Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Systemekonom till vår kund i Gävle
Academic Work
Är du en person som motivas av utveckling och förbättringar och som vill vara en central del av vår kunds ekonomisystem? Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller IT och som vill vara med på resan mot en mer digitaliserad verksamhet. Här får du vara en viktig del för verksamhetens framgång - varje dag! Urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Vår kund är en större aktör i Gävle som erbjuder tjänster och stöd till sina kunder för att uderlättar deras vardag. Du kommer ingå i ekonomiavdelningen och dagligen arbeta i ekonomisystemet Agresso.
Skapad : 17-08-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

Platschef till SVEAB
Academic Work
De som är på plats och står med stövlarna på marken vet och ser vad som behöver göras. Därför förväntas de på SVEAB att också ta ett stort ansvar för att tillsammans med sitt team lösa de dagliga utmaningarna. Vill du också arbeta på ett företag med ansvarstagande och engagemang där du äger din egen utveckling? För dig med erfarenhet av att leda olika typer av mark- och anläggningsprojekt finns nu chansen att arbeta som platschef på SVEAB med utgångspunkt Gävle/Uppsala. OM TJÄNSTEN SVEAB växer så det knakar och vi söker dig med engagemang och driv som vill vara med och utveckla dem vidare.
Skapad : 17-08-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

Mättekniker till SVEAB
Academic Work
De som är på plats och står med stövlarna på marken vet och ser vad som behöver göras. Därför förväntas de på SVEAB att också ta ett stort ansvar för att tillsammans med sitt team lösa de dagliga utmaningarna. Vill du också arbeta på ett företag med ansvarstagande och engagemang där du äger din egen utveckling? För dig med erfarenhet av mätteknik finns nu chansen att arbeta som mättekniker på SVEAB med utgångspunkt Gävle/Uppsala. OM TJÄNSTEN SVEAB växer så det knakar och vi söker dig med engagemang och driv som vill vara med och utveckla oss vidare.
Skapad : 17-08-2019 Ansökningsfrist : 17-09-2019

Lärare åk 1-3 till Ludvigsbergsskolan
Gävle kommun, Sofiedal rektorsområde
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 7 500 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss! I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 300 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Säljare
Hööks Hästsport
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Verksamhetschef som vill vara med från start? Vi öppnar äldreboende i Gävle
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Ventilationsmontörer sökes
Montico HR Partner AB
Kundföretaget För kunds räkning söker vi nu duktiga ventilationsmontörer inför kommande projekt. Arbetsbeskrivning Som ventilationsmontör hos vår kund kommer du att jobba ute på installationsprojekt mot byggentreprenörer. Tjänsten innebär ett självständigt och engagerande arbete med många kontaktytor. Du kommer att utifrån givna ritningar och arbetsbeskrivningar utföra olika typer av installationer.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Butikssäljare sökes till välkänt varumärke
Impressive Relations
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Förbättringsledare
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Truckförare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019