Sjuksköterska/distriktssköterska till Hudiksvall Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av tre hälsocentraler i verksamhetområde Hudiksvall. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabilitering, bassäng och dietist.
Hösten 2020 kommer vi att bli Hälsans hus och du kommer arbeta under samma tak som flera olika professioner med samma fokus - God Hälsa. Arbetet med detta pågår för fullt och vi hoppas att du vill vara en del och utveckla våra nya hälsocentral.
Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet tillvidareutveckling.
Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Hudiksvall din Hälsocentral behöver förstärka vår bemanning så nu söker vi medarbetare som i ett långsiktigt perspektiv vill komma och jobba med oss!
Vi erbjuder dig som leg. Sjuksköterska/distriktssköterska en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat.
Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär, arbete på vår nyöppnade lättakut, telefonrådgivning samt hembesök.
På Hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar så som Astma/KOL, diabetes, inkontinensmottagning, hälsosamtal m.m.
Viss beredskapstjänstgöring under helg ingår i tjänsten

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen som Distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom Primärvård.
Vi ser gärna att du är flexibel, nytänkande, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Sjuksköterska, grundutbildad
Startdatum: 
Thursday, November 7, 2019 - 17:00
Kommun: 
Hudiksvall
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Sunday, November 24, 2019 - 23:59
Arbetsplats: 
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Land: 
Sverige
Egenbil: