Kock

Vi söker en kock som vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Kost- och lokalvård, Grundskoleförvaltningen. Just nu söker vi en kock till Särlaskolans kök.

Du lagar mat från grunden, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer. Arbetsuppgifterna är varierande och du är genuint intresserad av att planera, beställa, sköta om köket, laga mat och servera våra små och stora gäster. Du gör beställningar via e-handel, arbetar i kostdataprogrammet Matilda samt utför egenkontroll enligt HACCP. Som kock hos oss ingår du i team där ni lär av varandra och hjälps åt. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till dagtid måndag-fredag.

Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök samt påbyggnadsutbildning inom yrket.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Kock, storhushåll
Startdatum: 
Wednesday, November 20, 2019 - 14:48
Kommun: 
Borås
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Tillsvidare. Tillträde den 1 februari 2020 eller enligt överenskommelse.
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Tuesday, December 10, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Borås Stad
Land: 
Sverige
Egenbil: