Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vindkraftstekniker Borlänge
Vestas Northern Europe AB
Är du intresserad av el, mekanik eller hydraulik och brinner för förnyelsebar energi? Eller är du redan servicetekniker och söker en ny utmaning? Då kan du vara vår nya vindkraftstekniker till Borlänge. Vestas erbjuder dig som är driven och självständig möjligheten att utvecklas och arbeta som service- och underhållstekniker på vindkraftverk med den absolut senaste teknologin. Just nu söker vi en vindkraftstekniker till Borlänge, som kommer att ingå i serviceteam med ansvar för service och underhåll av våra vindkraftverk i området.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Säljare
JC Borlänge - 213
JC Jeans Company är en av Skandinaviens äldsta och största butikskedja och idag Sveriges marknadsledande inom denim. JC började som den första butikskedjan med mode för unga, sedan dess har vi etablerat ett starkt varumärke på marknaden för denim hos vår målgrupp. Vi är engagerade och kreativa med ett högt tempo och ständig puls. Drivna av försäljning och i syfte att skapa den ledande och mest älskade kedja för jeans och jeansrelaterat mode. JC Jeans Company finns i Sverige och Finland med 50 butiker.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Högskolan Dalarna söker lärare i Byggteknik
Högskolan Dalarna
Vill du bidra till till utbildning inom ämnet byggteknik? Vi erbjuder en kreativ miljö som präglas av en stark sammanhållning med många möjligheter till samarbeten över ämnesgränserna. Här får du både ansvar och möjlighet att göra skillnad. Högskolan Dalarna växer och vi behöver bli fler engagerade lärare för att kunna utveckla våra utbildningar. Tänk tanken - är det kanske du som ska bli lärare? Högskolan Dalarna erbjuder tre programutbildningar i bygg- och samhällsbyggnadsteknik.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Strategiskt och strukturerat affärsstöd
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Atea är svenska landslaget inom IT-infrastruktur. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT och medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss på Atea är det viktigt att du liksom vi lever efter dessa värderingar. Dina arbetsuppgifter Som affärsstöd arbetar du tillsammans med ditt säljteam strukturellt, analytiskt och utvecklar kundavtal.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Universitetsadjunkt i arbetsvetenskap
Högskolan Dalarna
Undervisning i arbetsvetenskap bedrivs främst på grundnivå. För närvarande finns två professorer (varav en är seniorprofessor), en docent, en doktor och tre universitetsadjunkter i ämnet. Ämnet arbetsvetenskap kombinerar teknik och den mänskliga resursen, och bedriver forskning inom såväl samhällsvetenskaplig som teknisk inriktning av arbetsvetenskap.  Din arbetsdag som lärare/adjunkt En stor del av ämnets undervisning ligger inom personal- och arbetslivsprogrammet. Vi söker därför en adjunkt med utbildningserfarenhet inom det arbetsvetenskapliga området.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Specialpedagog , Halvarsgårdars skola och Kyrkskolan
Borlänge kommun, Tunets skola
Halvarsgårdars skola är en F-6 skola med ca 100 elever och Kyrkskolan F-6 - den vackra skolan som ligger vid Frostbrunnsdalen, och ger utmärkta möjligheter till naturstudier, upplevelser och lek. På skolan bedrivs verksamhet för cirka 150 elever, från förskoleklass till årskurs 6, med lokalintegrerad förskoleverksamhet för 5-åringar. ARBETSUPPGIFTER Specialpedagog på Halvarsgårdars skola och Kyrkskolan leder och utvecklar det specialpedagogiska arbetet på våra skolor i ett nära samarbete med skolledning, elevhälsan, skolpersonal samt vårdnadshavare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Optikerassistent/säljare 16% - Borlänge
Synoptik Sweden AB
Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att uppnå goda kundrelationer och butikens försäljningsmål.   Vi erbjuder   •    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex. via vår glasögonstylistutbildning, säljutbildning och aspirantutbildning för blivande butikschefer. •    Ett brett produktutbud av hög kvalitet. •    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-02-2019

Butikschef-Blomsterlandet Borlänge
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 59 butiker och verkar för en stark expansion.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Specialist säkerhetsskydd Gdk
Trafikverket
Trafikverkets säkerhetsfunktion på Generaldirektörens kansli (Gdks) ger stöd åt Verksledningen i styrningen av verksamheten och till verkets samtliga enheter inom säkerhetsområdet och verkar för författningsefterlevnad, effektivitet och ändamålsenlighet inom hela Trafikverket.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Teknisk säljare till HydSupply i Borlänge
Kornboden
Hydsupply, Hydraulic Supplier i Norden AB, är ett serviceföretag som verkar inom industriell, mobil och marin hydraulik samt pneumatik, transmissionsprodukter och lager.   Bolaget är en del av Volito Automation, en grupp bolag inom industriell automation. Hydsupply finns idag i Örnsköldsvik, Skellefteå, Kiruna, Borlänge, Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar med fysiska kontor och lager.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019