Överläkare/Specialistläkare radiologi

Röntgenavdelningen

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Vår verksamhet
Röntgenavdelningen består av knappt 40 medarbetare varav 7 röntgenläkare. Vi genomför totalt cirka 38 000 undersökningar per år inom CT, MR, ultraljud, konventionell radiologi (inkl. genomlysning o intervention i mycket begränsad omfattning). Röntgenavdelningen har moderniserats med uppgradering av konventionell röntgen 2016. Under 2018 uppgraderades CT och under 2019 MR. Vi servar Enköpingsområdet med allmänradiologi samt stödjer Akademiska sjukhuset med specialiserade undersökningar åt hela Region Uppsala.

Ditt uppdrag
Som röntgenläkare arbetar du framförallt med ultraljud, CT, MRT och konventionell radiologi. Du ingår i jourverksamheten som till största del sköts i form av fjärrgranskning från hemmet. Vi har tidsbokade patienter dag- och kvällstid, drop in varje vardag, samt akutverksamhet dygnet runt. Jourarbetet för dig som röntgenläkare utförs huvudsakligen från hemarbetsstation till kl. 22.30. Därefter tar röntgenprimärjouren på Akademiska över granskning och prioritering. Enstaka besök på röntgenavdelningen för ultraljud helgdagar vid beredskap. Det finns möjlighet att 1 dag/vecka arbeta hemifrån.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom radiologi med erfarenhet i yrket. MR-kompetens är meriterande, men inte ett krav. Vid tillsättningen kommer vi att lägga stort vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning. Tillträde och sysselsättningsgrad efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba%20hos%20oss/karri%E4rwebben/F%...).

För mer information
Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Verksamhetschef Lars Eliasson 0171-41 80 90
Facklig representant UAL, Ola Ljung 0171-41 80 94

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga legitimationsbevis, specialistbevis och examensbevis i din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Specialistläkare
Startdatum: 
Friday, September 20, 2019 - 13:37
Kommun: 
Enköping
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Tillsvidare, 100%, Tillträde efter överenskommelse. -
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Thursday, October 31, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Uppsala Läns Landsting
Land: 
Sverige
Egenbil: