Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabenheten Köpings sjukhus
Region Västmanland
Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och trivs i ett varierat arbete där du får möjligheten att bredda din kompetens? Då är det kanske dig vi söker till oss på Rehabenheten. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.    Arbetsuppgifter Som fysioterapeut hos oss har du ett omväxlande arbete då vi arbetar både med sluten- och öppenvård. Inom slutenvården har vi fysioterapeuter/ sjukgymnaster på alla avdelningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Telefonist/Receptionist
Västra Mälardalens Kommunalförbund
Västra Mälardalens Kommunalförbund ger medlemskommunerna Köping, Arboga, Kungsör och Surahammar med tillhörande kommunala bolag och förbund service och support inom bland annat räddningstjänst, lön, krisberedskap, upphandling, IT och telefoni. Förbundet har totalt cirka 170 anställda varav ca 70 inom administrationen och 100 inom räddningstjänsten. Vår värdegrund innebär att alla medarbetare ska känna stolthet i att arbeta i Västra Mälardalen kommunalförbund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

klasslärare åk 5 till Elundskolan
Köpings kommun
Välkommen till oss på Elundskolan f-6! Vår skola präglas av trivsel, trygghet och goda resultat vilket ger tydligt avtryck i det dagliga arbetet och elevernas och personalens utvärderingar! Vi vidareutvecklar vår verksamhet genom att bland annat skapa en flexibel organisation med barnens bästa i fokus. Vi har höga förväntningar på våra elever och på oss själva som pedagoger. Elundskolan är en låg-och mellanstadieskola med ca 250 elever som ligger mitt i ett villaområde med skogen alldeles inpå knuten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Sjuksköterskor till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Köping
Region Västmanland
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter För mottagning vanliga sjuksköterskeuppgifter. Patientarbete både på mottagning och hembesök. Samtal, telefonrådgivning, teamarbete, medicinhantering, vårdplaner, samverkan och arbeta som fast vårdkontakt.   Vuxenpsykiatri Västmanland Köping är uppdelad i två likvärdiga mottagningar, Vuxenpsykiatriskmottagning 1 och 2.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Lediga jobb som montör hos Köpings största industri!
Manpower AB
Vill du testa nya utmaningar inom industri? Är du praktiskt lagd och vill arbeta med händerna? Då ska du titta hit! Just nu söker vi montörer för kommande behov i Köpingsområdet. Varmt välkommen med en ansökan! Hur är det att jobba som montör? Här kommer du få ovärderliga erfarenheter som kommer vara till fördel för dig som vill fortsätta utvecklas inom industri. Du kommer här att jobba med montering av olika komponenter på ett löpande band.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Personliga assistenter sökes
Särnmark Assistans AB
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Teknisk säljare, MEMO Industriplast AB
Addilon AB
Memo Industriplast är en komplett leverantör av avancerad formsprutning till kunder inom bland annat verkstadsindustri, försvarsindustri och medicinteknik, där kraven är höga på kvalitet och precision. Genom lång erfarenhet, högt kvalitetsmedvetande och engagerad och kompetent personal är vi en effektiv och självklar partner till våra kunder. Hos oss står kunden alltid i centrum. Memo Industriplast grundades redan 1947 när Memo AB startade sin verksamhet i Eskilstuna. Efter att företaget förvärvat både Köpings Industriplast och Hallstahammars Plast samlades sedan hela verksamheten i Köping.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Nyfiken på industrin? Sök till Volvosteget i Köping!
Volvo Group
Hej du! Är du 18-24 och nyfiken på en framtid i en spännande bransch? Då är det dig vi letar efter! Vad är det här nu då? Volvosteget är Volvokoncernens yrkesinriktade utbildning med lön under ett år där praktik varvas med teoriveckor. Ja, du läste rätt, man får lön. Du behöver ingen tidigare erfarenhet från industrin för att kunna söka. Det spelar heller ingen roll vilken inriktning du läst på gymnasiet. Vi behöver nämligen alla i vårt team.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Produktionstekniker inom bearbetning till Volvo GTO Köping
Volvo Group Truck Operation Köping
På Volvo Group Trucks Operations i Köping bearbetas komponenter till växellådor som monteras i lastbilar och tunga anläggningsmaskiner till flera av koncernens affärsområden. Köpingsanläggningen står sig stark i konkurrensen på världsmarknaden och anläggningen står inför stora investeringar för att öka kapaciteten av synkroniseringskomponenter och växellådshus samtidigt som produktportföljen kontinuerligt uppdateras. Anläggningen i Köping är Transmissionscentrum inom Powertrain och det pågår ständigt utvecklingsarbete inom ramen för rollen som "Center of Excellence" för transmissionsområdet.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Lagermedarbetare/Truckförare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: Best bemanning och rekrytering söker nu efter personal till våra kunder i KAK området som behöver utöka sin personalstyrka. För denna tjänst ser vi att du har en bakgrund inom logistik, gärna som truckförare och lagerarbetare Som person är du arbetsvillig och social - en riktig lagspelare! Kvalifikationer: B-körkort Truckkort Svenska i tal och skrift kan arbeta på de skift som förekommer på företaget Om Best bemanning & rekrytering: - Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens Vi kallar oss Best av flera anledningar.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018