Lönekonsult, Skellefteå

Är du en driven och engagerad lönekonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare.

Ditt uppdrag

Som lönekonsult hos oss på Aspia har du ansvar för ett flertal kunder inom en mängd olika branscher. I denna roll behöver du därför kunna hantera hela löneprocessen och ha en vilja att sätta dig in i nya områden, allt för att skapa en bra tjänst för vår kund och hela tiden hålla god kvalitet i ditt arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Löneberedning åt flera olika företag
- Hantera olika kollektivavtal
- Rapportering till olika myndigheter
- Pensionsrapportering
- Löpande digitalisering av löneprocessen

Vi sitter i ljusa fina lokaler i centrala Skellefteå och är cirka 38 medarbetare varav 10 arbetar inom lön. Som lönekonsult kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet, där vi stöttar varandra i arbetet med kund.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

- För tjänsten relevant utbildning
- Erfarenhet av att arbeta med löner, där du arbetat med rapportering av pensions- och försäkringsfrågor
- Erfarenhet av att tolka lagar och avtal
- God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen samt har arbetet i Flex lön.

För att du ska trivas i rollen som lönekonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en utåtriktad person, som trivs i mötet med kund och har förmågan att etablera förtroendefulla kontakter. Vi jobbar i team kring kunden och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med både dina kollegor och dina kunder. Vidare ser vi även att du är en driven person, som ser vad som behöver göras och tar initiativ till att förbättra leverans mot kund och vårt arbetssätt.

Vill du vara med och förverkliga stora drömmar? Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, dock senast 1 september 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att din ansökan innehåller CV och personligt brev.

För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Gudrun Sundström via mail gudrun.sundstrom@aspia.se. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natalie Richtnér via mail natalie.richtner@aspia.se.

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Löneadministratör
Startdatum: 
Monday, August 12, 2019 - 15:48
Kommun: 
Skellefteå
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid 100% Prov- Tillsvidareanställning
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Månadslön
Sista ansokningsdag: 
Sunday, September 1, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Aspia
Postnummer: 
11397
Postadress: 
TORSGATAN 21
Postort: 
Stockholm
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
TORSGATAN 21
Egenbil: