Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicemedveten Technical Specialist sökes till Tieto i Luleå!
Academic Work
Vill du bli en del av ett spännande företag som är i framkant gällande teknik och som dessutom arbetar för att samhällets utveckling. Hos Tieto får du vara med och göra skillnad! Vi söker nu en Teknisk specialist som vill ingå i ett spännande projekt mot laboratorieverksamhet i sjukvården och fortsätta växa tillsammans med företaget. Är servicemedveten och har intresse för databaser och SQL är det kanske dig vi söker? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Technical Specialist till ett spännande labbprojekt för Tieto i Luleå.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Beläggningsarbetare SIS Asfalt - Arvidsjaur
Skanska Sverige AB
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och bildar fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Vi söker dig som vill jobba i förskola och/eller skola.
StudentConsulting
Vill du ha ett jobb där du som person kan utvecklas samtidigt som du bidrar till barn och ungdomars lärande? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi Dig som vill jobba som vikarie i Bodens kommun. Vi erbjuder tjänster inom förskola, grundskola och gymnasieskola. Vi erbjuder olika anställningsformer så som extra, deltid och heltid. Arbetstiderna är främst förlagda under dagtid. Inom förskolan finns det även möjlighet att jobba obekväma arbetstider så som kväll, natt och helg. Din profil Har du utbildning eller tidigare erfarenhet från förskola och skola?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Vill du arbeta som kock, ekonomibiträde eller köksbiträde?
StudentConsulting
Är du en flexibel, ansvarstagande och strukturerad person? Är du utbildad kock, ekonomibiträde och/eller har erfarenhet som köksbiträde? Vi utökar just nu vår vikariepool och är i stort behov av nya medarbetare som vill jobba i kök. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till Bodens kommun. Arbetet utförs främst på vardagar men även helgarbete förekommer. Vi erbjuder ett varierande och stimulerande jobb i förskolekök och skolkök.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Reparatör
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Kundorienterad reparatör till Riksbyggen i Luleå Som reparatör hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Servicetekniker
Adecco Sweden AB
Adecco i Piteå söker en Servicetekniker. Om du är händig, trivs med praktiska arbetsuppgifter och gillar att kombinera olika arbetsuppgifter i ett flöde, är du den vi söker. Vi söker dig som vill göra jobbet lite bättre varje dag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Anläggningsspecialist/Uppdragsledare telekom
Trafikverket
Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Allmäntandläkare till Folktandvården, Gällivare
Region Norrbotten
Arbetsplats: Folktandvården Referensnummer: 197898 Om arbetsplatsen Vill du jobba med ett härligt gäng? Här finns bred kompetens inom akut tandvård, barntandvård, implantat och sjukhustandvård med narkos och lustgas. Vi jobbar med teamtandvård, flödes- och lagningspass. Vi jobbar i ett stort tandvårdshus med ljusa och trevliga lokaler. I tandvårdshuset finns även en specialisttandvård med två ortodontister. Vi har 22 behandlingsrum samt tillgång till opg och profilrtg.   Gällivare kommun En arktisk småstad i världsklass.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Däckmontörer till Däckia!
Professionals Nord Rekrytering AB
Vill du ha ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett härligt team med familjär stämning? Då är Däckia rätt arbetsplats för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckias räkning Däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Däckia. Däckia närmar sig högsäsong för däckbyte och behöver därför utöka sin personalstyrka under denna period.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Forskare i arkitektur
Luleå tekniska universitet
med inriktning energieffektivisering av kulturhistorisk bebyggelse i nordligt klimat BAKGRUND Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass. Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser bedriver forskning och utbildning inom gruv-, bygg- och miljöområdet. Vår forskning och utbildning har en stark experimentell och tillämpad profil med flera stora och välutrustade laboratorier.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019