Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tekniker/montör
Elon Malmfälten AB
Elon i Gällivare söker Tekniker/Montör Vill du bli vårt ansikte utåt där din roll blir den sista viktiga länken i en kedja att få glada och nöjda kunder? Dina primära arbetsuppgifter är leverans och installation av vitvaror och luftvärmepumpar, men i tjänsten ingår även ansvar för lager, fordon, och ett visst butiksarbete. Vi söker dig som är en händig person, då du även kommer att utföra reparationer på de produkter vi säljer. Vi håller en hög servicegrad mot våra kunder, vilket vi kräver av dig samt att du har B-körkort
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist :

Projektledare till Samhällsomvandlingen i Malmberget
LKAB
Om företaget / verksamheten LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. Om tjänsten Vi söker en projektledare till Samhällsomvandlingen i Malmberget.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Lageransvarig Serviceadministratör, Kiruna
Epiroc Sweden AB
Jobbeskrivning Vill du arbeta i ett attraktivt och innovativt företag som Epiroc? Brinner du för service och teknik kombinerat med försäljning? Då är detta tjänsten för dig! Som Lageransvarig Serviceadministratör kommer du att vara en viktig del i vårt arbete kring att ständigt ha nöjda kunder och fungerande processer internt. Ambitionsnivån är hög eftersom våra kunder alltid ska kunna förvänta sig förstklassig service.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Vill du jobba extra som kundservicemedarbetare i sommar?
Clockwork Norrbotten AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker vi dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning t.ex arbetar deltid, är egen företagare, pensionär eller liknande och vill jobba extra i sommar hos vår kund i Piteå. Du svarar på inkommande samtal och ger god service utifrån kundens behov genom att söka svar i givna datakanaler. Du ger på ett förtroendefullt sätt information om det som efterfrågas samtidigt som du trivs med att jobba i ett högt tempo. Dina arbetstider kan variera från dag- eller kvällspass.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Grovarbetare till repstopp på SSAB, Smurfit Kappa, Billerud Korsnäs & LKAB
Xterna Bemanning & Utbildning AB
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Tullverket söker lösningsarkitekt/specialist
Tullverket
Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor in och ut ur Sverige, bidrar till ett säkert samhälle och konkurrensneutral handel. Vi förenklar den legala handeln och förhindrar den illegala genom att erbjuda smidiga tullrutiner för utrikeshandeln, en enkel gränspassage för resande och ett effektivt gränsskydd. Vårt uppdrag kommer från Sveriges riksdag och regering. Tullverket grundades 1636 och har i dag cirka 2 100 anställda.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Tullverket söker Lead Developer/Lösningsarkitekt
Tullverket
Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor in och ut ur Sverige, bidrar till ett säkert samhälle och konkurrensneutral handel. Vi förenklar den legala handeln och förhindrar den illegala genom att erbjuda smidiga tullrutiner för utrikeshandeln, en enkel gränspassage för resande och ett effektivt gränsskydd. Vårt uppdrag kommer från Sveriges riksdag och regering. Tullverket grundades 1636 och har i dag cirka 2 100 anställda. Generaltulldirektör är Charlotte Svensson. Är du en senior systemutvecklare som har ett brinnande intresse för lösningsarkitektur?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Vill du arbeta som Motortekniker inom yrkestrafik i vår norra region?
Skadereglering, Motor
Dina Försäkringar Vi är tio försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på ca 40 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det kunderna bryr sig om och att göra vardagen tryggare för dem. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare och ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs gärna mer om oss på www.dina.se. Tillväxten inom vår motoraffär är riktigt stark.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Administratörer med serviceanda sökes till myndighet
Bemannia
Vill du arbeta i en händelserikt roll där ditt arbetepräglas utav service, struktur och driv? Har du koll på läget och trivs i att arbeta i team? Då kan det vara dig vi söker för ett uppdrag på en viktig myndighet i Boden. Om uppdraget Vår kund inom offentlig sektor söker just nu flertalet administratörer med fokus på resebokningar. Kunden är verksam inom hela landet och samtliga resor bokas från kontoret i Boden. Just nu söker de flertalet nya medarbetare som kan starta i slutet av september och arbeta cirka sex månader med chans till förlängning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Myndighet i Boden söker flertalet ekonomiassistenter
Bemannia
Har du ett par års erfarenhet av löpande ekonomiarbete samtkänner dig trygg inom området? Finns du tillgänglig för start under hösten 2019? Då kan du vara den vi söker för detta uppdrag hos vår kund i Boden. Om uppdraget Vår kund är verksam inom offentlig sektor, med engagerade och kunniga medarbetare som besitter stark handlingskraft och samarbetsanda. Kunden finns på flera orter i Sverige ochplaceringsort för uppdragetär Boden. Omfattningen är heltid och uppdraget beräknas starta under tidig höst 2019 för att pågå i ca 6 månader med god chans till förlängning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019