Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Läkarsekreterare till Medicin/Rehabliniken Gällivare
Region Norrbotten
Arbetsplats: Medicin/Rehabkliniken, Gällivare sjukhus Referensnummer: 196389 Om arbetsplatsen Närsjukvården i Gällivare ansvarar för den verksamhet som bedrivs av Region Norrbotten för att tillgodose eller förebygga sådana hälso- och sjukvårdsbehov som är vanligt förekommande i befolkningen. Verksamheter som ingår är landstingsdrivna primärvården, akutmottagning, ambulans samt basverksamheten inom internmedicin, rehabilitering/geriatrik och vuxenpsykiatri.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Enhetschef till vård- och omsorgsboende
Jokkmokks kommun socialtjänsten
Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018

Tandsköterskor till Tandvårdens Kompetenscentrum i Luleå
Region Norrbotten
Arbetsplats: Tandvårdens kompetenscentrum i Luleå Referensnummer: 196388 Om arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård samt att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Rekryteringsassistent
StudentConsulting
Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett extraarbete? Lockas du av att testa på arbetet som rekryteringsassistent på deltid? Vi söker nu engagerade rekryteringsassistenter till StudentConsultings huvudkontor i Luleå! Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Vik. Sjuksköterska till barnhabiliteringen
Region Norrbotten
Arbetsplats: Barnhabiliteringen, Gällivare sjukhus Referensnummer: 196387 Om arbetsplatsen Barnhabiliteringen ingår i Barnsjukvården Malmfälten. Tre olika verksamheter Barnhabilitering, Barn och ungdoms psykiatrin samt barnmedicin. Sluten vård bedrivs i Gällivare, mottagningsverksamhet i Gällivare samt i Kiruna.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Vik. Kurator till Gällivare sjukhus
Region Norrbotten
Arbetsplats: Gällivare sjukhus Referensnummer: 196386 Om arbetsplatsen Som kurator inom hälso-och sjukvården träffar du patienter och närstående som på grund av sjukdom eller trauma är i behov av psykosocialt stöd. Kuratorn träffar patienter och närstående både när de är inneliggande på sjukhuset och på kuratorsmottagningen. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av psykosocialt behandlingsarbete främst i form av kris- stödjande och bearbetande samtal samt utredningssamtal.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Förskollärare till Strandens förskola
Luleå kommun, Buf Verksamhet Förskola
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Förskolan präglas av att omsorg, utveckling och lärande bildar helhet. En mångkulturell förskola med tillgång till många språk.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Sjuksköterska
Kiruna kommun
Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna. Inom Kiruna kommun arbetar arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor och distriktssköterskor under hälso- och sjukvårdsavdelningen HSE. Vi på Hälso- och sjukvårdsavdelningen behöver anställa en sjuksköterska till ett av våra vård- och omsorgsboende. Tjänsten är heltid med dag, kväll och viss helgtjänstgöring.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Universitetslektor i Pedagogik
Luleå tekniska universitet
Ämnesbeskrivning Pedagogik som vetenskapligt område fokuserar på människans sätt att mot bakgrund av de erfarenheter hon gör, förändra förståelsen av omvärlden samt hennes agerande i denna. Forskningen sker i relation till villkor, innehåll, aktörer och kontexter inom varierande sociala arenor där lärande-, fostrans-, undervisnings- och påverkansprocesser utspelar sig.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Resurs till Myranskolan åk 7-9
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018