Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administratör/Ekonomiassistent till Alvesta
Adecco Sweden AB
Letar du efter teamkänsla och ett företag med varm och personlig arbetskultur? Vill du kunna tänka utanför ramarna och kompetensutvecklas? Hos vår kund i Alvesta har du möjligheten att få vara med och påverka! Om tjänsten Som administratör/ekonomiassistent är det viktigt att du besitter förkunskaper inom SAP. Du kommer nämligen ha en betydande roll under företagets implementering till det nya affärssystemet.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Elmontör till företag i Alvesta
Lernia
Om företaget Företaget utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska driv- och styrsystem för hydrauliska hissar.  Företaget ligger i en tillväxt fas och söker nu nya medarbetare. Som anställd på företaget ingår du i ett team och har ett nära samarbete med kollegor på din avdelning. Företaget är ljust, tyst och fräscht. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar elmontering efter tabeller och det ingår även en viss mekanisk montering. Det finns goda möjligheter till  att växa inom företaget. Bakgrund Har du erfarenhet från automation är det meriterande.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 18-02-2019

Produktionsledare
AB Maskinarbeten
Platsbeskrivning                                 AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25. 000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Enhetschef till öppenvård för avdelningarna Barn och familj och Vuxen
Alvesta kommun
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

1:e soc. sekr till avd Barn och familjs familjehems- och familjerättsgrupp.
Alvesta kommun
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Tekniker sökes till Mobylife i Ljungby
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Att behöva laga en trasig mobil, surfplatta eller smart watch är inte det roligaste här i livet. Därför är det också värt att tänka efter lite extra när du ska lämna in den på lagning. Vi på Mobylife är Nordens största auktoriserade serviceverkstad för mobila enheter. Det betyder att vi är godkända av alla stora mobiltillverkare och operatörer. Vi använder aldrig annat än originaldelar och du kan vara säker på att vår reparation inte påverkar din fabriksgaranti. Vi vet hur viktig din telefon och allting som finns i den är för dig.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Mekanik- och Maskinkonstruktörer, Vislanda
Technogarden
C. Gunnarssons Verkstads AB har i mer än 60 år varit en maskinleverantör till sågverksindustrin med Sverige som huvudmarknad. De utvecklar och producerar utrustning för virkeshantering med modern teknologi och genuint kunnande.
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Nämndsekreterare till omsorgsförvaltningen
Alvesta kommun, Omsorgsförvaltningen
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare – södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa? Omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens verksamheter inom äldreomsorg, funktionsstöd och hemsjukvård.
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 30-01-2019

Administratör med SAP-erfarenhet
Randstad AB
Administratör Har du erfarenhet av affärssystemet SAP och trivs i rollen som administratör? Skulle du vilja arbeta på ett internationellt företag inom entreprenadmaskinbranschen och kan starta omgående? Då ska du söka den här tjänsten hos oss! Just nu letar vi efter en administratör med SAP-erfarenhet till vår kund i Alvesta. Arbetsgivare: Randstad Uppdragslängd: 3 månader med möjlighet till övertag av kund Omfattning: Heltid, 8-17 Uppdragsområde: Alvesta Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Servicetekniker till Wirtgen i Alvesta
Engqvist & Zimmerman HR Partner
Känner du dig redo för en ny utmaning inom vägbyggnad? WIRTGEN SWEDEN AB förstärker sitt serviceteam i Alvesta och söker nu en Servicetekniker Alvesta med branscherfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsbeskrivning: Arbetet innebär service och reparationer av WIRTGEN GROUP-maskiner i våra verkstäder och ute på fältet.
Skapad : 15-01-2019 Ansökningsfrist : 31-01-2019