Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinförare för uppdrag i Norrbotten
Snells Entreprenad AB
VI SÖKER MASKINFÖRARE Du har stort intresse för maskiner och vill jobba som maskinförare. Erfarenhet är alltid ett plus. Har du erfarenhet från arbetet som maskinförare då vill vi gärna träffa dig på rekryteringsmässan på Luleå Energi Arena 28 februari mellan klockan 12-15 så berättar vi mer om oss och om tjänsterna som vi söker .Vi har uppdrag i hela länet. Du som inte har möjlighet att besöka mässan kan ansöka om tjänsten via denna länk: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/19436
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Snells Entreprenad AB
SVETSARE/VERKSTADSPERSONAL Du kan vara erfaren eller i början av din yrkesbana, viktigast är att du känner stort engagemang och vilja att utvecklas med oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Brinner du för service och älskar att servera Norrländska råvaror
AB Utblick Tornedalen
Brinner du för service och älskar att servera Norrländska råvaror? Då vill vi träffa dig på rekryteringsmässan på Luleå Energi Arena den 28 februari mellan klockan 12-15. Besök oss i vår monter så berättar vi mer om oss och om jobbet. Du har också möjlighet att boka ett personligt möte med Pia Huuva. det gör du via denna länk: http://simplesignup.se/event/128391-speeddating-restaurang-utblick Välkommen till the Smiling Utblick team! VÅRT BEHOV UNDER SOMMAREN ÄR: Kök: Måltidsmåltidskreatör, kock, kallskänka, köksbiträde, diskare Restaurang: Hovmästare, servis, bar, kassa, bokning
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Industrimekaniker/Svetsare till Lule Mekan AB
Ghost Competence AB
Ghost Competence rekryterar nu två erfarna industrikmekaniker till Lule Mekan AB. Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Lule Mekan AB Information om tjänsten Som industrimekaniker på Lule Mekan AB kommer du att jobba med att montera och utföra service på bygghissar samt att montera stråltrappor/räcken till våra kunder i Luleå med omnejd. Lule Mekan AB har en ökad efterfrågan på deras tjänster och rekryterar nu två nya medarbetare till sin anläggning i Luleå. Information om kundföretaget Lule Mekan AB, bygger och monterar ståltrappor/rä
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

SÄLJARE NYKUND
Canon Center
Vill du jobba i en organisation som går starkt framåt? Vi söker dig som är resultatdriven, affärsmässig, initiativrik och vill jobba med nära relationer till våra kunder. Canon Business Center Luleå växer och behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare säljare SÄLJARE NYKUND Vi söker dig som är i början av din säljkarriär och vill satsa hårt för att nå långt inom yrket! För att lyckas krävs det att Du visar ett engagemang utöver det vanliga, ett stort mått av affärsmannaskap, energi och tävlingsinstinkt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Kranbilsförare
BurLink Transport AB
Verksamhetsbeskrivning Vårt transportföretag har verkat i över 90 år i Piteå, vi firade 100 års jubileum 2019. För närvarande bedriver företaget bland annat entreprenad vid Smurfit Kappa Kraftliners fabrik i Piteå. Denna entreprenad är igång kontinueligt året runt och förutsätter vår aktiva medverkan i produktionsprocessen. Företagets styrka är en rationell och effektiv hantering av såväl råvara som färdiga produkter. Vi kan ebjuda våra kunder tjänster inom många transportområden exempelvis specialfordon för asfalttransporter, kranbil och tankfordon samt lång- och bredtransporter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Uppdragsledare/projektör sökes till Anläggningsmetodik
StudentConsulting
Anläggningsmetodik i Luleå AB, (A-Metodik) är ett teknikkonsultföretag som jobbar inom mark, VA och anläggningsbranschen. Deras kunder består främst av kommuner, lokala och rikstäckande entreprenörer och andra konsultföretag. A-Metodik vill fortsätta att expandera på den marknaden och de söker nu en uppdragsledare/projektör till företaget. StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen av deras nya medarbetare. Det är en rekrytering på heltid och du kommer bli anställd av A-Metodik.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Fastighetsskötare
HSB Norr (Gällivare)
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation med uppgift att bygga och erbjuda prisvärda bostäder för våra 36 000 medlemmar och även leverera en riktigt bra förvaltning. Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet. Våra tydliga värderingar Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar hela vår verksamhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Personaladministratör till offentlig verksamhet
Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Kommunikatör
Luleå kommun, Buf Centrala administrationen
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Barn- och utbildningsförvaltningen i Luleå kommun omsätter 1,7 miljarder per år och har ca 2600 anställda. Förvaltningen ansvarar för kommunens förskola, grundskola och gymnasium. Uppdraget är att se till samhällets fortlevnad, tillväxt och utveckling.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018