Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Köksbiträde till Sörgårdens förskola
Härnösands Kommun
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Miljösamordnare till Active Works
Academic Work
Vill du arbeta som miljösamordnare där du får vara med och bidra till byggandet av Sveriges kanske häftigaste byggen? Active Works söker nu en person som trivs med att koordinera och strukturera samt vill få chans att vara delaktig i ett större projekt. Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Active Works söker en miljösamordnare som främst ska stötta kollegor och kunder i deras arbete genom förbättringsprojekt, utbildningar samt uppföljningar. I rollen som miljösamordnare Kommer du att arbeta med engagerarade och drivna kollegor.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

KMA Samordnare till Active Works!
Academic Work
Vill du arbeta som KMA-samordnare där du får vara med och bidra till byggandet av Sveriges kanske häftigaste byggen? Active Works söker nu en person som trivs med att koordinera och strukturera samt vill få chans att vara delaktig i ett större projekt. Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Active Works söker en KMA-samordnare som främst ska stötta kollegor och kunder i deras KMA-arbete genom förbättringsprojekt, utbildningar samt uppföljningar. I rollen som KMA-samordnare Kommer du att arbeta med engagerarade och drivna kollegor.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Säljare omgående till vårt team i Härnösand
Clean Cloud AB
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.Det vi erbjuder Dig är :* Försäljningsutbildning* Vidareutbildning, feedback och stimulans .* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.*Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljerUtbildningen hålls på kontoret i Sundsvall eller i Malmö.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Erfaren assistent till kund i centrala Härnösand
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den strävan är personalen vår viktigaste resurs. Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Sjuksköterska till Vårdhygien
Region Västernorrland
Vill du vara med och vidareutveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Ipsos växer, vi söker nu två grymma projektadministratörer!
Ipsos AB
Vill du jobba i ett team med härliga kollegor som har nära till skratt och som stöttar och utmanar dig varje dag så att ni tillsammans levererar projekt i toppklass? Är du en självgående och strukturerad person som växer med ansvar? Trivs du att arbeta i en familjär miljö där samarbete och initiativförmåga är ledord? Har du dessutom ordning och reda på detaljer och ett brinnande intresse för våra kunder? Då är det här tjänsten perfekt för dig!
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Verksamhetschef till Hälso- och sjukvårdsadministration
Region Västernorrland
Är du intresserad av verksamhetsutveckling, digitalisering och ledarskap? Då är du rätt person för att söka tjänsten som verksamhetschef för Hälso- och sjukvårdsadministration hos oss på region Västernorrland! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Flexibel vikarie inom reception/växel sökes till Härnösand
Bemannia
Brukar du beskrivas som en social och hjälpsam person? Är du också på jakt efter ett extrajobb då du är studerande, pensionär eller har en annan form av huvudsaklig sysselsättning? Då är du varmt välkommen med din ansökan för denna tjänst! Om uppdraget I rollen kommer du arbeta extra vid behov för att täcka upp vid ordinarie personalsfrånvaro såsom exempelvis sjukdom eller ledighet. Det går därmed inte att säga exakt hur ofta arbetstillfällen uppstår, men vi ser gärna att dufinns tillgänglig i snitt cirka 1-3 dagar i veckan.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Enhetschef Folktandvården Sollefteå
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019