Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Planhandläggare
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Samhällsförvaltningen består av fyra avdelningar som ansvarar för en rad olika områden. Allt från myndighetsutövning av miljö- plan-och byggfrågor till drift och utveckling av gator och parker.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Biträdande utredare till Trafikverket
Academic Work
Vi på Academic Work letar nu efter dig som brinner för samhällsutveckling och som vill vara en del av att utveckla och planera rese- och transportlösningar för framtidens samhälle. Inom Trafikverkets verksamhetsområde Planering har du som konsult via oss möjlighet att påbörja din karriär som biträdande utredare där du i din roll kommer göra skillnad i människors vardag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Receptionist till camping
Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem Handelsbolag
Verksamhetsbeskrivning Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem hittar du bara 2 km från Högakustenbron. Närheten till bron gör anläggningen till den naturliga utgångspunkten för utflykter och vandringar i det sagolika Höga Kusten-området. Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem erbjuder olika boendeformer under turistsäsongen. Arbetsuppgifter Vi söker nu personal till vår reception där du bl a kommer att checka in våra gäster, ge turistinformation och visa platser. Vi har många gäster från Europa och det är viktigt att du behärskar svenska, engelska och även gärna tyska i tal och skrift.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 12-04-2019

Restaurangpersonal
Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem Handelsbolag
Verksamhetsbeskrivning Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem hittar du bara 2 km från Högakustenbron. Närheten till bron gör anläggningen till den naturliga utgångspunkten för utflykter och vandringar i det sagolika Höga Kusten-området. Snibbens Camping, Stugby & Vandrarhem erbjuder olika boendeformer under turistsäsongen. Arbetsuppgifter Vi söker nu personal till vår restaurang. Vi tror att du är en ansvarstagande, flexibel person som tycker om att arbeta med människor och klarar av att tidvis jobba i en stressig miljö.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 12-04-2019

Lagermedarbetare sökes för extra/sommarjobb
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Tycker du om ett aktivt arbete och vill ta del av gemenskapen på en trevlig arbetsplats? Till en av våra kunder i Härnösand söker vi nu en lagermedarbetare som vill arbeta extra vid sidan av sina studier alternativt en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetsuppgifterna består av truckkörning, plock och packning i lagermiljö. För att kunna arbeta med detta krävs det att du besitter truckkort A. I tjänsten kan det förekomma en del tunga arbetsmoment så du behöver ha en god fysik och hälsa.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Sjuksköterska Specialistmottagning Närvården Härnösand
Region Västernorrland
Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länskliniker utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Sommarjobb som handläggare på Bouppteckningsenheten
Skatteverket
Studerar du ekonomi eller juridik, och letar efter ett värdefullt och samhällsnyttigt sommarjobb? Som handläggare på äktenskapsregistret får du ett omväxlande och lärorikt arbete som ger dig en insyn i hur det är att arbeta på Skatteverket. Om jobbet Du arbetar med administrering och registrering av handlingar som inkommer till äktenskapsregistret samt utlämande av offentliga uppgifter. Det innebär kontakt med medborgare både via telefon och e-post. Ärenden som du kommer hantera ställer krav på snabbhet och effektivitet.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Drifttekniker-Svagström till Regionfastigheter
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Verksamhetschef IT- och digitalisering
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Serviceelektriker till Caverion - Härnösand
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven serviceelektriker till vår serviceverksamhet i Härnösand.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019