Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till befintlig och nyöppnad förskola Nygårdsenheten
Borlänge kommun, Bildningssektorn/Förskolor-Grundskolor
Planeten och Kometens förskolor har tillsammans 12 avdelningar och ett väl etablerat samarbete där vi alla arbetar för samma sak -barnens bästa. Nu ska ytterligare en förskola bli en del i vårt team – Satelliten som öppnar i augusti -19. Våra värdeord är Delaktighet – Respekt – Tillit – Nyfikenhet och de genomsyrar verksamheten och pedagogernas förhållningssätt. Vi arbetar undersökande tillsammans med barnen och ett viktigt verktyg i det arbetet är vårt gemensamma tema.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Handläggare kundärenden
Trafikverket
Vill du arbeta som Handläggare kundärenden i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Planering ansvarar för kort- och långsiktig planering av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen inom väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Vårt ansvar är att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Chaufförer sökes till Borlänge!
StudentConsulting
Efter närmare 20 års erfarenhet av transportbranschen, har vi återigen fått äran att tillsätta chaufförer inför sommaren 2019. Har du ett C kort i bakfickan, hög servicekänsla och ett glatt humör? Då har vi uppdraget för dig! Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Speciallärare sökes till Lanternan i Borlänge
Humana AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

SVA-lärare åk 4-6 sökes till Nygårdskolan
Borlänge kommun, Nygårdsskolan
Nygårdskolan är en F-6 skola i Borlänge kommun. Skolan består av årskursvisa team i vilka personalen har ett nära samarbete med eleven i fokus. Utöver detta har skolan även ett elevhälsateam där skolsköterska, kurator, speciallärare, socialpedagog och skolledning ingår. Hela skolan genomsyras av kollegialt lärande, gemensamma mål och arbetsglädje. I vårt dagliga arbete är den demokratiska värdegrunden basen för vår människosyn och våra elever utvecklas i en interkulturell miljö där vi ser olikheter som en tillgång och vi, både personal och elever, lär av och tillsammans med varandra.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Vi söker sjuksköterskor med erfarenhet från ambulanssjukvård till Borlänge
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade ambulanssjuksköterskor till vår bemanningspool i Borlänge. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ambulanssjukvård. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som ambulanssjuksköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som ambulanssjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad ambulanssjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Vi söker barnmorskor till Borlänge
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade barnmorskor till vår bemanningspool i Borlänge. Du blir anställd av Prime Care som barnmorska och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter för en barnmorska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som barnmorska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad barnmorska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Vi ser fram emot din ansökan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Heltidsjobb i Borlänge- tillträde omgående
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder säkrare och tryggare hem. I Borlänge är efterfrågan på våra tjänster stor. Vi söker därmed nya talanger till vårt framgångsrika team i ett av Sveriges främsta karriärföretag. http://karriarforetagen.se/foretag/sector-alarm/ Ta chansen att utvecklas och växa med oss! Tjänsten Vår nya Säkerhetskonsult blir en del av ett sammansvetsat, positivt och målmedvetet team.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Vi söker intensivvårdsjuksköterskor till Borlänge
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade intensivvårdsjuksköterskor till vår bemanningspool i Borlänge. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som intensivvårdsjuksköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som intensivvårdsjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad intensivvårdsjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god k
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Butikssäljare (extra vid behov) till New Yorker i Borlänge
NewYorker
Med över 1000 butiker i 40 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019