Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Regionchef Skolenheter Mitt, Lärande i Sverige AB
Lärande i Sverige AB
Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Nämndsekreterare till Sektor Välfärd
Gävle kommun
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. Sektor Välfärd bildas 1 januari 2019 som en del av Gävle kommuns nya organisation. Sektorn arbetar mot tre nämnder; Omvårdnadsnämnden, Socialnämnden samt Arbetsmarknads- och funktionsrättsnämnden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Kundansvarig inom bygg och anläggning till transportjätte i Gävle!
Academic Work
Mellansvenska Logistiktransporter AB (MLT) söker nu dig som trivs i en social roll med många kontaktytor. Om du dessutom lockas av att utforma din egen vardag och arbeta under fria tyglar kan detta vara tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en kundansvarig inom affärsområdet bygg och anläggning till MLT då en kollega går i pension. Du kommer att bli en del av ett team bestående av en kundansvarig och tre transportledare, under ledning av affärsområdeschefen inom bygg och anläggning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Mätningstekniker till Sweco!
Academic Work
Vill du arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner? Har du ett gediget intresse för tekniska lösningar och en god förståelse för mätningsteknik? Till Sweco söker vi nu en mätningstekniker som vill arbeta i ett spännande bolag där utveckling och lärande står i fokus! Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Swecos räkning mätningstekniker till deras kontor i Gävle. Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och de främsta i branschen när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Lärare till NTI Vetenskapsgymnasiet i Gävle
NTI-gymnasiet
NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 26 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare. NTI Vetenskapsgymnasiet slog hösten 2018 upp sina portar i Gävle!
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Verksamhetschef till Kvinnosjukvården, Region Gävleborg
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Med drygt 5 300 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 16-01-2019

Gruppsamordnare exploatering
Gävle kommun, Samhällsbyggnad Gävle
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. Vi skapar framtidens Gävle. På Samhällsbyggnad Gävle är vi 170 medarbetare med bred och djup kompetens som gör Gävle renare, snyggare och tryggare.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Utesäljare VVS
Ahlsell Sverige AB
Lockar försäljning, kundansvar, affärsutveckling och tekniskt rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 19-01-2019

Läkemedelsspecialist till Kronans apotek i Valbo Köpcentrum
Kronans Apotek
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Klara söker sjuksköterska till ortopedavd
Klara D AB
Klara söker Sjuksköterska till ortopedavd. Blandade arbetstider, tjänstgöringsgrad 75-100% Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019