Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker dig som vill jobba extra inom skol- och förskoleköken i Boden.
StudentConsulting
Är du utbildad kock/kokerska och/eller har erfarenhet av arbete i storkök? I samarbete med Bodens kommun söker vi dig som vill arbeta extra som kock/kokerska i skol- och förskoleköken. Arbetet utförs främst på vardagar, dagtid. Arbete under helg och sen eftermiddag förekommer dock emellanåt. Det är en stor fördel om du har körkort och tillgång till bil eftersom arbetsplatserna varierar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Administratör inom företagsförsäkring
Söderberg & Partners
Är du en klippa på administration och service? Har du ett stort intresse för försäkring och söker en ansvarsfull och varierad tjänst? Söderberg & Partners i Piteå söker en driven och engagerad administratör inom företagsförsäkringar/SAK-försäkring. Som administratör inom SAK så arbetar du med den administrativa delen av våra upphandlade försäkringslösningar inom företags- och motorfordonsförsäkringar. Du är en del av hela kedjan från offert till teckning av försäkringen och arbetet sker i ett nära samarbete med de andra administratörerna i teamet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Vikarier inom förskolan
Jokkmokks kommun Bemanning och Rekryteringsenheten
Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Undersköterska/vårdbiträde
Arvidsjaurs kommun
Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor. Arbetsbeskrivning: Omvårdnad och omsorgsarbete på särskilt boende samt förekommande administrativa arbetsuppgifter som dokumenteras enligt socialtjänstlagen. Aktivering av de äldre.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Sjuksköterska till Medicin/ PAVA vid Kalix sjukhus
Region Norrbotten
Arbetsplats: Kalix sjukhus Referensnummer: 196303 Om arbetsplatsen Kalix sjukhus är ett närsjukhus med två vårdavdelningar enheten för internmedicin, palliativ vård och rehab/strokeenheten. Kalix sjukhus blev utsett till Sveriges 5:e bästa mindre sjukhus i Dagens Medicin 2016 och Rehab/strokeenheten fick hedersomnämnande 2016 och 2017 för en god strokevård i nationella strokeregistrets årliga ranking. Kalix sjukhus är ett av fem sjukhus i Norrbotten.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Etablerings konsulter i Luleå
LeXman
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under Februari 2019 genomföra ett stort antal ombyggnationer till en av våra stora kunder i Malmö regionen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Etablerings konsulter i Boden
LeXman
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under Februari 2019 genomföra ett stort antal ombyggnationer till en av våra stora kunder i Malmö regionen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Behandlingsassistent
Pajala kommun
I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!" Öppenstödsteamet erbjuder olika typer av råd och stöd insatser både enskilt och i grupp. Vi utformar i huvudsak insatser utifrån beställningar av handläggare till personer med psykisk/neuropsykiatrisk ohälsa, insatser riktad till barn/unga och föräldrar, insatser för personer med missbruk och beroende samt anhörigstöd till samtliga målgrupper.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Handledare
Pajala kommun
I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!" Dagcenter erbjuder dagverksamhet för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Arbetsuppgifter: Praktisk och pedagogisk handledning, strukturerat och processinriktat.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Utvecklare till Avantime
Ghost Competence AB
Ghost Competence söker för Avantime Groups räkning nästa .NET-stjärna. Vill du ingå i ett spännande team på ett företag som ser varje talangs potential och där du får möjlighet att utvecklas? Brinner du dessutom för .NET är detta tjänsten för dig! Detta är en del av vår bemanningsverksamhet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019