Medarbetare till bemanningsenhet med inriktning mot funktionshinderomsorg

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Bemanningsenheten är en resultatenhet organiserad inom kommunledningskontoret. Bemanningsenheten består bemanningschef, två bemanningssamordnare, tillsvidareanställda medarbetare "poolare" samt timvikarier. Enhetens uppdrag är att serva organisationens verksamheter med kvalificerad arbetskraft.

ARBETSUPPGIFTER
Dessa tjänster riktar sig främst mot arbete inom funktionshinderomsorgen men arbete inom andra verksamheter kan också förekomma. Som medarbetare i bemanningsenheten varierar arbetsplats och arbetsuppgifter. Som undersköterska/stödassistent arbetar du med omvårds- och omsorgsuppgifter hos brukare inom många olika verksamheter. Du ger personlig service, vägledande information och är lyhörd i ditt arbete. Arbetet som undersköterska/stödassistent utgår från att den enskilde brukaren är i fokus och är delaktig i sina omsorgsbehov. Verksamheter som är representerade i bemanningsenheten är bland annat hemtjänst, särskilt boende, korttidsboende, gruppbostad, personlig assistans, boendestöd med flera.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är utbildad undersköterska eller stödassistent och gärna har erfarenhet inom yrket. Stor vikt läggs vid att du tycker det är kul med högt tempo, varierade arbetsuppgifter och arbetsplatser och ha en god känsla för service. Som medarbetare i bemanningsenheten krävs hög flexibilitet, förmåga att anpassa sig till nya arbetsmiljöer och ha ett gott bemötande. Du bör vara självständig men samtidigt lyhörd för verksamhetens behov och rutiner.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Personlig assistent
Startdatum: 
Friday, September 20, 2019 - 21:36
Kommun: 
Sävsjö
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid. Schema. Flexibel schemaläggning med 6 veckors schemaperiod. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. .
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Thursday, October 31, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Sävsjö kommun
Land: 
Sverige
Egenbil: