Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medicinsk sekreterare till Hamrånge Din hälsocentral
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Vill du jobba med att hjälpa patienter att bli friskare, i ett team där flera kompetenser arbetar tillsammans?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Installatör
SVEA Solar
Om dig Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, som är en lätt lärd driven person som vill utvecklas och jobba i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig och framåtsträvande. Driven och arbetsvillig Praktiskt lagd Ansvarstagande Lösningsorienterad Som medarbetare i SVEA Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Skolsköterska söks till grundskola i Gävle!
Klara E AB
Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Barn- och ungdomssjukvården i Gävle söker sjuksköterska/ barnsjuksköterska
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Sjuksköterska till skola i Gävle i höst och vinter!
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Vi söker nu dig som vill arbeta som skolsjuksköterska på en skola iGävle. Det är en F - 6 skola med cirka90 elever totalt. Uppdraget startar 19 augusti och pågår terminen ut. Du kommer att arbeta ungefär 25% Vi kan stå för resor och boende för dig som inte bor i Gävle. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Systemutvecklare till IT, egenutveckling och integrationer
Region Gävleborg, IT-förvalting
På IT-avdelningen är vi ca 130 anställda. Vi servar många typer av verksamheter och jobbar i team med helhetsperspektiv vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierade. Som anställd hos oss får du chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig. Här finns stora möjligheter att påverka såväl innehåll som upplägg på arbetet. På IT-avdelningen ser vi det viktigt att arbeta med ständigt förbättringsarbete. Din trivsel och delaktighet är viktig för oss.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-09-2019

Fysioterapeut till Valbo Din hälsocentral
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Valbo Din hälsocentral är belägen vid Valbo centrum, cirka 10 minuter från Gävle, med bra bussförbindelser.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Legitimerad Sjuksköterska till Hemsjukvården Norra, Tierp
Tierps kommun, Hemtjänstområde Norra
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Enheten finns på Norra sidan av Tierp och ligger i Karlholmsbruk. Enheten består av tre sjuksköterskor, 1 fysioterapeut, 1 arbetsterapeut samt undersköterskor och vårdbiträden. Tierps kommun kännetecknas av kundfokus och framtidstro.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Däckakuten i Gävle AB
Deltidstjänst/Timanställning! Vi behöver nu utöka med en till person som kan jobba deltid med möjlighet till en tillsvidareanställning. Vi är en däckverkstad som sysslar med det mesta inom däck på både personbil, lätt lastbil och smådäck. Även enklare bilservice & reparationer samt däckhotell. Vi är specialiserade på att ta jourjobb och har även mobil däckverkstad. Vårt lager är förmodligen det bredaste i mellansverige, om inte hela Sverige. Vi har i dagsläget 220 olika dimensioner hemma på lager i Gävle. Detta har vi för att kunna hjälpa så många som möjligt som får problem efter vägen.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist :

Ledigt jobb som ekonomiansvarig
Experis
Är du en erfaren ekonom som trivs som bäst när du får arbeta självständigt och ta stort ansvar? Har du erfarenhet av ett brett ekonomiarbete och besitter gedigna kunskaper inom ämnet? Då kan du vara den vi letar efter. Ansök redan i dag! Den här rekryteringen sköts av Experis.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019