Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grundskollärare textilslöjd och hemkunskap Nyhammar
Ludvika kommun
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 3-6 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 11-11-2019

Rektor för förskolor i Ludvika kommun
Ludvika kommun
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter Ludvika kommun växer, vi utökar vår förskoleverksamhet och bygger fler förskolor.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Junibackens skola söker grundskollärare
Ludvika kommun
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. De flesta resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola, särskola och även Social välfärd.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Solviksskolan söker två lärare 4-6
Ludvika kommun
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola och social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi växer snabbt på elevsidan och har nu flyttat in på nybyggda Solviksskolan!
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Leg. sjuksköterska - Dalarna
Big Care
BigCare är numera upphandlade med Region Gotland.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 09-04-2020

Verksamhetschef för stöd- och styrningsverksamheten
Ludvika kommun
Vill du något? Bra, för det vill vi på Ludvika kommun också. Du vet det där som hela tiden sker runt omkring dig medan du pysslar med ditt? Barn får sin skola, nya bostadsområden planeras, företag etableras, nya vägar kommer till, mer fiber dras och människor i alla åldrar tas om hand på bästa sätt. Vi har en del i allt det där. Hos oss arbetar omkring 2500 personer; duktiga, kreativa, inspirerade personer. De finns i mängder av yrkeskategorier, har intressanta och roliga jobb som betyder något; som gör att andra kan pyssla med sitt. Ludvika är en tillväxtkommun.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Leg fysioterapeut/sjukgymnast till KommunRehab
Ludvika kommun
Ludvika är framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun. Vill du ha ett flexibelt och utmanande arbete tillsammans med trevliga kollegor så är du personen för oss. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta. Det är ett inspirerande och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter och du har stor frihet att själv planera din arbetsdag. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Filter Design Engineer for HVDC
ABB HVDC
Filter Design Engineer for HVDC Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. You will be part of HVDC within the Power Systems division in Ludvika. The HVDC technology has been on the market for the past 65 years and is used to transmit power over long distances with minimal losses, using overhead lines, underground and submarine cable systems. Please find out more about our world leading technology at www.abb.com/hvdc.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Förskollärare till heltidsvikariat - pendelavstånd från Ludvika
PersonalExpressen AB
PersonalExpressen är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är här för att skapa skillnad för människor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att vår personal trivs med sina arbetsuppgifter, samtidigt som de känner att de utvecklas på det personliga planet! Vi samarbetar idag med många förskolor runt om i landet som hör av sig vid behov av duktiga förskollärare på både kort och lång sikt. Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete som förskollärare och som finns tillgänglig de kommande månaderna till att börja med på heltid.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Quality Governance Manager
ABB HVDC
Join ABB and work in a global team that is dedicated to creating value in our projects and organization by ensuring quality and continuous improvements. You will be part of HVDC (High Voltage Direct Current), a business unit within ABB Power Grids located in Ludvika. The unit develops, manufactures and sells DC transmission systems on a global market. This ABB developed HVDC technology is used to transmit electricity over long distances and for power transmission via submarine cables.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 18-11-2019