Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare Deltid
Elgiganten AB
Nu söker vi säljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming och Ljud och Bild. Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar för att bli en skicklig säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Säljledare Hemelektronik-Data
Elgiganten AB
Nu när vår säljledare har bestämt sig för att studera några år så söker vi med ljus och lykta efter någon som kan fylla hens skor men som också kan ta oss vidare till nya nivåer. Tjänsten är ett vikariat med en anställning på 80%  fördelat på dagar, kvällar och helger  Som Säljledare Hemelektronik kommer du att både att utbilda och coacha ditt team i försäljning och produktkunskap. Du arbetar med kunder och försäljning, har ett personligt säljmål och är produktspecialist. Säljledaren är en förebild för teamet i kundbemötande och försäljning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Starta hösten med nytt heltidjobb på Sector Alarm!
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Idag är vi Europas näst största larmbolag och är stolta över att kunna erbjuda allt fler kunder säkrare och tryggare hem. Hos oss får du chansen att utvecklas och växa tillsammans med dina härliga kollegor.   Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team i Borlänge!     Vill du jobba på en arbetsplats där man trivs?   Vill du lära dig försäljning/ utvecklas inom försäljning?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Sjuksköterska, Habiliteringen Borlänge
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. ARBETSBESKRIVNING Habiliteringen i Landstinget Dalarna har ett viktigt uppdrag i att stödja barn, ungdomar och vuxna med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar samt till deras närstående. Insatserna ska bidra till ett fungerande vardagsliv, god livskvalitet och delaktighet i samhället.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Lärare Engelska Introduktionsprogrammen
Borlänge kommun, Introduktionsprogrammen
Introduktionsprogrammen består av fem program och tillhör Borlänge gymnasieskola. Programmen har olika syften och delvis olika innehåll. De har alla gemensamt att de ska leda till fortsatta studier eller underlätta för ungdomar att etablera sig arbetsmarknaden. Introduktionsprogrammen ska tillgodose de olika behov som eleverna utan behörighet till nationella program har. Ett viktigt fokusområde i verksamheten är mångfald och inkludering eftersom en stor del av våra elever kommer från annan språklig bakgrund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Butikschef
JC Borlänge - 213
JC Jeans Company är en av Skandinaviens äldsta och största butikskedjor och idag Sveriges marknadsledande inom denim. JC började som den första butikskedjan med mode för unga, sedan dess har vi etablerat ett starkt varumärke på marknaden för denim hos vår målgrupp. Vi är engagerade och kreativa med ett högt tempo och ständig puls. Drivna av försäljning och i syfte att skapa den ledande och mest älskade kedja för jeans och jeansrelaterat mode. Vill du vara en del av vår utveckling och framgång? Nu har du chansen!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Dokumentcontroller
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vi på Planering jobbar nära den politiska arenan och är huvudingången till Trafikverket för medborgare, näringsliv och samarbetspartners. Tillgänglighet till olika servicetjänster och till oss som myndighet är viktigt. Det ställer bland annat krav på utvecklade e-tjänster och effektiv hantering av ärenden och dokument.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 21-08-2018

Kvinnliga timvikarier till Kund i Borlänge sökes
Lystra personlig assistans
LYSTRA personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Personlig assistent sökes till kille i Falun, 75%.
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Erfaren lagermedarbetare med lastmaskinskort
Manpower AB
Är du en driven och kvalitetsmedveten person som gillar att ta ett stort ansvar? Är du dessutom lösningsorienterad och gillar att arbeta fysiskt? Vi söker just nu en lagermedarbetare med start omgående eller enligt överenskommelse för kunds räkning i Borlänge. Det här är ett konsultuppdrag som varar i tre till sex månader med möjlighet till förlängning.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018