Personlig assistent 65% till man i Skelleftehamn!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Skelleftehamn. Vår kund är en rullstolsburen man i 50-års åldern som bor tillsammans med sin fru i deras lägenhet. Han träffar gärna släktingar och gillar bland annat att äta lunch ute.

Som personlig assistent hos honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel träning, stöd vid personlig hygien samt att följa med på fritids- och samhällsaktiviteter som vår kund uppskattar. I arbetet ingår även vanligt förekommande hushållssysslor samt medicinhantering.

Mer om tjänsten!
Vi söker dig som är intresserad av en schemarad på 65%. Arbetspassen är förlagda på dag, kväll och helg. Arbetspassen är delade turer och innebär att du arbetar mellan kl. 08.00-12.00 + 16.00-20.30.

Vem vi söker?
Tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg eller personlig assistans ses som meriterande. Vi tror att du som söker tjänsten är flexibel och lyhörd. Vi ser gärna manlig sökanden men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du uppfyller följande krav;

• B-körkort
• Du tål pälsdjur eftersom hundar finns i hushållet

Urvalsprocessen sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Körkort: B-körkort fodras.
Arbetstid / Varaktighet: Dag, kväll och helg. Delade turer förlagda mellan kl. 08.00-12.00 + 16.00-20.30.  Vi tillämpar anställningsformen "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ansökan: De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Personlig assistent
Startdatum: 
Tuesday, August 13, 2019 - 16:01
Kommun: 
Skellefteå
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Deltid
Arbetstidvaraktighet: 
Deltid/ Ej specificerat
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Fast timlön enligt överenskommelse.
Sista ansokningsdag: 
Friday, September 13, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Humana Assistans AB
Postnummer: 
90326
Postadress: 
Renmarkstorget 11
Postort: 
Umeå
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
Renmarkstorget 11
Egenbil: