Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare till samhällsbyggnadsförvaltningen
Köpings kommun
Har du ett stort genuint intresse för samhällsbyggnads- och gestaltningsfrågor och har en förmåga att göra juridiska och estetiska bedömningar? Har du en teknisk kompetens inom byggnation? Vill du vara med och förtäta och utveckla Köpings kommun? Då har du nu chansen att arbeta på Bygglovsenheten. Vi behöver förstärkas med ytterligare en medarbetare. Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för hanteringen av bygglov och annan myndighetsutövning enligt plan- och bygglagen, PBL.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Legitimerad lärare i juridik till Ullvigymnasiet
Köpings kommun
Ullvigymnasiet är en kommunal gymnasieskola med ca 1000 elever fördelade på 13 nationella program. Vi har en väl utbyggd och fungerande organisation för elevhälsan och studie-och yrkesvägledning. På Ullvigymnasiet arbetar vi målmedvetet med att erbjuda en skola som präglas av öppenhet och delaktighet. Vi ser goda relationer mellan elever och lärare som en grundläggande förutsättning för gynnsamma lärprocesser, en god kunskapsutveckling och för att varje elev skall kunna utveckla sin förmåga till självständigt tänkande och ansvarstagande.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

APL-samordnare/Socialpedagog grundsärskolan och gymnasiesärskolan
Köpings kommun
Välkommen som medarbetare på grund- och gymnasiesärskolan i Köping! Vi söker en APL-samordnare/Socialpedagog som kommer att arbeta med våra elever på Skogsbrynskolan, Scheeleskolan, Nygårdsskolan och Ullvigymnasiet.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Nu söker vi en operatör till flaskfyllning i Köping!
Manpower AB
Vi söker nu en kvalitetsmedveten och engagerade medarbetare för ett heltidsuppdrag hos vår kund i Köping. Vet du med dig att du är noggrann, positiv och gillar att arbeta fysiskt? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi tillsätter tjänsten löpande så se till att söka så snart som möjligt. Det här är ett konsultuppdrag.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Hem ? och konsumentkunskapslärare till Grundsärskolan och Gymnasiesärskolan
Köpings kommun
Nu söker vi hem ? och konsumentkunskapslärare till Grundsärskolan och Gymnasiesärskolan i Köping. Grundsärskolan finns lokalintegrerad på Skogsbrynskolan och Scheeleskolan i Köping. Dessutom finns gymnasiesärskolan på Nygårdsskolan och Ullvigymnasiet. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du tillsammans med övrig personal skapar de bästa individuella förutsättningarna för varje elevs kunskapsutveckling. Du är även delaktig i att ge alla elever en meningsfull och hanterbar vardag. Arbetsuppgifter: Du som arbetar som hem ? och konsumentkunskapslärare och är en del av ett arbetslag.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Grundskollärare till årskurs 4-6, Nyckelbergsskolan
Köpings kommun
Nu söker vi en lärare i årskurs 4-6 till Nyckelbergsskolan i Köping. Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre?
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Experis söker driven produktionsingenjörer till vår kund.
Experis AB
Söker du en ny och spännande utmaning som kan innebära ett stort steg framåt i karriären? Drivs du av tanken på att få jobba med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att jobba både kreativt och analytiskt? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som produktionsingenjör hos vår kund i köping. Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Administratör till Måltidsenheten
Köpings kommun
Köping kommun är med ca 26 000 invånare centrum i Västra Mälardalen. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. Måltidsenheten ansvarar för all offentlig gastronomi i Köpings kommun, från förskola till äldreboende. Idag bedriver vi verksamhet på över 30 kök och har drygt 100 medarbetare. Måltidsenheten är placerad inom Utbildningsförvaltningen och vi har vårt kontor i centrala Köping Att ha roligt på jobbet och att vi är varandras arbetsmiljö är viktigt för oss och det behöver även vara viktigt för dig, som vår nya kollega.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Avdelningschef räddningstjänst
Västra Mälardalens Kommunalförbund
Västra Mälardalens Kommunalförbund ger medlemskommunerna Köping, Arboga, Kungsör och Surahammar med tillhörande kommunala bolag och förbund service och support inom bland annat räddningstjänst, lön, krisberedskap, upphandling, IT och telefoni. Förbundet har totalt cirka 170 anställda varav ca 70 inom administrationen och 100 inom räddningstjänsten. Vår värdegrund innebär att alla medarbetare ska känna stolthet i att arbeta i Västra Mälardalen kommunalförbund.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Intresse för montering? Se hit!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019