Pigg servis sökes till Noot

NOOT - RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
2019 öppnade vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.

En restaurang som med ambition och nyfikenhet kommer leverera moderna rätter baserade på lokala och säsonganpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare ett lagom stort smakäventyr. Låter det intressant? Det tycker vi också, och vi skulle mer än gärna träffa dig och höra hur du kan förgylla restaurangupplevelsen med din personlighet och positiva attityd.

 

 

Så vem är du egentligen?

Du är en person som besitter den där unika förmågan att möta människor på just deras villkor. För du vet att varje sällskap har sin egen upplevelse som du gör allt för att förhöja. Du är matintresserad och tycker om att berätta roliga anekdoter om säsongens meny och råvaror. Dessutom gillar du att få frågor om vilka viner som passar till vilka rätter. Visst, du kanske inte är en vinkännare men du vet vilka smaker som passar bra ihop. Att vara prestigelös är såklart en självklarhet. Alla delar av jobbet är ju trots allt just en del av jobbet.

En positiv attityd och par pigga fötter är egenskaper som vi blir extra glada för att hitta i ditt CV.

 

 

Vilka är vi?

Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet ifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell är i en omfattande och spännande förändringsfas där den nya restaurangen kommer spela en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

 

 

 

Hoppas du tycker att tjänsten låter spännande och att vi snart ses.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Servitör/Servitris
Startdatum: 
Wednesday, November 20, 2019 - 17:10
Kommun: 
Göteborg
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid Tillsvidare
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Friday, December 13, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Land: 
Sverige
Egenbil: