Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förvaltningsrätten i Härnösand söker en eller flera domstolshandläggare
Förvaltningsrätten i Härnösand
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. Guide för Sveriges Domstolar (läs mer på http://www.domstol.se/Om-Sveriges-Domstolar/Arbeta-i-Sveriges-Domstolar/ )   Inledning Förvaltningsrätten ligger i Härnösand. Verksamhetsområdet för förvaltningsrätten är Västernorrlands och Jämtlands län. Vi handlägger bl.a.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Rekrytering av en erfaren geotekniker till Sweco i Härnösand!
Professionals Nord Rekrytering AB
FN och Sweco vill genom de globala målen skapa framgångsrika städer och samhällen. Dels genom att säkerställa att infrastrukturer blir mer hållbara men också genom att bekämpa klimatförändringarna som sker på vår planet. Vi söker därför nu dig som en del av vår geotekniska avdelning. I rollen som geotekniker hos Sweco erbjuds du möjligheten att arbeta för ett av Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Vi söker dig som brinner för att utveckla hållbara och värdeskapande lösningar för andra och som har arbetat några år inom området.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Senior utvecklare till sektionen IT-processtöd och övervakning, Härnösand
Avd IT, IT Avdelningen, Enheten IT Infrastruktur
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Vikarie sökes till reception och växel i Härnösand
Bemannia
Letar du efter ett extrajobb då du är studerande, pensionär eller har en annan form av huvudsaklig sysselsättning? Tycker du det låter givande att hjälpa människor? Då kan du vara den vi söker som timvikarie. Om uppdraget I rollen kommer du arbeta extra vid behov för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro som sjukdom eller ledighet. Det går därmed inte att säga exakt hur ofta arbetstillfällen uppstår, men vi ser gärna att du finns tillgänglig i snitt cirka 1-3 dagar i veckan.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Personlig servicetekniker
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Städare till Härnösand
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Säljare omgående till vårt team i Härnösand
Clean Cloud AB
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar. Det vi erbjuder Dig är : * Försäljningsutbildning * Vidareutbildning, feedback och stimulans . * Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål. *Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer Utbildningen hålls på kontoret i Sundsvall eller i Malmö.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Sjuksköterska med intresse för skönhet
Estetic Härnösand
Estetic klinik jobbar med avancerad teknik inom fettreducering, apparatur, laser och injektionsbehandlingar. Vi är sakkunniga och utbildade inom våra områden och håller stor fokus på expertis, trygghet, service och kvalité. Kvalifikationer  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av skönhet. Du som person ska vara trygg, varm, positiv, social, flexibel, intresserad och engagerad till att utvecklas som person och i företaget. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av estetiska behandlingar men ha handlag och intresse i branschen.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Personliga assistenter till kund i Härnösand
JS ASSISTANSKONSULT AB
JS Assistanskonsult är ett litet bolag med dom stora möjligheterna. Här skräddarsyr vi kundens assistans utifrån behov och önskemål. Läs mer om oss på vår hemsida. Just nu söker vi på JS personliga manliga assistenter åt en glad och aktiv kille på 26 år som heter Felix. Brukaren har en CP-skada, epilepsi, förstår tal men pratar själv med tecken och bilder. Brukaren gillar att spela dator och tv-spel, lyssna på musik, gå på hockeymatcher, musik, ridning, bad, djur, fiske, bilar mm. Brukaren gillar även att åka runt i sin bil tillsammans med assistenter som kör.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Distriktssköterska till Hälsocentralen Södra Sundet
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019