Timvikarier inom personlig assistans sökes till kvinna i Anderstorp

Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

.

Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?
Vi söker personliga assistenter till vår kund i Anderstorp. Kunden är en kvinna som har en CP-skada och är rullstoslburen. Som assistent behöver du vara behjälplig vid förflyttningar, hygien, vardagssysslor och vara ett socialt stöd i hennes tillvaro. Kunden trivs bra med att pyssla och baka, ta promenader och se på film.

Vi söker främst timvikarier med chans till fast schemarad över tid. Som vikarie värdesätter vi din flexibilitet och tillgänglighet för att kunna ställa upp vid ordinarie personals frånvaro. Vidare värdesätter vi ett gott tålamod och förmågan att kunna motivera kunden. Arbetspassen är förlagda dagtid, kvällstid och helg mellan ca. 08.00-22.00,  Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Varaktighet: 
Tillsvidare
Yrken: 
Personlig assistent
Startdatum: 
Thursday, August 8, 2019 - 13:29
Kommun: 
Skellefteå
Anstallningstyp: 
Vanlig anställning
Arbetstid: 
Deltid
Arbetstidvaraktighet: 
Deltid Tillsvidare
Lonetyp: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Loneform: 
Fast månads- vecko- eller timlön
Sista ansokningsdag: 
Saturday, August 31, 2019 (All day)
Arbetsplats: 
Frösunda
Postnummer: 
90325
Postadress: 
Kungsgatan 36
Postort: 
Umeå
Postland: 
Sverige
Land: 
Sverige
Besoksadress: 
Kungsgatan 36 90325 Umeå
Egenbil: 
Namn: 
Sara Palm
Telefonnummer: 
0720-664976