Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fordonselektriker
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter en fordonselektriker för kunds räkning i Alvesta. Fungerar allt under inhyrningen så kan tjänsten övergå i en anställning hos kund. Vi vill att du som söker bor i närregionen. Du kommer att arbeta som fordonselektriker på lastbilar. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Krav: Erfarenhet av att ha arbetat som fordonselektriker.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Lackerare till GEHAB!
OnepartnerGroup Sydost AB
Gehab söker nu en lackerare för våtlackering. GEHAB är ett familjeföretag som finns i Alvesta och är en av Sveriges största lastbilspåbyggare. GEHAB tillverkar flak, containerreden, transportskåp, specialfordon samt monterar lastväxlare, tippar, dumprar och kranar, allt enligt kundens önskemål. Kompetensen hos GEHAB:s medarbetare är hög och utför mer och mer komplicerade påbyggnader och monteringar. Är du utbildad inom lackering, eller har du ett stort intresse för att arbeta som lackerare? Vill du få ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter?
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018

Elmontör till GEHAB i Alvesta!
OnepartnerGroup Sydost AB
Då GEHAB expanderar söker de nu omgående förstärkning av duktiga och ambitiösa elmontörer. GEHAB är ett familjeföretag som finns i Alvesta och är en av Sveriges största lastbilspåbyggare. GEHAB tillverkar flak, containerreden, transportskåp, specialfordon samt monterar lastväxlare, tippar, dumprar och kranar, allt enligt kundens önskemål. Kompetensen hos GEHAB:s medarbetare är hög och utför mer och mer komplicerade påbyggnader och monteringar. Är du fordonsintresserad och har kunskaper inom el? Vill du dessutom komma till en trygg arbetsplats.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018

Förskollärare till Skogsbackens förskola
Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa? Förskolan består av 4 avdelningar, en yngrebarnsavdelning och tre äldrebarnsavdelningar ca. 50 barn och 12 personal. Vår verksamhetsidé utgår från värdeorden Bemöta-Berika-Bejaka.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Erfaren kantpressare till spännande uppdrag
Lernia
Vi söker nu en driven och ritningskunnig kantpressare till Alvesta. Om företaget Företaget arbetar med plåt och maskinbearbetning. Deras arbete täcker hela produktionskedjan från bearbetning till ytbehandling. Du kommer att jobba tillsammans med ett härligt gäng på kantpressavdelningen. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna som kantpressare består av att planera, programmera, producera och ställa maskinerna. Du bearbetar plåt upp till 20 mm med både robotstyrda och manuella kantpressar. Bakgrund Till tjänsterna söker vi dig med tidigare bakgrund inom verkstadsindustrin.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 09-12-2018

Orderplanerare till Malmkvist Produktion i Alvesta AB
Malmkvist Produktion AB
Malmkvist Produktion arbetar i huvudsak med avancerade legoarbeten inom skärande bearbetning, laserskärning, svarvning, fräsning, plåtbearbetning, svetsning och montage. De är belägna i stora och rymliga lokaler i centrala Alvesta och har ca. 30 anställda. Hos Malmkvist Produktion får du möjlighet till både personlig och professionell utveckling, helt beroende på om du vill bredda eller spetsa din kompetens. I koncernen ingår ytterligare ett bolag med verksamhet i Ljungby, vilket kan ge dig möjlighet att få arbeta på båda orterna.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018

Till vår kund söker vi en Svetsare
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till vår kund i Vislanda söker vi en person som vill arbeta varierat inom svetsning och kantpressning. Då tjänsterna är långsiktiga kommer du efter en tids inhyrning ha goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Varmt välkommen med din ansökning redan idag! Vänliga hälsningar Montico Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som svetsare och kantpressare kommer vara svetsning i metoderna Mig/Mag och Tig samt kantpressning. Du har grundläggande kunskaper i ritningsläsning och relevant utbildning eller erfarenhet inom yrket.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Laseroperatör till vår kund i Alvesta
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Vår kund i Alvesta växer och behöver nu stärka upp sitt team med en duktig laseroperatör. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt kandidat, så tveka inte att söka redan idag! Arbetsbeskrivning Som Laseroperatör hos vår kund sköter du diverse sysslor kring maskin, såsom inställningar, justeringar, rensningar och kontroller. Du bör ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt material och verktygskännedom. Din profil Som person är du engagerad och har stor vilja av att lära dig nya uppgifter.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 09-12-2018

Interim redovisningsekonom för omgående uppdrag
Inpeople Sverige AB
Dina arbetsuppgifter Till vår kund i Vislanda söker vi nu en redovisningsekonom för ett interimuppdrag på 2-3 månader med start omgående. Du kommer att arbeta med löpande bokföring och önskvärt är även att du hanterar företagets löner under perioden. Företaget verkar inom industrisektorn och har såväl kollektivanställda som tjänstmän. Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet där du blir anställd av Inpeople men arbetar hos vår kund.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Tekniker sökes till Mobylife i Ljungby
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Att behöva laga en trasig mobil, surfplatta eller smart watch är inte det roligaste här i livet. Därför är det också värt att tänka efter lite extra när du ska lämna in den på lagning. Vi på Mobylife är Nordens största auktoriserade serviceverkstad för mobila enheter. Det betyder att vi är godkända av alla stora mobiltillverkare och operatörer. Vi använder aldrig annat än originaldelar och du kan vara säker på att vår reparation inte påverkar din fabriksgaranti. Vi vet hur viktig din telefon och allting som finns i den är för dig.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018