Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utställningsansvarig
Alvesta kommun
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar Utställningshallen är en verksamhet som tillhör kulturenheten på kultur och fritidsförvaltningen.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 21-04-2019

Sommarvikarier och timanställda till LSS-verksamhet för barn /ungdomar
Alvesta kommun, Utbildningsförvaltningen
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar På våra korttidsboenden och fritidshem verkställs korttidsvistelse och korttidstillsyn för barn och ungdomar.
Skapad : 20-03-2019 Ansökningsfrist : 05-05-2019

Undersköterska till hemtjänsten
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar Söker du ett varierande och viktigt arbete där du varje dag gör skillnad för våra omsorgstagare?
Skapad : 19-03-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

CNC-operatör/verkstadsarbetare till Vislanda
Svets & Mekano
CNC-operatör/verkstadsarbetare till Vislanda Verksamhetsbeskrivning Svets & Mekano AB är ett företag i Vislanda (ca 20st anst) som arbetar som underleverantör åt svenska exportföretag. Vi arbetar med bearbetade och svetsade plåtprodukter som ofta monteras ihop till färdiga komponenter. Vi har en flexibel produktionsapparat och maskinpark anpassad efter våra kunders krav. Arbetsuppgifter Operatör vid CNC-styrd flerop. Operatören ska kunna växla mellan 2st olika maskiner, en vertikal och en horisontell bearbetningsmaskin. Båda maskinerna har Fanuc styrsystem.
Skapad : 19-03-2019 Ansökningsfrist :

Studenter sökes för sommarjobb hos Hall Miba i Alvesta!
Maxkompetens AB
Hall Miba i Alvesta söker engagerade studenter för sommarjobb! Är du studerande och vill arbeta extra under studierna samt ha sommarjobbet fixat redan nu? Trivs du bäst av att arbeta på ett mindre och familjärt företag? Då har vi ditt nya extra jobb! Hall Miba i Alvesta är ett grossistföretag som säljer snabbrörliga konsumentartiklar till bensinstationer och dagligvaruhandeln.
Skapad : 19-03-2019 Ansökningsfrist : 16-04-2019

Personlig assistent sökes till trevligt uppdrag i Vislanda
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist : 01-05-2019

Farmacevt till Moheda
Kronans Apotek
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar.
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist : 18-04-2019

Mekanik- och Maskinkonstruktörer, Vislanda
Technogarden
C. Gunnarssons Verkstads AB har i mer än 60 år varit en maskinleverantör till sågverksindustrin med Sverige som huvudmarknad. De utvecklar och producerar utrustning för virkeshantering med modern teknologi och genuint kunnande.
Skapad : 18-03-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Kunnig och erfaren våtlackerare
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker kunnig och erfaren våtlackerare till kund i västra Kronoberg. Du har industrivana och är mycket kvalitetsmedveten.  Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar.
Skapad : 17-03-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Industripersonal till Wica Cold med omgående start
Wica Cold
Solida rötter i de småländska skogarna. Wica Cold AB från Vislanda i Småland har sedan 1957 försett den nordiska och baltiska marknaden med kyl- och frysmöbler för livsmedelsbutiker. Sedan 2005 ingår Wica Cold AB i Arneg-koncernen och sedan dess har Wica, Oscartielle och Arneg gemensam produktutveckling och produktprogram. Produkterna som tillverkas i Vislanda bär namnet Arneg Nordic. Empleo är stolt personalleverantör till Wica Cold och har under flertalet år hjälpt till med kompletterande bemanning under högsäsong eller vid arbetstoppar.
Skapad : 15-03-2019 Ansökningsfrist : 12-04-2019