Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Redovisningsekonom med löneerfarenhet till Köpings Bostads
Experis AB
Köpings Bostads AB bildades 1917 och är ett av Sveriges äldsta allmännyttiga bostadsföretag. Vi har ca 2 600 lägenheter och ett lokalbestånd på ca 65 000m2. Våra fastigheter finns i Köpings tätort, dessutom finns vi i Kolsva och i Munktorp.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Speciallärare/Lärare till liten undervisningsgrupp Karlbergsskolan
Köpings kommun
Karlbergsskolan är en 7-9 skola med musikprofil och vi har ca 375 elever. Vi vill ligga i framkant med it-pedagogik eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi har fått utmärkelser i innovativ undervisning och vi är stolta över vårt arbete med att förena teknik och skolutveckling. Vi vill ha fler lärare som delar våra uppfattningar om detta. Läs gärna mer om oss på vår webbplats: www.koping.se/karlbergsskolan. Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Studie- och yrkesvägledare Karlbergsskolan
Köpings kommun
Karlbergsskolan är en 7-9 skola med musikprofil och vi har ca 385 elever. Vi vill ligga i framkant med it-pedagogik eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi har fått utmärkelser i innovativ undervisning och vi är stolta över vårt arbete med att förena teknik och skolutveckling. Vi vill ha fler lärare som delar våra uppfattningar om detta. Läs gärna mer om oss på vår webbplats: www.koping.se/karlbergsskolan. Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Lärare till årskurs 2, Nyckelbergsskolan
Köpings kommun
Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre? Läs mer om skolan på: www.koping.se/nyckelbergsskolan. Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Legitimerad lärare i biologi till Ullvigymnasiet
Köpings kommun
Ullvigymnasiet söker legitimerad Lärare i biologi i kombination med annat ämne till vårt Introduktionsprogram. Välkommen till Ullvigymnasiet och bli en viktig länk i ett aktivt och engagerat team av välutbildad personal! Här samverkar vi tillsammans för att visa att varje dag är meningsfull och varje individ är värdefull! Som lärare i biologi på Ullvigymnasiet blir du delaktig i en välfungerande programgrupp kring Introduktionsprogrammet, där samarbete och samplanering av ämnet är av stor vikt.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Köksbiträde till Måltidsenheten (Munktorpsskolans kök)
Köpings kommun
Måltidsenheten ansvarar för måltider till kommunens skolor och förskolor samt producerar måltider till Vård och Omsorg. Vi bedriver verksamhet på 27 kök och har cirka 80 medarbetare.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Arbetsledande överförmyndarhandläggare
Köpings kommun
Har du arbetat med överförmyndarhandläggning och är sugen på att ta nästa steg? Nu söker vi i Köpings kommun dig som vill vara arbetsledande överförmyndarhandläggare hos oss. Överförmyndarkansliet bistår Gemensamma överförmyndarnämnden Köping, Arboga och Kungsör samt Överförmyndarnämnden i Surahammar med sakkunskap. Kansliets främsta uppgift är att utöva tillsyn över godmanskap, förmynderskap och förvaltarskap.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Kock/Kockassistent sökes till asiatisk restaurang, Köping
Restaurang Kirin
Kirin är en mysig asiatisk restaurang som ligger i centrala Köping. Vi serverar lunch, middag och take away av hög kvalitet och lagar vår mat från grunden. Vi har en familjär och trevlig stämning i personalen och kommer att se till att du ska trivas hos oss! Nu söker vi en kock/ kockassistent till vår verksamhet. Det är meriterande om du har utbildning men relevant arbetslivserfarenhet är viktigare för oss. Du behöver ha erfarenhet av asiatisk matlagning. Välkommen med din ansökan direkt till restaurangen eller genom att skicka den via mail.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist :

Kallskänka/ köksassistent sökes till asiatisk restaurang, Köping
Restaurang Kirin
Kirin är en mysig asiatisk restaurang som ligger i centrala Köping. Vi serverar lunch, middag och take away av hög kvalitet och lagar vår mat från grunden. Vi har en familjär och trevlig stämning i personalen och kommer att se till att du ska trivas hos oss! Nu söker vi en kallskänka/ köksassistent till vår verksamhet. Du behöver ha någon erfarenhet av arbete inom restaurang. Välkommen med din ansökan direkt till restaurangen eller genom att skicka den via mail.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist :

Hästens is looking for the next star- Join their Sales Trainee Program
StudentConsulting
We are on a mission to improve people’s quality of life and we are looking for the next star joining Hästens sales trainee program in Köping, Sweden. As part of Hästens Sales Trainee program you will work together with a passionate and international team of trainees during 10 moths. During this time, you will learn from and work together with all of Hästens key functions, such Production, Customer service & Claims, be out in our own retail store, plan store opening and events, Wholesale and other departments i.e.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018