Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Aditro Logistics söker elmontörer!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Biträdande rektor till Karlbergsskolan
Köpings kommun
Karlbergsskolan är en 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin gammal skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 400 elever på skolan, vi har en musikprofil för ca 30 elever per årskurs. Personalen är engagerad och det finns en fin ?vi-känsla? på skolan. Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Redovisningsassistent Köping
Randstad AB
Redovisningsassistent Redovisningsassistent till GKN Driveline Köping arbetsbeskrivning. Söker du en anställning där du får en möjlighet att utvecklas som person och i din profession? GKN Driveline Köping AB söker dig som vill! Du kommer till en miljö med hög arbetsmoral och gott samarbetsklimat där möjlighet att prova nytt erbjuds. ansvarsområden. Som redovisningsassistent hos GKN ansvarar du för leverantörsreskontran.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 20-08-2019

Chef Materiallaboratorium
Gkn Driveline Köping AB
Vid GKN i Köping så erbjuder vi ett flexibelt och mångsidigt kvalitetsarbete i världsklass. På kvalitetsavdelningen i Köping jobbar ca 60 personer varav ca 15 st på Materiallaboratoriumet. Som chef på Materiallabb så ingår du i ledningsgruppen för Kvalitet och rapporterar direkt till chefen för Kvalitet. Laboratoriet har kompetens och utrustning att utföra tester, utvärdering och kontroller när det gäller materialsammansättning av metalliska och icke metalliska material, hårdhetsmätning, strukturbedömning, dragprovning och metallografiska undersökningar.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

HR Business Partner GKN Köping
Gkn Driveline Köping AB
Vill du arbeta i ett affärsdrivet företag med framåtanda och som verkar i en spännande internationell miljö? Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbetre i en dynamisk HR-organisation. GKN ePowertrain Köping tillhör en global koncern inom Automotive och i dagsläget arbetar ca. 1100 anställda i Köping. Vi behöver nu förstärka vårt HR- team med en driven HR Business Partner, som bidrar till HR-avdelningens och företagets utveckling framåt.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Lagermedarbetare i Köping
Randstad AB
Lagermedarbetare i Köping Söker du ett nytt heltidsjobb där du får arbeta med ett härligt team? Har du erfarenhet av lager eller industri och vill arbeta som lagermedarbetare i Köping? Vi på Randstad söker nu lagermedarbetare till vår kund i Köping med start efter sommaren! Vi vill att du söker, kom in och sök! Om tjänsten Som konsult kommer du vara anställd av Randstad AB och jobba ute hos vår kund i Köping. I tjänsten som lagermedarbetare kommer du arbeta med orderplock av kundens varor med hjälp av truck. Arbetet utförs individuellt men som en del av en större grupp.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Kvalitetssamordnare till Samhällsbyggnadsförvaltningen
Köpings kommun
Samhällsbyggnadsförvaltningen i Köpings kommun växer och söker en nyckelperson för att utveckla verksamheterna med högsta möjliga kvalitét för medborgarna. Som kvalitetssamordnare hos oss får du vara med och finslipa samhällsbyggnadsprocessen genom processkartläggning, digitalisering och granskning av den egna verksamheten. Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för kommunens detalj- och översiktsplanering, mark- och exploateringsfrågor, bygglovgivning, fastighetsförvaltning, energirådgivning och kommunens GIS-verksamhet.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Folkhögskolan i Köping söker pedagog för Engelska på gymnasienivå, deltid
Västerås folkhögskola
Folkhögskolan i Köping är en filial till Västerås och Bergslagens folkhögskolor som är arbetarrörelseägda ideella föreningar. Vi har en trygg ekonomi men ingen vinstutdelning till ägarna, allt överskott stannar i skolans verksamhet. Allmän kurs på Folkhögskola är en studieform där vi ger motsvarande grundskole- och gymnasieämnen och den som läser hos oss blir behörig till nästa steg. Vi lyder inte under Skolverket och genomför t.ex. inte nationella prov.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Växtodlingsrådgivare, Mälardalen
Lantmännen Lantbruk
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Anläggningsarbetare till Driftavdelningen
Köpings kommun
Köpings kommun är med cirka 26 000 invånare centrum i Västra Mälardalen. Här finns det mesta du behöver för att leva ett gott liv, ett bekvämt boende med Bergslagen inpå knutarna och närhet till Mälaren. Stadsmiljön med hamn, åpromenad, parker och vackra sekelskifteshus runt Stora torget ger karaktär. Tekniska kontorets verksamhetsområde omfattar gator, trafik, vatten och avlopp, parker och kommunens skogar. Förvaltningen planerar, projekterar, bygger och underhåller anläggningar inom verksamhetsområdena samt ansvarar för driften.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019