Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Receptionist/sekreterare till Falun/Borlänge
Familjens Jurist
Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Jurist till Borlänge/Falun
Familjens Jurist
Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Migrationsassistent till kontaktcenter i Borlänge
Huvudkontor, Nationella samordningsavdelningen
Vi söker migrationsassistenter till kontaktcenter i Borlänge. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationsassistent på kontaktcenter arbetar man med att ge service gentemot sökande och andra intressenter, detta görs genom telefon samt e-post.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Är du vår nya ledare?
Borlänge kommun, Sociala sektorn/hemsjukvård och rehab
Ordinärt boende är en stor verksamhet som är sammansatt av olika grupper. Vi har 17 hemtjänstgrupper samt hemsjukvården och rehab. Förutom detta har vi även assistenter som hjälper våra chefer med vissa administrativa sysslor samt en bemanningsenhet som har hand om vikarier som går in när ordinarie personal inte finns på plats. Vår arbetsplats låter oss göra skillnad för borlängebon varje dag med allt från att assistera dem i hemmet, till att hjälpa dem med handling eller andra vardagliga bestyr som de inte alltid är kapabla att utföra själva.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Kom och arbeta som Lärare åk 1 och åk 3 påTjärnaskolan!
Borlänge kommun, Tjärnaskolan
Tjärnaskolan är en grundskola med drygt 370 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolan speglar hela vårt samhälle, med barn från familjer med olika härkomst, familjer med olika utbildningsbakgrund och familjer med olika socio-ekonomiska förutsättningar. Eleverna representerar 29 olika hemspråk detta läsår. Tjärnaskolan har en flexibel organisation för att möta elevernas behov. Lärarna arbetar i team runt varje årskurs. Undervisning sker utifrån behörighet. Skolan arbetar inkluderande. I personalgruppen finns stor kunskap om barns förmågor, olikheter och behov.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Nyexad ingenjör med intresse för framtidens energilösningar i fastigheter
Högskolan Dalarna
I samarbete med Invent söker Högskolan Dalarna dig som vill vara med och utveckla och kvalitetssäkra företagets verksamhetsprocesser. Om företaget Vill du göra verklig skillnad? Ta chansen att spara enorma mängder energi tillsammans med ett kompetent företag. Ditt arbete på vårt företag kommer att göra större skillnad än du kunnat ana. Vi har redan sparat flera hundra miljoner kilowattimmar under våra verksamma tjugo år. Är du miljömedveten så är vårt företag ett mycket effektivt sätt att rädda planeten. Vi arbetar med ett unikt koncept som kallas ”Energy Performance Contracting.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Klassassistent Utvecklingsklass 1-9 på Jakobsgårdskolan
Borlänge kommun, Jakobsgårdskolan
Jakobsgårdskolan, Utvecklingsklass åk 1-9 är ca 28-30 elever, uppdelade i två arbetslag; år 1-7 och 6-9. Vi är en flexibel organisation för att möta elever med behov av särskilt stöd. Lärarna och klassassistenterna arbetar i team kring varje elevgrupp och har en tillhörighet i ett större arbetslag. Skolan arbetar inkluderande och har ett specialpedagogiskt synsätt, där eleven är i fokus. I personalgruppen finns stor kunskap om barns förmågor, olikheter och behov, något som man gärna delar med sig av. Skolan har ett stödjande klimat och ett ständigt pågående kollegialt lärande sker.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare inriktning fritids Torsångs skola
Borlänge kommun, Ösjöenheten
Torsångs skola är en nybyggd F-3 skola och förskola. Torsångs skola bygger på konceptet Framtidens skola, där de övergripande målen är ökad måluppfyllelse, en inkluderande skola där röda tråden, lärprocesser, arbetslag är viktiga delar. Skolan har närhet till en rik natur i en kulturbygd med stora möjligheter till ett modernt miljöarbete. Ösjöenheten har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”. ARBETSUPPGIFTER Arbete i fritidshem. Vi söker dig som vill arbeta för att väcka och utmana våra elevers nyfikenhet och kreativitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Lärare i idrott och hälsa 4-9/ annat ämne, Ornäs skola
Borlänge kommun, Ösjöenheten
Ornäs skola är en allstadieskola F-9 med ca 420 elever. Skolan togs i bruk hösten 2007. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på arbetslag och en flexibel syn på schema och förutsättningar för elevernas lärande samt en pedagogisk mångfald med eleven i centrum. På Ornäs skola har vi målsättningen att alla elever ska känna sig sedda eftersom vi tror att elever som blir sedda känner sig trygga och att trygga elever lättare tar till sig kunskaperna vi förmedlar. För de senare årskurserna finns möjlighet till fördjupning i allmän idrott. Vi har nära till en rik natur i en kulturbygd.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Elevassistent med barnen i fokus Förskolan Skräddaren
Borlänge kommun, Bildningssektorn/Förskolor-Grundskolor
Skräddarbackens förskolor, är en enhet på tre förskolor Snickargården, Skräddaren och Målargården. Förskolorna ligger med bra kommunikationer från Borlänge och Falu centrum. Vi har 11 avdelningar med ett nätverk, utvecklingsgrupp, där förskollärare är med och driver utvecklingen av enheten framåt. Enheten har analysdokument, verksamhetsdokumentation kring den pedagogiska verksamheten som ger bra underlag av avdelningsarbetet och ett stöd i att få fatt i hur de ska gå vidare med arbetet med barnen. Dessa ger förskolechef kontinuerligt återkoppling på.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018