Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medicinsk sekreterare till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping
Region Västmanland
Vår kollega kommer att gå vidare till annat jobb och vi söker nu dig som vill ta över rollen som medicinsk sekreterare. Är du serviceinriktad och gillar variation i arbetet? Sök då tjänsten. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Som medicinsk sekreterare på vår mottagning arbetar du framförallt med journalskrivning. Arbetet består även i att du hjälper till i receptionen, tar emot patienter och besökare, hanterar patientavgifter, bokningar och journal.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Svetsare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: För kunds räkning så söker vi svetsare med erfarenhet av svetsning och ritningsläsning. Din profil Vi söker dig som har god erfarenhet från TIG-svetsning/ Mag/Mig och ritningslära, samt ett traverskort och allmän IT-mognad. Har du verkstadsutbildning eller erfarenhet från tillverkande industri eller produktionsmiljö är det meriterande, likaså licenser inom svets. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och har du kunskap inom engelska eller andra språk är det också en fördel.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Grundskollärare till årskurs 4-6, Nyckelbergsskolan
Köpings kommun
Nu söker vi två lärare till årskurs 4-6 till Nyckelbergsskolan i Köping. Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Grundskollärare till årskurs 1-3, Nyckelbergsskolan
Köpings kommun
Nu söker vi lärare till årskurs 1-3 till Nyckelbergsskolan i Köping. Nyckelbergsskolan Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 17-11-2018

Thesis work - Developing an advanced spline fatigue prediction method
Gkn Driveline Köping AB
Department Gear Development Department Assignment description • Literature research and understanding of the spline strength calculation standards (DIN/ISO/AGMA standards) • Comparison and selection of appropriate calculation methods and scripting the methodology using MATLAB/Python. • Combining with the existing test results and developing fatigue prediction method using scripting / in house tools • Comparison of developed methodology vs classic FEM WoW • Validating the developed method against test results Background • Mechanical engineering or related field of study. • Interest for
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 09-12-2018

Kostchef till Måltidsenheten
Köpings kommun
Köping kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. Måltidsenheten ansvarar för måltider inom skola och förskola och levererar även mat till vård och omsorg samt vissa LSS boenden. Idag bedriver vi verksamhet på 29 kök och har cirka 90 medarbetare. Måltidsenheten är placerad inom Barn & Utbildningsförvaltningen Som kostchef i Måltidsenheten ingår du i ledningsgruppen som består av en måltidschef och 4 kostchefer.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Lärare i spanska till Scheeleskolan
Köpings kommun
Scheeleskolan är en grundskola med ca 55 medarbetare och ca 325 elever i årskurs 7-9. Skolan ligger i centrala delarna av Köping och har idrottsprofil. Vi vill att våra elever ska känna trygghet, bli självständiga, källkritiska och motiverade. ?Utmanande undervisning? är ett förhållningssätt på skolan för att utmana både personal och elever att våga tänka annorlunda, att kliva utanför sin trygghetszon och utmana tankar, idéer och arbetsmetoder. Alla elever och lärare har ipads, lärarna får även en egen macbook.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Biträdande rektor till Karlbergsskolan
Köpings kommun
Karlbergsskolan är en 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin gammal skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 380 elever på skolan, vi har en musikprofil för ca 30 elever per årskurs. Personalen är engagerad och det finns en fin ?vi-känsla? på skolan. Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Speciallärare i språk, läs och skriv på Karlbergsskolan
Köpings kommun
Karlbergsskolan är en 7-9 skola med musikprofil och här går cirka 370 elever. Vi vill ligga i framkant med it-pedagogik eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi har fått utmärkelser i innovativ undervisning och vi är stolta över vårt arbete med att förena teknik och skolutveckling. Vi vill ha fler lärare som delar våra uppfattningar om detta. Läs gärna mer om oss på vår webbplats: www.koping.se/karlbergsskolan. Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Produktionspersonal
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uppskattar du ett självständigt arbete, där du får ta ansvar och bidra till en positiv utveckling? Vi söker produktionspersonal för en utav våra kunder i Kolsva med start omgående. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav: • Övervakning av produktionslinan/maskiner i form av bl.a. robotar och tillse att dessa producerar kontinuerligt. • Omställning av produktionslina vid byte av produkter. • Hålla ordning och reda inom produktion. • Följa regler/rutiner kring arbete i livsmedelsindustri.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018