Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Broprojektör till Norconsult i Borlänge
Academic Work
I nyrenoverade lokaler i centrala Borlänge sitter Norconsult som har siktet inställt på tillväxt. Då satsningar görs inom området för infrastruktur står de nu inför en spännande framtid där de ska bli fler. Är du utbildad ingenjör och vill bli expert inom broprojektering så har du nu möjligheten att ta del av gedigen kompetens inom företaget. OM TJÄNSTEN Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhälls­planering och projektering. Med ett helhets­perspektiv och tydlig miljöprofil hjälper de sina kunder att lyckas på resan från vision till verklighet.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Metodstödjare till Missbruksenheten
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Missbruksenheten i Borlänge kommun är en väletablerad verksamhet som erbjuder stöd och behandling till Borlängebor med missbruk/beroende samt kriminalitetsproblematik. En verksamhet som följer utvecklingen och ligger i framkant. Som ett led i vår satsning kring förändring- och kvalitetsarbete kommer vi nu utöka vår verksamhet med en metodstödjare. Missbruksenheten växer och vi ser ett ökat behov av våra insatser.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Tule tukihenkilöksi! Bli kommunens finskspråkiga stödperson!
Borlänge kommun, Verksamhetsstöd/Trygghet och hållbarhet
Du kommer att ha din anställning på sektorn för verksamhetsstöd på enheten hållbar utveckling. På enheten arbetar utvecklare och samordnare som stöttar olika kommunala verksamheter i frågor som rör folkhälsa, jämställdhet och jämlikhet, finskt förvaltningsområde, barnkonventionen, brottsförebyggande arbete och miljöarbete. I rollen som finskspråkig stödperson kommer du att arbeta mot sociala sektorn och dess verksamheter inom äldreomsorgen. Detta innebär att du kommer fysiskt att vara på olika ställen på olika dagar.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Kundservicemedarbetare till kund i Borlänge
Adecco Sweden AB
Vi söker just nu efter fem kundservicemedarbetare till en av våra kunder i Borlänge. Har du goda erfarenheter av service och/eller administration med fokus på kundnöjdhet? Då är detta tjänsten för dig! Om tjänsten I din roll som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team om fem medarbetare och kommer att få förmånen att vara med i uppstarten av ett nytt kundserviceteam.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Kundtjänstmedarbetare
Dalarnas Försäkringsbolag
Till vårt kontor i Borlänge söker vi nu en Kundtjänstmedarbetare för ett vikariat. Länsförsäkringar Bank är Sveriges snabbast växande bank. Stark lokal närvaro, personliga möten och bra digitala lösningar anser vi vara förutsättningar för det bästa kundmötet. Dalarnas Försäkringsbolag har en stark lokal förankring och den vill vi fortsätta att bygga och utveckla.  I rollen som Kundtjänstmedarbetare arbetar du i receptionen och servar våra kunder i det spontana mötet med deras bank- och försäkringsärenden.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Inköpare
Trafikverket
Som Inköpare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för innevånare och företagare i hela landet. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Lärare i musik Domnarvets skola
Borlänge kommun, Domnarvets skolor
Domnarvets skola är en F-9 skola. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på samarbete i arbetslag och ämneslag samt en pedagogisk mångfald med elevens eget lärande i centrum. Vi på Domnarvets skola siktar högt och arbetar målmedvetet för hög kvalitet, stor arbetsglädje och ett tydligt elevperspektiv. Med gemensamma kunskaper och erfarenheter skapar vi grund för tillgänglighet med fokus på sammanhang, kontinuitet och progression i elevernas utveckling och lärande. Vi har en del signum på vår skola som vi är stolta över och gärna berättar om.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Underhåll av salladsbar i Borlänge
LeXman Flexibel Bemanning
Söker du ett deltids eller extraarbete inom detaljhandeln? Är du serviceinriktad, positiv, glad och noggrann? Bra, då är det dig vi letar efter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Personliga assistent till kvinna i Borlänge, timvikariat
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker vi personliga assistenter som vill jobba på timmar, extra vid behov hos en kvinna i Borlänge Vår kund är en kvinna i 69 års ålder som har ett omfattande vårdbehov och behov av stöd i sin vardag och är därför i behov av dubbelassistans all vaken tid. Du kommer att vara henne behjälplig med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Kommersiell Projektledare till Scandinavian WeldTech, Borlänge
Lundin & Boström
Scandinavian WeldTech har konstruerat och producerat stålkonstruktioner sedan 1950-talet. Idag levererar vi bärande samverkans- och stålkonstruktioner till hela Norden och är kända för vår höga kvalitet och våra flexibla lösningar. Med utveckling, konstruktion och egna fabriker i både Sverige och Tyskland samt vår kunniga och engagerade personal utmärker vi oss från många andra. Det är den styrkan och potentialen du ska vara med att utveckla vidare. Vi söker en Kommersiell Projektledare då vi behöver bli fler för att möta kundernas efterfrågan.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019