Studerande copywriter till reklambyrå i centrala Linköping!

Vår kund är en reklambyrå som i mer än 30 år har blåst ny energi i varumärken. På företaget jobbar ett sammansvetsat team om fem personer som består av kreatörer och strateger. Vår kunds framgång bygger på att jobba nära, lyssna, lära och fånga upp nya möjligheter. Genom att lyssna på kundens behov, förväntningar och mål skapar de långsiktiga lösningar som når ut, når fram och ökar lönsamheten.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (Elin.Karlsson@studentwork.com).
DINA ARBETSUPPGIFTER

Som copywriter jobbar du i en rolig och varierad roll med fokus på kommunikation, text och idé. Du producerar innehåll till både tryckt och digital media. Exempel på texter kan vara nyhetsbrev, produktbeskrivningar, annonser, hemsidor och inlägg i sociala medier. Du kommer att jobba i team med erfarna kollegor. Tjänsten omfattar ca 8 timmar/vecka.

DIN PROFIL

Vi söker dig som studerar på universitets- eller YH-nivå med inriktning grafisk design, kommunikation och/eller marknadsföring. Alternativt kan du ha ett stort intresse för branschen och uttrycker dig väldigt bra i tal och skrift. Som person tror vi att du är driven, flexibel och kreativ. Vi tror även att du är positiv, glad, energirik och prestigelös.

Rollen riktar sig främst till dig som studerar eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer information

Varaktighet: 
6 månader eller längre
Yrken: 
Reklamtextare
Startdatum: 
Wednesday, May 15, 2019 - 14:00
Kommun: 
Linköping
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Heltid
Arbetstidvaraktighet: 
Enligt överenskommelse Enligt överenskommelse
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Enligt överenskommelse
Sista ansokningsdag: 
Wednesday, June 26, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Studentwork Sweden AB / Linköping
Postnummer: 
58219
Postadress: 
Nygatan 25
Postort: 
Linköping
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
Nygatan 25 582 19 Linköping
Egenbil: 
Ovrigt om ansokan: 
Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Namn: 
Elin Karlsson
Telefonnummer: 
+46760194900