Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Entreprenadingenjör / Projektingenjör till Svevia Anläggning
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Skolchef
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Vill du leda och utveckla skolförvaltningen i en kommun med stor utvecklingslust? Befolkningen ökar, näringslivet växer och vi vässar hela vår organisation. Nu söker vi en modern ledare med förmåga att leda självständiga och kreativa medarbetare. Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi vill arbeta som ett lag och bygga och vårda vårt varumärke tillsammans.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Socialchef
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Vill du leda och utveckla socialförvaltningen i en kommun med stor utvecklingslust? Befolkningen ökar, näringslivet växer och vi vässar hela vår organisation. Nu söker vi en modern ledare som vågar utmana invanda mönster. Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi vill arbeta som ett lag och bygga och vårda vårt varumärke tillsammans.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Omvårdnadspersonal till Älandsgården
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Optikerassistent/säljare 40% - Härnösand
Synoptik Sweden AB
Som säljare hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Tillsammans med kollegor ansvarar du för att uppnå goda kundrelationer och butikens försäljningsmål.   Vi erbjuder   •    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t ex. via vår glasögonstylistutbildning, säljutbildning och aspirantutbildning för blivande butikschefer. •    Ett brett produktutbud av hög kvalitet. •    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Fylla på studentkassan? Sök jobb som lagermedarbetare!
Academic Work
Studerande i jakt på jobb som vill fylla på studentkassan för vårterminen? Här har du chansen! Academic Work söker för kunds räkning en lagermedarbetare. I arbetet kommer du jobba med att plocka och packetera varor. Tjänsten passar dig som vill kombinera dina studier med ett fysiskt jobb. Intresserad? Läs mer och sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en student till deltidsarbete med start i början på december. Kundföretaget är ett stort bolag som finns i hela norden. Till sitt mindre lager i Härnösand behöver de nu hjälp med att lasta och packa varor.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Lärare åk 1-3 Solenskolan
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Barn och elevers lärande är viktigt för Härnösands kommun. Vi strävar efter skolor och förskolor med hög kvalitet där barnet och eleven är i centrum. Nu söker vi en klasslärare för undervisning i åk 3. Solenskolan är en F-6-skola med 385 elever och ca 60 personal och är belägen vid södra infarten till Härnösand.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Folkhögskollärare till Hola
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

URVAL - vitvarumontör - leveranser.
Lundgrens Hushållsmaskiner AB/ ELON
Vi söker dig som bor i Härnösand, Kramfors eller i Sollefteå. Det optimala är om du bor i Kramfors eftersom du kommer att resa mellan våra butiker i Härnösand, Kramfors och Sollefteå. Arbetsuppgifterna gäller i första hand att sköta utleveranser och installationer av vitvaror. Den vi söker ska vara av "fixartyp" alltså en händig person, självgående med god förmåga att jobba både i lag och enskilt. Du bör vara bekant med el och vatteninstallationer - inte ett krav med behörighet, men ett plus. Annars är vana av en merit.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Servitör/servitris
Seastreet Sushi i Härnösand
Verksamhetsbeskrivning Seastreet Sushi är en restaurang som erbjuder japanska maträtter. Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren servitör/servitris som har erfarenhet från kassahantering. Utbildning/erfarenhet *Du ska B-körkort för att leverera mat till våra kunder *Du pratar och förstår svenska så att kan förstå och ge bra service till våra kunder. *Du är glad och positiv. *Du är stresstålig.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist :