Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sektionsledare till Medicinklinikens avdelning 1 Köping
Region Västmanland
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Som sektionsledare har du en viktig roll och arbetar nära verksamhetens enhetschef. Sektionsledaruppdraget innebär ett uppdrag om 50% där arbetet kan delas in i arbetsledande uppgifter, dagliga administrativa uppgifter och planeringsuppgifter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Lagermedarbetare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: Start omgående! För uppdrag hos en av våra kunder söker vi dig som vill arbeta i ett spännande företag som materialhanterare/framtagare. Arbetet innebär att förse produktionen med material, sortering samt nedplockning och även truckkörning på arbetsområdet. Du är flexibel och ser det som en självklarhet att arbeta för att leveranssäkerhet och kvalitet uppnås. Alltid prioritera säkerheten och medverka till en god arbetsmiljö.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

El-montörer sökes till Västerås!
Arena Personal Nordic AB
Om tjänsten Nu söker vi montörer till spännande uppdrag inom järnvägsindustrin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som montör är att du utför felsökningar, reparationer, underhåll, demontage och montage på järnvägsfordon. Du bokar och avrapporterar arbete i kundens underhållssystem. Du identifierar förbättringsområden tillsammans med ditt team och bidrar med ständiga förbättringar och ansvarar för att rapportera avvikelser på fordon och processer till teamledaren. Uppdraget är på heltid och startdatum är flexibelt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Köksbiträde till måltidsenheten (Ullviköket)
Köpings kommun
Måltidsenheten ansvarar för måltider inom förskolor och skolor i kommunen samt fritidsmaten på flertalet skolor. I Ullviköket produceras förutom tre lunchrätter till gymnasiet även matlådor till pensionärer i hemmet samt huvudkomponenter till gruppboenden i Köping. Skoldagar produceras totalt mellan 1500-1800 portioner av ett flertal olika maträtter.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Redovisningsekonom till GKN
Norén & Lindholm
Ekonomiavdelningen vid GKN Driveline består idag av 10 personer. Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom med förståelse och kunskap inom redovisning och skatt. Som redovisningsekonom vid GKN Driveline kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att se till att K3 följs och att koncernrapportering sker i enlighet med IFRS och företagets policy. I dina arbetsuppgifter ingår även att delta i skatterelaterade uppgifter såsom inkomstskatt, moms, personalrelaterade skatter, deklaration, skatterapportering inom koncernen samt intern kontroll.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Lagermedarbetare sökes till spännande uppdrag i Arboga
Arena Personal Nordic AB
Om tjänsten Nu söker vi en go & glad truckförare med god administrativ förmåga till vår kund i Arboga. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot och kontrollera leveranser, plocka ordrar och skicka försändelser. Arbetspassen är förlagda på vardagar, må-fr och dagtid. Vissa arbetsuppgifter kan ske utomhus. Du kommer att vara anställd av Arena Personal och uthyrd till kund. För rätt person erbjuder vi 6 månaders visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Dietist till Västmanlands sjukhus Köping
Region Västmanland
Är du legitimerad dietist med erfarenhet av arbete inom slutenvård och öppenvård? Är du kreativ och drivande vad gäller utveckling av ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker. Vi förstärker nu medicinkliniken med ytterligare en dietist. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Ansök senast 25 mars 2018.   Arbetsuppgifter Dietisten vid rehabenheten kommer att serva medicinklinikens avdelningar och öppenvårdsmottagningar både i Köping och Fagersta.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Logopeder till Västmanlands sjukhus Köping
Region Västmanland
Är du legitimerad logoped med erfarenhet av arbete inom neurologiområdet/slutenvården? Är du kreativ och drivande vad gäller utveckling av ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker.  Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Logopederna vid rehabenheten kommer att serva medicinklinikens avdelningar, både i Köping och Fagersta. Strokeavdelningen i Köping är den avdelning som kräver mest bemanning, men även övriga medicinavdelningar och öppenvårdsmottagningar har behov av logoped.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Projektledare / ingenjör till produktföretag inom väg / anläggning
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Utbildare inom nyföretagande Köping
ABC kraften
ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att utbilda personer som avser att starta egen näringsverksamhet. Utbildningarna innehåller utveckling av affärsidé/affärsplan, marknadsföring, företagsekonomi och företagsadministration.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018