Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kundtjänstmedarbetare Gemensam Kundservice kväll
Dalarnas Försäkringsbolag
Till vår Gemensamma Kundservice i Borlänge söker vi nu två Kundtjänstmedarbetare kväll. Gemensam Kundservice bedriver kundservice inom bank och försäkringar på uppdrag av Länsförsäkringsgruppen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon serva Länsförsäkringars kunder i hela landet med deras bank- och försäkringsärenden. Du hjälper våra kunder med dagliga kassatransaktioner, stöttar kundens betal-, inlånings- och spara affärer, samt tecknar motorförsäkringar. Vi söker dig som har gymnasial utbildning, har du relevant akademisk utbildning är det meriterande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Betongarbetare
Xterna Bemanning & Utbildning AB
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Vi på Xterna söker just nu en betongarbetare för arbete med betong och armering. Tjänstens placering är i Borlänge men arbetet kan ske även utanför. Tjänsten är heltid (100%)     Arbetsuppgifter Som betongarbetare hos oss arbetar du i huvudsak med att forma, armera och gjuta husgrunder och broar i betong.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Socionom till ungdomsgruppen
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Vi är ett av 6 team inom enheten barn- och ungdom och består av en arbetsgrupp på 11 kollegor plus vår 1:e socialsekreterare. På vår enhet har vi dessutom stöd av metodstödjare, biträdande enhetschef och vår enhetschef. Vi tycker själva att vi har världens bästa jobb och hoppas att du vill bli en av oss!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Nu förstärker vi familjevåldsteamet med fler socionomer
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Nu söker vi dig som är utbildad socionom och vill jobba i ett team med ett unikt koncept. I Borlänge finns det sex team inom enheten barn- och ungdom och ett av dessa team är familjevåldsteamet. Familjevåldsteamet ansvarar för utredningsarbetet med både barn och vuxna. Kort innebär det att familjerna slipper hanteras av olika instanser samt att hela familjen får en chans att samtala och slipper därmed berätta om sina upplevelser flera gånger. Detta tänker vi innebär en ökad kvalitet för Borlängebon.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Handläggare Bostadsanpassningsbidrag
Borlänge kommun
Biståndsverksamheten är en arbetsplats med cirka 40 medarbetare, detta härliga gäng består av olika yrkesroller biståndshandläggare, bostadsanpassningshandläggare och administrativa handläggare. Arbetsgruppen har nära till humor och skratt vilket är en ventil som är bra för själen och som många gånger får oss att göra det lilla extra både för våra Borlängebor och för varandra. Vi är en verksamhet som är samspelta och som brinner för sina uppdrag. Det ger en god förutsättning i ett tufft uppdrag.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Kommunikatör, visstid
Trafikverket
Vill du arbeta som Kommunikatör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-07-2019

Socionom till mottagningsteamet
Borlänge kommun
Barn och ungdomsenheten är en av fyra enheter inom individ- och familjeomsorgen som har sin organisatoriska tillhörighet i Bildningssektorn. Enheten består av 60 medarbetare som är fördelade på sju team vilka är: mottagningsteam, barnteam, ungdomsteam, familjehemsteam, familjerättsteam samt ett tvärprofessionellt familjevåldsteam och den länsövergripande socialjouren. Alla team leds av en 1:e socialsekreterare och på enheten finns också enhetschef, bitr. enhetschef och metodstödjare som håller i bl a introduktion.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Nyfiken och flexibel socialsekreterare till barngruppen på Borlänge kommun
Borlänge kommun, Bildningssektorn/IFO
Finn ett härligt team! Vi är ett gäng på 9 socialsekreterare samt en 1:e socialsekreterare som behöver utöka med en till kollega för att kunna hjälpa Borlängebon på bästa sätt. Vi erbjuder dig ett stabilt team där vi ser och hjälper varandra med en god gemenskap präglad av massor av skratt. ”Efter första veckan hade jag träningsvärk i magen av allt skratt ” - Nyanställd 2019. Som en del av vårt team får du även introduktionsprogram, en fadder som stödjer dig i ditt arbete samt regelbunden handledning. I vår kompetensutveckling ingår BBIC, Signs of safety och MI.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Migrationsassistent till kontaktcenter i Borlänge
Operativ verksamhet, Region mitt
Vi söker migrationsassistenter till kontaktcenter i Borlänge. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationsassistent på kontaktcenter arbetar man med att ge service gentemot sökande och andra intressenter. Kontakten sker enbart per telefon och e-post och är svenska eller engelska.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Socialpedagog till Maserskolan
Borlänge kommun, Maserskolan
Maserskolan är en 7–9-skola i Borlänge kommun. Vår skola har, utifrån Quadricepsstiftelsens och Lorraine Monroes tankar om skolutveckling, utarbetat en egen arbetsmodell benämnd Masermodellen. Masermodellen består av två grenar, en lektionsmodell och en värdegrundsdel. Vår gemensamma lektionsmodell har ett klart pedagogiskt syfte och bidrar till att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö där det tydligt framgår vad målet med varje lektion är samt vilka förmågor som lektionen ämnar utveckla.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019