeta med att skapa innovativa automationslösningar och specialmaskiner. Läs mer om tjänsten i annonsen och skicka in din ansökan så snart som möjligt! OM TJÄNSTEN Sejfo är ett spännande teknikföretag som skapar innovativa automationslösningar och specialmaskiner till deras kunder runt om i världen. Nu behöver vi en inköpsassistent för att täcka upp ett kortare vikariat på en månad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Rivningsarbetare till Misab i Eskilstuna!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
Nu söker vi på OnePartnerGroup duktiga och arbetsvilliga rivningsarbetare till vår kund Misab i Eskilstuna! Dina arbetsuppgifter kan komma att variera, men du kommer huvudsakligen att arbeta med rivning och sanering i olika uppdrag, bland annat hemma hos privatpersoner. Arbetstiderna är dagtid på vardagar, men vi ser gärna att du är flexibel. Du kommer att du bli anställd av oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Montörer till vår kund Kablageproduktion AB i Västerås!
OnePartnerGroup Mälardalen AB
Nu behöver våra konsulter som arbetar hos vår kund Kablageproduktion i Västerås förstärkning! Inför det nya året söker vi fler schyssta lagspelare som vill arbeta med montering av kablage. Dina arbetsuppgifter Som montör på Kablageproduktion innefattar dina arbetsuppgifter främst montering av avancerat kablage för kraft- och signalöverföring och kapslingar (skåp). I rollen ingår även specifika arbetsuppgifter i olika kundprojekt. Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Analytisk Kemist
Dfind Science & Engineering AB
Analytisk Kemist Är du en analytisk kemist med erfarenhet av HPLC, UPLC och LC-MS och vill arbeta i ett växande företag inom Life Science området? Vi söker i så fall dig för ett konsultuppdrag på SGS DNA i Köping/Västerås. Här får du möjlighet att bli en del av en trevlig arbetsplats med ca 60 medarbetare, i ett företag som jobbar med kundanpassade medicintekniska produkter för i första hand diagnostik (IVD) och med kunder på den europeiska och amerikanska marknaden. Företaget flyttar till nya och större lokaler i Västerås under slutet av 2019.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Konsult Metodtekniker
Consensus Sverige AB
Om Consensus Consensus utvecklar sina kunders konkurrenskraft genom affärsdriven kompetensrådgivning, rekrytering, utbildning och konsulttjänster. Vi är en erkänt kompetent aktör på marknaden som befinner sig i kraftig expansion och som även framledes kommer ha fortsatt höga tillväxtambitioner. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld verktygslåda som hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Konsult Produktionstekniker - Beredare
Consensus Sverige AB
Om Consensus Consensus utvecklar sina kunders konkurrenskraft genom affärsdriven kompetensrådgivning, rekrytering, utbildning och konsulttjänster. Vi är en erkänt kompetent aktör på marknaden som befinner sig i kraftig expansion och som även framledes kommer ha fortsatt höga tillväxtambitioner. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld verktygslåda som hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Vi har ”Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad”.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 30-03-2019

Trädgårdsmästare
Bürgers Växtgård AB
Vi bygger nu vidare på vår trädgårdsdröm! Vi söker dig som älskar växter och mer än gärna delar med dig av ditt engagemang och kunskap. Hos oss på Bürgers hittar du ett av sveriges bredaste sortiment av växter för hem och trädgård. Dessutom finner du ett växande sortiment av indredningsdetaljer. Genom vårt dotterbolag Bürgers Växt och Miljö arbetar vi med skötsel och trädgårdsanläggning. Vi söker nu personal till vår nystartade VÄXTGRUPP. Du kommer till största delen arbeta med skötsel av trädgårdsväxter i park och bostadsmiljöer och dessutom leda ett antal medarbetare.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist :

Florist
Bürgers Växtgård AB
Vi bygger nu vidare på vår trädgårdsdröm! Vi söker dig som älskar växter och mer än gärna delar med dig av ditt engagemang och kunskap. Hos oss på Bürgers hittar du ett av sveriges bredaste sortiment av växter för hem och trädgård. Dessutom finner du ett växande sortiment av indredningsdetaljer. Genom vårt dotterbolag Bürgers Växt och Miljö arbetar vi med skötsel och trädgårdsanläggning. Hej du trevlige FLORIST Vi på Bürgers Växtgård längtar efter en kreativ och arbetsam florist.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist :