Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Mekaniker och montörer sökes till vår kund
Konsultia AB
Om kundföretaget Dockstavarvet AB är ett världsledande företag inom strids- och patrullbåtar samt lotsbåtar i storlekarna 10-30 meter med över 100 års erfarenhet från branschen. Vi är sedan 2018 en del av SAAB-koncernen. Våra kunder finns världen över och våra båtar kännetecknas av den högsta kvalitén och den senaste tekniken. Dockstavarvet står själva för allt från design, konstruktion, produktion till driftsättning, leverans och eftermarknad.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Samordningssköterska för diabetesvård inom Vårdval Västernorrland
Västernorrlands Läns Landsting
Vill du vara en del av den samlade primärvårdens utveckling av diabetesvården i Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig med erfarenhet från hälso- och sjukvård och utvecklingsarbete. Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Ambitiösa projektingenjörer till Trafikverket
Academic Work Sweden AB
Har du en teknisk examen från en ingenjörsutbildning med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! OM TJÄNSTEN ”Jag tycker det är spännande att arbeta på Trafikverket för jag får vara med och påverka framtidens infrastruktur. Det är ett varierat arbete med frihet under ansvar och det finns en stark koppling till verkligheten i arbetsuppgifterna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Specialist i allmänmedicin till Hälsocentralen Södra sundet
Västernorrlands Läns Landsting
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Systemförvaltare till planerings och uppföljningsenheten
Västernorrlands Läns Landsting
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Miljöcontroller, Härnösand - känslan av att bidra, möjlighet att påverka
Västernorrlands Läns Landsting
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Strateg för kvalitetsfrågor
Härnösands kommun
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Västernorrlands Museum söker bebyggelsesantikvarie
Stift Länsmuseet Västernorrland
Västernorrlands museum har ett uppdrag att bevara, utveckla och tillgängliggöra länets kulturarv och kulturmiljöer. Museiverksamheten är omfattande och innefattar utställningar, program och samlingsförvaltning. Arkeologi, konservering och byggnadsantikvarisk verksamhet är viktiga delar i museets utåtriktade kulturmiljöarbete i länet.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Säljare omgående till vårt team i Härnösand
Clean Cloud AB
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.Det vi erbjuder Dig är :* Försäljningsutbildning* Vidareutbildning, feedback och stimulans .* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.*Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljerUtbildningen hålls på kontoret i Sundsvall eller i Malmö.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 22-09-2019

Däckmontörer till Euromasters verkstad i Härnösand
Euromaster AB
Däckmontörer till Euromasters verkstad i HärnösandTa chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Du ingår i ett litet sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019