Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personal sökes till Kebab City i Härnösand
Kebab City
Kebab City söker två chaufförer för leverans av mat. Ett krav är att du har b-körkort, men vi ser gärna att du förrutom detta verkligen kan köra bil till 100%. Arbetsuppgifterna är ganska varierande, du kommer att köra bil för att leverera mat till våra kunder men utöver detta kommer du också att svara i telefon, hjälpa till med kassan och servera mat och diska på vår restaurang. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Vi söker dig som är glad, trevlig och serviceinriktad, men det är viktigt att du talar bra svenska eftersom att ditt arbete till stor del består av kundkontakt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Omvårdnadspersonal till Ugglan särskilda boende för äldre
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 21-08-2018

Vaktmästare med visst uppdrag på fritidshem.
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Vi söker Vaktmästare till Brunne skola med visst uppdrag på fritidshem. Vill du arbeta på en fin skola i härlig miljö och vara med att forma den till en skola med höga ambitioner och mångfald -då är du rätt person för oss. Vi ser att du är en person som brinner för ditt uppdrag, vill utveckla dig själv och vara en del i hela skolans verksamhet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Förskollärare till förskoleklass och fritidshem i Häggdånger byskola.
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.   Häggdånger byskola söker nu förskollärare till förskoleklass och fritidshem, till den lilla skolan med stora möjligheter.  Här är det är nära till naturen och skogen och det finns ett stort engagemang för skolan i bygden.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Ekonomibiträde
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.   Simhallen växer och vi behöver dig Härnösands Simhall är ett allaktivitetshus med inriktning på bad, motion och rekreation. Vi har en relaxavdelning med Aufguss, två fina träningsanläggningar, ca 25 motionsgrupper/vecka både på land och i vatten.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Kundservicemedarbetare till Com Hem
StudentConsulting
Vill du arbeta på modern och familjär arbetsplats där kunden och kvalitén står i centrum? Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete inom kundservice, teknisk support och försäljning hos Com Hem i Härnösand! StudentConsulting söker dig som vill arbeta med kundservice, support och försäljning via inkommande telefonsamtal på Com Hem i centrala Härnösand. Du kommer att sitta på avdelningen teknisk support där du arbetar med att felsöka och hjälpa kunderna med sina befintliga tjänster. Utöver detta arbetar du med att informera om nya produkter och tjänster.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Ekonomibiträde
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand.   Simhallen växer och vi behöver dig Härnösands Simhall är ett allaktivitetshus med inriktning på bad, motion och rekreation. Vi har en relaxavdelning med Aufguss, två fina träningsanläggningar, ca 25 motionsgrupper/vecka både på land och i vatten.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Erfarna sjuksköterskor till häkten och anstalter i Härnösand
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till häkten och anstalter i Region Nord. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: Färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska. Minst två års erfarenhet inom vården. Tala och skriva svenska flytande. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos Prime kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Kontrollant - Retail Knowledge, Härnösand
Retail Knowledge Sweden AB
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 27-08-2018

HEMAB söker två Drifttekniker:
Kornboden
Nu söker vi Drifttekniker till affärsområde Fjärrvärme. HEMAB är ett framåt och utvecklingsorienterat företag i Härnösand med 140 anställda. Våra verksamheter är viktiga för en hållbar utveckling av Härnösand. Vi arbetar främst med elnät, fjärrvärme, återvinning, vatten, vindkraft, biogas och laddning av elbilar, och vår ägare Härnösands kommun är tydlig med att vi även ska ha en aktiv roll i lokalsamhället. Vi lägger stor vikt vid arbetsmiljö- och miljöarbete, för att skapa en attraktiv och trevlig arbetsplats. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018