Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknikmagasinet söker säljare till Borlänge!!
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Borlänge! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 6,08 timmar/vecka i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Montör
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Optikerassistent/säljare 45% - Borlänge
Synoptik Sweden AB
Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att uppnå goda kundrelationer och butikens försäljningsmål.   Vi erbjuder   •    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex. via vår glasögonstylistutbildning, säljutbildning och aspirantutbildning för blivande butikschefer. •    Ett brett produktutbud av hög kvalitet. •    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Är systemutveckling och analyser din grej?
Borlänge kommun, Verksamhetsstöd/IT
Vill du bli en viktig del i Borlänge kommuns digitaliseringsutveckling? Vi vill tillsammans med Dig lyfta vår utveckling till nästa nivå. Vårt mål med digitalisering är att skapa förutsättningar för våra verksamheter att ge Borlängebon den bästa servicen. Nu behöver vi på IT-kontoret och Utvecklingskontoret stärka oss med två systemutvecklare och en systemanalytiker. Tillsammans med projektledare, verksamhetsutvecklare, processkartläggare och IT-strateger skapar vi en utvecklingsmiljö som möjliggör Borlänge kommuns strävan att bli dalarnas utvecklingskommun. Spännande eller hur?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Sjuksköterska tv Vårdcentral Jakobsgårdarna
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. ARBETSBESKRIVNING Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska på VC Jakobsgårdarna innefattar akut- och mottagningsarbete på distriktsläkarmottagningen samt sjukvårdsrådgivning via Tele-Q. Utifrån medicinsk bedömning av vårdbehovet och ett mänskligt perspektiv, ger du råd och stöd vid egenvård.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Erfaren utvecklare till sociala sektorn i Borlänge kommun
Borlänge kommun, Sociala sektorn
Inom sociala sektorn i Borlänge kommun pågår ett intensivt utvecklingsarbete. Vi bedriver utvecklingsarbetet utifrån kommunens gemensamma styrmodell som omfattar de fyra områdena Kvalitetsledning-Planeringsprocess-Ledarskap-Värdegrund. Vi vill att vår styrmodell ska åstadkomma en medarbetardriven chefsstödd utveckling, med fokus på vårt huvuduppdrag: Borlängebon i centrum. Nu söker vi en utvecklare till sociala sektorn som kommer att vara delaktig i detta utvecklingsarbete. Varför ska just du söka denna utvecklartjänst?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Kundtjänstmedarbetare helg
Dalarnas Försäkringsbolag
Till vår Gemensamma Kundservice i Borlänge söker vi nu Kundtjänstmedarbetare helg.    Gemensam Kundservice bedriver kundservice inom bank och försäkringar på uppdrag av Länsförsäkringsgruppen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon serva Länsförsäkringars kunder i hela landet med deras bank- och försäkringsärenden. Du hjälper våra kunder med dagliga kassatransaktioner, stöttar kundens betal-, inlånings- och spara affärer, samt tecknar motorförsäkringar.    Vi söker dig som har gymnasial utbildning, har du relevant akademisk utbildning är det meriterande.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Sushi Lovers söker Köksbiträde
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Verksamhetsbeskrivning Sushirestaurang med a la carté och take away. Arbetsuppgifter Service vid bar och kassa, köksbiträde. Ordermottagning. Utbildning/Erfarenhet Intern utbildning ingen tidigare erfarenhet krävs.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Metodstödjare till barn- och ungdomsenheten
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Barn- och ungdomsenheten tillhör individ- och familjeomsorgen (IFO) som har sin organisatoriska tillhörighet i bildningssektorn och arbetar på uppdrag av arbetsmarknad- och socialnämnden. Enheten ansvarar för myndighetsutövning inom barn och unga området. Barn- och ungdomsenheten är uppdelad i sex team som var och en leds av en 1:e socialsekreterare. De sex teamen är: barn, ungdom, familjevåld, familjehem, familjerätt och mottagningsteam. Den länsövergripande socialjouren ingår även i enheten.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Lokförare Borlänge
Green Cargo AB
Green Cargo bär tillväxten, välfärden och jobben på företagets hjulaxlar. Green Cargo är logistikföretaget som bland annat kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Pålitligt, tryggt och på utsatt tid. Green Cargo kör 400 godståg varje dygn i Sverige och ersätter därmed 10 000 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi 270 platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018