Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vik. Brevbärare, Bålsta
PostNord Group AB
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Bålsta. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstider är förlagda till dagtid, vardagar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Familj utanför Bålsta söker barnvakt
Give me a hand AB
Denna annons gäller en familj med ett barn på 5 år. De behöver hjälp vid behov till att börja med och känns det sedan bra vill de boka oftare ca en gång/vecka. De behöver hjälp ibland på eftermiddagar men även kvällar vid behov.Stor & Liten Barnpassning är ett företag som matchar trevliga och pigga barnvakter till privatfamiljer runtom i Sverige. Vårt kontor hittar du på Baltzarsgatan 18 i Malmö. Är du en social person som tycker om att arbeta med barn? För att passa som barnvakt ska du älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Miljökonsult till SYNLAB
SYNLAB Analytics & Services Sweden AB
Vi söker en Miljökonsult till SYNLAB Har du ett stort kunnande och intresse för vattenmiljöfrågor? Vill du bli en del av ett kunnigt och engagerat team inom vattenkemi och biologi och en verksamhet som expanderar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten Till vår konsultgrupp söker vi en erfaren miljökonsult. SYNLAB:s konsultgrupp arbetar med utredande verksamhet kring vattenkemi och biologi och består av limnologer, kemister och biologer.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Personlig assistent till en glad och pigg pojke på 1,5 år
Olivia Personlig Assistans AB
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Sjuksköterska till oss på Humana Pomona i Bålsta
Humana Omsorg AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker dig som vill vara en del i vårt team och tillsammans med oss utveckla vår verksamhet. Humana tog över Pomona hus 2 i februari 2017 och driver verksamheten idag på uppdrag av Håbo kommun.  Sjuksköterska hos oss Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet gällande våra kunder. Du arbetar utifrån den enskildes behov och med ett serviceinriktat förhållningssätt.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Dalvägens Servicebostad söker boendecoacher
Håbo kommun
Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna. Från både Stockholm och Västerås tar du dig hit på 30 minuter. I Håbo kommun har vi även en intern närhet som ger medarbetare stor möjlighet till påverkan och beslut. Här har du möjlighet att vara delaktig i förändrings- och utvecklingsarbetet. Vi är ca 1 600 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Dagbarnvårdare i Håbo kommun - Pedagogisk Omsorg i ditt eget hem!
Ströms Slott AB
För att anställas som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - som t ex förälder. Du måste bo i Håbo kommun. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är önskvärt men inget krav om det finns goda kommunikationer i närheten av arbetsplatsen. Som dagbarnvårdare behöver man förstås tycka om att arbeta med barn.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 16-11-2019

Planeringsofficer (OR6)
Försvarsmakten
FMTIS Driftenheten (DriftE) genomför driftövervakning samt underhåll och fjärravhjälpande åtgärder inom FM strategiska nät, vilket är en förutsättning för FM ledningsförmåga. DriftE utövar funktionen FM nätoperatör samt fördelar och prioriterar uppgifter till FMTIS Genomförande enheter (GE) avseende drifts-, utbyggnads- och underhållsuppgifter på ledningssystem. Som planeringsofficer vid driftenhetens Ledningsstödsavdelning arbetar du med planering, genomförande och uppföljning av enhetens arbete.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Socialpedagog till grundskolan Gröna Dalenskolan, ref.nr 2370
Håbo kommun
Gröna Dalenskolan är skolan där alla elever syns. Skolan med sin stora fina skolgård och nyrenoverade lokaler, ligger i hjärtat av Bålsta. Den stora skolgården och skolans lokaler erbjuder särskilt god pedagogisk miljö. Elevernas behov är alltid verksamhetens utgångspunkt. Läs mer på vår hemsida www.habo.se/gronadalen Allt fler upptäcker Håbo kommun, en ung och spännande tillväxtkommun med Bålsta som centralort. Vi är 21 000 invånare och fortsätter att växa. Vårt centrala läge i en växande region ger oss närhet och bra kommunikationer till de större städerna.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Familjeläkarna Bålsta söker Sjukgymnast/Fysioterapeut
Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB
Om Familjeläkarna Familjeläkarna driver vårdcentraler och läkarinsatser på särskilda boenden Stockholms landsting och i Uppsala landsting. I dessa uppdrag ingår idag, Husläkarmottagningar, barnavårdcentraler, mödravårdcentraler, hemsjukvård, ögonmottagning, gynmottagning läkare i särskilda boenden, ASIH, primärvårdsrehab och jourläkarverksamhet, allt på uppdrag från Landstinget. Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens. Familjeläkarna är ISO certifierade och har kollektivavtal.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 12-10-2019