Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksyrra AB söker barnsjuksköterska till Gällivare!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till barnmedicinavdelning. På avdelningen vårdas prematura barn from v. 32 samt barn upp till 18 års ålder. Under varje arbetspass: parvård (en ssk och en bsk). Var? Gällivare Behov? Heltid from v.50-9. Arbetstider? Dag/kväll/natt Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på barnmedicinavdelning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018

Undersköterska till Hemtjänsten Nära
Gällivare kommun
En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Almia söker barnsjuksköterska till Gällivare
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Legitimerad sjuksköterska till Dialysmottagning, Gällivare
Region Norrbotten
Arbetsplats: Medicin/Rehabkliniken, Dialysen, Gällivare sjukhus Referensnummer: 196390 Om arbetsplatsen Dialysmottagningen tillhör kliniken för medicin och rehab. Vi har 7 behandlingsplatser för bloddialys. På vår arbetsplats råder en positiv anda som gör att både patienter och personal trivs. Till dig som inte tidigare har erfarenhet av dialysverksamhet erbjuder vi minst åtta veckors introduktion med handledning av erfaren kollega.  Nuvarande arbetstider är måndag till fredag. Två dagar i veckan har vi  öppet även på eftermiddagen.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Barnsjuksköterska till Gällivare
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Vård av barn inom medicin, kirurgi, ortopedi.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018

Sjuksköterska till barnklinik på sjukhus i Norrbotten
Klara D AB
Om företaget Klara söker sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård till sjukhus i Norrbotten. Period: vecka 50 2018 - vecka 9 2019. Tjänstgöringsgrad 100%, dag, kväll och natt enligt schema. Din profil Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och tidigare vana vid vård av barn. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Barnsjuksköterska till sjukhus i Norrbotten
Klara D AB
Om företaget Klara söker barnsjuksköterska till sjukhus i Norrbotten. Period: vecka 50 2018 - vecka 9 2019. Tjänstgöringsgrad 100%, dag, kväll och natt enligt schema. Din profil Du som söker är barnsjuksköterska med erfarenhet av både prematura och större barn. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Personlig assistent till glad 12 åring i Gällivare
Assistansbolaget i Sverige AB
Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. Är du på jakt efter nya utmaningar och känner dig intresserad av att arbeta som personlig assistent?! Då har vi kanske tjänsten för just dig! Vi söker nu en personlig assistent till en glad,lättsam och nöjd 12 åring som är bosatt i Gällivare. Du kommer jobba varierande arbetstider, främst från lunch och in på kvällen under vardagarna samt dagtid vissa helgdagar.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Restaurangbiträde
Compass Group AB
Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet. Restaurangbiträde  Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018

Produktionschef Berg & Betong, betongfabriken Malmberget
LKAB Malmtrafik AB, Malmberget
Om företaget / verksamheten LKAB Berg & Betong är tillsammans med dotterbolagen LKAB Mekaniska och LKAB Kimit en ledande koncern med fullservicelösningar för gruv- och anläggningsindustrin, med cirka 200 anställda. LKAB Berg & Betong ansvarar för betongtillverkning, krossning och förädling av gråberg- och mineralprodukter, bergförstärkning samt olika borr- och sprängtjänster ovan och under jord. Verksamheten är koncentrerad till Malmfälten men marknadsområdet sträcker sig över hela Sverige och övriga Norden. Vår största kund är LKAB som äger bolaget till 100 procent.
Skapad : 20-10-2018 Ansökningsfrist : 20-11-2018