Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Mättekniker
Kaunis Iron
Kaunis Iron är ett nystartat bolag som med nya ägare och ett starkt lokalt engagemang har startat upp järnmalmsgruvan i Pajala. Tack vare en stark efterfrågan, en hållbar och konkurrenskraftig produkt och med driftklara anläggningar i världsklass är siktet inställt på en årsproduktion motsvarande två miljoner ton färdig produkt. Vårt unika järnmalmskoncentrat, som redan visat sig vara starkt efterfrågad bland världens stålverk, har med sina gynnsamma miljöfördelar en tydlig plats på marknaden. Kaunis Iron ägs av ett 80-tal svenska entreprenörer.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Tankbilschaufförer
SKOGQVIST OLJE & TRANSPORT AKTIEBOLAG
Skogqvist Olje & Transport fortsätter att expandera, därför söker vi tankbilschaufförer för tillsvidareanställning. Engagerade chaufförer är viktigt för att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder våra medarbetare villkor enligt gällande kollektivavtal med Transport samt lokala tillägg. Vi upprätthåller dina kompetenser för tankbilstransporter ex. ADR, YKB och tankbilsförarutbildning. Vi kör med moderna fullstora fordon med släp. Arbetsuppgifter Arbetet består i att leverera främst bränslen och även en del spillolja samt vägoljor med våra tankbilar runt hela Norr- och Västerbotten.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Gruvchef
Kaunis Iron
Med nya ägare och ett starkt lokalt engagemang har vi åter startat järnmalmsgruvan i Pajala. Vi gör det under namnet Kaunis Iron AB. Vårt unika järnmalmskoncentrat har med sina kvalitets- och miljöfördelar redan visat sig vara starkt efterfrågad bland världens stålverk. Kaunisvaara betyder ”Det Vackra Berget” något vi håller med om alla dagar i veckan. Siktet inställt på en årsproduktion motsvarande två miljoner ton färdig produkt.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Kalkylator till växande bolag i Luleå
Academic Work
Vi söker nu för vår kunds räkning en kalkylator inom anläggningsbranschen. Som kalkylator får du möjligheten att vara med och påverka företagets nuvarande kalkylarbete. Vill du vara en bidragande faktor till att hjälpa företaget att växa och skapa goda förutsättningar för projektekonomi - Sök då tjänsten som kalkylator redan idag, urval sker löpande. OM TJÄNSTEN I rollen som kalkylator kommer du vara en viktig del av företaget och huvudsakligen arbeta med personalchef och mättekniker.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Junior systemutvecklare till isMobile
Academic Work
Är du nyexaminerad eller junior inom systemutveckling? Vi söker dig som är engagerad, motiverad och vill arbeta med IT och problemlösning! Du trivs i en framåtlutad roll och vill arbeta med applikationskonfigurering utifrån kundens behov. Du kommer att arbeta i team samt tilldelas en mentor för att du ska kunna lära av dina erfarna kollegor och få så bra start som möjligt. Bli en del av ett redan framgångsrikt företag som siktar ännu högre! OM TJÄNSTEN ”Vi räds inte de globala giganterna.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Front-end utvecklare? isMobile söker Lösnings- och applikationskonsult
Academic Work
Är du en utvecklare som trivs i en framåtlutad roll och vill arbeta nära kund? Vi söker dig som vill arbeta med ledarskap, problemlösning och applikationskonfigurering utifrån kundens behov. På isMobile arbetar du i Luleå på en internationell marknad med de senaste teknikerna. Här värderas teamkänsla och gemenskap och med korta beslutsvägar finns möjlighet att utvecklas inom företaget. Bli en del av ett redan framgångsrikt företag som siktar ännu högre! OM TJÄNSTEN ”Vi räds inte de globala giganterna.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Löneadministratör till Vattenfall, start omgående
Poolia Umeå AB
Är du en positiv person som har tidigare erfarenhet inom arbete med löner? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig att få arbeta för en stor organisation med trevliga kollegor och bra arbetsmiljö. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande! Om tjänsten Som Löneadministratör kommer du få jobba med något/några av Vattenfalls bolag, Löneadministrationen sköts i systemet SAP Lön. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för löneprocessen både kollektiv och tjänstemanna löner.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Rektor till Lapplands Gymnasium Jokkmokk
Lapplands kommunalförbund, Lapplands Gymnasium Jokkmokk
Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet. Lapplands Gymnasium är den gemensamma gymnasieorganisationen för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Duktiga systemutvecklare till Tieto Luleå
Poolia Umeå AB
Tieto, i samarbete med Poolia, söker nu dig som redan har och dig som vill få ett passionerat intresse för system- och mjukvaruutveckling. Vi söker unga, ambitiösa, hungriga, smarta, nyfikna, erfarna ingenjörer för att leda och utveckla 5G inom Enhanced Mobile Broadband, Ultra Reliable Low Latency Communications och Massive Machine Type Communications och även för utvecklings- och forskningssamarbeten inom framtidens 6G telekomsystem. Brinner du för avancerad problemlösning, mjukvaruutveckling, systemarkitektur eller är du bara en extremt duktig nörd? Då är du rätt person för oss.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Kyltekniker till Kiruna och Gällivare
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vill du jobba i en stabil och välmående koncern med goda utvecklingsmöjligheter?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019