Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HR Manager Nordic, AB Markaryds Metallarmatur (MMA)
Addilon AB
AB Markaryds Metallarmatur (MMA) grundades 1950 och är idag marknadsledande i Sverige på produkter för rumstemperaturreglering. MMA är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och koncept för flödesreglering. Vi minskar energianvändning och kostnad åt våra kunder i bostäder och kommersiella byggnader på våra utvalda marknader. Huvudkontor, produktion samt forskning och utveckling med 135 medarbetare ligger i Markaryd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Till vår kund i Markaryd söker vi verktygstekniker
Montico Hr Partner AB
Kundföretaget Vi söker verktygstekniker till ett stort företag i Markaryd. Företaget erbjuder ett omväxlande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling och du ingår i ett positivt och framgångsrikt gäng som brinner för uppgiften. Arbetsbeskrivning Som verktygstekniker arbetar du med högsprecisionstillverkning i CNC styrda maskiner med Fanuc samt unika programmeringssystem och mycket hög tekniskt standart. Även tillverkning i konventionella maskiner förekommer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Ansvarsfull Redovisningsekonom
Empleo Ljungby AB
Det globala företaget Ekamant är en av världens ledande tillverkare av flexibla slipmaterial till den tillverkande träindustrin. Med lokal utveckling och produktion i småländska Markaryd sedan 1928 är det också en av de äldsta - liksom en av de mest innovativa inom slippapper. Ungefär 95% av produkterna exporteras till dotterbolag eller externa distributörer som finns representerade i mer än 50 länder världen över.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Brinner du för stål och gillar en varierad arbetsplats?
Pumana bemanning AB
Pumana bemanning AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag med lokal närvaro. Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag. Vår verksamhet genomsyras av ett brinnande engagemang att förverkliga din dröm om ett nytt arbete. Vi erbjuder ett stort urval av jobbmöjligheter, oavsett i vilken fas i livet du befinner dig! Brinner du för stål och gillar en varierad arbetsplats? Då är detta en tjänst för dig.   Pumana bemanning söker åt vår kunds vägnar en svetsare.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Familjehemssekreterare
Markaryds kommun
Socialförvaltningen söker familjehemssekreterare!  Arbetet som familjehemssekreterare innebär att i nära samarbete med socialsekreterare skapa en god uppväxtmiljö för de barn vi placerar. Din uppgift blir att rekrytera, utreda, utbilda och handleda jour- och familjehem, kontaktfamiljer och kontaktpersoner. Arbetet är varierande och utmanande. Resor ingår i arbetet och viss tjänstgöring på kvällstid kan förekomma. Arbetsgruppen har ett gott arbetsklimat och ett stort intresse för målgruppen med barnets bästa i fokus. Du kommer att få fortbildning och tät arbetsledning.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Förskollärare
Markaryds kommun
Vi som jobbar inom förskolorna i Markaryds kommun bär med oss en mångfald av kunskaper och kompetenser. Vi gillar utveckling och är stolta över vår förskola. Nu söker vi fler förskollärare! Vill du bli en av oss?  Till dig som söker Du arbetar för att erbjuda barnen en rolig, trygg och lärorik tillvaro i förskolan. Ditt förhållningssätt skapar en atmosfär i barngruppen som är varm, tillåtande och inbjudande och där alla barn får uppleva att vara en tillgång i gruppen.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Plåtbearbetning
Maxkompetens Konsult AB
Arbete med plåtbearbetning till stor produktion Vi på Maxkompetens söker nu för kunds räkning produktionsmedarbetare. Företaget ligger i Markaryd och har tre fabriker i området. Vi söker personer både för extraarbete och på heltid. Anställningen är via Maxkompetens och du blir uthyrd till kund. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i grupp med svetsning och har ett stort arbetslag på plats. Arbetet är i huvudsak förlagt till skiftgång eller dagtid. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i ritningsläsning, tidigare erfarenhet av styrda maskiner (CNC).
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-10-2019

Försäljare och Lokalvårdare till Markaryd
Systembolaget AB
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken på Markaryd söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 23 timmar försäljning och 5 timmar lokalvård i veckan.  Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Lärarassistenter F-6 och 4-9
Markaryds kommun
Strömsnässkolan söker lärarassistenter! Vill du arbeta i en kommun med nytänkande, framåtanda och tydligt fokus på att utveckla en positiv miljö där eleven alltid sätts i centrum? Då är det just dig vi vill välkomna i vårt arbetslag på Strömsnässkolan!  Strömsnässkolan är en skola med stora möjligheter. Skolan ligger i norra kommundelen i närhet till vacker natur med både friluftsbad och flera idrottsanläggningar. Strömsnässkolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 9 men är uppdelad i två enheter - F-6 och 7-9. På enheten F-6 går cirka 260 elever.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare
Nordic Service Partners AB
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service?
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019