Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionsledare IT-Drift till Försvarsmakten i Arboga
Försvarsmakten
Om Tjänsten Som anställd på Försvarsmaktens IT-Driftcentral är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt. Nu söker vi dig som vill använda ditt ledarskap till att utveckla, utmana och motivera medarbetare runt omkring dig, skapa ett bra arbetsklimat och verka för att ständigt förbättra vår verksamhet.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Vi söker nästa stjärnsäljare! Är det du? Ansök utan CV!
Viafield
Är du den som gillar att stå i centrum, brinner för att vinna och alltid får din vilja igenom? Då kommer du trivas som säljare hos oss på Viafield! Nu expanderar vi vårt drömteam och söker dig som är redo att utvecklas och ta nästa kliv i karriärstrappan! Du kommer tillhöra ett team där du kommer förmedla El-tjänster via B2C försäljning. Arbetsbeskrivning: Tjänsten går ut på att förmedla el till inköpspris från ett av Sveriges största el-bolag via Face2Face försäljning!
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 19-07-2019

Uppfinningsrik elmontör till StageSmarts
Adecco Sweden AB
Uppfinningsrik elmontör till StageSmarts StageSmarts är ett förhållandevis ungt företag som på kort tid lyckats bli marknadsledande inom en ny typ av produkt på den internationella marknaden. Efterfrågan växer stadigt och de behöver nu förstärkning framför allt inom produktionen.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Erfaren CNC operatör inom fräsning till Recotech Arboga
Q Bemanning & Rekrytering AB
Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv. Beskrivning Recotech växer konstant och behöver därför mer erfarna CNC operatörer. Denna gång är det focus på FRÄSNING.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Inredningsinspiratör ZELECTED BY HOUZE AB
ZELECTED BY HOUZE AB
Om Zelected by HouzeEfter 10 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad heminredning via inspirationsträffar. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med vänner som delar ens intresse för just heminredning?Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…Är du också sugen på att jobba med heminredning till hösten?Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?Kanske jobbar du deltid? Är mammaledig?
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 22-07-2019

Project Manager Junior
Saab AB
Are you a driven project manager with the ability to steer the team towards success? Saab in Arboga offers a challenge along with opportunities. Your role As a Junior Project Manager within Communication Solutions you will be a part of our Project Manager team and also, together with your mentor responsible for project deliverance with high quality, on time and within budget.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

System Architect LTE and 5G systems
Saab AB
Experienced ICT engineer with an strong interest in communication solutions for Saab Your role As System Architect you will be part of the communications team which is responsible to identify and design solutions utilizing technologies such as Radio, Modems, Satellite services, and IP Networks.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Teknisk Planering, Logistik beredning till flygsystem
Saab AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Din framtida utmaning Har du intresse för och erfarenhet av materielunderhåll med fokus inom flygområdet?
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Beredare till Saab i Arboga
Saab AB
Vi söker en strukturerad och serviceinriktad medarbetare med administrativ erfarenhet till vårt team. Din roll Vi behöver förstärka vår grupp som arbetar med beredning av inköp. Huvudsakliga arbetsuppgifter: · Beredning av inköp i vårt affärssystem IFS Sherpa · Avstämning med projekten för att förstå behovet · Stöd till konstruktion och produktion · Hålla koll på våra lager · Offertarbete Vill du veta mera om Saab och fördelarna hos oss?
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Arbetsledare
Arboga kommun
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019