Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterskor sökes till akutmottagningen i Gävle
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Akutmottagningen är sjukvårdens ansikte utåt. Vi står beredda att ta emot patienter dygnet runt, året om och vi söker nu dig som vill bli en del i vårt fina team, och som vill vara med att fortsätta utveckla vår akutmottagning i Gävle. Verksamhetsområde Ambulans/Akut bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall. Verksamheten omfattar, förutom verksamhetschef och tre vårdenhetschefer, cirka 140 medarbetare. Yrkeskategorierna innefattar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, chefssekreterare, kvalitetssamordnare och driftledare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Sjuksyrra AB söker flera förlösande barnmorskor till Gävle v.27,30!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerade barnmorskor till förlossning. Behov? V. 27,30 Vecka 27: 3/7 + 4/7 endast nätter, v30: måndag-fredag dagtid 7-15:30 Var? Gävle Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för barnmorska på förlossning. På avdelningen praktiseras parvård, med 2 barnmorskor på sal i utdrivningsskedet. Det finns sex förlossningssalar och tre antenatalsalar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Utesäljare B2B Gävle - Är du vår nya stjärna?
Businesscare
Vill du arbeta på ett företag som står för innovation, inspiration, kunskap och omtanke? Då har du kommit rätt! Vad roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss! Jag heter Andreas Lilja och har arbetat på Businesscare i mer än 10 år. Jag började utan någon som helst erfarenhet som säljare men ett stort stöd av coachande ledarskap och utbildning på Rahmqvist College, i kombination med vilja och energi, gav resultat. Sedan dag ett har jag trivts galet bra och idag är jag chef för Businesscare. Businesscare är ett ungt bolag med en snittålder på ca 32 år som växer så det knakar!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Almia söker sjuksköterska till ortopeden i Gävle
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Installatör
SVEA Solar
Om dig Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, som är en lätt lärd driven person som vill utvecklas och jobba i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig och framåtsträvande. Driven och arbetsvillig Praktiskt lagd Ansvarstagande Lösningsorienterad Som medarbetare i SVEA Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Universitetsadjunkt i psykologi
Högskolan i Gävle
Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor. Anställningen är inom Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi, vilken är en av de fyra avdelningarna inom Akademin för hälsa och arbetsliv.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Systemtekniker IT
Trafikverket
Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga! Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Trafikverket och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 25-05-2019

Tillsvidaretjänst eller sommarjobb, vill du kunna påverka din egen lön –...
Totalway
Vi har med vårt nytänkande inom försäljning skapat en rolig och utvecklande arbetsplats, där nyckeln för att lyckas och tjäna mycket pengar, är eget ansvar, fokus och förståelse för att försäljning handlar om att ha rätt inställning. Det är du själv som styr dina resultat! Som säljare hos oss kan Du med din inställning och vilja, påverka din egen lön.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Underhållstekniker till Borlänge, Sandviken eller Gävle
Midroc Electro
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Student till deltidsarbete hos XXL
Academic Work
För dig med intresse för cyklar och montering finns nu det perfekta extraarbetet utöver dina studier. XXL söker dig som studerar på eftergymnasial nivå och som trivs med att erbjuda service i toppklass. Som person är du resultatinriktad och van vid att ta egna initiativ. Utöver heltidsarbete i sommar erbjuds du här även ett extraarbete under resten av din studietid. Missa inte chansen- urval sker löpande. OM TJÄNSTEN På XXL arbetar medarbetare som håller högt i tak och som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019