Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Idrottsinstruktör med inriktning Handboll Härnösands gymnasium
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Idrottsinstruktör med inriktning Handboll Härnösands gymnasium. Barn och elevers lärande är viktigt för Härnösands kommun.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Förskollärare till Gånsviks förskola
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Gånsviks förskola ligger i ett villaområde på Härnön. Utevistelse är viktigt för oss och vi nyttjar ofta vår närhet till naturen. Vi har skogen runt knutarna och har byggt ett vindskydd som vi gör utflykter till.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Älandsbro skola söker klasslärare 1-3
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Älandsbro skola är en mycket trevlig F-6 skola som ligger i en fin miljö med naturen som granne. Skolan har verksamhet för förskoleklass upp till åk 6 och är enparallelig, skolan har ca 190 elever och har även två fritidsavdelningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Sjuksköterskor till häkten och anstalter i Härnösand
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool för uppdrag till häkten och anstalter i Region Nord. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Som sjuksköterska hos oss på Prime
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Svetsare sökes i Härnösand!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi två stycken svetsare till vår kund i Härnösand med omgående start. Arbetsuppgifterna innebär främst MIG och MAG svetsning. Men har du erfarenhet av TIG och andra svetstekniker så är det mycket meriterande. Arbetsuppgifterna kommer att variera mellan att tillverka och reparera. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Miljöcontroller till miljö- och hållbarhetsenheten, Härnösand
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Region Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Klasslärare mellanstadiet inriktning idrott, Brunne skola.
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Lärare till Brunne skola. Arbetsuppgifter Vi söker dig som ska undervisa i åk 4-6 samt vara klasslärare för åk.6. Du ingår i ett arbetslag för mellanstadiet. Att vi arbetar ämnesinriktat ställer stora krav på att vi samordnar arbetet väl för att därigenom kunna ge varje elev handledning och stöd på rätt nivå.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Gerestaskolan
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Vill du prova på att arbeta på Gerestaskolan? Då en av våra fritidspedagoger ska gå i pension finns möjligheten att arbeta hos oss!  Gerestaskolan är en F-6 skola med ett fantastiskt läge och naturen som närmsta granne. Vindens och Jordens Hus rymmer förskoleklass till årskurs 3. I Vattnets hus finns årskurs 4-6 och i Eldens hus finns delar av grundsärskolan.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Datasamordnare BIM väg
Cantera IT-partner
Cantera söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Tjänsten innebär att du utgör specialist- teknikstöd för ett flertal investerings projekt. I rollen som Specialist Digital projekthantering ingår att stödja projekten med Datasamordning/BIM från planering, genomförande till avslut.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Socialsekterarare
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Barn och familjeenheten söker socialsekreterare Vill du vara med och utveckla framtidens socialtjänst? Individ- och familjeomsorgens verksamheter ekonomi- och vuxenenheten och barn- och familjeenheten är samlokaliserade i gemensamma och ändamålsenliga lokaler sedan september 2017. På barn- och familjeenheten arbetar 35-40 engagerade och kompetenta medarbetare.
Skapad : 16-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019