Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Montör av områdesskydd
Svea Areal AB
Vi utökar nu vårat team i Stockholm.Svea Areal är ett av Sveriges snabbast växande företag inom områdesskydd. Vi arbetar med allt inom fysiskt områdesskydd såsom stängsel, grindar, larmade elstängsel, reparation, underhåll och olika passagelösningar. I vår kundportfölj återfinns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, privata företag, kommuner och statliga förvaltningar. Många av dessa anlitar oss löpande. I vårt arbete tar vi alltid hänsyn till både kvalitet och miljö. Vi strävar efter att ständigt utveckla oss och bli bättre.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Operatör ytbehandling
Yts AB
YTSAB är ett privatägt företag som utveklades baserat på innovation inom galvaniseringsindustrin.Det är helt vetenskapbaserat företag och alla metoder har extraherats från de senaste vetenskapliga undersökningarna.Vid YTSAB är alla anställda utbildade och nu kan vi säga att alla anställda har minst en civilingenjör på det område som de arbetar.Vi har en mycket nära relation med universitet och forskningscentrum.Framtidens räckvidd är att driva en produktions- och galvaniseringslinje av Backelite grejer här i Sverige och skappa även ett forskningscentrum för elektroplätering genom samarbete med
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Vill du jobba med prisbelönta marmelader, såser och knäcke?
Sörgården Måla AB
Vi söker en ny medarbetare som vill hjälpa till och jobba med våra prisbelönta, unika och goda produkter.Arbetsuppgifter är att arbeta med framställning av marmelader, såser, senap omfattar, beredning av råvaror, framställning/kokning, burkning och buteljering, etikettering och packningSörgården Måla ligger vid Hjälmaren söder om Arboga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Ekonomichef
Arboga kommun
Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Kommunen har 14 000 invånare och drygt 1000 anställda i kommunen. Vårt arbete genomsyras av värdeorden Professionalism, Uthållighet, Mod och Innovation.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Vik. Brevbärare, Arboga
PostNord Group AB
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Arboga. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är varierande, dagtid, vardagar.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Extra Brevbärare, Arboga
PostNord Group AB
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Arboga. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Varierande arbetstider, dagtid, vardagar. Extraanställning innebär att man anställs på 0 % och får erbjudande om att jobba när det uppstår ett behov. Anställningen börjar omgående. Som max kan det bli 40 % av en heltid.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Speditör/Tulladministratör till Försvarsmaktens Logistik
Försvarsmakten
Om tjänsten Vi söker nu en Speditör/Tulladministratör med god sakkunnighet inom tull, som kan stötta organisationen inom området vid Speditionssektionen på FM TpK. Försvarsmaktens logistik (FMLOG) skapar och säkrar Försvarsmaktens uthållighet genom att planera, förrådshålla, leverera och samordna behovet av förnödenheter och transporter, nationellt och internationellt. I FMLOG ingår bland annat Försvarsmaktens Transportkontor (FM TpK) som är Försvarsmaktens centrala transportledning avseende samtliga transportsätt.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Ledningssystemschef till FMLOG
Försvarsmakten
Säkerhets- och ledningssystemavdelningen är en del av FMLOG Stab som utgör ett direkt stöd till Chefen FMLOG och FMLOG enhetsledningar. Avdelningens uppgift är att leda och samordna arbete med säkerhet och ledningssystem inom FMLOG. Arbetet präglas av förutseende, stöd till chefer och medarbetare, samt uppföljning enligt utgivna uppgifter inom ramen för gällande lagar och förordningar. Som ledningssystemschef är du direkt ansvarig i alla frågor rörande ledningssystem. Ledningssystem består av doktrin, organisation, personal, metod och teknik.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Mättekniker till företag i Arboga
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Som mättekniker på detta uppdrag kommer du att arbeta med mätning i både koordinatmaskin samt manuellt.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

HR-generalist till Försvarsmaktens Logistik (FMLOG)
Försvarsmakten
Försvarsmakten och Försvarsmaktens logistikverksamhet står inför många och stora utmaningar. HR bidrar och skapar förutsättningar i detta. Vill du bidra med din kompetens och erfarenhet samt vara med och bygga upp en ny verksamhet? Huvudsakliga arbetsuppgifter Arbetet som HR-generalist innebär att ge ett verksamhetsnära stöd till chefer och att arbeta strategiskt övergripande med att utveckla HR inom FMLOG.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019